Dan kad je život nakratko stao- milijuni su neutješno plakali
Page 14 of 21
Page 14 of 21 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21
Re: Dan kad je život nakratko stao- milijuni su neutješno plakali
prckov wrote:buuuuhuhuhuhuUsne Stjepana Gnječa wrote:prckov wrote:leave manga alone
Di si udbašu? tetovaža JNA još ti krasi desnicu?
Ajde ajde ne plakati...evo ti kurac pa dudlaj.
Guest- Guest
Ne bih bas znao reci..bio sam majusan,tako da neki aspekti su mi bili previse apstraktni..mda,,poslije je slijedilo masovno odlazenje sa skolom u posjetu Kući Cvijeća u begej,zdera u nekom ekspres restoranu..ja sam uzeo dvije fasirane snicel,pire i špinat,a frend Ranko paprikas..nakon sto smo krenuli zderati,ljuto me je gledao jer sam maznuo bolji obrok...jastreb wrote:Ja se sjećam i kad je umro Tito i kad je umro Tuđman.bogomdani wrote:Sjecam se toga.. ..cekao sam u nedljelju neki djecji SF i radi 7 dana zalosti su to mrkli sa televizije,,bio sam ljut..ja nisam plako..vladala je neka grupna patetika,mislim kako mos voljeti lika koji ti nije rod i krv..??'
Svejedno,znam da je Ero tada plakao kao kišna godina,sto je bilo u skladu sa njegovim aktualnim obozavanjima politickih likova..
Mora se priznati da je to neusporedivo.
Titova je smrt,naprosto bila sveprisutna. Bio sam tad sasvim mali,ali se sjećam da se ta velika tuga nekako osjećala u zraku,kao magla,dočim kad je umro Francek takva atmosfera nije bila ni blizu.
Guest- Guest
neću poslije matere ti, dadni ćaći njemu ne smetaUsne Stjepana Gnječa wrote:prckov wrote:buuuuhuhuhuhuUsne Stjepana Gnječa wrote:prckov wrote:leave manga alone
Di si udbašu? tetovaža JNA još ti krasi desnicu?
Ajde ajde ne plakati...evo ti kurac pa dudlaj.
jebo te on
2014-04-19
tre911 wrote:TnxNoor wrote:
a kuda, na koji način i zašto je Borković otišao iz Vukovara?
Tre, drago mi je da si ti spasio živu glavu
Borković je izašao negdje prije pada, kada ne znam točno kao ni zašto je to učinio. Po meni je bilo logično da ostane sa svojom vojskom i dogovori uvjete predaje kada drugačije nije išlo. Ovako su pojedini dijelovi sami dogovarali ili predaju ili proboj.
kako god, od njega je to bilo nečasno i kukavički.
znam da nitko ne želi završiti kao Sava Kovačević na Sutjesci..i mnogi slični, ali eto...ima vas koji ste dali svoj obol, ali niste dali petama vjetra.
Guest- Guest
ilitiga 0,2 % nacističkih gubitaka u WWII...drugovi , jasan dokaz da našeg pokreta nije bilo, sve bi otišlo u kurac, udarili smo najžešće i najmudrije po nacifašističkom okupatoru!Noor wrote:abraham wrote:gdje to kolega?? Gdje su to nijemci ginuli na podrucju YU. Partizani su dizali infrstrukturu u zrak. Sedam ofanziva je bilo sedam bjezanija od strane Tita i ekipe, sta je poslije prikazano kao pobjeda. U direktnim borbama su uglavnom korisceni domaci izdajnici tj njemacki saveznici.jastreb wrote:Pa ginulo se.Ero wrote:Pokupio sam s jednog uglednog engleskog portala.jastreb wrote:Misliš da tko još puši te fore???Ero wrote:Odite u t.p. materini, vi i on.
Ubica 570.00o ljudi bez suda, mislim, ono...ejjj..
Neki pričaju čak i o 1 milijun, izabrao sam "blažu varijantu".
Neki su njemački vojnici i oficiri stacionirani na području bivše Juge,u svojim molbama tražili da ih se pošalje na ruski front,jer je ovdje bio užas.
Ginuli su kao muhe.
Prema njemačkom dokumentu, pronađenom kod generala Hermanna Reineckea, ukupni njemački gubici na Balkanu iznose 24.000 ubijenih i 12.000 nestalih, ne spominjući ranjene. Većina gubitaka na Balkanu Wehrmachtu je nanesena u Jugoslaviji.
2014-04-15
Drug jastreb iznova, sada lažima, izdaje naš pokret i ideale...ni narodni sud više neće imati milosti...streljanje sutra iza marende!abraham wrote:To je bilo nakon sloma istocnog fronta , tako da nitko nije mogao traziti premjestaj na istocni front jer je u Yu bilo cupavo. Kolega ,izmisljate kao i obicno i prodajete floskule iz nekih starih vremena.jastreb wrote:Da gdje?abraham wrote:
gdje to kolega?? Gdje su to nijemci ginuli na podrucju YU. Partizani su dizali infrstrukturu u zrak. Sedam ofanziva je bilo sedam bjezanija od strane Tita i ekipe, sta je poslije prikazano kao pobjeda. U direktnim borbama su uglavnom korisceni domaci izdajnici tj njemacki saveznici.
Pa pogledaj samo Mostarsku i Kninsku operaciju.
Švabe su se borile do zadnjeg čovjeka iako su znali da nemaju šanse.
Grčevito su se branili do zadnjeg metka. Evo ti u Riječkoj operaciji morali su ih iz bunkera istjerivati bombaši.
O talijanskim gubicima ne treba previše govoriti. Po Lici su u pojedinim bitkama znali gubiti i po tisuće ljudi.
2014-04-15
ja nisam plakao...a ova pitanja se nisu javljala u dječjim glavama sama od sebe nego ih je okolina jednostavno nametala...Noor wrote:i ja sam bila osnovnoškolka....svi smo plakali i sjećam se da nam se svima nametalo pitanje...šta će sada biti? bili smo u strahu, jel bude rata?
Za nas kolega, testament za stoljeća unaprijed! Tu smo ih srušili i tu su pali, mada se Odžak drž'o i dan danas bi da im nisu javili gotovo jeabraham wrote:Poznata yu-boljsevicka pateticna propaganda. Kao i da su Tito i partizani slomili treci raich i takove pizdarije. Tito i partizani su se borili protiv Njemacke, Italije i Saveznika. To je istina. Gubitci su takovi da se bitke sa takovim gubicima niti ne proucavaju. Za svijet beznacajno za nas vrlo znacajno.
2014-04-15
ha ha ha ha, sjetila se vojvode...svraća li tamo?n_razbojnik wrote:Drug jastreb iznova, sada lažima, izdaje naš pokret i ideale...ni narodni sud više neće imati milosti...streljanje sutra iza marende!abraham wrote:To je bilo nakon sloma istocnog fronta , tako da nitko nije mogao traziti premjestaj na istocni front jer je u Yu bilo cupavo. Kolega ,izmisljate kao i obicno i prodajete floskule iz nekih starih vremena.jastreb wrote:Da gdje?abraham wrote:
gdje to kolega?? Gdje su to nijemci ginuli na podrucju YU. Partizani su dizali infrstrukturu u zrak. Sedam ofanziva je bilo sedam bjezanija od strane Tita i ekipe, sta je poslije prikazano kao pobjeda. U direktnim borbama su uglavnom korisceni domaci izdajnici tj njemacki saveznici.
Pa pogledaj samo Mostarsku i Kninsku operaciju.
Švabe su se borile do zadnjeg čovjeka iako su znali da nemaju šanse.
Grčevito su se branili do zadnjeg metka. Evo ti u Riječkoj operaciji morali su ih iz bunkera istjerivati bombaši.
O talijanskim gubicima ne treba previše govoriti. Po Lici su u pojedinim bitkama znali gubiti i po tisuće ljudi.
2014-04-12
Za sve godine ratovanja, tih odoka 30 000 nacista , pojačali smo domaćinim izdajnicima po rovovima i jamama u poslijeratno vrijeme...to je bila dnevna brojka koja se morala ispuniti drugovi...nije nam bilo svejedno ali kada se radi na proviziju, što znaju drugovi iz privatne branše, ne pitaš gdje će ti duša, kvota se ispuniti mora
2014-04-15
Tko vam je taj drugarice?IvyTeasdale wrote:ha ha ha ha, sjetila se vojvode...svraća li tamo?
2014-04-15
Mogao bi i ti na strijeljanje..n_razbojnik wrote:Tko vam je taj drugarice?IvyTeasdale wrote:ha ha ha ha, sjetila se vojvode...svraća li tamo?
2014-04-12
Streljan dvaput u Jasenovcu, jednom izginuo na Dinari i 4 puta preživio Dachau! Samo neka dođu!IvyTeasdale wrote:Mogao bi i ti na strijeljanje..n_razbojnik wrote:Tko vam je taj drugarice?IvyTeasdale wrote:ha ha ha ha, sjetila se vojvode...svraća li tamo?
2014-04-15
n_razbojnik wrote:ilitiga 0,2 % nacističkih gubitaka u WWII...drugovi , jasan dokaz da našeg pokreta nije bilo, sve bi otišlo u kurac, udarili smo najžešće i najmudrije po nacifašističkom okupatoru!Noor wrote:abraham wrote:gdje to kolega?? Gdje su to nijemci ginuli na podrucju YU. Partizani su dizali infrstrukturu u zrak. Sedam ofanziva je bilo sedam bjezanija od strane Tita i ekipe, sta je poslije prikazano kao pobjeda. U direktnim borbama su uglavnom korisceni domaci izdajnici tj njemacki saveznici.jastreb wrote:Pa ginulo se.Ero wrote:Pokupio sam s jednog uglednog engleskog portala.jastreb wrote:Misliš da tko još puši te fore???Ero wrote:Odite u t.p. materini, vi i on.
Neki su njemački vojnici i oficiri stacionirani na području bivše Juge,u svojim molbama tražili da ih se pošalje na ruski front,jer je ovdje bio užas.
Ginuli su kao muhe.
Prema njemačkom dokumentu, pronađenom kod generala Hermanna Reineckea, ukupni njemački gubici na Balkanu iznose 24.000 ubijenih i 12.000 nestalih, ne spominjući ranjene. Većina gubitaka na Balkanu Wehrmachtu je nanesena u Jugoslaviji.
Koje p*čkice su oti Njemci, poginulo ih je ciglih 24.000. Nikakvi borci, za razliku od naših.
Za usporedbu, naših hrabrih junaka je palo 1.700.000. Slava im.
Netočno, ali na svakog Nijemca pala su 10-orica naših i 15-orica ranjenih slabo naoruržanih golobradih ratnika. Slava im i hvala!Ero wrote:n_razbojnik wrote:ilitiga 0,2 % nacističkih gubitaka u WWII...drugovi , jasan dokaz da našeg pokreta nije bilo, sve bi otišlo u kurac, udarili smo najžešće i najmudrije po nacifašističkom okupatoru!Noor wrote:abraham wrote:gdje to kolega?? Gdje su to nijemci ginuli na podrucju YU. Partizani su dizali infrstrukturu u zrak. Sedam ofanziva je bilo sedam bjezanija od strane Tita i ekipe, sta je poslije prikazano kao pobjeda. U direktnim borbama su uglavnom korisceni domaci izdajnici tj njemacki saveznici.jastreb wrote:Pa ginulo se.Ero wrote:Pokupio sam s jednog uglednog engleskog portala.jastreb wrote:Misliš da tko još puši te fore???Ero wrote:Odite u t.p. materini, vi i on.
Ginuli su kao muhe.
Koje p*čkice su oti Njemci, poginulo ih je ciglih 24.000. Nikakvi borci, za razliku od naših.
2014-04-15
Ček, ček...oćeš reć da smo se zaebavali ...Pa čiji su ovi 1.700.000? Nji'ovi ili naši?n_razbojnik wrote:Netočno, ali na svakog Nijemca pala su 10-orica naših i 15-orica ranjenih slabo naoruržanih golobradih ratnika. Slava im i hvala!Ero wrote:n_razbojnik wrote:ilitiga 0,2 % nacističkih gubitaka u WWII...drugovi , jasan dokaz da našeg pokreta nije bilo, sve bi otišlo u kurac, udarili smo najžešće i najmudrije po nacifašističkom okupatoru!Noor wrote:abraham wrote:gdje to kolega?? Gdje su to nijemci ginuli na podrucju YU. Partizani su dizali infrstrukturu u zrak. Sedam ofanziva je bilo sedam bjezanija od strane Tita i ekipe, sta je poslije prikazano kao pobjeda. U direktnim borbama su uglavnom korisceni domaci izdajnici tj njemacki saveznici.jastreb wrote:Pa ginulo se.Ero wrote:Pokupio sam s jednog uglednog engleskog portala.jastreb wrote:Misliš da tko još puši te fore???Ero wrote:Odite u t.p. materini, vi i on.
Ginuli su kao muhe.
Sve naše!Ero wrote:Ček, ček...oćeš reć da smo se zaebavali ...Pa čiji su ovi 1.700.000? Nji'ovi ili naši?n_razbojnik wrote:Netočno, ali na svakog Nijemca pala su 10-orica naših i 15-orica ranjenih slabo naoruržanih golobradih ratnika. Slava im i hvala!Ero wrote:n_razbojnik wrote:ilitiga 0,2 % nacističkih gubitaka u WWII...drugovi , jasan dokaz da našeg pokreta nije bilo, sve bi otišlo u kurac, udarili smo najžešće i najmudrije po nacifašističkom okupatoru!Noor wrote:abraham wrote:gdje to kolega?? Gdje su to nijemci ginuli na podrucju YU. Partizani su dizali infrstrukturu u zrak. Sedam ofanziva je bilo sedam bjezanija od strane Tita i ekipe, sta je poslije prikazano kao pobjeda. U direktnim borbama su uglavnom korisceni domaci izdajnici tj njemacki saveznici.jastreb wrote:Pa ginulo se.Ero wrote:Pokupio sam s jednog uglednog engleskog portala.jastreb wrote:Misliš da tko još puši te fore???Ero wrote:Odite u t.p. materini, vi i on.
Ginuli su kao muhe.
2014-04-15
A ona stvar omanula.bogomdani wrote:Eri,suza kanula..!!!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Naravno, Tuđman je iza sebe ostavio samoodrživu državu, a soliter kojeg "talasa masa", koji je "doveden u prizemno stanje, a zamišljen je monumentalno", samo je čekao da se rasprsne u krvi.jastreb wrote:Ja se sjećam i kad je umro Tito i kad je umro Tuđman.
Mora se priznati da je to neusporedivo.
Zato smo nakon Tuđmana znali da rješavamo tekuće probleme, a država opstaje. Zato nakon njega nije ni bilo histerije jer je stvorio državu na zdravim temeljima.Noor wrote:i ja sam bila osnovnoškolka....svi smo plakali i sjećam se da nam se svima nametalo pitanje...šta će sada biti? bili smo u strahu, jel bude rata?
Page 14 of 21 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21
Similar topics
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» Da se nakratko potsjetimo ....
» Novi milijuni pakija u Njemačkoj
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Zasto na Tudjmana sve vise misle i oni koji za njim nisu previse plakali
» Da se nakratko potsjetimo ....
» Novi milijuni pakija u Njemačkoj
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Zasto na Tudjmana sve vise misle i oni koji za njim nisu previse plakali
Page 14 of 21