ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rusi Incku: Ne guraj BiH u NATO

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Rusi Incku: Ne guraj BiH u NATO - Page 2 Empty Re: Rusi Incku: Ne guraj BiH u NATO

Post by RayMabus 9/5/2016, 13:39

Vidiš kako to Hrvati riješavaju ....misliš oni su mali , lako ćemo , poslat ćemo im nekog Deana i bit će kuco svi a kad ono prccccccccccccc

Amerika izgubila mogucnost da bude neki faktor u BiH.....eu će imat vodeću riječ dakle Švabe.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Rusi Incku: Ne guraj BiH u NATO - Page 2 Empty Re: Rusi Incku: Ne guraj BiH u NATO

Post by RayMabus 9/5/2016, 13:41

State department na aparatima.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/5/2016, 13:44

Nece BiH u NATO ....prvo Rusi a sad bez jake podrške za NATO u Hr nemoš ni ić sa tom idejom BiH U NATO .....NATO je Amerika ....ista ova koju je ovaj pop prozvao da je zlocinacka imperijalisticka sotonjara koja ubija van svojih granica ......e a sad Washington ispao iz BiH .....ostao samo Brislel i Putin.

Aj moj Dean i state departmen koji si ga poslao VOZI.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/5/2016, 13:45

HRVATSKA JE PRVAK SVIJETA.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/5/2016, 13:49

Washinton je dobio pedalu trajnu iz BiH ....ostaje samo Brisel i Rusija.

BrisleL je ono njemačka francuska i tako to.

NIje state department.

Vidiš kako te Hrvati nabiju kad ih ideš zahebavat i misliš da si mocan ....a sad kuraz.

AJ VOZI.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/5/2016, 13:55

Amerikanci ne mogu uvuć BiH u NATO ako u Hr vlada antiameričko tj antinatovsko raspoloženje a vladat će sad kad ovi preko oltara počmu grmit jer ovo je tek početak raspaljivanja po njima ....i na kraju tu su Rusi i state department mora prepustit BiH Briselu a to znaci da Washington nema utjecaj na to ....lom americke moči na Balkanu.

E zahebaji ti Hrvate.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/5/2016, 13:57

RayMabus wrote:Hrvatska je sve do jucer bila sigurna luka za širenje američkog imperijalizma.

Ne možeš BIH uvest u NATO ako u Hr vlada antiamericko raspoloženje.

Rusi Incku: Ne guraj BiH u NATO - Page 2 2000px-NATO_affiliations_in_Europe.svg

Tko to kaže da je današnja Hrvatska država nezavisnija od one koja je bila od '41. do '45.? Ma, ja pitam ako je morala to reći pred Amerikancima, a onda postavljam njoj pitanje, a zašto nisi rekla pa nismo mi Hrvati bacili atomsku bombu na Hirošimu i Nagasaki - objašnjavao je Prcela.

- Pa nismo mi bombardirali ni Dresden ni Hamburg. Koga smo mi zapravo ubili izvan svojih granica?

http://www.vecernji.hr/hrvatska/prcela-ne-mogu-oprostiti-kolindi-grabar-kitarovic-jer-je-rekla-da-je-ndh-bila-zlocinacka-1082656

Rusi Incku: Ne guraj BiH u NATO - Page 2 Crusader_desktop_2244x2859_hd-wallpaper-1063534
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics