SRAMOTA U SRBIJI: Osuđenom ratnom zločincu i vukovarskom krvniku Šljivančaninu dali mjesto u VIP loži
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: SRAMOTA U SRBIJI: Osuđenom ratnom zločincu i vukovarskom krvniku Šljivančaninu dali mjesto u VIP loži
U stvarnosti on je slobodan covek a to šta je pozvan na ovakvi događaj ....a cuj nije došao sam ....dobio je od nekoga pozivnicu jelte.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: SRAMOTA U SRBIJI: Osuđenom ratnom zločincu i vukovarskom krvniku Šljivančaninu dali mjesto u VIP loži
A, jebote; što se vi u Hrvatskoj uopće ČUDITE - četnici su se 45 preoblačili u partizane, 91 su se iz JNA preoblačili u ČETNIKE - nakon 2010 su sebe IZJEDNAČILI s svojim neprijateljima partizanima ( naravno ; srpski partizani su ionako bili ČETNICI ) na državnoj razini - u nekom možebitnom " INTERGALATIČKOM " ratu postaće revni sljedbenici " MARSIJANACA " i na kraju i njih ( prvom prigodom zajebati - KAMELEONI kakve niti DARWIN nije mogao zamisliti niti u svojim najluđim snovima o EVOLUCIJI LJUDSKE VRSTE ) - no mora im se priznati DOSLJEDNOST - ONI ostaju DOSLJEDNI SRPSTVU ma kako vjetar " DUVAO " ( puhao za mlađe hrvatske generacije ) i uvijek će se tako ponašati iako im je povijest kako je oni tumače bazirana ISKLJUČIVO na LAŽIMA, KONSTRUKCIJAMA, PRIJEVARAMA,PODMETANJIMA kojima ih je PROTKAO - OTAC NACIJE - DOBRICA - hehehe. baš " DOBRICA " - a ravan HITLERU )i svim drugim mogućim sumnjivim radnjama koje obilato koriste stoljećima usput dezinformirajući i svoj vlastiti narod - time ga dovodeći u zabludu - na taj način dovodeći do SUKOBA s svojim stoljetnim susjedima koji s takvim objedima uopće nemaju nikakovih dodira - odnosno; takovi objedi služe isključivo SRBOČETNIČKIM politikantima za njihov politički i sav INI utjecaj na njihov domaći politički UPLIV - gdje kod mnogih u Srbiji koji još žive u vremenu njihovog CARA LAZARA još itekako ( nažalost ) ima rezultata - a , usput nije nikako ni na ODMET usput međunarodno optužiti sve druge za krivnju koja se eto dogodila SRBIMA - svi drugi su KRIVI - no oni su tu posve nevini i ni na koji način odgovorni - NAŽALOST u današnjem modernom svijetu ISTINA se mjeri KVALITETOM - snagom POLITIČKE i MATERIJALNE moći i podrške - a ne nekim stvarnim vođenjem ka stvarnoj istini!
PLJUC !!!
PLJUC !!!
Guest- Guest
recimo, ja,
da se ja,
daleko bilo,
nadjem u toj prilici,
vs kolindice :)
bih je "ubo "
i ne bih se pokajao !
neka sam >:)
druze sudija )
da se ja,
daleko bilo,
nadjem u toj prilici,
vs kolindice :)
bih je "ubo "
i ne bih se pokajao !
neka sam >:)
druze sudija )
Guest- Guest
!
Last edited by redder4 on Tue 10 May - 17:55; edited 1 time in total (Reason for editing : tekst)
Guest- Guest
Smash antifašizam!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
direktni krivac..jedna od najvecih haskih perverzija..:/tre911 wrote:Ih to se ne računa kao ni 200 ranjenika pronađenih na ovčari kao ni 60 za koje se ništa ne zna jer pošteni i miroljubivi četnici o tome šute ko zaliveni, ono nije se dogodilo ako nema leševa.IvyTeasdale wrote:ti to mozes reci sa sigurnoscu? Ili barem metak u glavu opalio..za to postoje i neki svjedoci..ustase,doduse. @_@dzango wrote:Ovaj nije nikoga zaklao. Za ono drugo ne znam. A pošto ti odgovorno tvrdiš da je peder, ostaje da ti verujem na reč.tre911 wrote:Pa ja sam izašao u proboju pa nije stigao,m usput smo pobili nešto jovana i laza ali tvoj koljač nije stigao do mog vrata alki to ne znači da me ne bi skrtatio za glavu da je imao priliku. No nisu bili svi te sreće jebiga ali ti si glup da to razumiješ.dzango wrote:Zaklao bi je isto kao što je i tebe zaklao. Mnogo si mi živahan za zaklanog.tre911 wrote:Zaklao bi je? Dobro to nije ništa čudno za četnike ali nisam to pitao, opet si malo usporen danasdzango wrote:Isto što i na tebi.tre911 wrote:Što bi pederčina radila na ženi???dzango wrote:Možda i ovaj reši da zaskoči Kolindu.kofein wrote:Kad bude prelazio u Srbiju, treba ga uhapsit. :(
Zlocinac,kako bilo..:-S
2014-04-12
Sto za 60 ljudi se i dalje ne zna?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
sve se zna osim za par stranaca za kojih niko nije pokazao interesovanje
2014-04-14
260 ih je odvedeno iz bolnice a na ovčari ih je pronađeno 198 ako se ne varam. Za 60 ljudi se ni dan danas ne zna gdje su ih pobili i pobacali i to po naredbi šljivančanina.kaja_333 wrote:Sto za 60 ljudi se i dalje ne zna?
Guest- Guest
dajte vi podatke o tome koga ste sve,
tokom 20. veka
zaklali, maljem ili sl. streljali, bacili u jamu,
zapalili, sta znam sta ste sve plus.
tokom 20. veka
Guest- Guest
¸Ne možemo, spiskovi su kod vas a zašto ih skrivate ko zmija noge to valjda najbolje vi znate.pizzon wrote:dajte vi podatke o tome koga ste sve,
tokom 20. veka
Guest- Guest
Jebem vam klanje.....daj prestanite
Guest- Guest
To je viteštvo Jugosrbskepartizanske vojske , tako je bilo i 1945, kad su iz Zagrebački bolnica , poubijali ranjenike, ovoga puta , mnogo više.tre911 wrote:260 ih je odvedeno iz bolnice a na ovčari ih je pronađeno 198 ako se ne varam. Za 60 ljudi se ni dan danas ne zna gdje su ih pobili i pobacali i to po naredbi šljivančanina.kaja_333 wrote:Sto za 60 ljudi se i dalje ne zna?
2014-04-18
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Sramota u Srbiji: naoružanje starudija
» Hrvatska, Njemačka i Velika Britanija dali Srbiji ultimatum
» Izmislili kandidata i osvojili drugo mjesto na izborima u Srbiji
» Aleksandar Vulin:majčici Srbiji nije mjesto u EU, prijateljstvo s Rusijom je važno
» OVOM KRVNIKU SE SLUŽI MISA U SARAJEVU: Najvećeg koljača Srba u NDH
» Hrvatska, Njemačka i Velika Britanija dali Srbiji ultimatum
» Izmislili kandidata i osvojili drugo mjesto na izborima u Srbiji
» Aleksandar Vulin:majčici Srbiji nije mjesto u EU, prijateljstvo s Rusijom je važno
» OVOM KRVNIKU SE SLUŽI MISA U SARAJEVU: Najvećeg koljača Srba u NDH
Page 3 of 3