Papa Mason :D
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Papa Mason :D
U pičku materinu s papom i njegovim autoritetom. Što se mene tiče, mogu ja i bez pape.red wolf wrote:Još pitaš...Majko mila...Cirkus rekoh...melkior wrote:Pa jebe mi se za papu. Što onda što sam katolik?red wolf wrote:Smije se katolik...hahahahahahahahahahahaha...melkior wrote:Hihihihihired wolf wrote:Ajme...hahahahahahahahahahahahahahahahahaha...melkior wrote:Koga briga. Papin utjecaj u Europi je mizeran, s tendencijom smanjenja.deda getting old wrote:Dobitnik Carolus Magnus odlikovanja za 2016. je Papa Franjo.
https://en.wikipedia.org/wiki/Charlemagne_Prize
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
hehehe, i ezek je katolik a fura se na nekakovo luciferovo ucenje, i neda dirat papumelkior wrote:Pa jebe mi se za papu. Što onda što sam katolik?red wolf wrote:Smije se katolik...hahahahahahahahahahahaha...melkior wrote:Hihihihihired wolf wrote:Ajme...hahahahahahahahahahahahahahahahahaha...melkior wrote:Koga briga. Papin utjecaj u Europi je mizeran, s tendencijom smanjenja.deda getting old wrote:Dobitnik Carolus Magnus odlikovanja za 2016. je Papa Franjo.
ni stapom
2016-02-10
Jebe mi se za svijet. Zanima me Amerika, Europa i Rusija, a za Kineze se ionako ne bojim.red wolf wrote:Ma gorjet će cijeli ovaj vaš usrani svijet...melkior wrote:Što se mene tiče, neka najebe i Crkva i papa i Rim. Europa će gorjeti, i to je jedino što mene zanima.melkior wrote:Pa jebe mi se za papu. Što onda što sam katolik?red wolf wrote:Smije se katolik...hahahahahahahahahahahaha...melkior wrote:Hihihihihired wolf wrote:Ajme...hahahahahahahahahahahahahahahahahaha...melkior wrote:Koga briga. Papin utjecaj u Europi je mizeran, s tendencijom smanjenja.deda getting old wrote:Dobitnik Carolus Magnus odlikovanja za 2016. je Papa Franjo.
2015-08-09
Znaš li ti tko je zapravo Lucifer?Leviathan2 wrote:hehehe, i ezek je katolik a fura se na nekakovo luciferovo ucenje, i neda dirat papumelkior wrote:Pa jebe mi se za papu. Što onda što sam katolik?red wolf wrote:Smije se katolik...hahahahahahahahahahahaha...melkior wrote:Hihihihihired wolf wrote:Ajme...hahahahahahahahahahahahahahahahahaha...melkior wrote:Koga briga. Papin utjecaj u Europi je mizeran, s tendencijom smanjenja.deda getting old wrote:Dobitnik Carolus Magnus odlikovanja za 2016. je Papa Franjo.
ni stapom
red wolf-
2016-02-10
Kurac ću ja gorjeti, ja ne držim do autoriteta koliko je crno pod noktom.red wolf wrote:Jer @melkior, to što će vani gorjeti...To je dio tebe...To si ti...Ti ćeš gorjeti, a ne svijet, Europa, Ti ćeš gorjeti...
2015-08-09
O gorjet ćeš, jer sve oko tebe je iluzija....melkior wrote:Kurac ću ja gorjeti, ja ne držim do autoriteta koliko je crno pod noktom.red wolf wrote:Jer @melkior, to što će vani gorjeti...To je dio tebe...To si ti...Ti ćeš gorjeti, a ne svijet, Europa, Ti ćeš gorjeti...
red wolf-
2016-02-10
Pa papa je luciferijanac, a ezek je prigodni katolik. On zapravo vjeruje u papu, a ne u Katoličku Crkvu. U stvari, mene boli kurac za Crkvu ali papu bih rado nabio u top. Ja ne okrećem drugi obraz, makar gorio Rim.Leviathan2 wrote:hehehe, i ezek je katolik a fura se na nekakovo luciferovo ucenje, i neda dirat papumelkior wrote:Pa jebe mi se za papu. Što onda što sam katolik?red wolf wrote:Smije se katolik...hahahahahahahahahahahaha...melkior wrote:Hihihihihired wolf wrote:Ajme...hahahahahahahahahahahahahahahahahaha...melkior wrote:Koga briga. Papin utjecaj u Europi je mizeran, s tendencijom smanjenja.deda getting old wrote:Dobitnik Carolus Magnus odlikovanja za 2016. je Papa Franjo.
ni stapom
2015-08-09
red wolf wrote:O gorjet ćeš, jer sve oko tebe je iluzija....melkior wrote:Kurac ću ja gorjeti, ja ne držim do autoriteta koliko je crno pod noktom.red wolf wrote:Jer @melkior, to što će vani gorjeti...To je dio tebe...To si ti...Ti ćeš gorjeti, a ne svijet, Europa, Ti ćeš gorjeti...
2015-08-09
'' Eto, ja vas šaljem kao ovce među vukove. Budite dakle mudri kao zmije i bezazleni kao golubovi! '' ( Matej, 10, 16 )Leviathan2 wrote:ezek, opet se radis pametan i palis na one sa luciferovim ucenjem, zaboravih kak se zovu
red je postojao sve dok krkani nisu poceli uvodit svoj red
Da li ti je sad jasno?
red wolf-
2016-02-10
Živite u svijetu u kojem vam je zlo prikazano kao dobro, a zlo kao dobro...Teško je to, znam...
red wolf-
2016-02-10
ima hrpu imena, recimo prometeus kod grka, zarjan kod starijeh slavena, luciferro kod latina itd itd,red wolf wrote:Znaš li ti tko je zapravo Lucifer?Leviathan2 wrote:hehehe, i ezek je katolik a fura se na nekakovo luciferovo ucenje, i neda dirat papumelkior wrote:Pa jebe mi se za papu. Što onda što sam katolik?red wolf wrote:Smije se katolik...hahahahahahahahahahahaha...melkior wrote:Hihihihihired wolf wrote:Ajme...hahahahahahahahahahahahahahahahahaha...melkior wrote:Koga briga. Papin utjecaj u Europi je mizeran, s tendencijom smanjenja.deda getting old wrote:Dobitnik Carolus Magnus odlikovanja za 2016. je Papa Franjo.
ni stapom
A možda je nešto sasvim drugo...heheheheheheheheheLeviathan2 wrote:ima hrpu imena, recimo prometeus kod grka, zarjan kod starijeh slavena, luciferro kod latina itd itd,red wolf wrote:Znaš li ti tko je zapravo Lucifer?Leviathan2 wrote:hehehe, i ezek je katolik a fura se na nekakovo luciferovo ucenje, i neda dirat papumelkior wrote:Pa jebe mi se za papu. Što onda što sam katolik?red wolf wrote:Smije se katolik...hahahahahahahahahahahaha...melkior wrote:Hihihihihired wolf wrote:Ajme...hahahahahahahahahahahahahahahahahaha...melkior wrote:Koga briga. Papin utjecaj u Europi je mizeran, s tendencijom smanjenja.deda getting old wrote:Dobitnik Carolus Magnus odlikovanja za 2016. je Papa Franjo.
ni stapom
red wolf-
2016-02-10
Satana..:-S
2014-04-12
Belijal,Baal,Refan,Moloh,Belzebul,Belzebub...IvyTeasdale wrote:Satana..:-S
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Lucifer-Svjetlonosa,prvi Bozji ArhAngeo,najvoljeniji sin bozji...jastreb wrote:Belijal,Baal,Refan,Moloh,Belzebul,Belzebub...IvyTeasdale wrote:Satana..:-S
Guest- Guest
Ali i prvi buntovnik.bogomdani wrote:Lucifer-Svjetlonosa,prvi Bozji ArhAngeo,najvoljeniji sin bozji...jastreb wrote:Belijal,Baal,Refan,Moloh,Belzebul,Belzebub...IvyTeasdale wrote:Satana..:-S
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
do qrca,pa svi smo mi buntovnici..sa 15-16 godina nas tako hormoni pucaju da mrzimo vlastite roditelje..jastreb wrote:Ali i prvi buntovnik.bogomdani wrote:Lucifer-Svjetlonosa,prvi Bozji ArhAngeo,najvoljeniji sin bozji...jastreb wrote:Belijal,Baal,Refan,Moloh,Belzebul,Belzebub...IvyTeasdale wrote:Satana..:-S
Guest- Guest
naah, sve su to religijske izmisljotine, lucifer postoji i kao takav je ucinio dosta za ljudsku vrstu, medjutim proglasili su ga satanom koji je prvotno bio opozit njihovom bogu pa su onda dodali ime lucifer i slicno, u biti sva ta visa bica koje guraju pod bogove demone andjele vragove i slicno su vecinom neprijatelj covjeku , jedan od rijetkih koji je dosta ucinio za ljudsku rasu jest lucifer kako ga zovu po latinskoj verziji, isto ime imas i kod raznih naroda, zoran na balkanu, agim kod shiptara, zarjan kod rusa, sabahudin kod arapa i samo je u krscanstvu to ime okvalificirano kao zlo iliti sam djavo glavom,IvyTeasdale wrote:Satana..:-S
uglavnom velik dio cijele price je skriven koprenom vremena i zaborava, isto kako ce se i danasnjost u buducnosti zaboraviti i neki dijelovi koji preostanu ce biti izmanipulirani di neprepoznatljivog
kru vas jebo sa biblijom, e jeste indokrinirani ukuratzjastreb wrote:Ali i prvi buntovnik.bogomdani wrote:Lucifer-Svjetlonosa,prvi Bozji ArhAngeo,najvoljeniji sin bozji...jastreb wrote:Belijal,Baal,Refan,Moloh,Belzebul,Belzebub...IvyTeasdale wrote:Satana..:-S
tako je.,..sluzbena religija je popljuvala i diskreditirala,ArhAngela koji je prihvacao ljudske grijehe i smatrao ih prirodnim,od njegova oca danim,i da se za to ne smije ljudska vrsta kaznjavati..sve jew to islo kontra religije i Crkve,kojoj je u interesu bila manipulacija i upravljanje ljudima...Leviathan2 wrote:naah, sve su to religijske izmisljotine, lucifer postoji i kao takav je ucinio dosta za ljudsku vrstu, medjutim proglasili su ga satanom koji je prvotno bio opozit njihovom bogu pa su onda dodali ime lucifer i slicno, u biti sva ta visa bica koje guraju pod bogove demone andjele vragove i slicno su vecinom neprijatelj covjeku , jedan od rijetkih koji je dosta ucinio za ljudsku rasu jest lucifer kako ga zovu po latinskoj verziji, isto ime imas i kod raznih naroda, zoran na balkanu, agim kod shiptara, zarjan kod rusa, sabahudin kod arapa i samo je u krscanstvu to ime okvalificirano kao zlo iliti sam djavo glavom,IvyTeasdale wrote:Satana..:-S
uglavnom velik dio cijele price je skriven koprenom vremena i zaborava, isto kako ce se i danasnjost u buducnosti zaboraviti i neki dijelovi koji preostanu ce biti izmanipulirani di neprepoznatljivog
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa zna
» Tko je zapravo Papa Franjo?
» Umro Papa
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Papa zna
» Tko je zapravo Papa Franjo?
» Umro Papa
Page 2 of 3