Kakvo je ovo pitanje?
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: Kakvo je ovo pitanje?
Štato zoblješ?Noor wrote:Ero wrote:Čuj, vidio sam svojevremeno foto jednog trga u Australiji. Na jednoj strani spomenik Anti, a na drugoj Draži.Noor wrote:Ero wrote:Draža Mihajlović ga ima u USA i Australiji. To su barem 2, a u Srbiji i BiH ih ima ihahaj...provocator wrote:Tito im najmanje dva spomenika u okviru EU čija smo i mi članica.
Koliko iih ima Pavelić?
A Pavelić?
Prava idila od suživota
Inače u u HR se slavi pobjeda iz 95'. Petokraka zviznula koliko je duga i široka...
nadaj se
Ero wrote:Štato zoblješ?Noor wrote:Ero wrote:Čuj, vidio sam svojevremeno foto jednog trga u Australiji. Na jednoj strani spomenik Anti, a na drugoj Draži.Noor wrote:Ero wrote:Draža Mihajlović ga ima u USA i Australiji. To su barem 2, a u Srbiji i BiH ih ima ihahaj...provocator wrote:Tito im najmanje dva spomenika u okviru EU čija smo i mi članica.
Koliko iih ima Pavelić?
A Pavelić?
Prava idila od suživota
Inače u u HR se slavi pobjeda iz 95'. Petokraka zviznula koliko je duga i široka...
nadaj se
kokice...pašu uz gledanje komedije
Guest- Guest
Ero wrote:A onda su vam Ameri definitivno uzeli mjeru 99'.
gledajući što ero piše i koje su nebuloze njegovi upisi te kako se plavuša uvaljuje u govna dođe mi da posumnjam kako su ero i plavuša ista osoba.
u najgorem slučaju jedna duša u dva tijela...
sitting_bull-
2015-09-28
Za razliku od tebe sa dvije duše u jednom tijelu.sitting_bull wrote:Ero wrote:A onda su vam Ameri definitivno uzeli mjeru 99'.
gledajući što ero piše i koje su nebuloze njegovi upisi te kako se plavuša uvaljuje u govna dođe mi da posumnjam kako su ero i plavuša ista osoba.
u najgorem slučaju jedna duša u dva tijela...
Za tov su najbolje.Noor wrote:Ero wrote:Štato zoblješ?Noor wrote:Ero wrote:Čuj, vidio sam svojevremeno foto jednog trga u Australiji. Na jednoj strani spomenik Anti, a na drugoj Draži.Noor wrote:Ero wrote:Draža Mihajlović ga ima u USA i Australiji. To su barem 2, a u Srbiji i BiH ih ima ihahaj...provocator wrote:Tito im najmanje dva spomenika u okviru EU čija smo i mi članica.
Koliko iih ima Pavelić?
A Pavelić?
Prava idila od suživota
nadaj se
Spomenici Titu ostatak su prošlih vremenah i nestat će kao i spomenici Hitleru ili Staljinu. Pavelić nema spomenik niti ga zaslužuje, kao ni Tito.
Regoč-
2015-08-21
Vidim po tebiEro wrote:Za tov su najbolje.Noor wrote:Ero wrote:Štato zoblješ?Noor wrote:Ero wrote:Čuj, vidio sam svojevremeno foto jednog trga u Australiji. Na jednoj strani spomenik Anti, a na drugoj Draži.Noor wrote:Ero wrote:Draža Mihajlović ga ima u USA i Australiji. To su barem 2, a u Srbiji i BiH ih ima ihahaj...provocator wrote:Tito im najmanje dva spomenika u okviru EU čija smo i mi članica.
Koliko iih ima Pavelić?
A Pavelić?
Prava idila od suživota
nadaj se
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
» PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
» Kakvo bre Kosovo, morate u NATO
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
» PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
» Kakvo bre Kosovo, morate u NATO
Page 4 of 4