Rusi napali NATO
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Rusi napali NATO
I šta ćemo sad ?
https://www.geopolitika.news/vijesti/incident-iznad-poljske-ruska-raketa-u-zracnom-prostoru-clanice-nato-a/
Idite mu se sad ispričavat šta vas je tukao. Šupak im se stiso u NATO štabu od zamisli da uđu u rat s Rusijom jer će pokrenit pravi treći svjetski rat a ne ovako ograničeni.
Nemaju ni granata.
https://www.geopolitika.news/vijesti/incident-iznad-poljske-ruska-raketa-u-zracnom-prostoru-clanice-nato-a/
Idite mu se sad ispričavat šta vas je tukao. Šupak im se stiso u NATO štabu od zamisli da uđu u rat s Rusijom jer će pokrenit pravi treći svjetski rat a ne ovako ograničeni.
Nemaju ni granata.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Rusi napali NATO
... ukrajinska padne i ubije dva poljaka je ok...
JAKO ZANIMLJIVO, što je tamo radila jer je putanja čudna; ako se ne radi o nekoj zalutaloj ćifutovoj...
JAKO ZANIMLJIVO, što je tamo radila jer je putanja čudna; ako se ne radi o nekoj zalutaloj ćifutovoj...
Kada vi 'rvati shvatite da je NATO vec odavno tigar od papira bit ce vam kasno.Bolje se pripremajte na vrijeme nakon njega,jer cete morati biti kush i dobri sa susjedima da ne dobijete po pichki.Rusija ne treba rat sa NATO paktom jer je ta mjesna zajednica vec odavno mrtva.Samo trebaju chekati izbore u USA jer je Tramp vec davno obecao da ce taj mafijashki klub napustiti.Sjecash li se Merkelice kad je bila kod njega u posjeti dok je bio predsjednik?Fino joj je rekao da mora izdvajati 2% BND ali se ona pravila blesava.Sada cijela Evropa mora da finansira rat u Ukrajini a cionisti shtekaju lovu.Americhki vojni komplex ima toliko narudzbi oruzja da ne stigne proizvesti,rusi prazne Evropsko-americhke magacine municije u Ukrajini i samo chekaju da se sami od sebe urushe.Pa nisu toliko glupi da ponove greshku iz WWII.niko ih ne smije napasti jer bi Vashington nestao u roku pola sata a London i Berlin u roku par minuta.Da li ste vi obavijeshteni da ti jebeni rusi ne prave najbolja auta na svijetu ali zato imaju raketnu tehnologiju koju zapad mozda nece nikada dostici.Savjet hrvatima.Dragi moji hrvatici ne kurchite se jer cete dobiti po pichki ako se ne zavuchete u mishiju rupu.Jebo te kad slusham te takozvane 'rvatske vojne analitichare kao da su hipnotizirani isto kao i vi ovdje na forumu,pa onda nije ni chudo shto tako reagujete jer ne znate istinu shto se dogadja u svijetu.Neka vam je dragi bog na pomoci jer slijedi josh arapa i indijaca koji ce vam popraviti DNK shto i nije loshe.RayMabus wrote:I šta ćemo sad ?
Nemaju ni granata.
Trebali bi objavit rat Rusiji. Napad na jednu članicu NATO-a je napad na sve. Dakle objava rata jer je NATO savez napadnut.
Ajmo, marš na Moskvu. Ja ću da pijem kaficu dok vi ginete.
Nakon šta se svi lijepo pobijete između sebe ja ću vam u svojstvu anđela Prijestolnika a anđeli su glasnici Bogova reč: Viš vi ste svi u kurcu.
Ajmo, marš na Moskvu. Ja ću da pijem kaficu dok vi ginete.
Nakon šta se svi lijepo pobijete između sebe ja ću vam u svojstvu anđela Prijestolnika a anđeli su glasnici Bogova reč: Viš vi ste svi u kurcu.
2014-04-11
Vi ste malo u kurcu i malo ste ratoborni.
I sad dođe general galaksije i sad ste vi dva boksača u boksu i ja vas ložim i ajmo udri ga, sad ti njega, kako to mu to tako puštaš, vrati mu, udri ga, mlatni ga, i ti njega, brže, bum tras trus pljas.
I sad se vi tako maltite i mrcvarite i onda se umorite al nema odmaranja, ajmo napad napad napad.
I onda na kraju ti boksači počmu širit ruke i pitat: Pa Bogu kakva je ovo igra ?
Takva takva takva udri ga opet.
Dok vam ne dopizdi i ne počme vam dolazit pitanje to u glavu: Kakve su ovo gluposti ?
I sad dođe general galaksije i sad ste vi dva boksača u boksu i ja vas ložim i ajmo udri ga, sad ti njega, kako to mu to tako puštaš, vrati mu, udri ga, mlatni ga, i ti njega, brže, bum tras trus pljas.
I sad se vi tako maltite i mrcvarite i onda se umorite al nema odmaranja, ajmo napad napad napad.
I onda na kraju ti boksači počmu širit ruke i pitat: Pa Bogu kakva je ovo igra ?
Takva takva takva udri ga opet.
Dok vam ne dopizdi i ne počme vam dolazit pitanje to u glavu: Kakve su ovo gluposti ?
2014-04-11
Mislite da je pat pozicija koju ja stvaram ( istočna Ukrajina i sad dole u Gazi ) slučajna ?
Nije. Ona je smišljeno napravljena tako da niti jedna strana ne može odnijet prevagu i reč ja sam pobijedio.
Tučićete se između sebe sve dok na kraju ne raširite ruke i ne kažete: Pa Bogu kakve su ovo gluposti ?
Igre bez granica. Vječna pat pozicija. Nitko ne pobjeđuje a svi se mlate.
Nije. Ona je smišljeno napravljena tako da niti jedna strana ne može odnijet prevagu i reč ja sam pobijedio.
Tučićete se između sebe sve dok na kraju ne raširite ruke i ne kažete: Pa Bogu kakve su ovo gluposti ?
Igre bez granica. Vječna pat pozicija. Nitko ne pobjeđuje a svi se mlate.
2014-04-11
Lijepo ćete se svi mlatit između sebe. Svak svakoga jebe a nitko ne zna tko koga guzi. Kaos. Ludnica. I to će tako trajat vječno. Taman kad jedna strana pomisli da će pobjedit neki preokret nastane i opet ništa. Igra se nastavlja. Udri ga. Jače. Mlati ga. Vrati mu.
Onda jednog dana ćete se počet budit pa će te vaše dvi sive stanice u glavi pitat: Koji je nama kurac ?
Onda jednog dana ćete se počet budit pa će te vaše dvi sive stanice u glavi pitat: Koji je nama kurac ?
2014-04-11
Zukeberg je Milijarder dva desetljeća, a nikidan je počeo raditi nuklearno sklonište u kući...
Triba objavit rat Rusiji jer je napala Poljsku.
Lipo da vas gledam kako se svi koljete i da plivate u moru krvi kao šta sam vam i obečao da će vam bit vidim li Komšića opet na tom mjestu i objasnio sve i potpisao se dole punom titulom.
Fino se pokoljite između sebe. Bit će manje kretena na površini ove planete i planet će biti bolje mjesto.
Lipo da vas gledam kako se svi koljete i da plivate u moru krvi kao šta sam vam i obečao da će vam bit vidim li Komšića opet na tom mjestu i objasnio sve i potpisao se dole punom titulom.
Fino se pokoljite između sebe. Bit će manje kretena na površini ove planete i planet će biti bolje mjesto.
2014-04-11
Stvaramo novi svijet.
Moja ime je i kao inkarnirani i kao duša Nova duša a to znači dolazi promjena i anđeo sam Znanja a to su Prijestolnici a njihova je zadaća pomagati inkarniranim dušama na njihovom duhovnom putu.
Tri puta me preglasaš i onda me praviš budalom i misliš da ja tako truli nakaradni sistem neću uništit tj da ću to ostavit tako na ovoj planeti tj njenoj površini.
AJTE BOG.
---
Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.
Amerikancima puna usta borba protiv korupcije a šta je vijećni mandat nego upravo to al eto njima ne odgovara jer neće doć onda njihov pa onda ništa i tko te jebe.
Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.
General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.
Moja ime je i kao inkarnirani i kao duša Nova duša a to znači dolazi promjena i anđeo sam Znanja a to su Prijestolnici a njihova je zadaća pomagati inkarniranim dušama na njihovom duhovnom putu.
Tri puta me preglasaš i onda me praviš budalom i misliš da ja tako truli nakaradni sistem neću uništit tj da ću to ostavit tako na ovoj planeti tj njenoj površini.
AJTE BOG.
---
Ja san van lipo reka prije godinu dana davno prije nego šta je ovo počelo da ako vidim još jednom Komšića na toj poziciji da će cijela Europa plivati u moru krvi i onda postavio uvjet ili izborni zakon ili ograničenje mandata na dva ko u Americi i onda se Komšić ne bi mogao kandidirati.
Amerikancima puna usta borba protiv korupcije a šta je vijećni mandat nego upravo to al eto njima ne odgovara jer neće doć onda njihov pa onda ništa i tko te jebe.
Lipo san vam se potpisa dole ispod tog posta od prije godinu dana i rekao ne bio ja to ako to ne bude tako.
General GF s pet zvjezdica, pripadnik Aštar komande i pripadnik anđeoske hijerarhije Znanja.
2014-04-11
U nekom pravednom svijetu vi mene ne bi mogli niti probudit jer se ja jako teško dižem.
Al zato jednom kad ustanem a to znači da ste me dobro takli onda vam frca perje i kidam vam udove.
Nije mogla BiH uć samo u EU pa ono isto ko šta Belgija ima dva entiteta pa je i u EU i u NATO pa ne smeta al je anglosaskoj komandi poanta da oni neće Ruse te oni neće ovo ono pa će oni pošto poto gurat gradžansku BiH pa će oni po četvrti put preglasavat Hrvate i radit islamski vilajet meni poviše glave i šta njih boli kurac jer su oni svemočni.
E jeste li svemočni ?
Evo sad češ tek vidit koliko ste mali u svemiru.
I DA STE GOLI KURAC NA BICIKLU.
ĐENERAL DOLAZI
Al zato jednom kad ustanem a to znači da ste me dobro takli onda vam frca perje i kidam vam udove.
Nije mogla BiH uć samo u EU pa ono isto ko šta Belgija ima dva entiteta pa je i u EU i u NATO pa ne smeta al je anglosaskoj komandi poanta da oni neće Ruse te oni neće ovo ono pa će oni pošto poto gurat gradžansku BiH pa će oni po četvrti put preglasavat Hrvate i radit islamski vilajet meni poviše glave i šta njih boli kurac jer su oni svemočni.
E jeste li svemočni ?
Evo sad češ tek vidit koliko ste mali u svemiru.
I DA STE GOLI KURAC NA BICIKLU.
ĐENERAL DOLAZI
2014-04-11
Vi ste za mene obična gomila žohara koja trčkara po površini ove planete.
Ja se ovdje ne bi ni pojavio ( inkarnirao ) da vi sad niste dosegli tehnologiju za putovanje u svemir dakle uskoro ćete kontaktirat i druge civilizacije uključujući i galaktičku konfederaciju te da niste planet na kojem se lome koplja oko te iste galaktičke konfederacije i negativnih vanzemaljaca.
Nitko vas ne dira al onda će pametni anglosasi a šta su ispostava globalne kabale koji su opet ispostava tih negativnih vanzemaljaca meni doć da ja odjebem i da će oni Komšića ( nepravdu ) i po četvrti put jer će oni vladat ovom planetom.
E SAD ĆU VAN SVE KOSTI POLOMIT.
Ja se ovdje ne bi ni pojavio ( inkarnirao ) da vi sad niste dosegli tehnologiju za putovanje u svemir dakle uskoro ćete kontaktirat i druge civilizacije uključujući i galaktičku konfederaciju te da niste planet na kojem se lome koplja oko te iste galaktičke konfederacije i negativnih vanzemaljaca.
Nitko vas ne dira al onda će pametni anglosasi a šta su ispostava globalne kabale koji su opet ispostava tih negativnih vanzemaljaca meni doć da ja odjebem i da će oni Komšića ( nepravdu ) i po četvrti put jer će oni vladat ovom planetom.
E SAD ĆU VAN SVE KOSTI POLOMIT.
2014-04-11
pa nato je u otvorenom ratu s rusijom već gotovo 2 godine...
može se raditi samo o samoodbrani...
nikako o nekakvom tobožnjem napadu...
a i da je riječ o napadu, nato je bespomoćan...
stvar je samo terminologije, rezultat je identičan...
nato bespomoćan a ovi koji tuku dvije godine stalno na istom mjestu moćniciT. wrote:pa nato je u otvorenom ratu s rusijom već gotovo 2 godine...
ovo je vrijeme mobitela
ni rusi ne žele u rat
ratuje se na igricama
2014-04-16
Bila im je fora napasti ih s druge strane, jer ih od tamo nisu očekivali.
Legitimna ratna varka.
Legitimna ratna varka.
crvenkasti-
2014-04-17
Poljska je dopustila ruski napad projektilima preko svojeg teritorija na Ukrajinu.
I sami Poljaci su priznali da su projektil pratili, a ništa nisu učinili.
Poljska je suučesnik agresor na Ukrajinu.
vidjeti ćemo reakcijeKoba wrote:Poljska je dopustila ruski napad projektilima preko svojeg teritorija na Ukrajinu.
ako budu šutjeli nije dobro
ako se uključe u rat radi istog, još gore
2014-04-16
Sta ti mislis da neko u USA moze biti milijarder a da to ne odobri CIA?Posebno ovaj uz Sorosa su samo zaklon za operacije CIA da se ne bi izlagali javnosti.Plus toga su obadvojica zidovi koji vjerno sluze anerickim cionistima.U Americi se sve vise prica o tome i ljudi pocinju da shvacaju koji je glavni problem svijeta.Ako sam makar zeru doprinio tome velika mi je cast i zadovoljstvo.Evo ovdje pogledaj ,posebno videa na toj stranici,a da ne govorim o komentarima ako skrolas do kraja.Oholo Mudovski wrote:... ukrajinska padne i ubije dva poljaka je ok...
[size=50]ISRAEL HAS A MAJOR PROBLEM AND IT IS NOT JUST NETANYAHU[/size]
https://sonar21.com/israel-has-a-major-problem-and-it-is-not-just-netanyahu/
Britanija: Ako rat nastavi ovim tempom, Rusi će do 2025. imati više od 500.000 žrtava
RUSIJA će imati više od pola milijuna ubijenih ili ozlijeđenih vojnika u Ukrajini do 2025. ako se situacija bude odvijala sadašnjim tempom, procijenila je Velika Britanija. Prosječan broj poginulih i ranjenih porastao je za gotovo 300 na dan tijekom 2023. u odnosu prema 2022., po podacima britanske vojno-obavještajne službe objavljenima u subotu.
Po novim podacima, to povećanje "gotovo sigurno" održava degradaciju ruskih snaga i njihovu tranziciju na "manje kvalitetnu, više brojnu masovnu vojsku od djelomične mobilizacije rezervista u rujnu 2022." Rusiji će vjerojatno trebati pet do 10 godina da obnovi jako dobro uvježbane i iskusne vojne postrojbe, smatraju britanski obavještajci.
U "besmislenom ratu" ruskog predsjednika Vladimira Putina, "ako broj žrtava nastavi rasti sadašnjim tempom cijele iduće godine, do 2025. Rusija će imati više od pola milijuna poginulih i ozlijeđenih vojnika u tri godine rata", napisao je ministar na X-u, bivšem Twitteru.
RUSIJA će imati više od pola milijuna ubijenih ili ozlijeđenih vojnika u Ukrajini do 2025. ako se situacija bude odvijala sadašnjim tempom, procijenila je Velika Britanija. Prosječan broj poginulih i ranjenih porastao je za gotovo 300 na dan tijekom 2023. u odnosu prema 2022., po podacima britanske vojno-obavještajne službe objavljenima u subotu.
Po novim podacima, to povećanje "gotovo sigurno" održava degradaciju ruskih snaga i njihovu tranziciju na "manje kvalitetnu, više brojnu masovnu vojsku od djelomične mobilizacije rezervista u rujnu 2022." Rusiji će vjerojatno trebati pet do 10 godina da obnovi jako dobro uvježbane i iskusne vojne postrojbe, smatraju britanski obavještajci.
"Ako broj žrtava nastavi rasti sadašnjim tempom, do 2025. Rusija će imati više od pola milijuna poginulih"
Britanski ministar obrane Grant Shapps usporedio je te podatke s devetogodišnjim sovjetsko-afganistanskim ratom u kojem je Rusija imala 70.000 žrtava.U "besmislenom ratu" ruskog predsjednika Vladimira Putina, "ako broj žrtava nastavi rasti sadašnjim tempom cijele iduće godine, do 2025. Rusija će imati više od pola milijuna poginulih i ozlijeđenih vojnika u tri godine rata", napisao je ministar na X-u, bivšem Twitteru.
vili40-
2015-08-02
Htjeo sam otvoriti jos prije mjesec dana temu "Kako je NATO krepucno"Skoro sve te vojske u svijetu su ustvari kurac od ovce.Uljebi koji trose novac poreznih obveznika a kada dodje stani pani svi petama u guzicu se tuku.Jedan balkanac otisao u Americku armiju i mlad penzionisan jos prije par godina je bio u Litvaniji na terenu i pricao mi je da je pola te opreme u kvaru i da nemaju adekvatne servisere.Ovdje prije 10 god. kada je onaj huriken Katrina pogodio Luzijanu i nastao haos zbog pljachke koju su razne ugllavnom crnachke bande vrshile policajci predavali znachke i bjezali iz gradova.Dosla Garda i dovoljno je bilo da dignes ruku i zakunesh se da postanesh policajac.Jebo te ko u kaubojskim filmovima kada sherif osnuje potjeru za pljachkashima banke.Dakle,kada dodje stani pani kurac ce te braniti Amerika nego ce morati mali chovjek uzeti pushku u ruke ako zeli da "brani" svoj dom,mada ja preporuchuje ako rusi krenu bolje se predati nego uzaludno ginuti.Ponavljam NATO je samo mafijashka skupina koja naplacuje reket malim drzavicama a niti mu pada na pamet da nekoga brani niti ima suchime.Pa ovi idioti se ne pitaju zashto Rusija ratuje sa Ukrajinom jednom rukom i ima u prichuvi skoro 800.000 obucenih dobrovoljaca.Rusi sada imaju najvecu i najobuceniju armiju na svijetu i da hoce mogu pregaziti Evropu dok si reko keks jer sigurno ne bi ratovali kao protiv ukrajinskih zidovskih fashista.Bilo bi sprzena zemlja kao shto rade ameri i onda se samo usetaju.T. wrote:pa nato je u otvorenom ratu s rusijom već gotovo 2 godine...
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zar neče Rusi pomoć Suljo?Jupiter Bem se preplašio NATO-a:Ulazak srpske vojske na Kosovo značio bi sukob s NATO-om!?
» GREŠKOM NAPALI NATO...‘Rusija je sad stvarno na***ala!‘
» Rusi napali Vagnerovce; Oglasile se sirene, uzbuna; Novi niz udara
» Propaganda se nastavlja: Vođa sirijske opozicije u Hrvatskoj tvrdi Rusi su napali (nepstojeći) FSA
» Rusi Incku: Ne guraj BiH u NATO
» GREŠKOM NAPALI NATO...‘Rusija je sad stvarno na***ala!‘
» Rusi napali Vagnerovce; Oglasile se sirene, uzbuna; Novi niz udara
» Propaganda se nastavlja: Vođa sirijske opozicije u Hrvatskoj tvrdi Rusi su napali (nepstojeći) FSA
» Rusi Incku: Ne guraj BiH u NATO
Page 1 of 2