isus - nije ništa stvorio - jer nije bog
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: isus - nije ništa stvorio - jer nije bog
Patriot wrote:Kršćani zajedno mole,pjevaju,poštuju jedni druge,vole jedni druge!
Baš. Zato jedni druge zovu sotonama.
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
prisjećanje na zajedničkog prijatelja...Trinity wrote:Patriot wrote:Kršćani zajedno mole,pjevaju,poštuju jedni druge,vole jedni druge!
Slap-
2014-09-06
Tko kaže da Krist nije ništa stvorio? Jel neko gledao stvaranje? Ako apostoli kažu da je stvarao onda je stvarao. Izvješća iz prve ruke prenosioca. Pa neću vjerovati Marksovom Kapitalu ili Sefirotu.
Slap-
2014-09-06
Tko to?Trinity wrote:Patriot wrote:Kršćani zajedno mole,pjevaju,poštuju jedni druge,vole jedni druge!
Patriot_1- Posts : 2066
2014-04-30
Koga?Trinity wrote:Ti prvi.
Tebe?
Pa ti i nisi neka kršćanka,,ono ,,kaj je tu čudno?
Nikad te nisam nazvao sotonom,ali da ponekad služiš njemu,,to da!Kad si zlobna i podmuklo provociraš!E tad si u njegovoj službi!
Uostalom,,Isus je Petru rekao"Idi od mene sotono!"Svi mi,kad grešimo ,njemu služimo!Dobro je ako je to ponekad,,kad smo previše ljudi a premalo sluge Kristove!
2014-04-30
Sotona stoluje samo u tvojoj glavi. Nigdje drugdje.
Trinity-
2014-04-17
Trinity wrote:Sotona stoluje samo u tvojoj glavi. Nigdje drugdje.
Općenito gledano tako je:
Tako je Isus rekao i svom učeniku "Sotono idi od mene" kada je učenik rekao jednu glupost ... stoga Sotona kao persona sa strane nije bitna...svako sam u sebi izgrađuje sotonsko ili božansko.
Slap-
2014-09-06
Možda tebi u srcu?Trinity wrote:Sotona stoluje samo u tvojoj glavi. Nigdje drugdje.
Hoćeš reći da sotona ne postoji?
Djela apostolska 5 Knijga O Kristu (CRO)
Ananija i Safira
5 Neki pak čovjek imenom Ananija proda skupa sa svojom ženom Safirom imanje.2 U dogovoru sa ženom odvoji dio novca i zadrži ga, a ostatak donese apostolima na raspolaganje.
3 Petar mu reče: 'Ananija! Zašto ti je Sotona ispunio srce? Lagao si Svetome Duhu i zadržao dio novca za sebe.
4 Nisi morao prodati imanje i ostalo bi tvoje. A i kad si ga prodao, novac je bio tvoj. Mogao si odlučiti da ga dadeš ili da ga zadržiš. Zašto si takvo što učinio? Nisi slagao ljudima, nego Bogu!'
5 Čim je Ananija to čuo, sruši se i izdahne. Silan strah spopadne sve koji su za to čuli.
6 Priđu neki mladići, poviju ga u plahte te iznesu i pokopaju.
7 Nakon otprilike tri sata dođe njegova žena ne znajući što se dogodilo.
8 Petar ju upita: 'Reci mi, jeste li za ovoliko novca prodali zemljište?'
'Jesmo
9 'Pa što vam je bilo da ste se tako urotili kušati Duha Gospodnjega? Ondje su na vratima mladići koji su ti pokopali muža. I tebe će iznijeti!' reče Petar.
10 Ona se smjesta sruši na pod i umre. Mladići uđu i videći da je mrtva, iznesu ju i pokopaju pokraj muža.
11 Cijelu Crkvu i sve koji su za to čuli spopadne silan strah.
2014-04-30
Patriot wrote:Hoćeš reći da sotona ne postoji?
Ni sotona ni anđeli. Bogu ne treba administrativno osoblje.
Trinity-
2014-04-17
Ne čudi me,,s obzirom da nemaš pojma o Novom Zavjetu!Čitaj ga,polako i misli,,,dobronamjeran savjet!Trinity wrote:Patriot wrote:Hoćeš reći da sotona ne postoji?
2014-04-30
Patriot_1 wrote:Ne čudi me,,s obzirom da nemaš pojma o Novom Zavjetu!Čitaj ga,polako i misli,,,dobronamjeran savjet!Trinity wrote:Patriot wrote:Hoćeš reći da sotona ne postoji?
Hm...pa njeno ime govori da vjeruje u Trojstvo.
Slap-
2014-09-06
Ti si kao štreber, naučiš gradivo za test, poslije ne znaš primijeniti naučeno.Patriot_1 wrote:Ne čudi me,,s obzirom da nemaš pojma o Novom Zavjetu!Čitaj ga,polako i misli,,,dobronamjeran savjet!Trinity wrote:Patriot wrote:Hoćeš reći da sotona ne postoji?
Savjete čuvaj za svoju djecu ( a možda bolje i ne).
Trinity-
2014-04-17
I to je dovoljno?Slap wrote:Patriot_1 wrote:Ne čudi me,,s obzirom da nemaš pojma o Novom Zavjetu!Čitaj ga,polako i misli,,,dobronamjeran savjet!Trinity wrote:Patriot wrote:Hoćeš reći da sotona ne postoji?
2014-04-30
Što je nekom dovoljno ne bi trebao biti tvoj problem.Patriot_1 wrote:I to je dovoljno?Slap wrote:Patriot_1 wrote:Ne čudi me,,s obzirom da nemaš pojma o Novom Zavjetu!Čitaj ga,polako i misli,,,dobronamjeran savjet!Trinity wrote:Patriot wrote:Hoćeš reći da sotona ne postoji?
Trinity-
2014-04-17
Tko kaže da je?Trinity wrote:Što je nekom dovoljno ne bi trebao biti tvoj problem.Patriot_1 wrote:I to je dovoljno?Slap wrote:Patriot_1 wrote:Ne čudi me,,s obzirom da nemaš pojma o Novom Zavjetu!Čitaj ga,polako i misli,,,dobronamjeran savjet!Trinity wrote:Patriot wrote:Hoćeš reći da sotona ne postoji?
2014-04-30
Patriot_1 wrote:Tko kaže da je?Trinity wrote:Što je nekom dovoljno ne bi trebao biti tvoj problem.Patriot_1 wrote:I to je dovoljno?Slap wrote:Patriot_1 wrote:Ne čudi me,,s obzirom da nemaš pojma o Novom Zavjetu!Čitaj ga,polako i misli,,,dobronamjeran savjet!Trinity wrote:Patriot wrote:Hoćeš reći da sotona ne postoji?
(izgleda da je ovaj smajli sve češći...)
Hahahahaha, pa ljudi, trojstvo u duhovnosti nije samo u kršćanstvu, a nije ni kršćanski monopol...
2014-04-29
Pročitaj si prethodni post biseru.Patriot_1 wrote:Tko kaže da je?Trinity wrote:Što je nekom dovoljno ne bi trebao biti tvoj problem.Patriot_1 wrote:I to je dovoljno?Slap wrote:Patriot_1 wrote:Ne čudi me,,s obzirom da nemaš pojma o Novom Zavjetu!Čitaj ga,polako i misli,,,dobronamjeran savjet!Trinity wrote:Patriot wrote:Hoćeš reći da sotona ne postoji?
PS. Da mi je nick Hello Kitty vi bi opet našli vezu s Biblijom.
Trinity-
2014-04-17
Trinity wrote:
PS. Da mi je nick Hello Kitty vi bi opet našli vezu s Biblijom.
U ovom stanju sada kakva si....prirodno je da se opireš...ali ....
Triniti su trinitarci ili vjernici u Trojstvo... možda ovo tebi trenutno ne odgovara ali dugoročno...ako su se u ovo upleli predskazateljski božiji prsti onda ćeš ti biti velika kršćanska svetica...
Mogu ja tebi promjeniti ime kao Sari ...ali bojim se prokletstva...bolje ne dirati božije stvari i planove...
Slap-
2014-09-06
Nisam rekla da ne vjerujem, ali nick nema veze s time.
I naravno da ću biti svetica , zato dobro slušajte što govorim...
I naravno da ću biti svetica , zato dobro slušajte što govorim...
Trinity-
2014-04-17
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Ni Isus nije okrenuo drugi obraz!
» Cudo u Britaniji a nije ni gospa ni isus
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» Vučić: Ranije smo hteli, ali sada nećemo u Briselu da pričamo o Unesku
» Ništa nije onako kako izgelada
» Cudo u Britaniji a nije ni gospa ni isus
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» Vučić: Ranije smo hteli, ali sada nećemo u Briselu da pričamo o Unesku
» Ništa nije onako kako izgelada
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 5 of 8