SRAMOTA U SRBIJI: Osuđenom ratnom zločincu i vukovarskom krvniku Šljivančaninu dali mjesto u VIP loži
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: SRAMOTA U SRBIJI: Osuđenom ratnom zločincu i vukovarskom krvniku Šljivančaninu dali mjesto u VIP loži
pizdun, odjebi!pizzon wrote:ovaj, sljivancanin, za gotovinu, gotovo je mala maca.
od, udruzivanja u zlocinanu " udrugu " u zlocinackom poduhvatu
do totalne nevinosti.
nema dna ! igra bez dna !
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Re: SRAMOTA U SRBIJI: Osuđenom ratnom zločincu i vukovarskom krvniku Šljivančaninu dali mjesto u VIP loži
Dread_Pirate_Roberts wrote:pizdun, odjebi!pizzon wrote:ovaj, sljivancanin, za gotovinu, gotovo je mala maca.
do totalne nevinosti.
hocu, samo posle tebe,
dame imaju prednost
Guest- Guest
Jebiga, ta je čudotvorna samo za novčanike.vuksadinare wrote:kad dođu u srbiju oma'r ozdrave..nestane kostobolje,grlobolje,rakova,slagiranih,mozdanih udara..cudotvorniji ste od međugorske gospeSerbinho-3 wrote:Zar nije taj umro od raka...
Možda i ovaj reši da zaskoči Kolindu.kofein wrote:Kad bude prelazio u Srbiju, treba ga uhapsit. :(
Što bi pederčina radila na ženi???dzango wrote:Možda i ovaj reši da zaskoči Kolindu.kofein wrote:Kad bude prelazio u Srbiju, treba ga uhapsit. :(
Guest- Guest
Isto što i na tebi.tre911 wrote:Što bi pederčina radila na ženi???dzango wrote:Možda i ovaj reši da zaskoči Kolindu.kofein wrote:Kad bude prelazio u Srbiju, treba ga uhapsit. :(
Strši kao Glavaš u Saboru.
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Strši kao Glavaš u Saboru.
Brothers in arms
Guest- Guest
Zaklao bi je? Dobro to nije ništa čudno za četnike ali nisam to pitao, opet si malo usporen danasdzango wrote:Isto što i na tebi.tre911 wrote:Što bi pederčina radila na ženi???dzango wrote:Možda i ovaj reši da zaskoči Kolindu.kofein wrote:Kad bude prelazio u Srbiju, treba ga uhapsit. :(
Guest- Guest
pizdun k'o pizdun...pizzon wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:pizdun, odjebi!pizzon wrote:ovaj, sljivancanin, za gotovinu, gotovo je mala maca.
do totalne nevinosti.
hocu, samo posle tebe,
dame imaju prednost
Zaklao bi je isto kao što je i tebe zaklao. Mnogo si mi živahan za zaklanog.tre911 wrote:Zaklao bi je? Dobro to nije ništa čudno za četnike ali nisam to pitao, opet si malo usporen danasdzango wrote:Isto što i na tebi.tre911 wrote:Što bi pederčina radila na ženi???dzango wrote:Možda i ovaj reši da zaskoči Kolindu.kofein wrote:Kad bude prelazio u Srbiju, treba ga uhapsit. :(
tre911 wrote:Zaklao bi je? Dobro to nije ništa čudno za četnike ali nisam to pitao, opet si malo usporen dadzango wrote:Isto što i na tebi.tre911 wrote:Što bi pederčina radila na ženi???dzango wrote:Možda i ovaj reši da zaskoči Kolindu.kofein wrote:Kad bude prelazio u Srbiju, treba ga uhapsit. :(
ne verujem, vise kenja, glumi, pali raju.
Guest- Guest
Pa ja sam izašao u proboju pa nije stigao,m usput smo pobili nešto jovana i laza ali tvoj koljač nije stigao do mog vrata alki to ne znači da me ne bi skrtatio za glavu da je imao priliku. No nisu bili svi te sreće jebiga ali ti si glup da to razumiješ.dzango wrote:Zaklao bi je isto kao što je i tebe zaklao. Mnogo si mi živahan za zaklanog.tre911 wrote:Zaklao bi je? Dobro to nije ništa čudno za četnike ali nisam to pitao, opet si malo usporen danasdzango wrote:Isto što i na tebi.tre911 wrote:Što bi pederčina radila na ženi???dzango wrote:Možda i ovaj reši da zaskoči Kolindu.kofein wrote:Kad bude prelazio u Srbiju, treba ga uhapsit. :(
Guest- Guest
Ovaj nije nikoga zaklao. Za ono drugo ne znam. A pošto ti odgovorno tvrdiš da je peder, ostaje da ti verujem na reč.tre911 wrote:Pa ja sam izašao u proboju pa nije stigao,m usput smo pobili nešto jovana i laza ali tvoj koljač nije stigao do mog vrata alki to ne znači da me ne bi skrtatio za glavu da je imao priliku. No nisu bili svi te sreće jebiga ali ti si glup da to razumiješ.dzango wrote:Zaklao bi je isto kao što je i tebe zaklao. Mnogo si mi živahan za zaklanog.tre911 wrote:Zaklao bi je? Dobro to nije ništa čudno za četnike ali nisam to pitao, opet si malo usporen danasdzango wrote:Isto što i na tebi.tre911 wrote:Što bi pederčina radila na ženi???dzango wrote:Možda i ovaj reši da zaskoči Kolindu.kofein wrote:Kad bude prelazio u Srbiju, treba ga uhapsit. :(
ti to mozes reci sa sigurnoscu? Ili barem metak u glavu opalio..za to postoje i neki svjedoci..ustase,doduse. @_@dzango wrote:Ovaj nije nikoga zaklao. Za ono drugo ne znam. A pošto ti odgovorno tvrdiš da je peder, ostaje da ti verujem na reč.tre911 wrote:Pa ja sam izašao u proboju pa nije stigao,m usput smo pobili nešto jovana i laza ali tvoj koljač nije stigao do mog vrata alki to ne znači da me ne bi skrtatio za glavu da je imao priliku. No nisu bili svi te sreće jebiga ali ti si glup da to razumiješ.dzango wrote:Zaklao bi je isto kao što je i tebe zaklao. Mnogo si mi živahan za zaklanog.tre911 wrote:Zaklao bi je? Dobro to nije ništa čudno za četnike ali nisam to pitao, opet si malo usporen danasdzango wrote:Isto što i na tebi.tre911 wrote:Što bi pederčina radila na ženi???dzango wrote:Možda i ovaj reši da zaskoči Kolindu.kofein wrote:Kad bude prelazio u Srbiju, treba ga uhapsit. :(
Zlocinac,kako bilo..:-S
2014-04-12
Ih četnik pa da nije peder , taman posla. Pa nema jedna snimka gdje se četnici žvale i poziraju pred kamerama. Što se tiče klanja tu si možda u pravu da nije nikoga zaklao, onih 260 ranjenika iz Vukovarske ( među njima i dječak od 16 godina) bolnice su svi pobijeni metkom po njegovom naređenju pa je za pretpostaviti da nije ni na drugim egzekucijama pod njegovom vlašću bilo klanja po njegovoj zapovjedi. Jako utješno jel tako đžango ljudino mesarskadzango wrote:Ovaj nije nikoga zaklao. Za ono drugo ne znam. A pošto ti odgovorno tvrdiš da je peder, ostaje da ti verujem na reč.tre911 wrote:Pa ja sam izašao u proboju pa nije stigao,m usput smo pobili nešto jovana i laza ali tvoj koljač nije stigao do mog vrata alki to ne znači da me ne bi skrtatio za glavu da je imao priliku. No nisu bili svi te sreće jebiga ali ti si glup da to razumiješ.dzango wrote:Zaklao bi je isto kao što je i tebe zaklao. Mnogo si mi živahan za zaklanog.tre911 wrote:Zaklao bi je? Dobro to nije ništa čudno za četnike ali nisam to pitao, opet si malo usporen danasdzango wrote:Isto što i na tebi.tre911 wrote:Što bi pederčina radila na ženi???dzango wrote:Možda i ovaj reši da zaskoči Kolindu.kofein wrote:Kad bude prelazio u Srbiju, treba ga uhapsit. :(
Guest- Guest
Ih to se ne računa kao ni 200 ranjenika pronađenih na ovčari kao ni 60 za koje se ništa ne zna jer pošteni i miroljubivi četnici o tome šute ko zaliveni, ono nije se dogodilo ako nema leševa.IvyTeasdale wrote:ti to mozes reci sa sigurnoscu? Ili barem metak u glavu opalio..za to postoje i neki svjedoci..ustase,doduse. @_@dzango wrote:Ovaj nije nikoga zaklao. Za ono drugo ne znam. A pošto ti odgovorno tvrdiš da je peder, ostaje da ti verujem na reč.tre911 wrote:Pa ja sam izašao u proboju pa nije stigao,m usput smo pobili nešto jovana i laza ali tvoj koljač nije stigao do mog vrata alki to ne znači da me ne bi skrtatio za glavu da je imao priliku. No nisu bili svi te sreće jebiga ali ti si glup da to razumiješ.dzango wrote:Zaklao bi je isto kao što je i tebe zaklao. Mnogo si mi živahan za zaklanog.tre911 wrote:Zaklao bi je? Dobro to nije ništa čudno za četnike ali nisam to pitao, opet si malo usporen danasdzango wrote:Isto što i na tebi.tre911 wrote:Što bi pederčina radila na ženi???dzango wrote:Možda i ovaj reši da zaskoči Kolindu.kofein wrote:Kad bude prelazio u Srbiju, treba ga uhapsit. :(
Guest- Guest
Niko nikada nije tvrdio da je ikoga zaklao ili ubio. Uglavnom su mu sudili zbog zapovedne odgovornosti, nesprečavanja i druga sranja.IvyTeasdale wrote:ti to mozes reci sa sigurnoscu? Ili barem metak u glavu opalio..za to postoje i neki svjedoci..ustase,doduse. @_@dzango wrote:Ovaj nije nikoga zaklao. Za ono drugo ne znam. A pošto ti odgovorno tvrdiš da je peder, ostaje da ti verujem na reč.tre911 wrote:Pa ja sam izašao u proboju pa nije stigao,m usput smo pobili nešto jovana i laza ali tvoj koljač nije stigao do mog vrata alki to ne znači da me ne bi skrtatio za glavu da je imao priliku. No nisu bili svi te sreće jebiga ali ti si glup da to razumiješ.dzango wrote:Zaklao bi je isto kao što je i tebe zaklao. Mnogo si mi živahan za zaklanog.tre911 wrote:Zaklao bi je? Dobro to nije ništa čudno za četnike ali nisam to pitao, opet si malo usporen danasdzango wrote:Isto što i na tebi.tre911 wrote:Što bi pederčina radila na ženi???dzango wrote:Možda i ovaj reši da zaskoči Kolindu.kofein wrote:Kad bude prelazio u Srbiju, treba ga uhapsit. :(
Znam ja da tebe rajcaju ti snimci i da vi ustaše volite ta pederska sranja, ali ti snimci su upravo vaše sranje. Ta naređenja i ostale zajebancije su različito suđena tokom procesa i osuđen je zato što je tako politički odlučeno, kao i sve presude u Hagu.tre911 wrote:Ih četnik pa da nije peder , taman posla. Pa nema jedna snimka gdje se četnici žvale i poziraju pred kamerama. Što se tiče klanja tu si možda u pravu da nije nikoga zaklao, onih 260 ranjenika iz Vukovarske ( među njima i dječak od 16 godina) bolnice su svi pobijeni metkom po njegovom naređenju pa je za pretpostaviti da nije ni na drugim egzekucijama pod njegovom vlašću bilo klanja po njegovoj zapovjedi. Jako utješno jel tako đžango ljudino mesarskadzango wrote:Ovaj nije nikoga zaklao. Za ono drugo ne znam. A pošto ti odgovorno tvrdiš da je peder, ostaje da ti verujem na reč.tre911 wrote:Pa ja sam izašao u proboju pa nije stigao,m usput smo pobili nešto jovana i laza ali tvoj koljač nije stigao do mog vrata alki to ne znači da me ne bi skrtatio za glavu da je imao priliku. No nisu bili svi te sreće jebiga ali ti si glup da to razumiješ.dzango wrote:Zaklao bi je isto kao što je i tebe zaklao. Mnogo si mi živahan za zaklanog.tre911 wrote:Zaklao bi je? Dobro to nije ništa čudno za četnike ali nisam to pitao, opet si malo usporen danasdzango wrote:Isto što i na tebi.tre911 wrote:Što bi pederčina radila na ženi???dzango wrote:Možda i ovaj reši da zaskoči Kolindu.kofein wrote:Kad bude prelazio u Srbiju, treba ga uhapsit. :(
Hahahaha led te jebo takog slijepog!! Jel tebe zovu možda krtica a?dzango wrote:Znam ja da tebe rajcaju ti snimci i da vi ustaše volite ta pederska sranja, ali ti snimci su upravo vaše sranje. Ta naređenja i ostale zajebancije su različito suđena tokom procesa i osuđen je zato što je tako politički odlučeno, kao i sve presude u Hagu.tre911 wrote:Ih četnik pa da nije peder , taman posla. Pa nema jedna snimka gdje se četnici žvale i poziraju pred kamerama. Što se tiče klanja tu si možda u pravu da nije nikoga zaklao, onih 260 ranjenika iz Vukovarske ( među njima i dječak od 16 godina) bolnice su svi pobijeni metkom po njegovom naređenju pa je za pretpostaviti da nije ni na drugim egzekucijama pod njegovom vlašću bilo klanja po njegovoj zapovjedi. Jako utješno jel tako đžango ljudino mesarskadzango wrote:Ovaj nije nikoga zaklao. Za ono drugo ne znam. A pošto ti odgovorno tvrdiš da je peder, ostaje da ti verujem na reč.tre911 wrote:Pa ja sam izašao u proboju pa nije stigao,m usput smo pobili nešto jovana i laza ali tvoj koljač nije stigao do mog vrata alki to ne znači da me ne bi skrtatio za glavu da je imao priliku. No nisu bili svi te sreće jebiga ali ti si glup da to razumiješ.dzango wrote:Zaklao bi je isto kao što je i tebe zaklao. Mnogo si mi živahan za zaklanog.tre911 wrote:Zaklao bi je? Dobro to nije ništa čudno za četnike ali nisam to pitao, opet si malo usporen danasdzango wrote:Isto što i na tebi.tre911 wrote:Što bi pederčina radila na ženi???dzango wrote:Možda i ovaj reši da zaskoči Kolindu.kofein wrote:Kad bude prelazio u Srbiju, treba ga uhapsit. :(
Guest- Guest
U stvarnosti on je slobodan covek a to šta je pozvan na ovakvi događaj ....a cuj nije došao sam ....dobio je od nekoga pozivnicu jelte.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Sramota u Srbiji: naoružanje starudija
» Hrvatska, Njemačka i Velika Britanija dali Srbiji ultimatum
» Izmislili kandidata i osvojili drugo mjesto na izborima u Srbiji
» Aleksandar Vulin:majčici Srbiji nije mjesto u EU, prijateljstvo s Rusijom je važno
» OVOM KRVNIKU SE SLUŽI MISA U SARAJEVU: Najvećeg koljača Srba u NDH
» Hrvatska, Njemačka i Velika Britanija dali Srbiji ultimatum
» Izmislili kandidata i osvojili drugo mjesto na izborima u Srbiji
» Aleksandar Vulin:majčici Srbiji nije mjesto u EU, prijateljstvo s Rusijom je važno
» OVOM KRVNIKU SE SLUŽI MISA U SARAJEVU: Najvećeg koljača Srba u NDH
Page 2 of 3