Rusi Incku: Ne guraj BiH u NATO
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Rusi Incku: Ne guraj BiH u NATO
Vidiš kako to Hrvati riješavaju ....misliš oni su mali , lako ćemo , poslat ćemo im nekog Deana i bit će kuco svi a kad ono prccccccccccccc
Amerika izgubila mogucnost da bude neki faktor u BiH.....eu će imat vodeću riječ dakle Švabe.
Amerika izgubila mogucnost da bude neki faktor u BiH.....eu će imat vodeću riječ dakle Švabe.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nece BiH u NATO ....prvo Rusi a sad bez jake podrške za NATO u Hr nemoš ni ić sa tom idejom BiH U NATO .....NATO je Amerika ....ista ova koju je ovaj pop prozvao da je zlocinacka imperijalisticka sotonjara koja ubija van svojih granica ......e a sad Washington ispao iz BiH .....ostao samo Brislel i Putin.
Aj moj Dean i state departmen koji si ga poslao VOZI.
Aj moj Dean i state departmen koji si ga poslao VOZI.
2014-04-11
Washinton je dobio pedalu trajnu iz BiH ....ostaje samo Brisel i Rusija.
BrisleL je ono njemačka francuska i tako to.
NIje state department.
Vidiš kako te Hrvati nabiju kad ih ideš zahebavat i misliš da si mocan ....a sad kuraz.
AJ VOZI.
BrisleL je ono njemačka francuska i tako to.
NIje state department.
Vidiš kako te Hrvati nabiju kad ih ideš zahebavat i misliš da si mocan ....a sad kuraz.
AJ VOZI.
2014-04-11
Amerikanci ne mogu uvuć BiH u NATO ako u Hr vlada antiameričko tj antinatovsko raspoloženje a vladat će sad kad ovi preko oltara počmu grmit jer ovo je tek početak raspaljivanja po njima ....i na kraju tu su Rusi i state department mora prepustit BiH Briselu a to znaci da Washington nema utjecaj na to ....lom americke moči na Balkanu.
E zahebaji ti Hrvate.
E zahebaji ti Hrvate.
2014-04-11
RayMabus wrote:Hrvatska je sve do jucer bila sigurna luka za širenje američkog imperijalizma.
Ne možeš BIH uvest u NATO ako u Hr vlada antiamericko raspoloženje.
Tko to kaže da je današnja Hrvatska država nezavisnija od one koja je bila od '41. do '45.? Ma, ja pitam ako je morala to reći pred Amerikancima, a onda postavljam njoj pitanje, a zašto nisi rekla pa nismo mi Hrvati bacili atomsku bombu na Hirošimu i Nagasaki - objašnjavao je Prcela.
- Pa nismo mi bombardirali ni Dresden ni Hamburg. Koga smo mi zapravo ubili izvan svojih granica?
http://www.vecernji.hr/hrvatska/prcela-ne-mogu-oprostiti-kolindi-grabar-kitarovic-jer-je-rekla-da-je-ndh-bila-zlocinacka-1082656
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zar neče Rusi pomoć Suljo?Jupiter Bem se preplašio NATO-a:Ulazak srpske vojske na Kosovo značio bi sukob s NATO-om!?
» Rusi napali NATO
» Rusi sada traže od NATO-a povlačenje iz Bugarske i Rumunjske
» Bugarski general: Rusi naoružavaju Srbe, a nama NATO ništa
» "RUSI ĆE BITI NA NAŠIM GRANICAMA" NATO je spreman za direktni sukob!
» Rusi napali NATO
» Rusi sada traže od NATO-a povlačenje iz Bugarske i Rumunjske
» Bugarski general: Rusi naoružavaju Srbe, a nama NATO ništa
» "RUSI ĆE BITI NA NAŠIM GRANICAMA" NATO je spreman za direktni sukob!
Page 2 of 2