Švabe uče emigrante kako da im bare ženskadiju
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Švabe uče emigrante kako da im bare ženskadiju
dakle,prije svadbe,zderu sve jezgricavo "voce" dakle,datulje,orase,ljesnjake,čekrpede,ovo i ono,bademe,samljeveno i pomijesano sa medom..dakle time se filaju tjedan dana,..nekoima krv lupi na nos,ali kako pricaju nakon toga,dva tjedna ne silaze sa zene..i normalno,naprave copor djece,a ne kao ovi europski šparni decki..
Guest- Guest
Meni nista, a njima kojesta pa hrle ovamo ko mahnitiNoor wrote:Sve kaj tebi falidijagram wrote:Briga tebe, arapi imaju,..sto oni imaju? :)Noor wrote:To vjerujem...njih ne smeta malidijagram wrote:mda, na mene padaju srpkinjejastreb wrote:Inače žene kao žene vole nešto egzotično,nešto što izlazi iz uobičajenih i izlizanih šablona.
Tako su Slavonke za vrijeme one kolonizacije padale na kršne Ličane i Dalmatince,a dolaskom sezonaca na Jadran domaće primorke padale su na Bosance,Srbe i Slavonce.
Gdje ti zivis tako neupucena
joj, joj, samo se debljas i stancas selfije:)
dijagram-
2015-08-09
cek malo, coek ti da savjet i ti odmah na pljuvanje, tctctctNoor wrote:Jado, stvarno nemaš stila...ugledaj se na Jastreba, Bogomdanog, Kica, razbojnika...i treadijagram wrote:u jebate, trazi povecanje kvote za HR, ono sto nam planiraju uvesti bit ce ti malo:)Noor wrote:Uf i te kakobogomdani wrote:..u principu Khozoepi arapski su prilicno markantni likovi naspram bijeli glistunjavih svabija...
Ovi ružičasti švapski odojci...bljuv
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Dobro, vi iz naseg kraja ste zaostale, necete biti moderne ni za sto godinaIvyTeasdale wrote:Ja ne volem te tamnopute i nisu mi nimalo intristing ;-)
dijagram-
2015-08-09
arapkinje opet u prosjeku kao ova..dosta balkanki vuce na ove,ali to je vec neka druga prica...
Guest- Guest
nigga cure ogrezle u islamu su jedne od najbrutalnijih..
Guest- Guest
priznajem..sto imam da pokusavam pobit,kad je istina..nikad moderna od mene @_@dijagram wrote:Dobro, vi iz naseg kraja ste zaostale, necete biti moderne ni za sto godinaIvyTeasdale wrote:Ja ne volem te tamnopute i nisu mi nimalo intristing ;-)
2014-04-12
srecom mora biti nesto i nas seljaka, ako nista barem za masline i slicno:)IvyTeasdale wrote:priznajem..sto imam da pokusavam pobit,kad je istina..nikad moderna od mene @_@dijagram wrote:Dobro, vi iz naseg kraja ste zaostale, necete biti moderne ni za sto godinaIvyTeasdale wrote:Ja ne volem te tamnopute i nisu mi nimalo intristing ;-)
dijagram-
2015-08-09
Nikad da nauče, a nedavno se o tome govorilo.
Azilant odslušao predavanje o tretiranju žena u Europi pa silovao djelatnicu Crvenog križa
Azilant odslušao predavanje o tretiranju žena u Europi pa silovao djelatnicu Crvenog križa
Guest- Guest
brat masline,u jematvu...i tako ;Ddijagram wrote:srecom mora biti nesto i nas seljaka, ako nista barem za masline i slicno:)IvyTeasdale wrote:priznajem..sto imam da pokusavam pobit,kad je istina..nikad moderna od mene @_@dijagram wrote:Dobro, vi iz naseg kraja ste zaostale, necete biti moderne ni za sto godinaIvyTeasdale wrote:Ja ne volem te tamnopute i nisu mi nimalo intristing ;-)
2014-04-12
IvyTeasdale wrote:Ja ne volem te tamnopute i nisu mi nimalo intristing ;-)
Nisi napredna kao Njemice očito
catabbath-
2015-08-22
nisam,ocito..prava zadrta dinaroidna zenka B-)dawson wrote:IvyTeasdale wrote:Ja ne volem te tamnopute i nisu mi nimalo intristing ;-)
2014-04-12
Tako treba, ćerce...je-nije-noga.IvyTeasdale wrote:nisam,ocito..prava zadrta dinaroidna zenka B-)dawson wrote:IvyTeasdale wrote:Ja ne volem te tamnopute i nisu mi nimalo intristing ;-)
No, s druge strane, ja mislim da su sve "zadrte", bez obzira na podrijetlo.
Evo se za Sovenke uvas svašta kao stereotip može čuti, a ja vas uvjeravam
da su "najzadrtije", od svih koje sam u životu imao prilike sresti.
Ako nisi, odbacite kao staru postolu, ali ako jesi onda je kao krpelj.
Nema ti spasa... kao meni, na primjer.
znači "tako mlada pa Slovenka" je stvar prošlosti. Ajde viditi ćemo sad uskoro
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Njemačka: Masovni napad profeosra i doktora na ženskadiju
» Austrija će vraćati emigrante
» Goran Bare:HDZ mi je sad draži od SDP-a
» Bare:Biblija je toliko tupava knjiga
» Goran Bare:'Totalno sam svorc.Treba netko DJ-a ili kopaca krumpira'
» Austrija će vraćati emigrante
» Goran Bare:HDZ mi je sad draži od SDP-a