Berlin: Vrijeme je da Njemačka vojska raste
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Berlin: Vrijeme je da Njemačka vojska raste
Možes mislit, još mislio da me fascinirao . Nisam mogla dočekati avion.bogomdani wrote:hahahahaha..ono ukocen i ustogljen...Kayo,mogu mislit kako si kolutala okicama..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
dobro..ja sa trona skinem i Gerada Butlera...
Guest- Guest
Da. A nije ni tehničar .RayMabus wrote:A još i ima maloga .....kaja_333 wrote:Ko da je metlu progutao, pravi ss potomak , achtung, achtung, a kreten.
2015-08-15
Uz malo vina svaka Helga može opustiti svakog Herr Flicka.kaja_333 wrote:Ko da je metlu progutao, pravi ss potomak , achtung, achtung, a kreten.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Isto. Samo kaj nisam Helga, dobro tu neki misle da jesam :)dawson wrote:kaja_333 wrote:Ovaj bio bas .. Her flick:)
A to ono kao Helga
2015-08-15
Zato žene u osnovi cijene Bosance: razbije ju i još joj uzme 100 euramelkior wrote:Netočno. Žena će uvijek radije cijeniti 100 eura nego seks, ma koliko bio dobar (osim ako ima 15 godina i ako se zaljubi). Evo ti primjer: pitaj bilo koju ženu nakon 3 godine braka jel bi radije seks s mužem ili 100 eura.RayMabus wrote:Odlutali smo s teme ....otišli smo malo u psihologiju ....nisam zainteresiran za to jel njoj bilo super al kad si već pitao evo ti kako se to istražuje tj šta msili o svemu.Antijunak wrote:Šta ćeš kad voli Slavonce.RayMabus wrote:To svaka kaže ...tako da .....Antijunak wrote:
Meni djevojka kaže da sam super,
Ak neda nisi joj baš toliko bitan ....ono ti naspram 100 eura ....hebeno ako ti to ne da ....znači da ne vrijediš niti 100 eura ....i sa time ti je sve rekla.
Pusti ti to šta one pricaju ....najbolje da će ti reč da joj nije bilo super......vole i one seks pa makar i nekakvi relativno loš jel svugdi mu je bolje nego u gacama a tako ti je i kod njih.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
e jebi ga..bas si baksuz...kaja_333 wrote:Da. A nije ni tehničar .RayMabus wrote:A još i ima maloga .....kaja_333 wrote:Ko da je metlu progutao, pravi ss potomak , achtung, achtung, a kreten.
Guest- Guest
Šta će ti tehnicar ?kaja_333 wrote:Da. A nije ni tehničar .RayMabus wrote:A još i ima maloga .....kaja_333 wrote:Ko da je metlu progutao, pravi ss potomak , achtung, achtung, a kreten.
Muški su i onako tu samo da ti pridrže vibrator.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Dobro sad nećemo pretjerivati i raditi neki sex forum od ovoga. Ajmo rade malo o partizanima
2015-08-15
Žena je kao ona mačka iz reklame koju pregazi pegla pa onda trči za peglommelkior wrote:Zato žene u osnovi cijene Bosance: razbije ju i još joj uzme 100 euramelkior wrote:Netočno. Žena će uvijek radije cijeniti 100 eura nego seks, ma koliko bio dobar (osim ako ima 15 godina i ako se zaljubi). Evo ti primjer: pitaj bilo koju ženu nakon 3 godine braka jel bi radije seks s mužem ili 100 eura.RayMabus wrote:Odlutali smo s teme ....otišli smo malo u psihologiju ....nisam zainteresiran za to jel njoj bilo super al kad si već pitao evo ti kako se to istražuje tj šta msili o svemu.Antijunak wrote:Šta ćeš kad voli Slavonce.RayMabus wrote:To svaka kaže ...tako da .....Antijunak wrote:
Meni djevojka kaže da sam super,
Ak neda nisi joj baš toliko bitan ....ono ti naspram 100 eura ....hebeno ako ti to ne da ....znači da ne vrijediš niti 100 eura ....i sa time ti je sve rekla.
Pusti ti to šta one pricaju ....najbolje da će ti reč da joj nije bilo super......vole i one seks pa makar i nekakvi relativno loš jel svugdi mu je bolje nego u gacama a tako ti je i kod njih.
2015-08-09
cekam ono mocalo da me opet banira..
inace,meni dobro...
inace,meni dobro...
Last edited by bogomdani on Tue 10 May - 20:39; edited 1 time in total
Guest- Guest
Melkior je žene očito imao na slikama, vidim da zna dosta o njima... Pozdrav
2015-08-15
Dobio bojanku sa golim ženama za 18 rođendan, još i sad je bojamkaja_333 wrote:Melkior je žene očito imao na slikama, vidim da zna dosta o njima... Pozdrav
2015-08-09
Skrenula tema sa njemačke vojske na Kaju
ne bih,hvala..:D ti si premoderna..8-)Noor wrote:Kazem ja da su arapi bolji
2014-04-12
IvyTeasdale wrote:ne bih,hvala..:D ti si premoderna..8-)Noor wrote:Kazem ja da su arapi bolji
Pardon, skrenula tema na kite
catabbath-
2015-08-22
ja mislio kaja neka chasna sestra il tak nesto a kad ovamo ona zna nesto i o seksu
epte se..nakrupno i nasitno,uzduz i porijeko..bogumdani ode zderati..ajd zdravo..!!!
Guest- Guest
Aj..opusti se, nisu svi isilovciIvyTeasdale wrote:ne bih,hvala..:D ti si premoderna..8-)Noor wrote:Kazem ja da su arapi bolji
Guest- Guest
ha? :D ja uvijek zakasnim B-)dawson wrote:IvyTeasdale wrote:ne bih,hvala..:D ti si premoderna..8-)Noor wrote:Kazem ja da su arapi bolji
Pardon, skrenula tema na kite
2014-04-12
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Njemačka vojska = EU vojska
» Granicu HR - BiH treba na vrijeme neprodušno zatvoriti. Vojska se podrazumijeva.
» Njemačka vojska okupirala dio Nizozemske
» Njemačka ovisnost o Kini raste strašnom brzinom
» Može li njemačka vojska obraniti Europu?
» Granicu HR - BiH treba na vrijeme neprodušno zatvoriti. Vojska se podrazumijeva.
» Njemačka vojska okupirala dio Nizozemske
» Njemačka ovisnost o Kini raste strašnom brzinom
» Može li njemačka vojska obraniti Europu?
Page 3 of 4