KLUB 111:Ovo su osobe koje su učinile veliku štetu Hrvatskoj
Page 1 of 1
KLUB 111:Ovo su osobe koje su učinile veliku štetu Hrvatskoj
http://www.maxportal.hr/klub-111-ovo-su-osobe-koje-su-ucinile-veliku-stetu-hrvatskoj/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: KLUB 111:Ovo su osobe koje su učinile veliku štetu Hrvatskoj
da samo stetu....
2015-09-08
samo 111?Mnogi "zaslužni" ostat će izvan tog kluba,nije pošteno.
vili40-
2015-08-02
.....to je tako u zivotu....ali budimo iskreni takav popis i treba..ili registar....vili40 wrote:samo 111?Mnogi "zaslužni" ostat će izvan tog kluba,nije pošteno.
2015-09-08
kako bi se stvorilo pozitivno ozračje i sa političke scene pravnim i demokratskim sredstvima uklonili oni kojima su ugodne fotelje i osobni interes ispred državnog
Kriste kralju
Kriste kralju
2014-04-16
nisam baš siguran,pa napravili su sva ta sranja po zakonu,sve čisto ko suzavuksadinare wrote:.....to je tako u zivotu....ali budimo iskreni takav popis i treba..ili registar....vili40 wrote:samo 111?Mnogi "zaslužni" ostat će izvan tog kluba,nije pošteno.
vili40-
2015-08-02
A 200 obitelji?????!
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Similar topics
» Zastupnik njemačkog CDU-a: Schmidt je napravio veliku štetu svojom akcijom neposredno pred izbore
» umrli u Hrvatskoj za sada' -zarazeno 1000 ljudi za koje se zna, i vjerojatno dosta više za koje neznamo...
» Cacic:Mostovci su diletanti koji nanose stetu Hrvatskoj,Plenkovic nije Karamarko
» U Srbiji su me više cenili nego u Hrvatskoj! Zvezda je moj klub
» Senf i ne-mozemovci nadmasili sebe.Sad bi vratili u Holding osobe koje su otpustili ali uvjet da vrate - otpremnine
» umrli u Hrvatskoj za sada' -zarazeno 1000 ljudi za koje se zna, i vjerojatno dosta više za koje neznamo...
» Cacic:Mostovci su diletanti koji nanose stetu Hrvatskoj,Plenkovic nije Karamarko
» U Srbiji su me više cenili nego u Hrvatskoj! Zvezda je moj klub
» Senf i ne-mozemovci nadmasili sebe.Sad bi vratili u Holding osobe koje su otpustili ali uvjet da vrate - otpremnine
Page 1 of 1