PREOKRET:Ipak ustaše nisu zapalile pravoslavnu crkvu u New Yorku več albanska mafija
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: PREOKRET:Ipak ustaše nisu zapalile pravoslavnu crkvu u New Yorku več albanska mafija
ne das ti reci bilo sto sto bi srbe uzvisilo...
Guest- Guest
Re: PREOKRET:Ipak ustaše nisu zapalile pravoslavnu crkvu u New Yorku več albanska mafija
Šta ustaše boli kuraz za tu crkvu ? Ne znaju niti da postoji a da im se tako šta radi ima usred Zagreba jedna.pizzon wrote:niko nije ni tvrdio da su ustaše,
izgleda da nisu ni šiptari,
cemu sam vise bio sklon,
zbog linije, srbija,usa, a mak i grcka, aust.
sad je prozvan nas majmun, stavljao nedogorele
svece u kartonske kutije i tako ih ostavio.
ako je to istina, ne znam...
istina ce verovatno biti sakrivena,
zvanicna informacija bice politika
Last edited by RayMabus on 4/5/2016, 09:48; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
IvyTeasdale wrote:Tko sakralne objekte unistava i pali je sve sam rekao o sebi. Ne moras biti vjernik.
yep.
Kako ne dam, svaki dan planiram uzvisivanje Srbah. Nemaš ti pojma koliko sam ja posadio vrbah.
ajd u qrc... a nemoj tako grubo...ebi ga...trebate se miriti..usitnjavate se..lakka meta nedobronamjernima sa svih strana..Regoč wrote:Kako ne dam, svaki dan planiram uzvisivanje Srbah. Nemaš ti pojma koliko sam ja posadio vrbah.
Guest- Guest
Jebi ga, crni humor, načelno nemam ništa protiv zdrave suradnje.
DRUšTVO | 04.05.2016 00:05
Patrijarh: Obnovićemo crkvu na Menhetnu
ovo smo kupili i volimo je.
na elitnom je mesto N.Y. i mesto gde dolaze ne samo srbi,
vec i gradjani N.Y.
i mnoge svetske face ortodoxnog hriscanstva, i ne samo oni.
a drugo, vec su se ponudile obliznje katolicke i protestantske
crkve nasem svestenstvu da koriste njihove crkve, neko vreme.
Patrijarh: Obnovićemo crkvu na Menhetnu
ovo smo kupili i volimo je.
na elitnom je mesto N.Y. i mesto gde dolaze ne samo srbi,
vec i gradjani N.Y.
i mnoge svetske face ortodoxnog hriscanstva, i ne samo oni.
a drugo, vec su se ponudile obliznje katolicke i protestantske
crkve nasem svestenstvu da koriste njihove crkve, neko vreme.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Šta ustaše boli kuraz za tu crkvu ? Ne znaju niti da postoji a da im se tako šta radi ima usred Zagreba jedna.pizzon wrote:niko nije ni tvrdio da su ustaše,
izgleda da nisu ni šiptari,
cemu sam vise bio sklon,
zbog linije, srbija,usa, a mak i grcka, aust.
sad je prozvan nas majmun, stavljao nedogorele
svece u kartonske kutije i tako ih ostavio.
ako je to istina, ne znam...
istina ce verovatno biti sakrivena,
zvanicna informacija bice politika
lupas gluposti, ne znaju da postoji, to je glupost.
Guest- Guest
i mora biti...vis,kako svabi i Rusi,a jedni druge izmasakrirali na desetine milijuna...ne mos drugacije nego ici dalje,i gledati naprijed..sto da jos kuha izmedju njih zla krv?..Europa bi bila uvijek na pragu velikog sranja i to doista velikog..jednom se mora prerezati i krenuti pozitivno
Guest- Guest
Bi li Srbi ponudili katolicima svoj objekt? Čisto sumnjam.
hehe, ne znas ti, dalje od svog nosa
Guest- Guest
Tako je, kao što su Rusi zgazili Švabe pa krenuli pošteno, i mi trebamo zgaziti Srbe pa krenuti od toga trenutka kao nulte točke naših odnosah.
pa sta cekate ??
evo, ko vas yebe, pizde i picke ste, šta cekate !
Guest- Guest
Bas poceo citati neki tekst,kako su se Rusi brutalno osvecivali Svabima,kad su poceli gaziti Svabiju...uzivali su ebati Svabice,a danas poznam dosta Rusa,nose Svapska prezimena..Isto tako Svabi su puno silovali po Rusiji u osvajanjima..Nakon rata,to potomstvo kao i ono u svabiji je krenulo traziti svoja prava,i svi su se uglavnom izjasnilki kao Rusi..
Guest- Guest
pizzon wrote:pa sta cekate ??
ćut bre
rusi u Svabiji imaju znatne benefite,po pitanju zaposljavanja,nekrtetnina i poreza...
Guest- Guest
yebali su i ovi drugi, samo to nije bilo silovanje.bogomdani wrote:Bas poceo citati neki tekst,kako su se Rusi brutalno osvecivali Svabima,kad su poceli gaziti Svabiju...uzivali su ebati Svabice,a danas poznam dosta Rusa,nose Svapska prezimena..Isto tako Svabi su puno silovali po Rusiji u osvajanjima..Nakon rata,to potomstvo kao i ono u svabiji je krenulo traziti svoja prava,i svi su se uglavnom izjasnilki kao Rusi..
ostaljali su cokolade, mleko u prahu, hleb
i sl. tako da se to ne racuna.
Guest- Guest
bilo je i toga,no bilo je i svega....pa dao bih i ja jednoj finoj svabici salicu kakaoa i sendvic a poslije prihvatio njenu zahvalnost i izjebo je..pizzon wrote:yebali su i ovi drugi, samo to nije bilo silovanje.bogomdani wrote:Bas poceo citati neki tekst,kako su se Rusi brutalno osvecivali Svabima,kad su poceli gaziti Svabiju...uzivali su ebati Svabice,a danas poznam dosta Rusa,nose Svapska prezimena..Isto tako Svabi su puno silovali po Rusiji u osvajanjima..Nakon rata,to potomstvo kao i ono u svabiji je krenulo traziti svoja prava,i svi su se uglavnom izjasnilki kao Rusi..
ostaljali su cokolade, mleko u prahu, hleb
i sl. tako da se to ne racuna.
Guest- Guest
Silovanja su bila praksa svuda gdje je došla Crvena armija, Vojvođani bi mogli o tom puno pričati. Čitao sam da je neki partizanski visoki časnik ili general, nisam siguran, pozvao svoje ruske kolege, mislim trojicu, na večeru, a ovi se napili, izbacili ga iz stana i silovali mu ženu.
Istina,.cuo sam i ja slicne stvari,otimacina,silovanja,ovo i ono...ali u principu,ako gledamo kroz povijest,to i nije tako raritet uponasanju vojski,ne da opravdavam,nego je cisto,gotovo obicaj..ne svih naravno..
Guest- Guest
NASTAVLJA SE TEORIJA ZAVERE "Njujorški vatrogasci pokreću MEĐUNARODNU ISTRAGU o povezanosti požara u pravoslavnim crkvama"
New York Post | 04. 05. 2016 - 09:32h 10:55h
| Komentara: 5
Tabloid "Njujork post", pozivajući se na neimenovane izvore, danas nastavlja teoriju zavere potkrepljenu neproverenim tvrdnjama. Tabloid danas navodi da vatrogasne službe u Njujorku istražuju da li je požar koji je uništio srpsku Sabornu crkvu Sveti Sava povezan sa požarima koji su zadeseli pravoslavne crkve u Australiji i Rusiji istoga dana.
New York Post | 04. 05. 2016 - 09:32h 10:55h
| Komentara: 5
Tabloid "Njujork post", pozivajući se na neimenovane izvore, danas nastavlja teoriju zavere potkrepljenu neproverenim tvrdnjama. Tabloid danas navodi da vatrogasne službe u Njujorku istražuju da li je požar koji je uništio srpsku Sabornu crkvu Sveti Sava povezan sa požarima koji su zadeseli pravoslavne crkve u Australiji i Rusiji istoga dana.
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Albanska mafija preplavila Britaniju kokainom
» Što je odjednom navelo Porfirija i SPC da priznaju Makedonsku pravoslavnu crkvu
» Provalili u pravoslavnu crkvu u Šibeniku i unutra napravili nered
» I Hrvatska slavi: Fata je na sudu pobijedila Srpsku pravoslavnu crkvu
» Đukanović raskrinkao Srpsku pravoslavnu crkvu: Pokušavaju očuvati infrastrukturu "velike Srbije"
» Što je odjednom navelo Porfirija i SPC da priznaju Makedonsku pravoslavnu crkvu
» Provalili u pravoslavnu crkvu u Šibeniku i unutra napravili nered
» I Hrvatska slavi: Fata je na sudu pobijedila Srpsku pravoslavnu crkvu
» Đukanović raskrinkao Srpsku pravoslavnu crkvu: Pokušavaju očuvati infrastrukturu "velike Srbije"
Page 2 of 3