Češka na vrhu, a Hrvatska u septičkoj jami
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Češka na vrhu, a Hrvatska u septičkoj jami
Jo znun da su fašisti ukrali termin liberalno, ali pokušavan ti pokozati da su i zabrana pedera i zabrana zabrane pedera obje totalitarne ideje.Regoč wrote:Možeš ti filozofirati, ali tako se zove. Ni komunizam u komunističkim zemljama nije bio komunizam jer nije vladala zajednica nego Politbiro ili Ljubičica Biela, kako gdje pa ga svejedno zovemo komunizmom.aben wrote:Pa to nije onda liberalno.Regoč wrote:Tako što se proglasi jedinim ispravnim stavom pa progoni sve koji imaju drukčije stavove. Recimo, svi moraju smatrati da homići imaju pravo na brak, tko to ne smatra dobije otkaz.aben wrote:Kako liberalno more biti totalitarno?Regoč wrote:Današnja je Poljska više nego dobar uzor, nje se gnuša samo "antifašistička" gamad jer im ruši njihov lievo-liberalni totalitarizam.debotoijusto wrote:
tko normalan zeli biti kao poljska ?
Dakle, kritiziroš liberalni totalitarizam a nudiš konzervativni totalitarizam.
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Dakle, ateist.Sora wrote:Sad je na vlasti Karamarko . Bivši udbaš, bivši član KPJ
partijskih kadrovah.provocator wrote:Češka nije izvršila privatizaciju na hrvatski način. Građanima Hrvatske oteto ono što su stvarali desetljećima, da bi potom bilo predano u ruke onih koji će te tvrtke uglavnom upropastiti, maloj četi odabranih...
Totalitaristi su uvik komplementarni, ne volu se samo zbog međusobne konkurencije.Regoč wrote:E, složili se Sora i ja. Ovaj dan treba postati praznik.Sora wrote:Moze .aben wrote:Kako liberalno more biti totalitarno?Regoč wrote:Današnja je Poljska više nego dobar uzor, nje se gnuša samo "antifašistička" gamad jer im ruši njihov lievo-liberalni totalitarizam.debotoijusto wrote:
Tako da se nametne kao jedini pogled na ekonomiju i drustvo.
I meni je to bilo cudno ali kazu politolozi da je totalitarizam moguć i kao liberalna politika.
Pa i je tako .
2014-04-16
jastreb wrote:Glavni problem je u tome što su druge tzv tranzicijske države pokupile ono što je bilo dobro u bivšem sistemu i to ugradili u daljnji razvoj.Ero wrote:Poredbene tranzicijske države nisu imale partizana i ustaša i to je to.provocator wrote:Privatizacija u Hrvata ima svoj početak i svoje protagoniste koji su se pretežno pokazali kriminalcima.
kojo?
Primjerice,najbolji hrvatski kuhar Stevo Karapandža nije bio dobar za šefa u kuhinji,jer je Srbin,pa su doveli nekog HDZ-ovca,jer je naš,a čovjek nema ni 10% znanja kao Karapandža.
bemti, viš'ti to, da nisu dirali Karapanžu danas bi bili Švicarska...
Puj taj smrdljivi neoliberalni kapitalizam.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Partizani su naš kolektivni problem od 1945. Dok se ne riešimo njih te njihovih potomakah i sljedbenikah, nećemo napried.vili40 wrote:partizani su problem onih koji promoviraju i simpatiziraju ustaštvo,moj ne.Ero wrote:Zadnjih 15 godina su vam partizani bili na vlasti. I danas su, a vjerujem i prije Mesića.vili40 wrote:malo si pristran jer si izostavio onaj drugi brlog ništarijaEro wrote:Ma kakav povijest, kakvi bakrači, sve bajka do bajke.Sora wrote:
Da smo ga najebali i da se vrtimo u krugu politicko-povijesnih lazi, zbog kojih necemo dostići ni standard koji smo imalo prije 30 i vise G
S isključivim bavljenjem poviješću i imate to što imate.
I ovi moji su prikočili razvoj upravo zato što su se počeli baviti
s poviješću umjesto s gosodarstvom. Nama Češka nije bila ni
do koljena, a sad nas već gospodarski šiša.
Mesić +Račan, nastavio Josipović, a dovršio Milanović...To vam je slijed.
Stare garde se vi niste riješili. Niti u jednom segmentu ekonomskog i društvenog života.
Totalitaristi su uvik komplementarni, ne volu se samo zbog međusobne konkurencije.Regoč wrote:E, složili se Sora i ja. Ovaj dan treba postati praznik.Sora wrote:Moze .aben wrote:Kako liberalno more biti totalitarno?Regoč wrote:Današnja je Poljska više nego dobar uzor, nje se gnuša samo "antifašistička" gamad jer im ruši njihov lievo-liberalni totalitarizam.debotoijusto wrote:
I meni je to bilo cudno ali kazu politolozi da je totalitarizam moguć i kao liberalna politika.
Pa i je tako .
2014-04-16
Crkva nema veze sa ekonomijom.
Imali ste jedan SSSR gdje su crkve bile srušene a svecenstvo proganjano pa ono jel ih to učinilo ekonomski prosperitetnima ili su krahirali ekonomski ?
Ekonomije je ekonomija a crkva je crkva.
Crkva ima određen utjecaj na društvo no očito ipak ne toliki da bi u konacnici igrao presudni faktor oko ekonomije.
Imali ste jedan SSSR gdje su crkve bile srušene a svecenstvo proganjano pa ono jel ih to učinilo ekonomski prosperitetnima ili su krahirali ekonomski ?
Ekonomije je ekonomija a crkva je crkva.
Crkva ima određen utjecaj na društvo no očito ipak ne toliki da bi u konacnici igrao presudni faktor oko ekonomije.
Last edited by RayMabus on 12/5/2016, 09:16; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Koji to tebe boli kurac kad niti voliš hrvatski narod, niti voliš hrvatsku državu.v_vlado wrote:Komunizam je želja radnika i seljaka za pravdom i poštenjem.,ali kapitalistička neman je jača i gazi narod......kapitalizam tipa njemačka nije loš jer daje čovjeku pravo izbora što su kopirali česi.....ovaj hrvatski model je najgori i uništit će narod i državu...
Ero,ne izokreći moje misli.Ero wrote:jastreb wrote:Glavni problem je u tome što su druge tzv tranzicijske države pokupile ono što je bilo dobro u bivšem sistemu i to ugradili u daljnji razvoj.Ero wrote:Poredbene tranzicijske države nisu imale partizana i ustaša i to je to.provocator wrote:Privatizacija u Hrvata ima svoj početak i svoje protagoniste koji su se pretežno pokazali kriminalcima.
kojo?
Primjerice,najbolji hrvatski kuhar Stevo Karapandža nije bio dobar za šefa u kuhinji,jer je Srbin,pa su doveli nekog HDZ-ovca,jer je naš,a čovjek nema ni 10% znanja kao Karapandža.
Karapandžu sam naveo kao najbanalniji primjer.
90-te su godine sustavnog uništavanja onoga što se desetljećima stvaralo i pri tome ne mislim na ratna razaranja iako je i njih bilo.
Rat je završio i razaranja se saniraju cakum-pakum u kratko vrijeme,ali posljedice nastale privatizacijskom poharom,to je neizlječivo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pa riješite se već jednom,i partizana i Titovog generala Tuđmana iza kojeg se stalno skrivate i bivših komunista i udbaša po HDZ-u i svega što vam ne da dalje.Što je sa onom lustracijom?Zapelo malo?Regoč wrote:Partizani su naš kolektivni problem od 1945. Dok se ne riešimo njih te njihovih potomakah i sljedbenikah, nećemo napried.vili40 wrote:partizani su problem onih koji promoviraju i simpatiziraju ustaštvo,moj ne.Ero wrote:Zadnjih 15 godina su vam partizani bili na vlasti. I danas su, a vjerujem i prije Mesića.vili40 wrote:malo si pristran jer si izostavio onaj drugi brlog ništarijaEro wrote:Ma kakav povijest, kakvi bakrači, sve bajka do bajke.Sora wrote:
Da smo ga najebali i da se vrtimo u krugu politicko-povijesnih lazi, zbog kojih necemo dostići ni standard koji smo imalo prije 30 i vise G
Stare garde se vi niste riješili. Niti u jednom segmentu ekonomskog i društvenog života.
vili40-
2015-08-02
Ne, nudim demokraciju, poredak u kojem narod može odlučiti hoće li pederske brakove ili neće, a ne da mu to nameće samoproglašena avangarda. Ja sam protiv, ali idemo na referendum pa ako sam u manjini, tih će brakova biti. A ne da, kao danas, bahatost malene manjine to nametne svima.aben wrote:Jo znun da su fašisti ukrali termin liberalno, ali pokušavan ti pokozati da su i zabrana pedera i zabrana zabrane pedera obje totalitarne ideje.Regoč wrote:Možeš ti filozofirati, ali tako se zove. Ni komunizam u komunističkim zemljama nije bio komunizam jer nije vladala zajednica nego Politbiro ili Ljubičica Biela, kako gdje pa ga svejedno zovemo komunizmom.aben wrote:Pa to nije onda liberalno.Regoč wrote:Tako što se proglasi jedinim ispravnim stavom pa progoni sve koji imaju drukčije stavove. Recimo, svi moraju smatrati da homići imaju pravo na brak, tko to ne smatra dobije otkaz.aben wrote:Kako liberalno more biti totalitarno?Regoč wrote:Današnja je Poljska više nego dobar uzor, nje se gnuša samo "antifašistička" gamad jer im ruši njihov lievo-liberalni totalitarizam.debotoijusto wrote:
Kao komunisti i fašisti? Isti poredak, samo druga simbolika? Stoji.aben wrote:Totalitaristi su uvik komplementarni, ne volu se samo zbog međusobne konkurencije.Regoč wrote:E, složili se Sora i ja. Ovaj dan treba postati praznik.Sora wrote:Moze .aben wrote:Kako liberalno more biti totalitarno?Regoč wrote:Današnja je Poljska više nego dobar uzor, nje se gnuša samo "antifašistička" gamad jer im ruši njihov lievo-liberalni totalitarizam.debotoijusto wrote:
Pa i je tako .
Ekonomije je ekonomija i ima svoje zakone i pravila.
Za ekonomiju je totalno nebitno oče li društwo dopustiti istospolne zajedniče ili ne.
Mješate babe i žabe.
Da to ima ikakwe weze onda bi SSSR danas bio najbogatija zemlja swijeta i nebi se raspao ekonomski.
Za ekonomiju je totalno nebitno oče li društwo dopustiti istospolne zajedniče ili ne.
Mješate babe i žabe.
Da to ima ikakwe weze onda bi SSSR danas bio najbogatija zemlja swijeta i nebi se raspao ekonomski.
2014-04-11
Zato je Stevo otišao u Švicarsku i stvorio sebi švicarsku.Ero wrote:jastreb wrote:Glavni problem je u tome što su druge tzv tranzicijske države pokupile ono što je bilo dobro u bivšem sistemu i to ugradili u daljnji razvoj.Ero wrote:Poredbene tranzicijske države nisu imale partizana i ustaša i to je to.provocator wrote:Privatizacija u Hrvata ima svoj početak i svoje protagoniste koji su se pretežno pokazali kriminalcima.
kojo?
Bnalne primjere koristi po kući, jer nisu za ozbiljnu argumentiranu raspravu.jastreb wrote:Ero,ne izokreći moje misli.Ero wrote:jastreb wrote:Glavni problem je u tome što su druge tzv tranzicijske države pokupile ono što je bilo dobro u bivšem sistemu i to ugradili u daljnji razvoj.Ero wrote:Poredbene tranzicijske države nisu imale partizana i ustaša i to je to.provocator wrote:Privatizacija u Hrvata ima svoj početak i svoje protagoniste koji su se pretežno pokazali kriminalcima.
kojo?
Karapandžu sam naveo kao najbanalniji primjer.
90-te su godine sustavnog uništavanja onoga što se desetljećima stvaralo i pri tome ne mislim na ratna razaranja iako je i njih bilo.
Rat je završio i razaranja se saniraju cakum-pakum u kratko vrijeme,ali posljedice nastale privatizacijskom poharom,to je neizlječivo.
Opet ti kažem, privatizacije u tranzicijskim državama su se vršile po istom kopitu.
Nitko u tim državama nije imao vlastitog kapitala za privatizirati propale firme.
Pisao sam što bih ja sve lustrirao, većina se složila. Jedino što ne odlučujem ja.vili40 wrote:pa riješite se već jednom,i partizana i Titovog generala Tuđmana iza kojeg se stalno skrivate i bivših komunista i udbaša po HDZ-u i svega što vam ne da dalje.Što je sa onom lustracijom?Zapelo malo?Regoč wrote:Partizani su naš kolektivni problem od 1945. Dok se ne riešimo njih te njihovih potomakah i sljedbenikah, nećemo napried.vili40 wrote:partizani su problem onih koji promoviraju i simpatiziraju ustaštvo,moj ne.Ero wrote:Zadnjih 15 godina su vam partizani bili na vlasti. I danas su, a vjerujem i prije Mesića.vili40 wrote:malo si pristran jer si izostavio onaj drugi brlog ništarijaEro wrote:Ma kakav povijest, kakvi bakrači, sve bajka do bajke.Sora wrote:
Totalitarizam,Regoč wrote:Ne, nudim demokraciju, poredak u kojem narod može odlučiti hoće li pederske brakove ili neće, a ne da mu to nameće samoproglašena avangarda. Ja sam protiv, ali idemo na referendum pa ako sam u manjini, tih će brakova biti. A ne da, kao danas, bahatost malene manjine to nametne svima.aben wrote:Jo znun da su fašisti ukrali termin liberalno, ali pokušavan ti pokozati da su i zabrana pedera i zabrana zabrane pedera obje totalitarne ideje.Regoč wrote:Možeš ti filozofirati, ali tako se zove. Ni komunizam u komunističkim zemljama nije bio komunizam jer nije vladala zajednica nego Politbiro ili Ljubičica Biela, kako gdje pa ga svejedno zovemo komunizmom.aben wrote:Pa to nije onda liberalno.Regoč wrote:Tako što se proglasi jedinim ispravnim stavom pa progoni sve koji imaju drukčije stavove. Recimo, svi moraju smatrati da homići imaju pravo na brak, tko to ne smatra dobije otkaz.aben wrote:Kako liberalno more biti totalitarno?Regoč wrote:Današnja je Poljska više nego dobar uzor, nje se gnuša samo "antifašistička" gamad jer im ruši njihov lievo-liberalni totalitarizam.debotoijusto wrote:
Demokracija je način a ne doseg odlučivanja. Poredak u kojem država blagoslovi brakove je totalitarna.
2014-04-16
Abene, oko temeljnih se stvari nećemo složiti pa nemamo uporište za raspravu.aben wrote:Totalitarizam,Regoč wrote:Ne, nudim demokraciju, poredak u kojem narod može odlučiti hoće li pederske brakove ili neće, a ne da mu to nameće samoproglašena avangarda. Ja sam protiv, ali idemo na referendum pa ako sam u manjini, tih će brakova biti. A ne da, kao danas, bahatost malene manjine to nametne svima.aben wrote:Jo znun da su fašisti ukrali termin liberalno, ali pokušavan ti pokozati da su i zabrana pedera i zabrana zabrane pedera obje totalitarne ideje.Regoč wrote:Možeš ti filozofirati, ali tako se zove. Ni komunizam u komunističkim zemljama nije bio komunizam jer nije vladala zajednica nego Politbiro ili Ljubičica Biela, kako gdje pa ga svejedno zovemo komunizmom.aben wrote:Pa to nije onda liberalno.Regoč wrote:Tako što se proglasi jedinim ispravnim stavom pa progoni sve koji imaju drukčije stavove. Recimo, svi moraju smatrati da homići imaju pravo na brak, tko to ne smatra dobije otkaz.aben wrote:Kako liberalno more biti totalitarno?Regoč wrote:Današnja je Poljska više nego dobar uzor, nje se gnuša samo "antifašistička" gamad jer im ruši njihov lievo-liberalni totalitarizam.debotoijusto wrote:
Demokracija je način a ne doseg odlučivanja. Poredak u kojem država blagoslovi brakove je totalitarna.
Owe teze da crkwa koči ili da njen utječaj je presudan na ekonomiju šire lijewičari i oni kojima je črkwa trn u oku zbog društwenih neslaganja
NO SWE NJIH UDARA TEZA O SSSRu KOJI JE BIO TOTALNI EKSTRENI ATEIZAM DAKLE ČRKWE NITI U TRAGOWIA A TOJ IDEOLOGIJI PRIPADAJU NA OWAJ ILI ONAJ NAČIN
Samo im spomeneš SSSR i bježe odma.
NO SWE NJIH UDARA TEZA O SSSRu KOJI JE BIO TOTALNI EKSTRENI ATEIZAM DAKLE ČRKWE NITI U TRAGOWIA A TOJ IDEOLOGIJI PRIPADAJU NA OWAJ ILI ONAJ NAČIN
Samo im spomeneš SSSR i bježe odma.
2014-04-11
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Hrvatska vs Češka
» Hrvatska u vrhu EU po rastu plaća
» "Srbija u svetskom vrhu, Hrvatska na dnu EU"
» Hrvatska u vrhu sa Šveckom po pozitivnima u odnosu na broj testova
» Dobra vijest: Hrvatska pri vrhu EU po smanjenju javnog duga
» Hrvatska u vrhu EU po rastu plaća
» "Srbija u svetskom vrhu, Hrvatska na dnu EU"