Berlin: Vrijeme je da Njemačka vojska raste
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Berlin: Vrijeme je da Njemačka vojska raste
ha? :D ja uvijek zakasnim B-)dawson wrote:IvyTeasdale wrote:ne bih,hvala..:D ti si premoderna..8-)Noor wrote:Kazem ja da su arapi bolji
Pardon, skrenula tema na kite
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
ne sviđaju mi se ...ne volim te egzoticne..mozda jedan Japanac,eventualno 8-)Leviathan2 wrote:ma zenska prati trendove, sad su kamelfakeri popularni kao sto su bili latinosi,IvyTeasdale wrote:ne bih,hvala..:D ti si premoderna..8-)Noor wrote:Kazem ja da su arapi bolji
2014-04-12
pusti ti to..a i ne volim maljave,crnomanjaste :DNoor wrote:Aj..opusti se, nisu svi isilovciIvyTeasdale wrote:ne bih,hvala..:D ti si premoderna..8-)Noor wrote:Kazem ja da su arapi bolji
2014-04-12
Pa ne prejako.. OkIvyTeasdale wrote:pusti ti to..a i ne volim maljave,crnomanjaste :DNoor wrote:Aj..opusti se, nisu svi isilovciIvyTeasdale wrote:ne bih,hvala..:D ti si premoderna..8-)Noor wrote:Kazem ja da su arapi bolji
Ali depilirane..a-a
Musko je dlakavo i bok
Guest- Guest
prirodno manje dlakave...ne ono dlakava leđa,i sl..:DNoor wrote:Pa ne prejako.. OkIvyTeasdale wrote:pusti ti to..a i ne volim maljave,crnomanjaste :DNoor wrote:Aj..opusti se, nisu svi isilovciIvyTeasdale wrote:ne bih,hvala..:D ti si premoderna..8-)Noor wrote:Kazem ja da su arapi bolji
Ali depilirane..a-a
Musko je dlakavo i bok
2014-04-12
pojednostvai, kazi svidjaju mi se ovakvi, lijepi i zgodni kao dijagramIvyTeasdale wrote:prirodno manje dlakave...ne ono dlakava leđa,i sl..:DNoor wrote:Pa ne prejako.. OkIvyTeasdale wrote:pusti ti to..a i ne volim maljave,crnomanjaste :DNoor wrote:Aj..opusti se, nisu svi isilovciIvyTeasdale wrote:ne bih,hvala..:D ti si premoderna..8-)Noor wrote:Kazem ja da su arapi bolji
Ali depilirane..a-a
Musko je dlakavo i bok
dijagram-
2015-08-09
haha,tocno k'o na slici :Ddijagram wrote:pojednostvai, kazi svidjaju mi se ovakvi, lijepi i zgodni kao dijagramIvyTeasdale wrote:prirodno manje dlakave...ne ono dlakava leđa,i sl..:DNoor wrote:Pa ne prejako.. OkIvyTeasdale wrote:pusti ti to..a i ne volim maljave,crnomanjaste :DNoor wrote:Aj..opusti se, nisu svi isilovciIvyTeasdale wrote:ne bih,hvala..:D ti si premoderna..8-)Noor wrote:Kazem ja da su arapi bolji
Ali depilirane..a-a
Musko je dlakavo i bok
2014-04-12
E da...prsa, trbuh ;)IvyTeasdale wrote:prirodno manje dlakave...ne ono dlakava leđa,i sl..:DNoor wrote:Pa ne prejako.. OkIvyTeasdale wrote:pusti ti to..a i ne volim maljave,crnomanjaste :DNoor wrote:Aj..opusti se, nisu svi isilovciIvyTeasdale wrote:ne bih,hvala..:D ti si premoderna..8-)Noor wrote:Kazem ja da su arapi bolji
Ali depilirane..a-a
Musko je dlakavo i bok
Guest- Guest
"Po analizama stručnjaka, Njemačka bi do 2023. trebala imati na raspolaganju 14.307 dodatnih vojnika."
Triba im prvo izgradit stanove i parkirna mista...
Triba im prvo izgradit stanove i parkirna mista...
Guest- Guest
ne smijemo dalje,vidis da su muskici pobjegli..prepali se :DNoor wrote:E da...prsa, trbuh ;)IvyTeasdale wrote:prirodno manje dlakave...ne ono dlakava leđa,i sl..:DNoor wrote:Pa ne prejako.. OkIvyTeasdale wrote:pusti ti to..a i ne volim maljave,crnomanjaste :DNoor wrote:Aj..opusti se, nisu svi isilovciIvyTeasdale wrote:ne bih,hvala..:D ti si premoderna..8-)Noor wrote:Kazem ja da su arapi bolji
Ali depilirane..a-a
Musko je dlakavo i bok
2014-04-12
Pickice :))))IvyTeasdale wrote:ne smijemo dalje,vidis da su muskici pobjegli..prepali se :DNoor wrote:E da...prsa, trbuh ;)IvyTeasdale wrote:prirodno manje dlakave...ne ono dlakava leđa,i sl..:DNoor wrote:Pa ne prejako.. OkIvyTeasdale wrote:pusti ti to..a i ne volim maljave,crnomanjaste :DNoor wrote:Aj..opusti se, nisu svi isilovciIvyTeasdale wrote:ne bih,hvala..:D ti si premoderna..8-)Noor wrote:Kazem ja da su arapi bolji
Ali depilirane..a-a
Musko je dlakavo i bok
Guest- Guest
Ja nisam pobjegao nego sam se ispraznio ima ura vrimena pa me seks i ta tematika ne zanima.
Moc jednostavnosti.
Morat cete sad sačekat dok mi se muda opet napune da me seks i ta tematika pocme zanimat.
Moc jednostavnosti.
Morat cete sad sačekat dok mi se muda opet napune da me seks i ta tematika pocme zanimat.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Morao sam ovo pojasnit da ne bi tko mislio da sam kukavica.RayMabus wrote:Ja nisam pobjegao nego sam se ispraznio ima ura vrimena pa me seks i ta tematika ne zanima.
Moc jednostavnosti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Njemačka vojska = EU vojska
» Granicu HR - BiH treba na vrijeme neprodušno zatvoriti. Vojska se podrazumijeva.
» Njemačka vojska okupirala dio Nizozemske
» Njemačka ovisnost o Kini raste strašnom brzinom
» Može li njemačka vojska obraniti Europu?
» Granicu HR - BiH treba na vrijeme neprodušno zatvoriti. Vojska se podrazumijeva.
» Njemačka vojska okupirala dio Nizozemske
» Njemačka ovisnost o Kini raste strašnom brzinom
» Može li njemačka vojska obraniti Europu?
Page 4 of 4