Berlin: Vrijeme je da Njemačka vojska raste
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Berlin: Vrijeme je da Njemačka vojska raste
Možda si ti njemu bila isto čudna .kaja_333 wrote:Nije bas, mada sam imala jednog. Onako, čudni neki ljudi..Antijunak wrote:kaja_333 wrote:Ma daj svabe odprdite ..
Šta je Kajo?
Zašto si kivna na Nijemce?
Jel ti neki Švabo slomio srce ?
Meni djevojka kaže da sam super, pa jebiga čini se da nisi imala sreće .
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
To svaka kaže ...tako da .....Antijunak wrote:
Meni djevojka kaže da sam super,
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pitaj je 100 eura nakon seksa ...reci da ti triba i da ne znaš kad ćeš joj vratit.RayMabus wrote:To svaka kaže ...tako da .....Antijunak wrote:
Ako ti ne da .....onda nisi super .....u krevetu.
2014-04-11
Najlakše je pričati .....
2014-04-11
Šta ćeš kad voli Slavonce.RayMabus wrote:To svaka kaže ...tako da .....Antijunak wrote:
2015-09-26
Odlutali smo s teme ....otišli smo malo u psihologiju ....nisam zainteresiran za to jel njoj bilo super al kad si već pitao evo ti kako se to istražuje tj šta msili o svemu.Antijunak wrote:Šta ćeš kad voli Slavonce.RayMabus wrote:To svaka kaže ...tako da .....Antijunak wrote:
Ak neda nisi joj baš toliko bitan ....ono ti naspram 100 eura ....hebeno ako ti to ne da ....znači da ne vrijediš niti 100 eura ....i sa time ti je sve rekla.
Pusti ti to šta one pricaju ....najbolje da će ti reč da joj nije bilo super......vole i one seks pa makar i nekakvi relativno loš jel svugdi mu je bolje nego u gacama a tako ti je i kod njih.
Last edited by RayMabus on Tue 10 May - 20:23; edited 2 times in total
2014-04-11
Dobro ti nisi njemac. Ako i jesi nisi od tamo. Ovaj bio bas .. Her flick:)Antijunak wrote:Možda si ti njemu bila isto čudna .kaja_333 wrote:Nije bas, mada sam imala jednog. Onako, čudni neki ljudi..Antijunak wrote:kaja_333 wrote:Ma daj svabe odprdite ..
Šta je Kajo?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
..a ebi ga...takvi su ti oriđiđi svabi...kaja_333 wrote:Dobro ti nisi njemac. Ako i jesi nisi od tamo. Ovaj bio bas .. Her flick:)Antijunak wrote:Možda si ti njemu bila isto čudna .kaja_333 wrote:Nije bas, mada sam imala jednog. Onako, čudni neki ljudi..Antijunak wrote:kaja_333 wrote:Ma daj svabe odprdite ..
Šta je Kajo?
Guest- Guest
Pa to i kažem. I neću dalje.bogomdani wrote:..a ebi ga...takvi su ti oriđiđi svabi...kaja_333 wrote:Dobro ti nisi njemac. Ako i jesi nisi od tamo. Ovaj bio bas .. Her flick:)Antijunak wrote:Možda si ti njemu bila isto čudna .kaja_333 wrote:Nije bas, mada sam imala jednog. Onako, čudni neki ljudi..Antijunak wrote:kaja_333 wrote:Ma daj svabe odprdite ..
Šta je Kajo?
2015-08-15
kaja_333 wrote:Pa to i kažem. I neću dalje.bogomdani wrote:..a ebi ga...takvi su ti oriđiđi svabi...kaja_333 wrote:Dobro ti nisi njemac. Ako i jesi nisi od tamo. Ovaj bio bas .. Her flick:)Antijunak wrote:Možda si ti njemu bila isto čudna .kaja_333 wrote:Nije bas, mada sam imala jednog. Onako, čudni neki ljudi..Antijunak wrote:kaja_333 wrote:Ma daj svabe odprdite ..
Šta je Kajo?
Guest- Guest
Pa to bas i nije.RayMabus wrote:Her Dick.
2015-08-15
hahahahahaha..pa dobro Kayo,necemo sad bas u detalje..zato svabice cesto love Balkije,Turke,ove i one...kaja_333 wrote:Pa to bas i nije.RayMabus wrote:Her Dick.
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Dobro ti nisi njemac. Ako i jesi nisi od tamo. Ovaj bio bas .. Her flick:)Antijunak wrote:Možda si ti njemu bila isto čudna .kaja_333 wrote:Nije bas, mada sam imala jednog. Onako, čudni neki ljudi..Antijunak wrote:kaja_333 wrote:Ma daj svabe odprdite ..
Šta je Kajo?
Možeš malo pojasniti u kojem smislu Herr Flick?
Jel bi malo sadomazohist ?
2015-09-26
Ko da je metlu progutao, pravi ss potomak , achtung, achtung, a kreten.
2015-08-15
A još i ima maloga .....kaja_333 wrote:Ko da je metlu progutao, pravi ss potomak , achtung, achtung, a kreten.
2014-04-11
hahahahaha..ono ukocen i ustogljen...Kayo,mogu mislit kako si kolutala okicama..
Guest- Guest
Netočno. Žena će uvijek radije cijeniti 100 eura nego seks, ma koliko bio dobar (osim ako ima 15 godina i ako se zaljubi). Evo ti primjer: pitaj bilo koju ženu nakon 3 godine braka jel bi radije seks s mužem ili 100 eura.RayMabus wrote:Odlutali smo s teme ....otišli smo malo u psihologiju ....nisam zainteresiran za to jel njoj bilo super al kad si već pitao evo ti kako se to istražuje tj šta msili o svemu.Antijunak wrote:Šta ćeš kad voli Slavonce.RayMabus wrote:To svaka kaže ...tako da .....Antijunak wrote:
Ak neda nisi joj baš toliko bitan ....ono ti naspram 100 eura ....hebeno ako ti to ne da ....znači da ne vrijediš niti 100 eura ....i sa time ti je sve rekla.
Pusti ti to šta one pricaju ....najbolje da će ti reč da joj nije bilo super......vole i one seks pa makar i nekakvi relativno loš jel svugdi mu je bolje nego u gacama a tako ti je i kod njih.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
kaja_333 wrote:Ovaj bio bas .. Her flick:)
A to ono kao Helga
Možes mislit, još mislio da me fascinirao . Nisam mogla dočekati avion.bogomdani wrote:hahahahaha..ono ukocen i ustogljen...Kayo,mogu mislit kako si kolutala okicama..
2015-08-15
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Njemačka vojska = EU vojska
» Granicu HR - BiH treba na vrijeme neprodušno zatvoriti. Vojska se podrazumijeva.
» Njemačka vojska okupirala dio Nizozemske
» Njemačka ovisnost o Kini raste strašnom brzinom
» Može li njemačka vojska obraniti Europu?
» Granicu HR - BiH treba na vrijeme neprodušno zatvoriti. Vojska se podrazumijeva.
» Njemačka vojska okupirala dio Nizozemske
» Njemačka ovisnost o Kini raste strašnom brzinom
» Može li njemačka vojska obraniti Europu?
Page 2 of 4