Ameri šamaraju Vladu
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ameri šamaraju Vladu
cuj stari..ako ti se gine za ove americke i briselske cirkusante to ej tvoja osobna stvar...mi smo sada na drugom putu i povrataka nema..ali se moze ostavit jos mali prostor amerima i briselu..ako pristanu an neke nase uvjete..inace..putin i kina pravac vis,plocesitting_bull wrote:vuksadinare wrote:..ko ej spomenuo bilanca-njemacku...uostalom izrucio ga je zoki i vesna...
izručilo ga hrvatsko hdz pravosuđe uprkos nastojanju milanovića da se to ne napravi!
kako možeš biti toliko pokvaren pa podmetati nakon što ste se mjesecima iživljavali napadajući milanovića zbog tzv. lex perkovića???
gnoj samo takav...nase mjesto je sada uz mađarsku,poljsku,slovacku...sa rujama cemo jos vbidjeti sto ozbiljno nude...valaj biti ok s turcinom turska je veliko trziste a ima i veliku ulogu u bh-a gdje smo i mi umijesani..ali tu isto treba drzati određenu distancu..
tvoje je mjesto u đurinom cirkuskom šatoru i toga se drži. uz ove koje si nabrojao zaboravio si na srbiju pa da nebuloza bude kompletna...ovi su polako gubitnici ameri i eu i u velikom povlacenju..zato boljesto prije od njih..da bar jednom budemo pametni
gubitnici, veliš?
ostavil si me bez teksta.
važno da smo mi pobjednici koji uvijek najebu jer se odnekud pojave plavuše, bivši udbaši kao predsjednici stranaka i neizostavni popovski klan...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ero wrote:Đes,ba, Tarabiću, imal pasulj danaske?
reci, ero, koje si ti godine pobjegao iz bosne: 1990. ili 1991.?
sitting_bull-
2015-09-28
vuksadinare wrote:a kome vise sto mogu ameri..i orban i fico i kascinski i jos neki pa evo sad i erdogan su se odmetnuli do njih a bili njihovi igraci..oni vise nisu in..sami se ustartare cim putin puhne.....e moj šiting polako ej proslo americko vrijeme..i to ej prepoznala kako ti zoves plavusa...ko zeli poginuti zajedno sa amerima izvolite..
plavuša možda može prepoznati nešto drugo. dapače, plavuša bi jedino žarko željela da joj party frendica postane predsjednicom amerike. dođe li trump frcat će picine dlake na sve strane, a kurca okusiti neće.
ovo što se lokalni šerifi povremeno kurče je situacija iz ove basne:
"Jedan je komarac dulje vrijeme boravio na rogu jednog bika. Jednoga je dana, pri odlasku, rekao biku da se sad konačno može odmoriti. Bik mu uzvrati: "Nisam zamijetio tvoj dolazak, a neću ni zamijetiti tvoj odlazak."
sitting_bull-
2015-09-28
Međutim, Kerry je očito hrvatskog ministra namjerno pustio da dođe i onda demonstrirao odnos američke administracije prema ovoj Vladi i njenoj politici
koje jadno desnicarenje pretile i bele lugosija
citam ovo i neka neugoda me obuzme zbog njih...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
vuksadinare wrote:cuj stari..ako ti se gine za ove americke i briselske cirkusante to ej tvoja osobna stvar...mi smo sada na drugom putu i povrataka nema..ali se moze ostavit jos mali prostor amerima i briselu..ako pristanu an neke nase uvjete..inace..putin i kina pravac vis,ploce
nemrem vjerovati koja si ti budala!
cijela ova aktualna vlast uvukla se merkelici u rupu najbližu pizdi i može samo boga molit da merkelica ne prdne.
koji pristanak na koje uvjete???
budaletino, zatvori li židov iz amerike ili brisela kreditne linije na par mjeseci cijela će hrvatska u vegetarijance.
ameri drže gotovo cijeli naš dug, a brisel eu fondove.
nije te valjda ugrizao krpelj pa imaš upalu mozga???
sitting_bull-
2015-09-28
zabrini se ti kad trump dođe na vlast..ovaj he hillaryev..debotoijusto wrote:Međutim, Kerry je očito hrvatskog ministra namjerno pustio da dođe i onda demonstrirao odnos američke administracije prema ovoj Vladi i njenoj politici
2015-09-08
cekamo trumpa i to je to....konzervatizam pobjeđuje..ostali u more
2015-09-08
Ovo što nama rade Ameri to nije radila ni Prokleta Jerina.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
"Neprihvatljiv je prijedlog imenovanja Markića bez da se to uskladi s najjačom strankom, s gospodinom Karamarkom i Domoljubnom koalicijom", rekao je Ćorić novinarima u Saboru,
ovako gadno uvlacenje u guzicu
nisam vidio od "novac nije imovina" sheme
2014-04-12
jesi sad za hrvatsku i hdz kad su nam ameri postali protivnici?..njih ne mozes smisliti...bilo bi to u redujastreb wrote:Ovo što nama rade Ameri to nije radila ni Prokleta Jerina.
2015-09-08
evo kako pise jedan bosanski portal kerry odbio kovaca koji je nedavno hvalio putinovu politiku prema siriji...
2015-09-08
Ja sam za Hrvatsku uvijek.vuksadinare wrote:jesi sad za hrvatsku i hdz kad su nam ameri postali protivnici?..njih ne mozes smisliti...bilo bi to u redujastreb wrote:Ovo što nama rade Ameri to nije radila ni Prokleta Jerina.
Sve za Hrvatsku,a Hrvatsku ni za što.
Da bih postao poklonik HDZ-a potreban je njihov totalni zaokret,kako na međunarodnom,tako i na lokalnom planu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vuksadinare wrote:zabrini se ti kad trump dođe na vlast..ovaj he hillaryev..debotoijusto wrote:Međutim, Kerry je očito hrvatskog ministra namjerno pustio da dođe i onda demonstrirao odnos američke administracije prema ovoj Vladi i njenoj politici
sto ja imam brinit oko baba/redikul USA price ?
mi smo rupa od pribadace na karti
pretila i ovi klosar u odijelu strepe
2014-04-12
dakle nije u pitanju hasan kako se vec poveselio onaj tulavi glavasevic i kompici mu...nego kovaceva rijec hvale vise za putina..i izgleda prpsa amera da se rujama ne okrenemo...a tekobrlatili srbiju da im ne ode u zagrljaj a eto novog posla
2015-09-08
Znaci ameri su samarali rvatsku kada nitko nije htio primiti predjsednika Mesica. Vec zaboravljeno?????
2014-04-14
Nista, navikli na samaranje.
2014-04-14
moguce...abraham wrote:Znaci ameri su samarali rvatsku kada nitko nije htio primiti predjsednika Mesica. Vec zaboravljeno?????
i franju 90-ih
potla ga primili zbog zelucanih tegoba
2014-04-12
Moguce. Gdje je problem??? U Tudjmanu,Mesicu, Kovacu?????
2014-04-14
sitting_bull wrote:
budaletino, zatvori li židov iz amerike ili brisela kreditne linije na par mjeseci cijela će hrvatska u vegetarijance.
ameri drže gotovo cijeli naš dug, a brisel eu fondove.
Kakva je ovo mitomanija sad.
ECB monetizira dug država EU.
Koji će ti k. židovi i njihovi novci kad imaš tiskaru?
Guest- Guest
JA sam uvijek govorio da će nam se neoustaški revizionizam I pljuvačina po NOPu obijatio o glavurde.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 3 of 5