Rama : Bez EU perspektive muslimani u Albaniji mogu se radikalizirati
Page 1 of 1
Rama : Bez EU perspektive muslimani u Albaniji mogu se radikalizirati
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/rama-bez-eu-perspektive-muslimani-u-albaniji-se-mogu-radikalizirati
Mislim da Matea Salvinija iz Lega Nord čisto ono puca mu kurac i za vas i za EU
Mislim da Matea Salvinija iz Lega Nord čisto ono puca mu kurac i za vas i za EU
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Rama : Bez EU perspektive muslimani u Albaniji mogu se radikalizirati
e ako je doslo do toga da je to izlaz iz radikalizacije onda se radikalizirajte
2014-04-19
Sad kad je izjavio da bi se mogli radikalizirat ako ih neprime sad će ih još brže primit
I ovo je neki nebeski narod meni se čini
2014-04-11
ma oni misle da se do love dolazi clanstvom a ne radomRayMabus wrote:Sad kad je izjavio da bi se mogli radikalizirat ako ih neprime sad će ih još brže primit
istina je da se clanstvom sire mogucnosti, ali ako si nesposoban, lijen i kradljiv
pisi propalo
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
jos ako si na granici nekakve radikalizacije onda nisi ni zakuracprckov wrote:ma oni misle da se do love dolazi clanstvom a ne radomRayMabus wrote:Sad kad je izjavio da bi se mogli radikalizirat ako ih neprime sad će ih još brže primit
istina je da se clanstvom sire mogucnosti, ali ako si nesposoban, lijen i kradljiv
pisi propalo
nit kome trebas
2014-04-19
A bašprckov wrote:jos ako si na granici nekakve radikalizacije onda nisi ni zakuracprckov wrote:ma oni misle da se do love dolazi clanstvom a ne radomRayMabus wrote:Sad kad je izjavio da bi se mogli radikalizirat ako ih neprime sad će ih još brže primit
pisi propalo
nit kome trebas
Oni sa ovakvim stavom mogu samo očekivati da će jako jako dugo vremena provesti u čekaonici EU
2014-04-11
pa jasnoRayMabus wrote:A bašprckov wrote:jos ako si na granici nekakve radikalizacije onda nisi ni zakuracprckov wrote:ma oni misle da se do love dolazi clanstvom a ne radomRayMabus wrote:Sad kad je izjavio da bi se mogli radikalizirat ako ih neprime sad će ih još brže primit
pisi propalo
nit kome trebas
Oni sa ovakvim stavom mogu samo očekivati da će jako jako dugo vremena provesti u čekaonici EU
kome treba bomba kojoj sat otkucava
2014-04-19
Balkanci malo umišljeni i kao da cijeli svijet nemože bez njih
Arogantan stav,, malo će oni čamiti čekajući dok se ne spustite na zemlju
Arogantan stav,, malo će oni čamiti čekajući dok se ne spustite na zemlju
2014-04-11
Srpska trenutna politika je utemeljena na odglumljenoj radikalizaciji odnosa sa susjedima.
Similar topics
» Albanski premijer Rama:Srbi mogu na Kosovo-kao turisti
» Demokršcanka Merkel : Ne sviđaju mi se izjave pojedinaca kako "muslimani ne mogu ući u naše zemlje"
» Bosna je nacionalni prostor Bošnjaka, koji mogu biti katolici, budisti, Јevreji, pravoslavci, muslimani, agnostici, ateisti ili bilo šta drugo
» KGK-Čović: Aplikacija za članstvo u EU- potvrda evropske perspektive BiH
» Iz ruske perspektive: “Zašto Hrvatskoj odjednom treba prijateljstvo s Rusijom?”
» Demokršcanka Merkel : Ne sviđaju mi se izjave pojedinaca kako "muslimani ne mogu ući u naše zemlje"
» Bosna je nacionalni prostor Bošnjaka, koji mogu biti katolici, budisti, Јevreji, pravoslavci, muslimani, agnostici, ateisti ili bilo šta drugo
» KGK-Čović: Aplikacija za članstvo u EU- potvrda evropske perspektive BiH
» Iz ruske perspektive: “Zašto Hrvatskoj odjednom treba prijateljstvo s Rusijom?”
Page 1 of 1