Goran Bare:HDZ mi je sad draži od SDP-a
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Goran Bare:HDZ mi je sad draži od SDP-a
http://www.jutarnji.hr/kultura/glazba/ne-zelim-da-moje-pjesme-pustaju-djeci-zavrsit-ce-kao-ja-politika-hdz-mi-je-sad-drazi-od-sdp-a-15021595
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Goran Bare:HDZ mi je sad draži od SDP-a
je'l to bare krenuo na vjeronauk
2015-09-08
Uvijek je bio jedan od pametnijih glazbenika :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
vidiš da hors ne ubija svaki put i da pomaže u pjesništvu.epikur37 wrote:Uvijek je bio jedan od pametnijih glazbenika :)
2014-12-30
veber wrote:vidiš da hors ne ubija svaki put i da pomaže u pjesništvu.epikur37 wrote:Uvijek je bio jedan od pametnijih glazbenika :)
Umjesto Aurora, a ono je hors musis amico.
2015-08-06
Jel' SDP još postoji? Nije raspao?
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
(ili daje zokiju jeftinije pa je ovaj ljubomoran)
epikur37 wrote:Uvijek je bio jedan od pametnijih glazbenika :)
skuzio bare gdje se treba grebati..jbg svakom cast ali slast je kod onog koji drzi teglu sa pekmezom
2015-09-08
ti kao i safet. bitno da je kontra strana.marcellus wrote:on i zoki očito nemaju istog dilera
hors i koks nisu isto.
2014-12-30
dugo mu je trebalo da prokljuvi stihove kolege bore corbe da za ideale ginu budale
2015-09-08
lako je mrletu dok je vojko odojko na vlasti u rijeci...pa padne 'stancic' od 200 kvadrata na trosak rijecana..pa kapne i pinka ako samo kaze 'vojko odojko je ok i treba slijediti njegov revolucionarni put'..ostaje vidjeti kako ce mrle disati kad padne odojko..ne sumnjam da ce se opet prikrpati onome koji drze kljuceve i tegle
2015-09-08
Bio je perspektivan rocker koji se toliko na žalost drogirao, da je atrofirao u hadezeovca...
darth_vader-
2014-04-17
marcellus and IL Risorto like this post
treba jesti i prezivjeti...sila boga ne moli..mnogi su se prodali ovom ili onom taboru za sendvicjasambrend wrote:Bio je perspektivan rocker koji se toliko na žalost drogirao, da je atrofirao u hadezeovca...
2015-09-08
za bauštelu nije...radikalni ovisnik...koncerti s ene odrzavaju...ko je imao usteđevine ona je potrosena...ostaje mu da klekne pred plenkija i stavi ruku na hdz-ovu iskaznicu
2015-09-08
kakav mrle, on je obična štraca u odnosu na bareta
2015-08-06
ali mrle je shvatio prije bareta da se treba omrsiti i da se ne zivi samo od glazbe..ako su i zivjeli...epikur37 wrote:kakav mrle, on je obična štraca u odnosu na bareta
2015-09-08
mene zanima od čega općenito žive?
stalno cvile kako im je teško a ekipa ne da ima vozni park već i nekretnina ohoho.
ajd pol njih su prostitutci. to je valjda skupna imenica za muške i ženske.
pokojni arsen dedić je živio od glazbe. pisao je pjesme, skladao i skromno živio s gabi.
maja ušupak, se dere u kanalizaciju za 300 eura. ima tih pevaljki ko blata, pa tko to financira?
stalno cvile kako im je teško a ekipa ne da ima vozni park već i nekretnina ohoho.
pokojni arsen dedić je živio od glazbe. pisao je pjesme, skladao i skromno živio s gabi.
maja ušupak, se dere u kanalizaciju za 300 eura. ima tih pevaljki ko blata, pa tko to financira?
2014-12-30
oni koji ih dođu gledati i slusati...maja ušupak nije glupa..ona je svoju karijeru bazirala na tome da ce pjevati najvecim djelom na svadbama,tulumima,sajmovima...a tu je lova najveca...i u krizi ce imati gaže...dok druge poput npr.nine badric,cetinskog,žaka misle ako odrade dva,tri koncerta u areni na godinu glume žiri u nekom showu da su pobrali vrhnje a ovo sve drugo im je ispod casti da pjevaju mislim na svadbe,sajmove i slicno...i sad normalno kukaju dok šuputica lijepo svaki tjedan svadba jedna...i digne par tisucica eura i jos dobije u sise lovu na bini..i ona sad moze naslikavati se po havajima,tahitima,sejšelima dok nina,cetinski,žak,bare moraju padati nicice na koljena pred politicarima,tajkunima da im daju bar za kavu i cvarkeveber wrote:mene zanima od čega općenito žive?
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Goran Bare:'Totalno sam svorc.Treba netko DJ-a ili kopaca krumpira'
» Goran Bare uz 'Whiskey, pisanje, seks i filmove provodio koronu
» Zoki:'Draži mi je deset puta DP od HDZ-a.'
» Švabe uče emigrante kako da im bare ženskadiju
» Bare:Biblija je toliko tupava knjiga
» Goran Bare uz 'Whiskey, pisanje, seks i filmove provodio koronu
» Zoki:'Draži mi je deset puta DP od HDZ-a.'
» Švabe uče emigrante kako da im bare ženskadiju