Rusi Incku: Ne guraj BiH u NATO
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Predstavnici Rusije rekli su za Inckov izveštaj da je daleko od objektivnog, navodeći da Incko negativnim smatra sve ono što nije u skladu sa njegovim stavovima, a ne stavovima naroda u BiH. Ruska Federacija nazvala je Inckov izveštaj neobjektivnim smatrajući da je terorizam glavna pretnja BiH, koja se gura pod tepih. Poručili su Incku i da prestane da gura BiH u NATO i da se pozabavi svojom ulogom i podstakne lidere u BiH na unutrašnji dijalog.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/republika_srpska/aktuelno.655.html:604063-Rusi-Incku-Ne-guraj-BiH-u-NATO
Rusija.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/republika_srpska/aktuelno.655.html:604063-Rusi-Incku-Ne-guraj-BiH-u-NATO
Rusija.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Rusi Incku: Ne guraj BiH u NATO
Hrvatska je sve do jucer bila sigurna luka za širenje američkog imperijalizma.
Ne možeš BIH uvest u NATO ako u Hr vlada antiamericko raspoloženje.
Tko to kaže da je današnja Hrvatska država nezavisnija od one koja je bila od '41. do '45.? Ma, ja pitam ako je morala to reći pred Amerikancima, a onda postavljam njoj pitanje, a zašto nisi rekla pa nismo mi Hrvati bacili atomsku bombu na Hirošimu i Nagasaki - objašnjavao je Prcela.
- Pa nismo mi bombardirali ni Dresden ni Hamburg. Koga smo mi zapravo ubili izvan svojih granica?
http://www.vecernji.hr/hrvatska/prcela-ne-mogu-oprostiti-kolindi-grabar-kitarovic-jer-je-rekla-da-je-ndh-bila-zlocinacka-1082656
Ne možeš BIH uvest u NATO ako u Hr vlada antiamericko raspoloženje.
Tko to kaže da je današnja Hrvatska država nezavisnija od one koja je bila od '41. do '45.? Ma, ja pitam ako je morala to reći pred Amerikancima, a onda postavljam njoj pitanje, a zašto nisi rekla pa nismo mi Hrvati bacili atomsku bombu na Hirošimu i Nagasaki - objašnjavao je Prcela.
- Pa nismo mi bombardirali ni Dresden ni Hamburg. Koga smo mi zapravo ubili izvan svojih granica?
http://www.vecernji.hr/hrvatska/prcela-ne-mogu-oprostiti-kolindi-grabar-kitarovic-jer-je-rekla-da-je-ndh-bila-zlocinacka-1082656
2014-04-11
Rusija.
2014-04-11
Potpredsjednici vlade Tomislav Karamarko i Božo Petrov sastat će se, doduše, odvojeno, s izaslanikom za pitanja holokausta američkog State Departmenta Nicholasom Deanom i predstavnicima Svjetske židovske organizacije za restituciju u Banskim dvorima
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/423893/Karamarko-i-Petrov-s-americkim-izaslanikom-za-holokaust.html
Mislim da state department nije ni svijestan da se poskliznuo na sapun kad je poslao ovog na nagovor židovsko srpskog lobija da Hrvate malo povuce za uši radi pozdava ZDS.
Kako će BiH u NATO tj širenje americkog imperijalizma ako u Hr vlada jako antiameričko rapoloženje a ovamo Rusi pušu ?
Ocete da vam ja odgovorim ?
NIKAKO.
I NIKADA.
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/423893/Karamarko-i-Petrov-s-americkim-izaslanikom-za-holokaust.html
Mislim da state department nije ni svijestan da se poskliznuo na sapun kad je poslao ovog na nagovor židovsko srpskog lobija da Hrvate malo povuce za uši radi pozdava ZDS.
Kako će BiH u NATO tj širenje americkog imperijalizma ako u Hr vlada jako antiameričko rapoloženje a ovamo Rusi pušu ?
Ocete da vam ja odgovorim ?
NIKAKO.
I NIKADA.
2014-04-11
Eto tako se to radi dragi Amerikanci.
Sad opet nekoga pošaljite.
PA DA VIDIMO ŠTA ĆEMO VAM IDUCE UZET.
Sad opet nekoga pošaljite.
PA DA VIDIMO ŠTA ĆEMO VAM IDUCE UZET.
2014-04-11
Neće BiH nikad u NATO ....prvo Rusi a drugo .....klimava situacija u Hr .....nesjećam se da smo imali referendum o ulasku u NATO .....lijevicari su i onako protiv NATOa ....prljavi americki imperijalizam i tako te šeme .....i sad kad crkva počme o tome da su AMerikanci zločinacka i imperijalistička nacija ......tko ostaje ?
Podrška tom NATOu u Hr bit će oko 5%.
U takvoj situaciji BiH je nemoguce primit u NATO.
Još se moraš mislit šta će ti bit sa Hr s obzirom na antiamericko raspoloženje i ovako malu podršku NATOu.
Podrška tom NATOu u Hr bit će oko 5%.
U takvoj situaciji BiH je nemoguce primit u NATO.
Još se moraš mislit šta će ti bit sa Hr s obzirom na antiamericko raspoloženje i ovako malu podršku NATOu.
2014-04-11
Nicholas Dean
Čovjek koji je natjerao slavuje da pjevaju
Nicholas Dean: Mržnju i nesnošljivosti moramo javno osuditi
"U europskim, i ne samo europskim državama, viđamo epizode mržnje i nesnošljivosti. Odgovor na to treba biti jasan - to treba osuditi. Ako tražite protuotrov za takvo ponašanje, važna je javna kritika", poručio je Nicholas Dean, posebni izaslanik američkog državnog tajnika za pitanja holokausta, u intervjuu za HRT u kojem se osvrnuo na komemoraciju žrtvama ustaškog koncentracijskog logora u Jasenovcu. Istaknuo je da je poštivanje tuđih gledišta dio tolerancije, a odgovor na pitanje o oštroj retorici predsjednice i dužnosnika u Vladi nakon što je on došao diplomatski je izbjegao.
http://www.monitor.hr/vijesti/nicholas-dean-mrznju-i-nesnosljivosti-moramo-javno-osuditi/329275/
Tako je sine , vi ste Amerikanci , veliki i mocni a mi smo Hrvati mali i nebitni i može nas šutirati tko god hoće i kako oće ....jel tako ?
E pa sine .......
- 22:50
Čovjek koji je natjerao slavuje da pjevaju
Nicholas Dean: Mržnju i nesnošljivosti moramo javno osuditi
"U europskim, i ne samo europskim državama, viđamo epizode mržnje i nesnošljivosti. Odgovor na to treba biti jasan - to treba osuditi. Ako tražite protuotrov za takvo ponašanje, važna je javna kritika", poručio je Nicholas Dean, posebni izaslanik američkog državnog tajnika za pitanja holokausta, u intervjuu za HRT u kojem se osvrnuo na komemoraciju žrtvama ustaškog koncentracijskog logora u Jasenovcu. Istaknuo je da je poštivanje tuđih gledišta dio tolerancije, a odgovor na pitanje o oštroj retorici predsjednice i dužnosnika u Vladi nakon što je on došao diplomatski je izbjegao.
http://www.monitor.hr/vijesti/nicholas-dean-mrznju-i-nesnosljivosti-moramo-javno-osuditi/329275/
Tako je sine , vi ste Amerikanci , veliki i mocni a mi smo Hrvati mali i nebitni i može nas šutirati tko god hoće i kako oće ....jel tako ?
E pa sine .......
2014-04-11
---
Morat ćemo malo prostudirat ovo oko Hr i NATOa ......nismo dosad nešto baš razbijali glavu sa time al ono ......ovi su zločinci i imperijalisti.
---
Morat ćemo malo prostudirat ovo oko Hr i NATOa ......nismo dosad nešto baš razbijali glavu sa time al ono ......ovi su zločinci i imperijalisti.
2014-04-11
Mogli bi uskoro na referendum o NATOu da to potvrdimo .....ono lijevicari plus crkva sa stavom da su Amerikanci imperijalisti i zločinci .....mislim da će bit 5% podrške za NATO.
A VI BI BIH PRIMILI ?
MA VIDI KURZA.
A VI BI BIH PRIMILI ?
MA VIDI KURZA.
2014-04-11
Jasna stvar.......blagotvorni učinak rusije na balkanu je zajamčen.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
I sad je zapečaćen jer je BiH nemoguče primit u NATO ako u Hr podrška za isti nije iznad 50% ....a sumnjam da će biti i 5% nakon ovakvog buduceg konstantnog i nezaustavljivog šibanja sa oltara od strane KC u Hrvatskoj :
2014-04-11
za BiH je najbolje da bude pod okupacijom imperijalistickih NATO-a i EU/USA , kao gradjaninu te karikature od drzave drzim da je to bolja opcija od okupacije Ruskih fasista ili islamskih fanatika
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Paaaaaaaaaaaa .....morat će to uskoro radit zracnim putem ili preko teritorija CG jer Hr uskoro izlazi.Clone Stormtrooper wrote:za BiH je najbolje da bude pod okupacijom imperijalistickih NATO-a i EU/USA , kao gradjaninu te karikature od drzave drzim da je to bolja opcija od okupacije Ruskih fasista ili islamskih fanatika
Referendum.
2014-04-11
imate u RH mnogo rusofila i jugonostalgicara , mislite da ce vam biti bolje opet sa Beogradom kao glavnim gradom? ... pa sretno vam pod ruskom ortodoksnom oligarhijom iz Kremlja
danas nam i netreba kopnena veza imamo zrakoplove ,brze i preskacu se carinske administracije
danas nam i netreba kopnena veza imamo zrakoplove ,brze i preskacu se carinske administracije
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Zbog slanja onog Deana iz Amerike na nagovor židovsko srpskog lobija smo im oduzeli trajnu mogucnost da BIH postane clanica NATOa oli ti ga zle i pokvarene imperijalistcke sotonisticke Amerike koja baca bombe po civilima , svakojake pa i atomske i ratuje po svijetu van svojih granica.
TO im je za sada zapečaćeno.
AJMO OPET POŠALJITE NEKOGA.
TO im je za sada zapečaćeno.
AJMO OPET POŠALJITE NEKOGA.
2014-04-11
Neće ni to bit al će bit neutralna , čardak nit na nebu nit na zemlji ....ZAUSTAVLJENO ŠIRENJE NATOA.Clone Stormtrooper wrote:imate u RH mnogo rusofila i jugonostalgicara , mislite da ce vam biti bolje opet sa Beogradom kao glavnim gradom? ... pa sretno vam pod ruskom ortodoksnom oligarhijom iz Kremlja
2014-04-11
u eri globalizacije moras se prikloniti nekome,sluziti i uvuci u shupak,neovisnost je iluzija
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
DaaaaaaaaaaaaaaaaClone Stormtrooper wrote:u eri globalizacije moras se prikloniti nekome,sluziti i uvuci u shupak,neovisnost je iluzija
BiH neće u NATO.
KRAJ PRICE.
2014-04-11
KC je napala izravno Ameriku ....jer su ovi napali njih ......e sad BiH neće u NATO ....pa šta ćemo onda ?
Evo odgovor :
Evo odgovor :
2014-04-11
Vidiš kako to Hrvati riješavaju ....misliš oni su mali , lako ćemo , poslat ćemo im nekog Deana i bit će kuco svi a kad ono prccccccccccccc
Amerika izgubila mogucnost da bude neki faktor u BiH.....eu će imat vodeću riječ dakle Švabe.
Amerika izgubila mogucnost da bude neki faktor u BiH.....eu će imat vodeću riječ dakle Švabe.
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zar neče Rusi pomoć Suljo?Jupiter Bem se preplašio NATO-a:Ulazak srpske vojske na Kosovo značio bi sukob s NATO-om!?
» Rusi napali NATO
» Rusi sada traže od NATO-a povlačenje iz Bugarske i Rumunjske
» Bugarski general: Rusi naoružavaju Srbe, a nama NATO ništa
» "RUSI ĆE BITI NA NAŠIM GRANICAMA" NATO je spreman za direktni sukob!
» Rusi napali NATO
» Rusi sada traže od NATO-a povlačenje iz Bugarske i Rumunjske
» Bugarski general: Rusi naoružavaju Srbe, a nama NATO ništa
» "RUSI ĆE BITI NA NAŠIM GRANICAMA" NATO je spreman za direktni sukob!
Page 1 of 2