Osim pritvora protiv mladog grafitera pokrenut javni linč
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Osim pritvora protiv mladog grafitera pokrenut javni linč
Eva wrote:Noor wrote:Regoč wrote:Opa, izgleda da Noor nije u pravu, Straha ju kara.
kara i tebe, al ti tražiš još
HDZ-ovo biračko tijelo
Mazohizam im srednje ime.
Regoč, koji si ti.....gornji il doljnji??
Guest- Guest
On je između, ne vidi se.Noor wrote:Eva wrote:Noor wrote:Regoč wrote:Opa, izgleda da Noor nije u pravu, Straha ju kara.
kara i tebe, al ti tražiš još
HDZ-ovo biračko tijelo
Mazohizam im srednje ime.
Regoč, koji si ti.....gornji il doljnji??
kaja_333 wrote:pa dobro, ovaj nije baš tablicu pisao na zidu..marcellus wrote:Inače jasno da se u državi u kojoj se kriminal tolerira nešto mora kažnjavat... a 4c možda jest četnički simbol ali je i službeni simbol srbije valjda ćemo počet uhićivat srpske turiste jer na tablicama imaju 4c
pa nije, i istina je da je 4c jedan od simbola kojima se zapišavao teritorij u ratu ali realno crtanje grafita, da su baš svastike, ne bi trebao biti krivično djelo, usput radije bih hapsio one koji crtaju petokrake ako već nekog nego ove s 4c
Noor, ne padam više na tvoja zavođenja, držim se Strahine upute da s onima koje on kara ne raspravljam.
hahahahahahahahahahahahahahahahajastreb wrote:Kad sam bio mlad uživao sam u stubištu zgrade u kojoj sam stanovao,pisati provokativne grafite.
Običnom olovkom.
Jednom sam na katu gdje je živio lik iz Oklaja,teški HDZ-ovac napisao КИСТАЊЕ
Idućeg dana ono Kistanje je bilo precrtano kemiskom i pored toga je pisalo "Kistanjane,popuši kurac!"
Jednom sam pak se našalio na račun jedne susjede usidjelice,te sam napisao "Bibo,volim te-Alfred!"
Poslije se dotična raspitivala o tom Alfredu.Iako je to bio izmišljeni lik.
red wolf-
2016-02-10
Posteno....red je da se podaješ samo njemuRegoč wrote:Noor, ne padam više na tvoja zavođenja, držim se Strahine upute da s onima koje on kara ne raspravljam.
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Žutarnji započeo javni linč nad Hasanom
» ‘Javni linč na Hasanbegovića dio je paklenog plana koji je najavio Milanović’ (kordiniran specijalni rat?)
» Kijev: Pokrenut postupak protiv Porošenka
» Hrvatsko vrhovništvo provelo pravi medijski linč protiv hrvatskog branitelja
» Policajci prozvali suce zbog ubojstva Kristine, ovi im uzvratili: "To je linč protiv nas"
» ‘Javni linč na Hasanbegovića dio je paklenog plana koji je najavio Milanović’ (kordiniran specijalni rat?)
» Kijev: Pokrenut postupak protiv Porošenka
» Hrvatsko vrhovništvo provelo pravi medijski linč protiv hrvatskog branitelja
» Policajci prozvali suce zbog ubojstva Kristine, ovi im uzvratili: "To je linč protiv nas"
Page 4 of 4