PREOKRET:Ipak ustaše nisu zapalile pravoslavnu crkvu u New Yorku več albanska mafija
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: PREOKRET:Ipak ustaše nisu zapalile pravoslavnu crkvu u New Yorku več albanska mafija
NASTAVLJA SE TEORIJA ZAVERE "Njujorški vatrogasci pokreću MEĐUNARODNU ISTRAGU o povezanosti požara u pravoslavnim crkvama"
New York Post | 04. 05. 2016 - 09:32h 10:55h
| Komentara: 5
Tabloid "Njujork post", pozivajući se na neimenovane izvore, danas nastavlja teoriju zavere potkrepljenu neproverenim tvrdnjama. Tabloid danas navodi da vatrogasne službe u Njujorku istražuju da li je požar koji je uništio srpsku Sabornu crkvu Sveti Sava povezan sa požarima koji su zadeseli pravoslavne crkve u Australiji i Rusiji istoga dana.
New York Post | 04. 05. 2016 - 09:32h 10:55h
| Komentara: 5
Tabloid "Njujork post", pozivajući se na neimenovane izvore, danas nastavlja teoriju zavere potkrepljenu neproverenim tvrdnjama. Tabloid danas navodi da vatrogasne službe u Njujorku istražuju da li je požar koji je uništio srpsku Sabornu crkvu Sveti Sava povezan sa požarima koji su zadeseli pravoslavne crkve u Australiji i Rusiji istoga dana.
Guest- Guest
Re: PREOKRET:Ipak ustaše nisu zapalile pravoslavnu crkvu u New Yorku več albanska mafija
Nisam zaslijedio je li njemačka vojska silovala po okupiranim teritorijama?bogomdani wrote:Istina,.cuo sam i ja slicne stvari,otimacina,silovanja,ovo i ono...ali u principu,ako gledamo kroz povijest,to i nije tako raritet uponasanju vojski,ne da opravdavam,nego je cisto,gotovo obicaj..ne svih naravno..
Da, o tom se više govori tek u zadnje vrieme, prije se tomu nije pridavala neka osobita pozornost, žene su bile dio ratnoga pliena. A po velikosrbskoj agresiji vidimo da vi taj običaj i danas čuvate. Kad propadnu narodni običaji, propast će i narod!bogomdani wrote:Istina,.cuo sam i ja slicne stvari,otimacina,silovanja,ovo i ono...ali u principu,ako gledamo kroz povijest,to i nije tako raritet uponasanju vojski,ne da opravdavam,nego je cisto,gotovo obicaj..ne svih naravno..
Svakako, mada ne sustavno kao Rusi ili Srbi u agresiji na Hrvatsku i Bosher.Ero wrote:Nisam zaslijedio je li njemačka vojska silovala po okupiranim teritorijama?bogomdani wrote:Istina,.cuo sam i ja slicne stvari,otimacina,silovanja,ovo i ono...ali u principu,ako gledamo kroz povijest,to i nije tako raritet uponasanju vojski,ne da opravdavam,nego je cisto,gotovo obicaj..ne svih naravno..
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Albanska mafija preplavila Britaniju kokainom
» Što je odjednom navelo Porfirija i SPC da priznaju Makedonsku pravoslavnu crkvu
» Provalili u pravoslavnu crkvu u Šibeniku i unutra napravili nered
» I Hrvatska slavi: Fata je na sudu pobijedila Srpsku pravoslavnu crkvu
» Đukanović raskrinkao Srpsku pravoslavnu crkvu: Pokušavaju očuvati infrastrukturu "velike Srbije"
» Što je odjednom navelo Porfirija i SPC da priznaju Makedonsku pravoslavnu crkvu
» Provalili u pravoslavnu crkvu u Šibeniku i unutra napravili nered
» I Hrvatska slavi: Fata je na sudu pobijedila Srpsku pravoslavnu crkvu
» Đukanović raskrinkao Srpsku pravoslavnu crkvu: Pokušavaju očuvati infrastrukturu "velike Srbije"
Page 3 of 3