Kakvo je ovo pitanje?
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kakvo je ovo pitanje?
Kakogod..bjezno kad zakuha,Ero u Rusiju..,jeftino ti nadjem brvnaru,eto 13-14 mi frend Rus ide,pa ce pogledati jos neke nekretnine..solidna cvrsta brvnara u okolini Novosibirska,maksimalno 10 000 Ojra..
prvu sam platio 5000 ali je podosta u divljini...previse ima vukova i medjeda,pa malo je skakljivo stalno tamo biti..
prvu sam platio 5000 ali je podosta u divljini...previse ima vukova i medjeda,pa malo je skakljivo stalno tamo biti..
Guest- Guest
bogomdani wrote:Kakogod..bjezno kad zakuha,Ero u Rusiju..,jeftino ti nadjem brvnaru,eto 13-14 mi frend Rus ide,pa ce pogledati jos neke nekretnine..solidna cvrsta brvnara u okolini Novosibirska,maksimalno 10 000 Ojra..
sveti što je bilo s brvnarom u kanadi svake godine ...nesto
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
vlada-vladar-vladariEro wrote:Tehnička vlada bez raznih saborskih jebivjetara, agencija, neprofitnih i sličnih?bogomdani wrote:ero,vidim da si neuk po pitanju ove tematike..naime TO kosta kao kajgana od poslovicnih jooja..Ero wrote:Pa ne bi bilo loše ovo a gđa KGK postavi tehničku vladu, izvede vojsku na ulice....
Otpali bi svi neprofitni i uhljebe...Zamisli koje uštede?
To je čista matematika, a tu sam doma...
suma sumarum drustveni paraziti veci i od tih tvojih agencija neprofitnjaka i slicnijeh,
dakle, ako ja zaradim 100 ojra i vlada se na sve moguce nacine trudi da mi uzme 50+ i od toga u neku zajednicku kasu za opce potrebe drustva vrati 5 , kome moze biti dobra vlada, bilo koja vlast je hrpa parazita koja uvjerava narod da ih treba i koji se na sve moguce nacine otimaju od tog naroda, sto uvjeravanjem sto silom, u danasnjim takozvanim demokracijama koriste vise uvjeravanjei manipuliranje ali kad treba onda su veopa orni za upotrebu sile
najgori ste vi koji ih podrzavate na bilo koji nacin i s tim podrzavanjem produzujete njihov teror
nista,imao problema pri ulazu u Kanadu..prodano..epikur37 wrote:bogomdani wrote:Kakogod..bjezno kad zakuha,Ero u Rusiju..,jeftino ti nadjem brvnaru,eto 13-14 mi frend Rus ide,pa ce pogledati jos neke nekretnine..solidna cvrsta brvnara u okolini Novosibirska,maksimalno 10 000 Ojra..
sveti što je bilo s brvnarom u kanadi svake godine ...nesto
Guest- Guest
bogomdani wrote:Kakogod..bjezno kad zakuha,Ero u Rusiju..,jeftino ti nadjem brvnaru,eto 13-14 mi frend Rus ide,pa ce pogledati jos neke nekretnine..solidna cvrsta brvnara u okolini Novosibirska,maksimalno 10 000 Ojra..
Meni je ovdje sasvim ugodno. Po mentalitetu su mi slični.
..pametan i radišan svijet, priroda kakvu se samo poželjeti može. Raj na zemlji.
...ljeti eventualno skoknem na neki otok, a ni HB nije loša po tom pitanju.
Sve u svemu, bolji izbor si ne mogu ni zamisliti.
Vladar ili anarhija? Biram prvo.Leviathan2 wrote:vlada-vladar-vladariEro wrote:Tehnička vlada bez raznih saborskih jebivjetara, agencija, neprofitnih i sličnih?bogomdani wrote:ero,vidim da si neuk po pitanju ove tematike..naime TO kosta kao kajgana od poslovicnih jooja..Ero wrote:Pa ne bi bilo loše ovo a gđa KGK postavi tehničku vladu, izvede vojsku na ulice....
Otpali bi svi neprofitni i uhljebe...Zamisli koje uštede?
To je čista matematika, a tu sam doma...
gledano kroz prizmu nature,slovenija jest lijepa,a narod..davno su to bosanci genima "oplemenili",zato ti i jesu bliski.,.dobro,jel tebi zena slovenka??Ero wrote:bogomdani wrote:Kakogod..bjezno kad zakuha,Ero u Rusiju..,jeftino ti nadjem brvnaru,eto 13-14 mi frend Rus ide,pa ce pogledati jos neke nekretnine..solidna cvrsta brvnara u okolini Novosibirska,maksimalno 10 000 Ojra..
..pametan i radišan svijet, priroda kakvu se samo poželjeti može. Raj na zemlji.
Guest- Guest
priča sam sa jednim frendom rusom iz novosibirska(ubiti as nije rus, nego mu je stari ukrainac kojeg je partija silom naselila iz zapadne ukraine u sibir ali on se asmilira ), uglavnom novosibirsk je jebeno zagađen.. baš jebeno zagađen. zrak je očajan za disati.bogomdani wrote:Kakogod..bjezno kad zakuha,Ero u Rusiju..,jeftino ti nadjem brvnaru,eto 13-14 mi frend Rus ide,pa ce pogledati jos neke nekretnine..solidna cvrsta brvnara u okolini Novosibirska,maksimalno 10 000 Ojra..
dakle ti bježiš iz civilizacije u diviljinu i onda si izabrao jebeno zagađen okoliš i mjesto, koje je usput važno rusko industrijsko čvorište i kao takvo bi sigurno bilo pod napadom kineskih ili američkih nuklearnih raketa..
bolje ti je bježi na kamčatku
Guest- Guest
To su neki vaši stereotipi, koji su odreda pogrešni...Recimo, manje-više Srbi,bogomdani wrote:gledano kroz prizmu nature,slovenija jest lijepa,a narod..davno su to bosanci genima "oplemenili",zato ti i jesu bliski.,.dobro,jel tebi zena slovenka??Ero wrote:bogomdani wrote:Kakogod..bjezno kad zakuha,Ero u Rusiju..,jeftino ti nadjem brvnaru,eto 13-14 mi frend Rus ide,pa ce pogledati jos neke nekretnine..solidna cvrsta brvnara u okolini Novosibirska,maksimalno 10 000 Ojra..
Bošnjaci, Makedonci ili Albanci na primjer, su poprilično zatvorene skupine.
Više se međusobno žene Hrvati i Sovenci. Valjda zbog sličnog mentaliteta
i još nekih "sitnica"...Kažem, sve ostalo su stereotipi, koji ne piju vode u rl.
Okolina,nije bas blizu,mno moram vezati lokaciju uz nesto..enivej,THX na infu.,nisam znao za industriju...preko_vode_do_slobode wrote:priča sam sa jednim frendom rusom iz novosibirska(ubiti as nije rus, nego mu je stari ukrainac kojeg je partija silom naselila iz zapadne ukraine u sibir ali on se asmilira ), uglavnom novosibirsk je jebeno zagađen.. baš jebeno zagađen. zrak je očajan za disati.bogomdani wrote:Kakogod..bjezno kad zakuha,Ero u Rusiju..,jeftino ti nadjem brvnaru,eto 13-14 mi frend Rus ide,pa ce pogledati jos neke nekretnine..solidna cvrsta brvnara u okolini Novosibirska,maksimalno 10 000 Ojra..
dakle ti bježiš iz civilizacije u diviljinu i onda si izabrao jebeno zagađen okoliš i mjesto, koje je usput važno rusko industrijsko čvorište i kao takvo bi sigurno bilo pod napadom kineskih ili američkih nuklearnih raketa..
Guest- Guest
ero,zene ne vide naciju na kiti,sto veca i deblja to bolja,pa makar i aljbanska..Ero wrote:To su neki vaši stereotipi, koji su odreda pogrešni...Recimo, manje-više Srbi,bogomdani wrote:gledano kroz prizmu nature,slovenija jest lijepa,a narod..davno su to bosanci genima "oplemenili",zato ti i jesu bliski.,.dobro,jel tebi zena slovenka??Ero wrote:bogomdani wrote:Kakogod..bjezno kad zakuha,Ero u Rusiju..,jeftino ti nadjem brvnaru,eto 13-14 mi frend Rus ide,pa ce pogledati jos neke nekretnine..solidna cvrsta brvnara u okolini Novosibirska,maksimalno 10 000 Ojra..
Bošnjaci, Makedonci ili Albanci na primjer, su poprilično zatvorene skupine.
Više se međusobno žene Hrvati i Sovenci. Valjda zbog sličnog mentaliteta
i još nekih "sitnica"...Kažem, sve ostalo su stereotipi, koji ne piju vode u rl.
Guest- Guest
bogomdani wrote:Okolina,nije bas blizu,mno moram vezati lokaciju uz nesto..enivej,THX na infu.,nisam znao za industriju...preko_vode_do_slobode wrote:priča sam sa jednim frendom rusom iz novosibirska(ubiti as nije rus, nego mu je stari ukrainac kojeg je partija silom naselila iz zapadne ukraine u sibir ali on se asmilira ), uglavnom novosibirsk je jebeno zagađen.. baš jebeno zagađen. zrak je očajan za disati.bogomdani wrote:Kakogod..bjezno kad zakuha,Ero u Rusiju..,jeftino ti nadjem brvnaru,eto 13-14 mi frend Rus ide,pa ce pogledati jos neke nekretnine..solidna cvrsta brvnara u okolini Novosibirska,maksimalno 10 000 Ojra..
mislim da možeš i izgooglati , evo sada i googlam, čitam da je dosta i voda i tlo onečišćeni u novosibirsku.. pa bolje ti je u liku otić :D
Guest- Guest
sveti, ma rusija ti je totalno zatrovana, žene su ružne a putin je diktator ;)
idi bre u detroit na primjer :)
2015-08-06
proucim malo i onda vidim..ebi ga,ima prevelik prostor a ne znas gdje se sto krije..mozda u Pripyat otici..preko_vode_do_slobode wrote:bogomdani wrote:Okolina,nije bas blizu,mno moram vezati lokaciju uz nesto..enivej,THX na infu.,nisam znao za industriju...preko_vode_do_slobode wrote:priča sam sa jednim frendom rusom iz novosibirska(ubiti as nije rus, nego mu je stari ukrainac kojeg je partija silom naselila iz zapadne ukraine u sibir ali on se asmilira ), uglavnom novosibirsk je jebeno zagađen.. baš jebeno zagađen. zrak je očajan za disati.bogomdani wrote:Kakogod..bjezno kad zakuha,Ero u Rusiju..,jeftino ti nadjem brvnaru,eto 13-14 mi frend Rus ide,pa ce pogledati jos neke nekretnine..solidna cvrsta brvnara u okolini Novosibirska,maksimalno 10 000 Ojra..
mislim da možeš i izgooglati , evo sada i googlam, čitam da je dosta i voda i tlo onečišćeni u novosibirsku.. pa bolje ti je u liku otić :D
Guest- Guest
Zašto ne u Tuzlu? Tamo dobije i počasni doktorat, dok si reko hadžihasanomerović...pardon, Mesić. .epikur37 wrote:sveti, ma rusija ti je totalno zatrovana, žene su ružne a putin je diktator ;)
bogomdani wrote:proucim malo i onda vidim..ebi ga,ima prevelik prostor a ne znas gdje se sto krije..mozda u Pripyat otici..preko_vode_do_slobode wrote:bogomdani wrote:Okolina,nije bas blizu,mno moram vezati lokaciju uz nesto..enivej,THX na infu.,nisam znao za industriju...preko_vode_do_slobode wrote:priča sam sa jednim frendom rusom iz novosibirska(ubiti as nije rus, nego mu je stari ukrainac kojeg je partija silom naselila iz zapadne ukraine u sibir ali on se asmilira ), uglavnom novosibirsk je jebeno zagađen.. baš jebeno zagađen. zrak je očajan za disati.bogomdani wrote:Kakogod..bjezno kad zakuha,Ero u Rusiju..,jeftino ti nadjem brvnaru,eto 13-14 mi frend Rus ide,pa ce pogledati jos neke nekretnine..solidna cvrsta brvnara u okolini Novosibirska,maksimalno 10 000 Ojra..
ja bi otišao na kamčatku u rusiji, uh što je to lijepo mjesto kao iz raja..
izbjegavao bi ovo oko većih gradova, to je sve uništila socijalistička industrija koje se i dan-danas nisu riješili. ..
pogle lipoteeee
https://en.wikipedia.org/wiki/Kamchatka_Peninsula полуо́стров Камча́тка,
Guest- Guest
Rusija je ogromna i ako pogledamo veliki djelovi su uglavnom nenastanjeni.,a lako je naci lokaciju podalje gradova..
Guest- Guest
bogomdani wrote:Rusija je ogromna i ako pogledamo veliki djelovi su uglavnom nenastanjeni.,a lako je naci lokaciju podalje gradova..
da, vjerojatno je 99% sibira čisto ko suza, ali sa druge strane.. ako nema civilizacije to je opasnsot.. ipak ljudi su naučeni živjeti u zajednici.. i sve je puno medvjeda.. btw sibirski ljetni komarci.. ajme majko
Guest- Guest
Ero wrote:Zašto ne u Tuzlu? Tamo dobije i počasni doktorat, dok si reko hadžihasanomerović...pardon, Mesić. .epikur37 wrote:sveti, ma rusija ti je totalno zatrovana, žene su ružne a putin je diktator ;)
Čovjek ne traži počasne doktorate...po dobroj cijeni...drugo ga zanima
2015-08-06
ja da biram di bi, ruski poluotok kamčatka, jedno od najlipših mjesta na svijetu
lol, imaju i grad od 200 000 ljudi
lol, imaju i grad od 200 000 ljudi
Last edited by preko_vode_do_slobode on 8/5/2016, 23:23; edited 1 time in total
Guest- Guest
gadno je u divljini,pogledaj samo primjere..preko_vode_do_slobode wrote:bogomdani wrote:Rusija je ogromna i ako pogledamo veliki djelovi su uglavnom nenastanjeni.,a lako je naci lokaciju podalje gradova..
da, vjerojatno je 99% sibira čisto ko suza, ali sa druge strane.. ako nema civilizacije to je opasnsot.. ipak ljudi su naučeni živjeti u zajednici.. i sve je puno medvjeda.. btw sibirski ljetni komarci.. ajme majko
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
» PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
» Kakvo bre Kosovo, morate u NATO
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
» PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
» Kakvo bre Kosovo, morate u NATO
Page 2 of 4