Ameri šamaraju Vladu
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ameri šamaraju Vladu
Ti zbilja vidiš samo neku ružičastu stranu događajavuksadinare wrote:...govorili ste koljinda americka kujica..a ameri i brisel bijesne zbog njezine poruke iz slovacke nedavno kad je rekal...'mi smo drzava i mi ne zelimo samo jednostarno vodit politiku treba sa svima surađivat'..ameri i brisel to shvatili kao nekakav odmah od njih i koketiranje sa onima sa kojima po njiam ne bi smo smjeli
Ja bi' reko da se Kerryu prikenjalo ili imao rješit kilu bijeloga za SD pa poslao maloga da dostavi instrukcije
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
vuksadinare wrote:sve je to dio plana..ovi kazu ne trebamo vas vise..mi kazemo..hvala lijepa ima ko nas hoce...i kajla
svaka čast na pojašnjenju:
dogovoriš se za sastanak i ostaneš popišan i posran i onda ti kažeš kako je to dio plana!
genijalan plan!!!
sitting_bull-
2015-09-28
...pa je...meni je to savrseno da iz pederlanda pisaju po nama i kenjaju..savrseno..nadam se da cemo se pameti prizvati i konacno slijediti onu politiku i pridruziti se savezima koji su nam prirodnijisitting_bull wrote:vuksadinare wrote:sve je to dio plana..ovi kazu ne trebamo vas vise..mi kazemo..hvala lijepa ima ko nas hoce...i kajla
dogovoriš se za sastanak i ostaneš popišan i posran i onda ti kažeš kako je to dio plana!
genijalan plan!!!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:...govorili ste koljinda americka kujica..a ameri i brisel bijesne zbog njezine poruke iz slovacke nedavno kad je rekal...'mi smo drzava i mi ne zelimo samo jednostarno vodit politiku treba sa svima surađivat'..ameri i brisel to shvatili kao nekakav odmah od njih i koketiranje sa onima sa kojima po njiam ne bi smo smjeli
plavuša se malo otela kontroli pa sad slijedi discipliniranje.
ovo iz slovačke je samo povod, a glavni je razlog šamaranja lozančić.
u američkoj hijerarhiji vanjskih suradnika lozančić je je puno bolje rangiran od plavuše, a ona ga je bez pitanja i konzultacija maknula.
plavuši slijede teški dani u vanjskoj politici i što je do sada pozobala (plaću u nato savezu) pozobala je...
sitting_bull-
2015-09-28
..odlicno..znaci lozancic je razotkriven odnosno pokazalo se da je radio u korist neoliberalizma i zapadnih uzurpatora..di ces boljesitting_bull wrote:vuksadinare wrote:...govorili ste koljinda americka kujica..a ameri i brisel bijesne zbog njezine poruke iz slovacke nedavno kad je rekal...'mi smo drzava i mi ne zelimo samo jednostarno vodit politiku treba sa svima surađivat'..ameri i brisel to shvatili kao nekakav odmah od njih i koketiranje sa onima sa kojima po njiam ne bi smo smjeli
plavuša se malo otela kontroli pa sad slijedi discipliniranje.
ovo iz slovačke je samo povod, a glavni je razlog šamaranja lozančić.
u američkoj hijerarhiji vanjskih suradnika lozančić je je puno bolje rangiran od plavuše, a ona ga je bez pitanja i konzultacija maknula.
plavuši slijede teški dani u vanjskoj politici i što je do sada pozobala (plaću u nato savezu) pozobala je...
2015-09-08
vuksadinare wrote:...pa je...meni je to savrseno da iz pederlanda pisaju po nama i kenjaju..savrseno..nadam se da cemo se pameti prizvati i konacno slijediti onu politiku i pridruziti se savezima koji su nam prirodniji
kome se mi možemo pridružiti, a da se nismo već pomirili s ulogom sluge?
njemačkoj?
daj me naj me! njemačka je uzela najprofitabilniju tvrtku u rh t-com, ponizila je suverenitet rh kad smo izručili perkovića i mustača (pazi: mi smo jedina zemlja na svijetu koja je bivše visoke dužnosnike tajnih službi izručila drugoj zemlji!), pogledaj kako nas tretira nakon blokade srbije...
nema više prirodnih saveza, postoje samo poslovni aranžmani u kojima nećeš dobiti ništa više od onog za što si se izborio...
sitting_bull-
2015-09-28
..uostalom ionako nam se blizi kraj u nato-u a mozda i eu..i treba se konacno pozicionirati..zasto kraj u nato-u?..zato jer je trump rekao da ce se to debelo placati ako netko zeli da ih amer stiti..love nemamo ispadamo iz igre...pa sto ce nam onda americki spijuni
2015-09-08
..ko ej spomenuo bilanca-njemacku...uostalom izrucio ga je zoki i vesna...nase mjesto je sada uz mađarsku,poljsku,slovacku...sa rujama cemo jos vbidjeti sto ozbiljno nude...valaj biti ok s turcinom turska je veliko trziste a ima i veliku ulogu u bh-a gdje smo i mi umijesani..ali tu isto treba drzati određenu distancu...ovi su polako gubitnici ameri i eu i u velikom povlacenju..zato boljesto prije od njih..da bar jednom budemo pametnisitting_bull wrote:vuksadinare wrote:...pa je...meni je to savrseno da iz pederlanda pisaju po nama i kenjaju..savrseno..nadam se da cemo se pameti prizvati i konacno slijediti onu politiku i pridruziti se savezima koji su nam prirodniji
kome se mi možemo pridružiti, a da se nismo već pomirili s ulogom sluge?
njemačkoj?
daj me naj me! njemačka je uzela najprofitabilniju tvrtku u rh t-com, ponizila je suverenitet rh kad smo izručili perkovića i mustača (pazi: mi smo jedina zemlja na svijetu koja je bivše visoke dužnosnike tajnih službi izručila drugoj zemlji!), pogledaj kako nas tretira nakon blokade srbije...
nema više prirodnih saveza, postoje samo poslovni aranžmani u kojima nećeš dobiti ništa više od onog za što si se izborio...
2015-09-08
A jebga ovi opijeni nacionslizmom kad tad moraju na otrežnjenjesitting_bull wrote:vuksadinare wrote:sve je to dio plana..ovi kazu ne trebamo vas vise..mi kazemo..hvala lijepa ima ko nas hoce...i kajla
genijalan plan!!!
...eh da nam ej nacionalsocijalizam.....danas bi quratz bilo nezaposlenihSora wrote:A jebga ovi opijeni nacionslizmom kad tad moraju na otrežnjenjesitting_bull wrote:vuksadinare wrote:sve je to dio plana..ovi kazu ne trebamo vas vise..mi kazemo..hvala lijepa ima ko nas hoce...i kajla
genijalan plan!!!
2015-09-08
Regoč-
2015-08-21
vuksadinare wrote:..odlicno..znaci lozancic je razotkriven odnosno pokazalo se da je radio u korist neoliberalizma i zapadnih uzurpatora..di ces bolje
istu takvu pamet ima i plavuša pa zato sad dobiva po njonji, umjeto po pički od nekog dobrog jebača!
lozančić je radio u korist hrvatske, ali je imao odličnu suradnju sa vodećom svjetskom obavještajnom ekipom.
plavuša već godinama radi samo za sebe na uštrb interesa hrvatske (zbog nje i njezine plaće u nato savezu nismo 9 mjeseci imali ambasadora u sjedinjenim državama), zbog svojeg ega je opanjkavala hrvatsku vladu u stranim zemljama, zbog svog druženja s osobama koje su pod istragama uskok-a je tražila smjenu lozančića!
baba ne vidi dalje od nosa, a pametovala bi svima!
nakon plavušinog pokazivanja celulita u bratislavi došlo je prvo šamaranje, a baš me zanima koje će pikanterije o njoj američke obavještajne službe dostaviti hrvatskim medijima kako bi ju diskreditirale.
ako su nam pomogli oko arbitraže, dat će si truda i da se riješe svojeglave egoistične suradnice kojoj su pomogli da dođe gdje jeste...
sitting_bull-
2015-09-28
Đes,ba, Tarabiću, imal pasulj danaske?sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:..odlicno..znaci lozancic je razotkriven odnosno pokazalo se da je radio u korist neoliberalizma i zapadnih uzurpatora..di ces bolje
istu takvu pamet ima i plavuša pa zato sad dobiva po njonji, umjeto po pički od nekog dobrog jebača!
lozančić je radio u korist hrvatske, ali je imao odličnu suradnju sa vodećom svjetskom obavještajnom ekipom.
plavuša već godinama radi samo za sebe na uštrb interesa hrvatske (zbog nje i njezine plaće u nato savezu nismo 9 mjeseci imali ambasadora u sjedinjenim državama), zbog svojeg ega je opanjkavala hrvatsku vladu u stranim zemljama, zbog svog druženja s osobama koje su pod istragama uskok-a je tražila smjenu lozančića!
nakon plavušinog pokazivanja celulita u bratislavi došlo je prvo šamaranje, a baš me zanima koje će pikanterije o njoj američke obavještajne službe dostaviti hrvatskim medijima kako bi ju diskreditirale.
ako su nam pomogli oko arbitraže, dat će si truda i da se riješe svojeglave egoistične suradnice kojoj su pomogli da dođe gdje jeste...
Ka'ćeš u babin rodni kraj, pruga Brčko-Banovići?Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero na aparatima.
Pa ovo je dobro za one koji žele treći u Bosni. ameri nisu za treći, a HDZ igra protiv Amera. Dakle računica je jednostavna, glasajte za HDZ i Karamarka.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
pored one trojice predsjedničkih kandidata Kolinda je bila najbolji mogući izborvuksadinare wrote:...govorili ste koljinda americka kujica...
Guest- Guest
a kome vise sto mogu ameri..i orban i fico i kascinski i jos neki pa evo sad i erdogan su se odmetnuli do njih a bili njihovi igraci..oni vise nisu in..sami se ustartare cim putin puhne.....e moj šiting polako ej proslo americko vrijeme..i to ej prepoznala kako ti zoves plavusa...ko zeli poginuti zajedno sa amerima izvolite..sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:..odlicno..znaci lozancic je razotkriven odnosno pokazalo se da je radio u korist neoliberalizma i zapadnih uzurpatora..di ces bolje
2015-09-08
vid'ćes tek kad gnječo pritisne želju biku na konju u šupak, pa ogleda sitovaciju na nosuEro wrote:Đes,ba, Tarabiću, imal pasulj danaske?sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:..odlicno..znaci lozancic je razotkriven odnosno pokazalo se da je radio u korist neoliberalizma i zapadnih uzurpatora..di ces bolje
koja će tad analiza past
2014-04-19
vuksadinare wrote:..ko ej spomenuo bilanca-njemacku...uostalom izrucio ga je zoki i vesna...
izručilo ga hrvatsko hdz pravosuđe uprkos nastojanju milanovića da se to ne napravi!
kako možeš biti toliko pokvaren pa podmetati nakon što ste se mjesecima iživljavali napadajući milanovića zbog tzv. lex perkovića???
gnoj samo takav...
nase mjesto je sada uz mađarsku,poljsku,slovacku...sa rujama cemo jos vbidjeti sto ozbiljno nude...valaj biti ok s turcinom turska je veliko trziste a ima i veliku ulogu u bh-a gdje smo i mi umijesani..ali tu isto treba drzati određenu distancu..
tvoje je mjesto u đurinom cirkuskom šatoru i toga se drži. uz ove koje si nabrojao zaboravio si na srbiju pa da nebuloza bude kompletna...
ovi su polako gubitnici ameri i eu i u velikom povlacenju..zato boljesto prije od njih..da bar jednom budemo pametni
gubitnici, veliš?
ostavil si me bez teksta.
važno da smo mi pobjednici koji uvijek najebu jer se odnekud pojave plavuše, bivši udbaši kao predsjednici stranaka i neizostavni popovski klan...
sitting_bull-
2015-09-28
cuj stari..ako ti se gine za ove americke i briselske cirkusante to ej tvoja osobna stvar...mi smo sada na drugom putu i povrataka nema..ali se moze ostavit jos mali prostor amerima i briselu..ako pristanu an neke nase uvjete..inace..putin i kina pravac vis,plocesitting_bull wrote:vuksadinare wrote:..ko ej spomenuo bilanca-njemacku...uostalom izrucio ga je zoki i vesna...
izručilo ga hrvatsko hdz pravosuđe uprkos nastojanju milanovića da se to ne napravi!
kako možeš biti toliko pokvaren pa podmetati nakon što ste se mjesecima iživljavali napadajući milanovića zbog tzv. lex perkovića???
gnoj samo takav...nase mjesto je sada uz mađarsku,poljsku,slovacku...sa rujama cemo jos vbidjeti sto ozbiljno nude...valaj biti ok s turcinom turska je veliko trziste a ima i veliku ulogu u bh-a gdje smo i mi umijesani..ali tu isto treba drzati određenu distancu..
tvoje je mjesto u đurinom cirkuskom šatoru i toga se drži. uz ove koje si nabrojao zaboravio si na srbiju pa da nebuloza bude kompletna...ovi su polako gubitnici ameri i eu i u velikom povlacenju..zato boljesto prije od njih..da bar jednom budemo pametni
gubitnici, veliš?
ostavil si me bez teksta.
važno da smo mi pobjednici koji uvijek najebu jer se odnekud pojave plavuše, bivši udbaši kao predsjednici stranaka i neizostavni popovski klan...
2015-09-08
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 2 of 5