LSD-e ima potencijal da ljude učini sretnijima, pametnijima i zdravijima
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: LSD-e ima potencijal da ljude učini sretnijima, pametnijima i zdravijima
A čuj, religija ti je kao i alkohol...deda getting old wrote:ne trebaju vam droge, Isus vas može učiniti sretnima i zadovoljnima, religija je najbolji opijum
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
mislio sam da sam lud ali su mi glasovi u glavi rekli da nisam
asilovski wrote:Kad si Židov hehehehe, kafana ti uzima ali ti daje druženje, energiju, atmosferu, hašišarima to ne treba samo juđiz, Teve, droge i pun frižider kad ogladneYehudi wrote:asilovski wrote:To je u redu, iako i to mijenja karakter, preko nekolicinu poznanika više uopće ne viđam od kada puše, u cijelsoti su zanemarili obaveze u kafani, samo čute puše mule hehehe inače bude jako oprezan sa uzgojom jer naše odvjetništvo to tretira kao uzgoj radi daljnje preprodaje čak i ako je riječ o par biljaka na balkonu koje nisu niti za hranu za papige, naime DORH ne smije dirati kriminalce a statistiku moraju ispuniti, tako...Dread_Pirate_Roberts wrote:asilovski wrote:Puno mi je naselje takvih, problem sa travom jest što upotreba mora biti povremena, ne preko dana te što za većinu osoba dugoročno šteti, o kvaliteti da ne govorim, ali to je vezano za MUP i pravosuđe...
vidim da nismo mislili na isto...ti pričaš svakodnevno, cjelodnevno dok sam ja mislio na svakodnevno, ali na kraju dana kad se treba malo opustiti...
normalno da svakodnevno, cjelodnevno odvodi u ovo što ti pišeš...
za kvalitetu se sve više ljudi brine samo, tj. sade doma u ormarima/sobama te na taj način kontroliraju što uzgajaju i u konačnici što puše...
Najabolji način opuštanja je u Irskoj radiš do 5 fino omiljeni pub i Guinnessa do fajrunta
JE TAMAN, PA NISAM POLUDIO PITI PO KAFIĆIMA MALU PIVU PO 20-30 KN
Šta davati šoldi konobaricama i gazdi kafića ........................kako ne, još nisam poludio toliko.
ayahuasca - Čita sam nešto o tome ali ne puno tako da nisam baš upućen detaljno. Navodno širi svijest i sl spike.............mogućno čak izvjesno
samo teško je doći do toga. Za LSD mogu teći da nikada nisam probao . Niti to niti bilo šta halucinogeno.
Haschisch da i travu, to mi je OK, povremeno ali, kampanjski.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Leviathan2 wrote:mislio sam da sam lud ali su mi glasovi u glavi rekli da nisam
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» I sedmoga dana Bog dovrši svoje djelo koje učini. I počinu u sedmi dan od svega djela koje učini.
» sugrađani zaustavljaju na cesti s upitom hoće li otići iz grada i mole da to ne učini.
» Predsjednica: 'Prozivam ministra Kovača da konačno nešto učini s tom našom diplomacijom'
» Vida opet pokušao stvoriti nevolju nudeči vino Grdoviću a Vrsaljko ga sprječavao da to učini..dok je Grdović ponavljao "ubit će me žena"
» 3 vrste ljude
» sugrađani zaustavljaju na cesti s upitom hoće li otići iz grada i mole da to ne učini.
» Predsjednica: 'Prozivam ministra Kovača da konačno nešto učini s tom našom diplomacijom'
» Vida opet pokušao stvoriti nevolju nudeči vino Grdoviću a Vrsaljko ga sprječavao da to učini..dok je Grdović ponavljao "ubit će me žena"
» 3 vrste ljude
Page 4 of 4