Kakvo je ovo pitanje?
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Kakvo je ovo pitanje?
Hrvatska za točno mjesec dana neće imati Ustavni sud, a uskoro ni vladu! Kako dalje?
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatska-za-tocno-mjesec-dana-nece-imati-ustavni-sud-a-uskoro-ni-vladu-kako-dalje/891998.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatska-za-tocno-mjesec-dana-nece-imati-ustavni-sud-a-uskoro-ni-vladu-kako-dalje/891998.aspx
Re: Kakvo je ovo pitanje?
U indexovom poželjnom slučaju, prema Ustavu gđa KGK preuzima vlast.
Za to ima sva potrebita sredstva: tehničku vladu ili vojsku s dugim cijevima.
Za to ima sva potrebita sredstva: tehničku vladu ili vojsku s dugim cijevima.
ovaj komentar ispod sve govori;
Filip Gaston · Works at Self-Employed
Isto je bilo u Belgiji, nije bilo funkcionalne vlade godinu dana, pa su doživjeli gospodarski razvoj.
Ali glupi hrvatski kmetovi ne mogu shvatiti da je država najveći problem svakog društva, oni bi samo "ekonomske programe" državnih bandita, i "stručnjake", nepismene socijalističke budaletine kakve jesu.
5
Isto je bilo u Belgiji, nije bilo funkcionalne vlade godinu dana, pa su doživjeli gospodarski razvoj.
Ali glupi hrvatski kmetovi ne mogu shvatiti da je država najveći problem svakog društva, oni bi samo "ekonomske programe" državnih bandita, i "stručnjake", nepismene socijalističke budaletine kakve jesu.
5
Guest- Guest
Pa ne bi bilo loše ovo a gđa KGK postavi tehničku vladu, izvede vojsku na ulice....
Otpali bi svi neprofitni i uhljebe...Zamisli koje uštede?
hm, istina joda da si papak al s ovakovim komentarima mi se pocinjes svidjati, mic po mic i eto tebe u anarho shvacanju, sto privrijedis to i uzivas, fino finopreko_vode_do_slobode wrote:ovaj komentar ispod sve govori;
5
oni trebaju nas da izvaleč pare i pod firmom državne službe grade privatne karijere za budućnostLeviathan2 wrote:hajd sad ti meni objasni koji kuratz trebamo kgk i vladu uopceEro wrote:Pa ne bi bilo loše ovo a gđa KGK postavi tehničku vladu, izvede vojsku na ulice....
Kermit-
2014-04-17
da, i onda nas liksoni kao ero uvjeravaju da ih trebamo, pljuc
Guest- Guest
Tek sada ste to primijetili, odkad je nova vlast došla?asilovski wrote:oni trebaju nas da izvaleč pare i pod firmom državne službe grade privatne karijere za budućnostLeviathan2 wrote:hajd sad ti meni objasni koji kuratz trebamo kgk i vladu uopceEro wrote:Pa ne bi bilo loše ovo a gđa KGK postavi tehničku vladu, izvede vojsku na ulice....
Doduše ( mada te nisam preciznije pratio) čini mi se da je tebi svaka vlada u HR odviše.
Djeluješ mi nekako ekscentrično, živiš tu a sanjaš kišu negdje drugdje...
Svaka je bolja od nijedne. Tako kažu umniji ljudi od mene.Leviathan2 wrote:da, i onda nas liksoni kao ero uvjeravaju da ih trebamo, pljuc
jel to islo mene il asilu :DEro wrote:Tek sada ste to primijetili, odkad je nova vlast došla?asilovski wrote:oni trebaju nas da izvaleč pare i pod firmom državne službe grade privatne karijere za budućnostLeviathan2 wrote:hajd sad ti meni objasni koji kuratz trebamo kgk i vladu uopceEro wrote:Pa ne bi bilo loše ovo a gđa KGK postavi tehničku vladu, izvede vojsku na ulice....
Doduše ( mada te nisam preciznije pratio) čini mi se da je tebi svaka vlada u HR odviše.
Tehnička vlada bez raznih saborskih jebivjetara, agencija, neprofitnih i sličnih?bogomdani wrote:ero,vidim da si neuk po pitanju ove tematike..naime TO kosta kao kajgana od poslovicnih jooja..Ero wrote:Pa ne bi bilo loše ovo a gđa KGK postavi tehničku vladu, izvede vojsku na ulice....
To je čista matematika, a tu sam doma...
i ti tako pametan pristao si na to da te uvjere da ti treba vladar :DEro wrote:Svaka je bolja od nijedne. Tako kažu umniji ljudi od mene.Leviathan2 wrote:da, i onda nas liksoni kao ero uvjeravaju da ih trebamo, pljuc
u sto ti godine projdose
je,ali ono sto ti predlazes vojsku na ulicama...halo..europa,21 stoljece,prilicno nefukoebna sredina...i vojska na ulicama??'..bedasto..Ero wrote:Tehnička vlada bez raznih saborskih jebivjetara, agencija, neprofitnih i sličnih?bogomdani wrote:ero,vidim da si neuk po pitanju ove tematike..naime TO kosta kao kajgana od poslovicnih jooja..Ero wrote:Pa ne bi bilo loše ovo a gđa KGK postavi tehničku vladu, izvede vojsku na ulice....
Guest- Guest
Obojici. Uzmi Fato koliko ti drago..Leviathan2 wrote:jel to islo mene il asilu :DEro wrote:Tek sada ste to primijetili, odkad je nova vlast došla?asilovski wrote:oni trebaju nas da izvaleč pare i pod firmom državne službe grade privatne karijere za budućnostLeviathan2 wrote:hajd sad ti meni objasni koji kuratz trebamo kgk i vladu uopceEro wrote:Pa ne bi bilo loše ovo a gđa KGK postavi tehničku vladu, izvede vojsku na ulice....
Mihovil Strujić je doktor dentalne medicine
Od 2013. godine radi u SAD-u.
>...............
Zubar koji sebi pokušava opravdati odlazak ...tjah.
Od 2013. godine radi u SAD-u.
>...............
Zubar koji sebi pokušava opravdati odlazak ...tjah.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Opet krivo...bogomdani wrote:je,ali ono sto ti predlazes vojsku na ulicama...halo..europa,21 stoljece,prilicno nefukoebna sredina...i vojska na ulicama??'..bedasto..Ero wrote:Tehnička vlada bez raznih saborskih jebivjetara, agencija, neprofitnih i sličnih?bogomdani wrote:ero,vidim da si neuk po pitanju ove tematike..naime TO kosta kao kajgana od poslovicnih jooja..Ero wrote:Pa ne bi bilo loše ovo a gđa KGK postavi tehničku vladu, izvede vojsku na ulice....
Vidi šta kaže naslov uvodnog članka.
Ja sam se samo na to referirao. S rješenjem problema, jelda.
Treba izabrati nove suce ....sve razine vlasti trebaju funkcionirati.............doduše ovaj saziv s Jasnom omejec je bio ok.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kakogod..bjezno kad zakuha,Ero u Rusiju..,jeftino ti nadjem brvnaru,eto 13-14 mi frend Rus ide,pa ce pogledati jos neke nekretnine..solidna cvrsta brvnara u okolini Novosibirska,maksimalno 10 000 Ojra..
prvu sam platio 5000 ali je podosta u divljini...previse ima vukova i medjeda,pa malo je skakljivo stalno tamo biti..
prvu sam platio 5000 ali je podosta u divljini...previse ima vukova i medjeda,pa malo je skakljivo stalno tamo biti..
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
» PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
» Kakvo bre Kosovo, morate u NATO
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
» PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
» Kakvo bre Kosovo, morate u NATO
Page 1 of 4