Ameri šamaraju Vladu
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ameri šamaraju Vladu
http://www.telegram.hr/politika-kriminal/telegram-prvi-doznaje-amerika-brutalno-osamarila-vladu-john-kerry-odbio-primiti-ministara-kovaca/
Diplomatski incident bez presedana
“Riječ je o događaju bez presedana u novijoj hrvatskoj povijesti”, kaže izvor Telegrama, s dugim stažom u vanjskoj politici. “U takvim se situacijama obično drugoj strani unaprijed javi da postoji neki problem, izdaje se zajedničko priopćenje. Međutim, Kerry je očito hrvatskog ministra namjerno pustio da dođe i onda demonstrirao odnos američke administracije prema ovoj Vladi i njenoj politici”, kaže naš izvor.
Sastanak je otkazan u posljednji tren, a Kovača su poslali zamjeniku
"Prije nekoliko tjedana predstavnike hrvatske vlasti posjetio je posebni izaslanik za pitanja holokausta američkog State Departmenta, Nicholas Dean. Po pisanju brojnih medija tražio je rezolutnu osudu ustaškog režima, što su dužnosnici poput ministra kulture Hasanbegovića i predsjednice Kolinda Grabar-Kitarović odmah i napravili."
_______________________________________________________________________________________________________
Diplomatski incident bez presedana
“Riječ je o događaju bez presedana u novijoj hrvatskoj povijesti”, kaže izvor Telegrama, s dugim stažom u vanjskoj politici. “U takvim se situacijama obično drugoj strani unaprijed javi da postoji neki problem, izdaje se zajedničko priopćenje. Međutim, Kerry je očito hrvatskog ministra namjerno pustio da dođe i onda demonstrirao odnos američke administracije prema ovoj Vladi i njenoj politici”, kaže naš izvor.
Sastanak je otkazan u posljednji tren, a Kovača su poslali zamjeniku
"Prije nekoliko tjedana predstavnike hrvatske vlasti posjetio je posebni izaslanik za pitanja holokausta američkog State Departmenta, Nicholas Dean. Po pisanju brojnih medija tražio je rezolutnu osudu ustaškog režima, što su dužnosnici poput ministra kulture Hasanbegovića i predsjednice Kolinda Grabar-Kitarović odmah i napravili."
_______________________________________________________________________________________________________
Guest- Guest
Re: Ameri šamaraju Vladu
Sad mi trebamo s Rusima. Napustiti EU i dati ruskoj mornarici Neum za vojnu bazu.
Guest- Guest
A HDZ se sve skupa s Bančem tako želi zavući jamerima kad ono prdac :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
...nek na saamaraju lakse cemo se okrenut onima kojima trebamo...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
deda na rovašu wrote:Sad mi trebamo s Rusima. Napustiti EU i dati ruskoj mornarici Neum za vojnu bazu.
Neum ne možete dati jer ga je Sarajevo već namijenilo Turcima.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
sve je to dio plana..ovi kazu ne trebamo vas vise..mi kazemo..hvala lijepa ima ko nas hoce...i kajla
2015-09-08
Ploče, Ploče, to sam htio napisat, da bude vojna baza što bliže RS.epikur37 wrote:deda na rovašu wrote:Sad mi trebamo s Rusima. Napustiti EU i dati ruskoj mornarici Neum za vojnu bazu.
Neum ne možete dati jer ga je Sarajevo već namijenilo Turcima.
Guest- Guest
ja sam davno napisao da cete mileta maknuti
pre ili kasnije,
mi samo gledamo i cekamo, da postane neka
mastiljara
pre ili kasnije,
mi samo gledamo i cekamo, da postane neka
mastiljara
Guest- Guest
...govorili ste koljinda americka kujica..a ameri i brisel bijesne zbog njezine poruke iz slovacke nedavno kad je rekal...'mi smo drzava i mi ne zelimo samo jednostarno vodit politiku treba sa svima surađivat'..ameri i brisel to shvatili kao nekakav odmah od njih i koketiranje sa onima sa kojima po njiam ne bi smo smjeli
2015-09-08
naravno da amerima i briselu nije svejedno izgubit hrvatsku ma koliko to neki pokazivali kao nismo nesto vazno..a zasto onda bijesne...ako nismo vazni...stari oni su u debelom qurtzu ako mi na svoj dio jadrana dovedemo njima ne bas zgodne drzave...koliko neki mislili da je ovo od mene neozbiljno mi drzimo strateski na jedan nacin kljuceve sah mata zapadu...ako kolinda izdrzi i kovac i forsiraju odmak od njih...ispocetka ce se ljutiti ali kako bude vrijeme odmicalo vidjet ce te kako ce nas moljakat i sve davat
2015-09-08
ali, on ugrozava, ne samo kolindu, vec i celu vladu hr.
bice, to malo sira rekonstrukcija, a mozda i nova koalicija
bice, to malo sira rekonstrukcija, a mozda i nova koalicija
Guest- Guest
vuksadinare wrote:naravno da amerima i briselu nije svejedno izgubit hrvatsku ma koliko to neki pokazivali kao nismo nesto vazno..a zasto onda bijesne...ako nismo vazni...stari oni su u debelom qurtzu ako mi na svoj dio jadrana dovedemo njima ne bas zgodne drzave...koliko neki mislili da je ovo od mene neozbiljno mi drzimo strateski na jedan nacin kljuceve sah mata zapadu...ako kolinda izdrzi i kovac i forsiraju odmak od njih...ispocetka ce se ljutiti ali kako bude vrijeme odmicalo vidjet ce te kako ce nas moljakat i sve davat
e, to sad ovisi o Lozančiću i Zokiju
Guest- Guest
ma taj nas je prodao pederlanduNoor wrote:vuksadinare wrote:naravno da amerima i briselu nije svejedno izgubit hrvatsku ma koliko to neki pokazivali kao nismo nesto vazno..a zasto onda bijesne...ako nismo vazni...stari oni su u debelom qurtzu ako mi na svoj dio jadrana dovedemo njima ne bas zgodne drzave...koliko neki mislili da je ovo od mene neozbiljno mi drzimo strateski na jedan nacin kljuceve sah mata zapadu...ako kolinda izdrzi i kovac i forsiraju odmak od njih...ispocetka ce se ljutiti ali kako bude vrijeme odmicalo vidjet ce te kako ce nas moljakat i sve davat
e, to sad ovisi o Lozančiću i Zokiju
2015-09-08
U srednjem vijeku bi ovaj vazalni odnos završio na način da bi Kovač oslijepljen držao vlastita muda u ustima
Kermit-
2014-04-17
Ti zbilja vidiš samo neku ružičastu stranu događajavuksadinare wrote:...govorili ste koljinda americka kujica..a ameri i brisel bijesne zbog njezine poruke iz slovacke nedavno kad je rekal...'mi smo drzava i mi ne zelimo samo jednostarno vodit politiku treba sa svima surađivat'..ameri i brisel to shvatili kao nekakav odmah od njih i koketiranje sa onima sa kojima po njiam ne bi smo smjeli
Ja bi' reko da se Kerryu prikenjalo ili imao rješit kilu bijeloga za SD pa poslao maloga da dostavi instrukcije
2014-04-15
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 1 of 5