Češka na vrhu, a Hrvatska u septičkoj jami
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Češka na vrhu, a Hrvatska u septičkoj jami
Owe teze da crkwa koči ili da njen utječaj je presudan na ekonomiju šire lijewičari i oni kojima je črkwa trn u oku zbog društwenih neslaganja
NO SWE NJIH UDARA TEZA O SSSRu KOJI JE BIO TOTALNI EKSTRENI ATEIZAM DAKLE ČRKWE NITI U TRAGOWIA A TOJ IDEOLOGIJI PRIPADAJU NA OWAJ ILI ONAJ NAČIN
Samo im spomeneš SSSR i bježe odma.
NO SWE NJIH UDARA TEZA O SSSRu KOJI JE BIO TOTALNI EKSTRENI ATEIZAM DAKLE ČRKWE NITI U TRAGOWIA A TOJ IDEOLOGIJI PRIPADAJU NA OWAJ ILI ONAJ NAČIN
Samo im spomeneš SSSR i bježe odma.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Uostalom, kao i stotine tisuća Hrvata.Regoč wrote:Zato je Stevo otišao u Švicarsku i stvorio sebi švicarsku.Ero wrote:jastreb wrote:Glavni problem je u tome što su druge tzv tranzicijske države pokupile ono što je bilo dobro u bivšem sistemu i to ugradili u daljnji razvoj.Ero wrote:Poredbene tranzicijske države nisu imale partizana i ustaša i to je to.provocator wrote:Privatizacija u Hrvata ima svoj početak i svoje protagoniste koji su se pretežno pokazali kriminalcima.
kojo?
Primjerice,najbolji hrvatski kuhar Stevo Karapandža nije bio dobar za šefa u kuhinji,jer je Srbin,pa su doveli nekog HDZ-ovca,jer je naš,a čovjek nema ni 10% znanja kao Karapandža.
bemti, viš'ti to, da nisu dirali Karapanžu danas bi bili Švicarska...
Nisu nas nego vasRegoč wrote:Partizani su naš kolektivni problem od 1945. Dok se ne riešimo njih te njihovih potomakah i sljedbenikah, nećemo napried.vili40 wrote:partizani su problem onih koji promoviraju i simpatiziraju ustaštvo,moj ne.Ero wrote:Zadnjih 15 godina su vam partizani bili na vlasti. I danas su, a vjerujem i prije Mesića.vili40 wrote:malo si pristran jer si izostavio onaj drugi brlog ništarijaEro wrote:Ma kakav povijest, kakvi bakrači, sve bajka do bajke.Sora wrote:
Da smo ga najebali i da se vrtimo u krugu politicko-povijesnih lazi, zbog kojih necemo dostići ni standard koji smo imalo prije 30 i vise G
S isključivim bavljenjem poviješću i imate to što imate.
I ovi moji su prikočili razvoj upravo zato što su se počeli baviti
s poviješću umjesto s gosodarstvom. Nama Češka nije bila ni
do koljena, a sad nas već gospodarski šiša.
Mesić +Račan, nastavio Josipović, a dovršio Milanović...To vam je slijed.
Stare garde se vi niste riješili. Niti u jednom segmentu ekonomskog i društvenog života.
Je
Daj shvatite m postoji kolektivno sjećanje naroda na partizane i ustase
Ne ste ga izbrisati tu u srcu hrvatske
A ti koji imaju losaiskustva s partizsnima , pa sami ste si krivi , ok?
Ja i sada upozoravam ne ponavljajte ta iskustva
Ali vidim opet isti
I opet isti tjeraju vrč na vodu
Neprijatelja je najbolje tuč njegowim argumentima.
Oni da črkwa koči ekonomski razwoj a ti spomeneš SSSR
da widiš kako bježe
Oni da črkwa koči ekonomski razwoj a ti spomeneš SSSR
da widiš kako bježe
2014-04-11
Zauzdaj se, sorašice. Sjedni, duboko udahni, smiri se pa kreni proučavati još ponešto osim Kratkoga kursa istroije SKP(b)-a i Sabranih zlodjelah diktatora Tita.Sora wrote:Nisu nas nego vasRegoč wrote:Partizani su naš kolektivni problem od 1945. Dok se ne riešimo njih te njihovih potomakah i sljedbenikah, nećemo napried.vili40 wrote:partizani su problem onih koji promoviraju i simpatiziraju ustaštvo,moj ne.Ero wrote:Zadnjih 15 godina su vam partizani bili na vlasti. I danas su, a vjerujem i prije Mesića.vili40 wrote:malo si pristran jer si izostavio onaj drugi brlog ništarijaEro wrote:Ma kakav povijest, kakvi bakrači, sve bajka do bajke.Sora wrote:
Da smo ga najebali i da se vrtimo u krugu politicko-povijesnih lazi, zbog kojih necemo dostići ni standard koji smo imalo prije 30 i vise G
Stare garde se vi niste riješili. Niti u jednom segmentu ekonomskog i društvenog života.
Je
Ali vidim opet isti
Ni u jednoj eu državi se ne vode takve ideološke rasprave kao u Hrvatskoj.Sora wrote:Nisu nas nego vasRegoč wrote:Partizani su naš kolektivni problem od 1945. Dok se ne riešimo njih te njihovih potomakah i sljedbenikah, nećemo napried.vili40 wrote:partizani su problem onih koji promoviraju i simpatiziraju ustaštvo,moj ne.Ero wrote:Zadnjih 15 godina su vam partizani bili na vlasti. I danas su, a vjerujem i prije Mesića.vili40 wrote:malo si pristran jer si izostavio onaj drugi brlog ništarijaEro wrote:Ma kakav povijest, kakvi bakrači, sve bajka do bajke.Sora wrote:
Je
Ali vidim opet isti
Ne vodite ih zbog ideologije, nego zbog sise...Ideologija vam je smokvin list za
prikrivanje pravih razloga. lezilebovići.
Neče ti se wiše niti jedan pojawit na temi o črkwa u Hrwata koči razwoj ekonomije kad im spomeneš SSSR.
sine bježe ko opareni kad im SSSR ubačiš u tu rasprawu
sine bježe ko opareni kad im SSSR ubačiš u tu rasprawu
2014-04-11
Halo Postoji li kolektivno sjećanje ?Regoč wrote:Zauzdaj se, sorašice. Sjedni, duboko udahni, smiri se pa kreni proučavati još ponešto osim Kratkoga kursa istroije SKP(b)-a i Sabranih zlodjelah diktatora Tita.Sora wrote:Nisu nas nego vasRegoč wrote:Partizani su naš kolektivni problem od 1945. Dok se ne riešimo njih te njihovih potomakah i sljedbenikah, nećemo napried.vili40 wrote:partizani su problem onih koji promoviraju i simpatiziraju ustaštvo,moj ne.Ero wrote:Zadnjih 15 godina su vam partizani bili na vlasti. I danas su, a vjerujem i prije Mesića.vili40 wrote:malo si pristran jer si izostavio onaj drugi brlog ništarijaEro wrote:Ma kakav povijest, kakvi bakrači, sve bajka do bajke.Sora wrote:
Je
Ali vidim opet isti
Postoji
Postoji li cinjenica dasu bile dvije suprotstavljene strane u ratu u Hrvatskoj od 1941. Do 1945.
Postoji
Jel u tome ratu poginulo VISE HRVATA U MEĐUSOBNIM SUKOBIMA NEGO OD NJEMACA
JE
A KOJU PICKUMAGERINI TI TREBA JOS .
Imaju ga i Španci, ali ne pričaju o tome povazdan u Parlamentu. .Ili po medijima.Sora wrote:Halo Postoji li kolektivno sjećanje ?Regoč wrote:Zauzdaj se, sorašice. Sjedni, duboko udahni, smiri se pa kreni proučavati još ponešto osim Kratkoga kursa istroije SKP(b)-a i Sabranih zlodjelah diktatora Tita.Sora wrote:Nisu nas nego vasRegoč wrote:Partizani su naš kolektivni problem od 1945. Dok se ne riešimo njih te njihovih potomakah i sljedbenikah, nećemo napried.vili40 wrote:partizani su problem onih koji promoviraju i simpatiziraju ustaštvo,moj ne.Ero wrote:Zadnjih 15 godina su vam partizani bili na vlasti. I danas su, a vjerujem i prije Mesića.vili40 wrote:malo si pristran jer si izostavio onaj drugi brlog ništarijaEro wrote:Ma kakav povijest, kakvi bakrači, sve bajka do bajke.Sora wrote:
Je
Ali vidim opet isti
Postoji
Postoji li cinjenica dasu bile dvije suprotstavljene strane u ratu u Hrvatskoj od 1941. Do 1945.
Postoji
Jel u tome ratu poginulo VISE HRVATA U MEĐUSOBNIM SUKOBIMA NEGO OD NJEMACA
JE
A KOJU PICKUMAGERINI TI TREBA JOS .
Oni nemaju palikuće a la Mesić, Stazić i Milanović...
Karamarko, Hasanbegović, Ilčić...Ero wrote:
Imaju ga i Španci, ali ne pričaju o tome povazdan u Parlamentu. .Ili po medijima.
Oni nemaju palikuće a la Mesić, Stazić i Milanović...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
imate komunisticki mind set,
na radnim mjestima i institucijama drzave
i kulturi
okostala zastarjela i bukvalno ostarjela birokracija
horor
na radnim mjestima i institucijama drzave
i kulturi
okostala zastarjela i bukvalno ostarjela birokracija
horor
2014-04-19
ma da, trebali bi imat takve bolesne kompleksasice kao ti sto si,Eva wrote:Lako je njima kad nemaju domoljuba.
jos ruzna
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Tko god mi se nudi na tacni, non mi interessa
Guest- Guest
zao mi je al od mene na tacnu mozes dobit samo govnoEva wrote:Tko god mi se nudi na tacni, non mi interessa
ako te to zadovoljava javi da ti se naserem
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
da da , crkva dragi moji
i jos se uvukla u skolstvo sto je gore nego ovo otimanje novca vatikanskim ugovorima
generacije ispranog mozga "vrijednostima" koje guse kreativnost
i jos se uvukla u skolstvo sto je gore nego ovo otimanje novca vatikanskim ugovorima
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ma Crkva, Hrvati su ulice i lopovi bili i u komunizmu, kao da je Jozu Manolića utjecala Crkva da bude kasapin i lopov ili Tuđmanu da u startu zajebe državu ili Zoku da bude nesposoban ili Vrodlajak da je kleptoman ili Pusićku da mrzi svoju zemlju i naroddebotoijusto wrote:da da , crkva dragi moji
Kermit-
2014-04-17
Eva je u pravu. Nigdje to "domoljublje" nije toliko izraženo koliko kod nas.prckov wrote:ma da, trebali bi imat takve bolesne kompleksasice kao ti sto si,Eva wrote:Lako je njima kad nemaju domoljuba.
jos ruzna
Kod Francuza je to da je on Francuz nešto sasvim samo po seebi razumljivo i dosta je Francuzu da otvori usta svi znaju da je Francuz.
Isto je sa Švabom,Rusom,Talijanom, Englezom,Kinezom....
To kod nas nije dovoljno,već sve mora biti popraćeno podužom ikonografijom.
Goleme krstače oko vrata,istetovirana šahovnica,majica sa natpisom "Ja sam Hrvat!",lička kapa sa šahovnicom,i kasetaš iz kojeg se čuju "Čavoglave!"
Dobro,ima još jedno nama srodno pleme koje se tako ponaša. Ako vam to šta znači.
2014-04-22
Još kad sam bio mal čuo sam od starijih ljudi gdje govore "Nema tata do Hrvata!"debotoijusto wrote:da da , crkva dragi moji
Nije se radilo ni o Srbima,ni o Jugoslavenima,već o Hrvatima,koji su dobro pozna(va)li mentalitet vlastitog čovjeka kada se domogne vlasti.
Uostalom o tome je pisao i Bruno Bušić.
nema tu nikakve filozofije. To je znanstveni teorem.
2014-04-22
asilovski wrote:s obzirom da kod nas 60% zaposlenih za državu na temelju zaduživanja države i upropaštavanja ovih 40% ta brojka je prenapuhana prije negdje oko 18.000$Ero wrote:GDP p.c. : (2015.)
Češka ......... $31.500
Sovenija....... $30.900
Slovačka....... $29.500
Poljska......... $26.400
Mađarska...... $26.000
Rumunjska.... $22.100
Hrvatska....... $21.300
Srbija.......... $13.600 (ako vam je za utjehu )
vjerojatno i manja... da je izbaciti turizam, brojka bi bila na razini srbije
Guest- Guest
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Hrvatska vs Češka
» Hrvatska u vrhu EU po rastu plaća
» "Srbija u svetskom vrhu, Hrvatska na dnu EU"
» Hrvatska u vrhu sa Šveckom po pozitivnima u odnosu na broj testova
» Dobra vijest: Hrvatska pri vrhu EU po smanjenju javnog duga
» Hrvatska u vrhu EU po rastu plaća
» "Srbija u svetskom vrhu, Hrvatska na dnu EU"
» Hrvatska u vrhu sa Šveckom po pozitivnima u odnosu na broj testova