Senf i ne-mozemovci nadmasili sebe.Sad bi vratili u Holding osobe koje su otpustili ali uvjet da vrate - otpremnine
Page 1 of 1
Senf i ne-mozemovci nadmasili sebe.Sad bi vratili u Holding osobe koje su otpustili ali uvjet da vrate - otpremnine
https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/zagrebacki-holding-zove-nazad-ljude-kojima-je-dao-otkaz-uvjet-je-da-vrate-otpremninu/2399765.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Senf i ne-mozemovci nadmasili sebe.Sad bi vratili u Holding osobe koje su otpustili ali uvjet da vrate - otpremnine
ovaj definitivno nije normalan..razmem da im je sin ali obitelj bi ga definitivno trebala isamarati makar je facok
2015-09-08
Re: Senf i ne-mozemovci nadmasili sebe.Sad bi vratili u Holding osobe koje su otpustili ali uvjet da vrate - otpremnine
jasno mi je zasto se takvih rjesavaju u europi a mi ih dovodimo na vlast...stetocine endemske vrste
2015-09-08
senf,puljak...moramo 8h zastiti kao endeme gluposti
2015-09-08
senf vam je buducnost
2014-04-19
...nekidan me posjetio prijatelj makedonac koji zivi u bjelovaru a proputovao je cijeli svijet i jos putuje rekao mi je da nigdje nije vidio toliko gejeva na kvadratni kilometar ko u zagrebu..i sto li je u tom zraku..nisam mu imao sto odgovoriti...kad je rekao istinuprckov wrote:senf vam je buducnost
2015-09-08
ma pusti tovuksadinare wrote:...nekidan me posjetio prijatelj makedonac koji zivi u bjelovaru a proputovao je cijeli svijet i jos putuje rekao mi je da nigdje nije vidio toliko gejeva na kvadratni kilometar ko u zagrebu..i sto li je u tom zraku..nisam mu imao sto odgovoriti...kad je rekao istinuprckov wrote:senf vam je buducnost
politicka buducnost
2014-04-19
Similar topics
» Čović odgovorio Izetbegoviću: Ovaj put ste nadmašili sami sebe
» Senf dize ruke od zelene politike!?Prodaje dio 'zelenog koridora' da bi gradio neboder,mozemovci se protive tome
» Turisti uvrstili Srbiju medju drzave u koje se ne bi nikad vratili Ovo su razlozi
» KLUB 111:Ovo su osobe koje su učinile veliku štetu Hrvatskoj
» Moškijama zabranjeno da budu u svojem domu,ako zenami,koje su ih tuzile,se vrate doma..odma moraju vanka..
» Senf dize ruke od zelene politike!?Prodaje dio 'zelenog koridora' da bi gradio neboder,mozemovci se protive tome
» Turisti uvrstili Srbiju medju drzave u koje se ne bi nikad vratili Ovo su razlozi
» KLUB 111:Ovo su osobe koje su učinile veliku štetu Hrvatskoj
» Moškijama zabranjeno da budu u svojem domu,ako zenami,koje su ih tuzile,se vrate doma..odma moraju vanka..
Page 1 of 1