Demokršcanka Merkel : Ne sviđaju mi se izjave pojedinaca kako "muslimani ne mogu ući u naše zemlje"
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Demokršcanka Merkel : Ne sviđaju mi se izjave pojedinaca kako "muslimani ne mogu ući u naše zemlje"
liberalizam..mogu djeci drogu prodavati i smijati se pandurima u face jer nemaju dokaza...u Rusiji,bi iz takvih istisli dokaze,a panduri ti nebi dolazili ako si cistRayMabus wrote:Ne tnam baš jel to uvijek prevagne pogtovo ne kad se zna da u tih 500 miljona stanovnika upada i VB i Francuska a ovi Arapii crnci nitko neće u RUmunjsku nego baš u ove dvije zemlje posebno VB.bogomdani wrote:bogami Longi,ako ih imas,odredjujes pravila...
Guest- Guest
Re: Demokršcanka Merkel : Ne sviđaju mi se izjave pojedinaca kako "muslimani ne mogu ući u naše zemlje"
red je za jedan fini ladni
Guest- Guest
U međuvremenu negdje u Europi...
Pronašao, u Poljskoj očito, Merlelici u susjedstvu
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Merkel: Neprihvatljivo je da neke zemlje odbijaju primiti izbjeglice jer su muslimani
» Kavazović: Ponovo se kreira narativ, ali sad s naše zapadne strane, da su bh. muslimani prijetnja
» Rama : Bez EU perspektive muslimani u Albaniji mogu se radikalizirati
» ne mogu da shvatim naše budale !
» Turska odgovorila Njemačkoj: Pokušaji cijepanja naše zemlje
» Kavazović: Ponovo se kreira narativ, ali sad s naše zapadne strane, da su bh. muslimani prijetnja
» Rama : Bez EU perspektive muslimani u Albaniji mogu se radikalizirati
» ne mogu da shvatim naše budale !
» Turska odgovorila Njemačkoj: Pokušaji cijepanja naše zemlje
Page 2 of 2