Dan kad je život nakratko stao- milijuni su neutješno plakali
Page 15 of 21
Page 15 of 21 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21
Re: Dan kad je život nakratko stao- milijuni su neutješno plakali
Zato smo nakon Tuđmana znali da rješavamo tekuće probleme, a država opstaje. Zato nakon njega nije ni bilo histerije jer je stvorio državu na zdravim temeljima.Noor wrote:i ja sam bila osnovnoškolka....svi smo plakali i sjećam se da nam se svima nametalo pitanje...šta će sada biti? bili smo u strahu, jel bude rata?
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Od toga su dobar dio napravili rusi probojem sremskog fronta.n_razbojnik wrote:ilitiga 0,2 % nacističkih gubitaka u WWII...drugovi , jasan dokaz da našeg pokreta nije bilo, sve bi otišlo u kurac, udarili smo najžešće i najmudrije po nacifašističkom okupatoru!Noor wrote:abraham wrote:gdje to kolega?? Gdje su to nijemci ginuli na podrucju YU. Partizani su dizali infrstrukturu u zrak. Sedam ofanziva je bilo sedam bjezanija od strane Tita i ekipe, sta je poslije prikazano kao pobjeda. U direktnim borbama su uglavnom korisceni domaci izdajnici tj njemacki saveznici.jastreb wrote:Pa ginulo se.Ero wrote:Pokupio sam s jednog uglednog engleskog portala.jastreb wrote:Misliš da tko još puši te fore???Ero wrote:Odite u t.p. materini, vi i on.
Ubica 570.00o ljudi bez suda, mislim, ono...ejjj..
Neki pričaju čak i o 1 milijun, izabrao sam "blažu varijantu".
Neki su njemački vojnici i oficiri stacionirani na području bivše Juge,u svojim molbama tražili da ih se pošalje na ruski front,jer je ovdje bio užas.
Ginuli su kao muhe.
Prema njemačkom dokumentu, pronađenom kod generala Hermanna Reineckea, ukupni njemački gubici na Balkanu iznose 24.000 ubijenih i 12.000 nestalih, ne spominjući ranjene. Većina gubitaka na Balkanu Wehrmachtu je nanesena u Jugoslaviji.
dijagram-
2015-08-09
Odjebi, lažovčino! Nisi ti ni kurca vidio, ni telkač nisi imao tada, a sam si sliep.Usne Stjepana Gnječa wrote:Ja sam vidio uživo a i na tv mnoge skoro pa sve današnje HDZ-ovce, turbo desničare i velike kapitaliste odnosno ratne profitere kako plaču kao kišna godina kad je drug Tito preminuo. Taj isti đubar i korov danas je najglasniji u pljuvanju lika i djela druga Tita a svi do jednoga bili turbo komunisti. Toliko o licemjernim hrvatima a i ostalim narodima bivše SFRJ.
Ja sam rođen u Jugoslaviji,osiromašen u Hrvatskoj,ponižen u Eu......
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Kako i ne bi...1.700.000, a evo najnoviji podaci kažu 1.840.000 'iljade. Samo Srba, a di su još ostali.bogomdani wrote:Eri,suza kanula..!!!
Regoč wrote:Zato smo nakon Tuđmana znali da rješavamo tekuće probleme, a država opstaje. Zato nakon njega nije ni bilo histerije jer je stvorio državu na zdravim temeljima.Noor wrote:i ja sam bila osnovnoškolka....svi smo plakali i sjećam se da nam se svima nametalo pitanje...šta će sada biti? bili smo u strahu, jel bude rata?
histerije nije bilo, jer ga velika masa ljudi nije ni doživljavala ni voljela.
Guest- Guest
Nebitno.Regoč wrote:Naravno, Tuđman je iza sebe ostavio samoodrživu državu, a soliter kojeg "talasa masa", koji je "doveden u prizemno stanje, a zamišljen je monumentalno", samo je čekao da se rasprsne u krvi.jastreb wrote:Ja se sjećam i kad je umro Tito i kad je umro Tuđman.
Mora se priznati da je to neusporedivo.
Pričamo o općoj atmosferi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Doživljavali su ga, ali je djelovao u demokraciji pa nije mogao 45 godinah ispirati mozak naraštajima svojom savršenošću. Tuđman je bio pravi vođa, izabrani vođa, vođa s vrlinama i manama, nije bio nadnaravno i nepogrješivo biće, nije bio totalitaristički polubog.Noor wrote:Regoč wrote:Zato smo nakon Tuđmana znali da rješavamo tekuće probleme, a država opstaje. Zato nakon njega nije ni bilo histerije jer je stvorio državu na zdravim temeljima.Noor wrote:i ja sam bila osnovnoškolka....svi smo plakali i sjećam se da nam se svima nametalo pitanje...šta će sada biti? bili smo u strahu, jel bude rata?
Bitno. Opća atmosfera je odraz onoga što su ostavili: Tito zemlju pred bankrotom i raspadom, Tuđman samosvjesnu i pobjedničku državu koja optimistično gleda u budućnost.jastreb wrote:Nebitno.Regoč wrote:Naravno, Tuđman je iza sebe ostavio samoodrživu državu, a soliter kojeg "talasa masa", koji je "doveden u prizemno stanje, a zamišljen je monumentalno", samo je čekao da se rasprsne u krvi.jastreb wrote:Ja se sjećam i kad je umro Tito i kad je umro Tuđman.
Mora se priznati da je to neusporedivo.
Pričamo o općoj atmosferi.
Regoč wrote:jastreb wrote:Regoč wrote:jastreb wrote: Tuđman samosvjesnu i pobjedničku državu koja optimistično gleda u budućnost.
2014-04-22
Koliki je optimizam u pitanju najbolje govore brojke odlazaka mladih ljudi vanka.
Pa i to je optimizam.
Pa i to je optimizam.
2014-04-22
Možeš ti plakati koliko želiš, lički Srbine, ali 1999. je godina kad smo od budućnosti očekivali čuda neviđena. Na krilima pobjede nad velikosrbskom agresijom, na krilima rasta standarda, mislili smo da nam je samo nebo granica. Drukčije su osjećali samo četnici. A onda ste vi četnici preuzeli državu i sve nas zavili u crno.jastreb wrote:Regoč wrote:jastreb wrote:Regoč wrote:jastreb wrote: Tuđman samosvjesnu i pobjedničku državu koja optimistično gleda u budućnost.
Optimizam danas i 1999. je neusporediv. Otkako nam državu vode detuđmanizatori i američki knjigovođe, tonemo sve dublje.jastreb wrote:Koliki je optimizam u pitanju najbolje govore brojke odlazaka mladih ljudi vanka.
Pa i to je optimizam.
Ja sam počeo drkat kad je umro Tito,te godine. .....kad je umro Franjo počeo sam varati ženu,za Mesića sam prestao česat susjedu a što dalje slijedi....ne znam ali pogled prema dolje,nije još ali biti će i loših vijesti....
2015-07-28
saćeš biti streljan!v_vlado wrote:Ja sam počeo drkat kad je umro Tito,te godine. .....kad je umro Franjo počeo sam varati ženu,za Mesića sam prestao česat susjedu a što dalje slijedi....ne znam ali pogled prema dolje,nije još ali biti će i loših vijesti....
2014-04-15
Čudi me da ga nisu i ranije. On da drka na Tita!n_razbojnik wrote:saćeš biti streljan!v_vlado wrote:Ja sam počeo drkat kad je umro Tito,te godine. .....kad je umro Franjo počeo sam varati ženu,za Mesića sam prestao česat susjedu a što dalje slijedi....ne znam ali pogled prema dolje,nije još ali biti će i loših vijesti....
U stvari ja sam možda i umro samo sam zaboravio leć...Regoč wrote:Čudi me da ga nisu i ranije. On da drka na Tita!n_razbojnik wrote:saćeš biti streljan!v_vlado wrote:Ja sam počeo drkat kad je umro Tito,te godine. .....kad je umro Franjo počeo sam varati ženu,za Mesića sam prestao česat susjedu a što dalje slijedi....ne znam ali pogled prema dolje,nije još ali biti će i loših vijesti....
2015-07-28
Da polubog, Drug najveći sin zaista je bio jedan od izabranih, teologija ga danas može proučavati...preživio sve ofanzive, logore i ranjavanja,sva trovanja i atentate...u UABA smo zaisti vjerovali da voljeni vođa umrijeti ne može , ali samo kao cjelina...nakon kraćenja za jednu nogu, polubog je pao na testu besmrtnostiRegoč wrote:Doživljavali su ga, ali je djelovao u demokraciji pa nije mogao 45 godinah ispirati mozak naraštajima svojom savršenošću. Tuđman je bio pravi vođa, izabrani vođa, vođa s vrlinama i manama, nije bio nadnaravno i nepogrješivo biće, nije bio totalitaristički polubog.Noor wrote:Regoč wrote:Zato smo nakon Tuđmana znali da rješavamo tekuće probleme, a država opstaje. Zato nakon njega nije ni bilo histerije jer je stvorio državu na zdravim temeljima.Noor wrote:i ja sam bila osnovnoškolka....svi smo plakali i sjećam se da nam se svima nametalo pitanje...šta će sada biti? bili smo u strahu, jel bude rata?
2014-04-15
Da, isto je i kad si glupv_vlado wrote:U stvari ja sam možda i umro samo sam zaboravio leć...Regoč wrote:Čudi me da ga nisu i ranije. On da drka na Tita!n_razbojnik wrote:saćeš biti streljan!v_vlado wrote:Ja sam počeo drkat kad je umro Tito,te godine. .....kad je umro Franjo počeo sam varati ženu,za Mesića sam prestao česat susjedu a što dalje slijedi....ne znam ali pogled prema dolje,nije još ali biti će i loših vijesti....
2014-04-15
Hoće to tako. Ima i jedan nastavak Zone sumraka na tu temu.v_vlado wrote:U stvari ja sam možda i umro samo sam zaboravio leć...Regoč wrote:Čudi me da ga nisu i ranije. On da drka na Tita!n_razbojnik wrote:saćeš biti streljan!v_vlado wrote:Ja sam počeo drkat kad je umro Tito,te godine. .....kad je umro Franjo počeo sam varati ženu,za Mesića sam prestao česat susjedu a što dalje slijedi....ne znam ali pogled prema dolje,nije još ali biti će i loših vijesti....
Dobro došao u klub...n_razbojnik wrote:Da, isto je i kad si glupv_vlado wrote:U stvari ja sam možda i umro samo sam zaboravio leć...Regoč wrote:Čudi me da ga nisu i ranije. On da drka na Tita!n_razbojnik wrote:saćeš biti streljan!v_vlado wrote:Ja sam počeo drkat kad je umro Tito,te godine. .....kad je umro Franjo počeo sam varati ženu,za Mesića sam prestao česat susjedu a što dalje slijedi....ne znam ali pogled prema dolje,nije još ali biti će i loših vijesti....
2015-07-28
Page 15 of 21 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21
Similar topics
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Da se nakratko potsjetimo ....
» Novi milijuni pakija u Njemačkoj
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Zasto na Tudjmana sve vise misle i oni koji za njim nisu previse plakali
» Da se nakratko potsjetimo ....
» Novi milijuni pakija u Njemačkoj
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Zasto na Tudjmana sve vise misle i oni koji za njim nisu previse plakali
Page 15 of 21