Češka na vrhu, a Hrvatska u septičkoj jami
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Češka na vrhu, a Hrvatska u septičkoj jami
Češka nije izvršila privatizaciju na hrvatski način. Građanima Hrvatske oteto ono što su stvarali desetljećima, da bi potom bilo predano u ruke onih koji će te tvrtke uglavnom upropastiti, maloj četi odabranih...
provocator- Posts : 5404
2015-08-11
Ti sanjaš partizane... Dobro je to.Ero wrote:
Zadnjih 15 godina su vam partizani bili na vlasti. I danas su, a vjerujem i prije Mesića.
Stare garde se vi niste riješili. Niti u jednom segmentu ekonomskog i društvenog života.
U dubokom je razmišljanju.n_razbojnik wrote:jebeno strašna rasprava, gdje je deboto stao, nečasno se povukao, sjela ova nakon prve jutarnje rakijice
Razmišlja kako sad prodat pricu da je crkva osnovni ili barem jedan od tri osnovna razloga zašto ekonomija neiđe naprid a .....a onda mu netko spomene SSSR u kojem je vladao ekstremni ateizam i crkva nije mogla niti primirisat nigdje pa se raspao po šavovima i to ekonomskim.
To ti je odma jednim udarom dvije muhe.
Em si slomio tu tezu o utjecaju crkve na ekonomiju em si se poshrao po njegovoj ideologiji.
Sad je umukao.
Last edited by RayMabus on 12/5/2016, 08:34; edited 2 times in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
partizani su problem onih koji promoviraju i simpatiziraju ustaštvo,moj ne.Ero wrote:Zadnjih 15 godina su vam partizani bili na vlasti. I danas su, a vjerujem i prije Mesića.vili40 wrote:malo si pristran jer si izostavio onaj drugi brlog ništarijaEro wrote:Ma kakav povijest, kakvi bakrači, sve bajka do bajke.Sora wrote:
Da smo ga najebali i da se vrtimo u krugu politicko-povijesnih lazi, zbog kojih necemo dostići ni standard koji smo imalo prije 30 i vise G
S isključivim bavljenjem poviješću i imate to što imate.
I ovi moji su prikočili razvoj upravo zato što su se počeli baviti
s poviješću umjesto s gosodarstvom. Nama Češka nije bila ni
do koljena, a sad nas već gospodarski šiša.
Mesić +Račan, nastavio Josipović, a dovršio Milanović...To vam je slijed.
Stare garde se vi niste riješili. Niti u jednom segmentu ekonomskog i društvenog života.
vili40-
2015-08-02
Komunizam je želja radnika i seljaka za pravdom i poštenjem.,ali kapitalistička neman je jača i gazi narod......kapitalizam tipa njemačka nije loš jer daje čovjeku pravo izbora što su kopirali česi.....ovaj hrvatski model je najgori i uništit će narod i državu...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ajde, bogareti ušuti...Sve tranzicijske države su manje-više na isti način izvršile privatizaciju.provocator wrote:Češka nije izvršila privatizaciju na hrvatski način. Građanima Hrvatske oteto ono što su stvarali desetljećima, da bi potom bilo predano u ruke onih koji će te tvrtke uglavnom upropastiti, maloj četi odabranih...
Nije u tome problem, već u starim kadrovima.
2x sam pokušao dovesti vam investitore i na kraju sam odustao.
Ma neću o ovome...smuči se mi kad se samo sjetim.
kaze Soraja Irci ateisti teški...hiljadumumeđunarodnih čimbenika
sa'će deboto repliku, samo da smisli...nije još završio sa vama što ližete oltare
sa'će deboto repliku, samo da smisli...nije još završio sa vama što ližete oltare
2014-04-15
Model je svugdje u EU isti . Ljudi su problem i ne model.v_vlado wrote:Komunizam je želja radnika i seljaka za pravdom i poštenjem.,ali kapitalistička neman je jača i gazi narod......kapitalizam tipa njemačka nije loš jer daje čovjeku pravo izbora što su kopirali česi.....ovaj hrvatski model je najgori i uništit će narod i državu...
Što se same teme tiče , možemo komotno i Crkvu optužit, najlakše bi bilo...možda da ih spalimo sve i završimo gdje smo počeli sa klerom tamo nekada davno, kad smo drugi puta od dvaput pobijedili...možda bi to pokrpalo ozonsku rupu u glavi nekima, mentalitet teško
2014-04-15
Nije deboto ni lud ustvari...
2014-04-15
Ja sam luđi.n_razbojnik wrote:Nije deboto ni lud ustvari...
2014-04-11
Irci imaju ateizam u porastu to sam rekalan_razbojnik wrote:kaze Soraja Irci ateisti teški...hiljadumumeđunarodnih čimbenika
Plus imaju vrlo pluralu crkvu u smislu da tamo njeguju različite pravce bas
Katolici . Npr UNITARNU CRKVU i druge
Kod nas je katolicizam talibanskog tipa . Kužiš ?
Da ti kažem, meni nisu problem ni jedni ni drugi....vili40 wrote:partizani su problem onih koji promoviraju i simpatiziraju ustaštvo,moj ne.Ero wrote:Zadnjih 15 godina su vam partizani bili na vlasti. I danas su, a vjerujem i prije Mesića.vili40 wrote:malo si pristran jer si izostavio onaj drugi brlog ništarijaEro wrote:Ma kakav povijest, kakvi bakrači, sve bajka do bajke.Sora wrote:
Da smo ga najebali i da se vrtimo u krugu politicko-povijesnih lazi, zbog kojih necemo dostići ni standard koji smo imalo prije 30 i vise G
S isključivim bavljenjem poviješću i imate to što imate.
I ovi moji su prikočili razvoj upravo zato što su se počeli baviti
s poviješću umjesto s gosodarstvom. Nama Češka nije bila ni
do koljena, a sad nas već gospodarski šiša.
Mesić +Račan, nastavio Josipović, a dovršio Milanović...To vam je slijed.
Samo sam pokušao objasniti u čemu je vaš problem.
Primjer:
Neki dan ste u Saboru potrošili pola dana za 8 reformskih točki, a na ustaše i partizane puna 2 dana.
Ako je to vama normalno, onda ga jebi...
Last edited by Ero on 12/5/2016, 08:39; edited 1 time in total
I ?Sora wrote:
Veza sa ekonomijom ?
Da postanemo SSSR ?
2014-04-11
Problem su ,priznajmo,Hrvati.Ero wrote:Model je svugdje u EU isti . Ljudi su problem i ne model.v_vlado wrote:Komunizam je želja radnika i seljaka za pravdom i poštenjem.,ali kapitalistička neman je jača i gazi narod......kapitalizam tipa njemačka nije loš jer daje čovjeku pravo izbora što su kopirali česi.....ovaj hrvatski model je najgori i uništit će narod i državu...
Da u ovoj državi žive recimo Kinezi,ili Bugari,sa ovakvim potencijalima poput mora,plodne zemlje i čiste vode,država bi procvjetala,ali pošto se radi o Hrvatima stanje je kakvo je.
Uvijek smo gajili iluzije da smo nešto posebno te smo sa ohološću gledali na susjede,ali se pokazalo da smo opasnost i šteta za svaku državu i poredak.
S druge strane da se sad kojim čudom stanovništvo iz Hrvatske premjesti u Švicarsku i obrnuto,Hrvatska bi za godinu dana bila jedna od vodećih europskih sila,a Švicarska bi bila poharana,popljačkana i obataljena u par mjeseci.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sad još i lažeš, da prostiš...Sora wrote:Irci imaju ateizam u porastu to sam rekalan_razbojnik wrote:kaze Soraja Irci ateisti teški...hiljadumumeđunarodnih čimbenika
U HR , pored katolika imaš još barem desetak kršćanskih denominacija,
plus sve druge vjere. Katolici su većinski, to istina...
Last edited by Ero on 12/5/2016, 08:46; edited 1 time in total
Kužim da laprdaš, pluralna crkva, šta ti ga to dođe? Jel to nešto kao Belfast, nije ti to ta IrskaSora wrote:Irci imaju ateizam u porastu to sam rekalan_razbojnik wrote:kaze Soraja Irci ateisti teški...hiljadumumeđunarodnih čimbenika
To da su irci pomodni jesu, sda bi svi pedere i žene za svećenike i biskupe...nije toga bilo u naše vrijeme, zna se gdje su išli pederi
2014-04-15
Bem ti miša... Ti si valjda investitore pokušavao dovesti baš u vrijeme kada je SDP bio na vlasti... Što nisi onda dok je HDZ obnašao vlast?Ero wrote:
Ajde, bogareti ušuti...Sve tranzicijske države su manje-više na isti način izvršile privatizaciju.
Nije u tome problem, već u starim kadrovima.
2x sam pokušao dovesti vam investitore i na kraju sam odustao.
Ma neću o ovome...smuči se mi kad se samo sjetim.
Inače HDZ je obnašao vlast malo više godinica od SDP-a.
Da nema crkve onda bi kuce bile od cokolade a prozori od mermelade .....ko u SSSRu.
2014-04-11
Ero. U panici si burazeru , vi Hercegovci lose fincionirate kad ste u paniciEro wrote:Sad još i laže, da prostiš...Sora wrote:Irci imaju ateizam u porastu to sam rekalan_razbojnik wrote:kaze Soraja Irci ateisti teški...hiljadumumeđunarodnih čimbenika
U HR , pored katolika imaš još barem desetak kršćanskih denominacija,
plus sve druge vjere. Katolici su većinski, to istina...
I u regresiji
Onda bježite i usput malo ubadate
Znam kaj je kod nas, evsngekici, baptisti i bla bla
Nego koga gledamo na TV svako bogovetni dan ?
Tj moramo gledati .
I to je problem i to je nas TALIBSNIZAM
KATOLIČKI TAKIBSNIZAM
Ja krivim podneblje...Hrvat van granica DNRH upija obogaćeniji kisik i to uglavnom pozitivno utječe na njegajastreb wrote:Problem su ,priznajmo,Hrvati.Ero wrote:Model je svugdje u EU isti . Ljudi su problem i ne model.v_vlado wrote:Komunizam je želja radnika i seljaka za pravdom i poštenjem.,ali kapitalistička neman je jača i gazi narod......kapitalizam tipa njemačka nije loš jer daje čovjeku pravo izbora što su kopirali česi.....ovaj hrvatski model je najgori i uništit će narod i državu...
2014-04-15
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Hrvatska vs Češka
» Hrvatska u vrhu EU po rastu plaća
» "Srbija u svetskom vrhu, Hrvatska na dnu EU"
» Hrvatska u vrhu sa Šveckom po pozitivnima u odnosu na broj testova
» Dobra vijest: Hrvatska pri vrhu EU po smanjenju javnog duga
» Hrvatska u vrhu EU po rastu plaća
» "Srbija u svetskom vrhu, Hrvatska na dnu EU"
» Hrvatska u vrhu sa Šveckom po pozitivnima u odnosu na broj testova
» Dobra vijest: Hrvatska pri vrhu EU po smanjenju javnog duga