Švabe uče emigrante kako da im bare ženskadiju
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Švabe uče emigrante kako da im bare ženskadiju
Ficki,Ficki...prc,prc.,..a vid,kako gooske padaju na komplimente..nikad zenskije da nauce...
Guest- Guest
Znači, Švabe im ne daju samo eure na tacni, nego i svoje žene....
Guest- Guest
pricah vec jednom...Pitah jednog kolegu svabu,mlad tip oko 30 godina,jel ima sto za seksati,curu,a on se bacio odam u kalkulaciju....."to duplo kosta rezije i hranu...onda dodju djeca..djeca su skupa..pa skolovanje...ne,ne,ne isplati se.." a pitah samo o seksu sa curama..
nije niti cudo sto ih Merkelica nudje Khozoepima..u principu Khozoepi arapski su prilicno markantni likovi naspram bijeli glistunjavih svabija...
nije niti cudo sto ih Merkelica nudje Khozoepima..u principu Khozoepi arapski su prilicno markantni likovi naspram bijeli glistunjavih svabija...
Guest- Guest
Uf i te kakobogomdani wrote:..u principu Khozoepi arapski su prilicno markantni likovi naspram bijeli glistunjavih svabija...
Ovi ružičasti švapski odojci...bljuv
Guest- Guest
hahahahaha..istina..ebi ga..zenama su arapi i turci prva liga..a izgledaju muzevno,to moram priznati..zna Mama Merkel sto vole svapske ćeri...Noor wrote:Uf i te kakobogomdani wrote:..u principu Khozoepi arapski su prilicno markantni likovi naspram bijeli glistunjavih svabija...
Guest- Guest
Da smo bili pametni trebali smo mi Jugovići tamo 70-tih kad je bila najveća navala preuzeti stvar u svoje kur...tj.ruke i danas bi Njemačka bila Juga broj 2.bogomdani wrote:pricah vec jednom...Pitah jednog kolegu svabu,mlad tip oko 30 godina,jel ima sto za seksati,curu,a on se bacio odam u kalkulaciju....."to duplo kosta rezije i hranu...onda dodju djeca..djeca su skupa..pa skolovanje...ne,ne,ne isplati se.." a pitah samo o seksu sa curama..
Nismo ni mi puno pametniji od Švaba.
A vidjet ćemo ako i kod nas jednog dana dođu kolonisti iz Iraka i Šama,kako će se prema njima ponijeti naše fufice i gušterice.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
u jebate, trazi povecanje kvote za HR, ono sto nam planiraju uvesti bit ce ti malo:)Noor wrote:Uf i te kakobogomdani wrote:..u principu Khozoepi arapski su prilicno markantni likovi naspram bijeli glistunjavih svabija...
dijagram-
2015-08-09
Pa jesu "jugovici tamo 60tih i 70tih jebavali svabice..tudej,vlasnik kuce u kojoj sam najmio stan je neki UWE...pa neko svapsko prezime..ali kad sam mu vidio facu,kao bosanski musliman,sto i jeste vjerovatno podrijetlom..nekad svabe bili kao danas Poljaci..,bljedi,visoki i psvjetlokosi..tudej svabi kao 80% balkanaca.,.crnomanjasti,nis sa svapskom rasom koju je hitjo uzdizao u nebesa..jastreb wrote:Da smo bili pametni trebali smo mi Jugovići tamo 70-tih kad je bila najveća navala preuzeti stvar u svoje kur...tj.ruke i danas bi Njemačka bila Juga broj 2.bogomdani wrote:pricah vec jednom...Pitah jednog kolegu svabu,mlad tip oko 30 godina,jel ima sto za seksati,curu,a on se bacio odam u kalkulaciju....."to duplo kosta rezije i hranu...onda dodju djeca..djeca su skupa..pa skolovanje...ne,ne,ne isplati se.." a pitah samo o seksu sa curama..
Nismo ni mi puno pametniji od Švaba.
A vidjet ćemo ako i kod nas jednog dana dođu kolonisti iz Iraka i Šama,kako će se prema njima ponijeti naše fufice i gušterice.
Guest- Guest
Inače žene kao žene vole nešto egzotično,nešto što izlazi iz uobičajenih i izlizanih šablona.
Tako su Slavonke za vrijeme one kolonizacije padale na kršne Ličane i Dalmatince,a dolaskom sezonaca na Jadran domaće primorke padale su na Bosance,Srbe i Slavonce.
Tako su Slavonke za vrijeme one kolonizacije padale na kršne Ličane i Dalmatince,a dolaskom sezonaca na Jadran domaće primorke padale su na Bosance,Srbe i Slavonce.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
tak je...evo prosjecnog Khozoepa..jastreb wrote:Inače žene kao žene vole nešto egzotično,nešto što izlazi iz uobičajenih i izlizanih šablona.
to je picama preslatko,a ovo je otprilike prosjek..
Guest- Guest
mda, na mene padaju srpkinjejastreb wrote:Inače žene kao žene vole nešto egzotično,nešto što izlazi iz uobičajenih i izlizanih šablona.
tako je i tvoja mama pala na tvog tatu
dijagram-
2015-08-09
Jado, stvarno nemaš stila...ugledaj se na Jastreba, Bogomdanog, Kica, razbojnika...i treadijagram wrote:u jebate, trazi povecanje kvote za HR, ono sto nam planiraju uvesti bit ce ti malo:)Noor wrote:Uf i te kakobogomdani wrote:..u principu Khozoepi arapski su prilicno markantni likovi naspram bijeli glistunjavih svabija...
Last edited by Noor on 8/5/2016, 22:29; edited 1 time in total
Guest- Guest
bas sam pravi..Noor wrote:Jado, stvarno nemaš stila...ugedaj se na Jasteba, Bogomdanog, Kica, razbojnika...i treadijagram wrote:u jebate, trazi povecanje kvote za HR, ono sto nam planiraju uvesti bit ce ti malo:)Noor wrote:Uf i te kakobogomdani wrote:..u principu Khozoepi arapski su prilicno markantni likovi naspram bijeli glistunjavih svabija...
Guest- Guest
Redom ruzni i bezvezni likoviNoor wrote:Jado, stvarno nemaš stila...ugledaj se na Jasteba, Bogomdanog, Kica, razbojnika...i treadijagram wrote:u jebate, trazi povecanje kvote za HR, ono sto nam planiraju uvesti bit ce ti malo:)Noor wrote:Uf i te kakobogomdani wrote:..u principu Khozoepi arapski su prilicno markantni likovi naspram bijeli glistunjavih svabija...
nista cudno,tebi i arapi super:)
dijagram-
2015-08-09
To vjerujem...njih ne smeta malidijagram wrote:mda, na mene padaju srpkinjejastreb wrote:Inače žene kao žene vole nešto egzotično,nešto što izlazi iz uobičajenih i izlizanih šablona.
Guest- Guest
Briga tebe, arapi imaju,..sto oni imaju? :)Noor wrote:To vjerujem...njih ne smeta malidijagram wrote:mda, na mene padaju srpkinjejastreb wrote:Inače žene kao žene vole nešto egzotično,nešto što izlazi iz uobičajenih i izlizanih šablona.
dijagram-
2015-08-09
a u qrc..jel moze bez svadje na ovom ebenom forumu??
Evo recepta,mkako arapi dobro jebu i stanzaju puno djece..
to mi pokojni poznanik Araba ispricao..
Evo recepta,mkako arapi dobro jebu i stanzaju puno djece..
to mi pokojni poznanik Araba ispricao..
Guest- Guest
Sve kaj tebi falidijagram wrote:Briga tebe, arapi imaju,..sto oni imaju? :)Noor wrote:To vjerujem...njih ne smeta malidijagram wrote:mda, na mene padaju srpkinjejastreb wrote:Inače žene kao žene vole nešto egzotično,nešto što izlazi iz uobičajenih i izlizanih šablona.
Guest- Guest
dakle,prije svadbe,zderu sve jezgricavo "voce" dakle,datulje,orase,ljesnjake,čekrpede,ovo i ono,bademe,samljeveno i pomijesano sa medom..dakle time se filaju tjedan dana,..nekoima krv lupi na nos,ali kako pricaju nakon toga,dva tjedna ne silaze sa zene..i normalno,naprave copor djece,a ne kao ovi europski šparni decki..
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Njemačka: Masovni napad profeosra i doktora na ženskadiju
» Austrija će vraćati emigrante
» Goran Bare:HDZ mi je sad draži od SDP-a
» Bare:Biblija je toliko tupava knjiga
» Goran Bare:'Totalno sam svorc.Treba netko DJ-a ili kopaca krumpira'
» Austrija će vraćati emigrante
» Goran Bare:HDZ mi je sad draži od SDP-a
» Bare:Biblija je toliko tupava knjiga
» Goran Bare:'Totalno sam svorc.Treba netko DJ-a ili kopaca krumpira'