Poslije šatora branitelji se okomili na Bitorajca
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Poslije šatora branitelji se okomili na Bitorajca
Uskoro će @n-razbojnik čovječanstvo biti ujedinjeno...Biti će kao Jedno...
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Jer @n-razbojnik, čovječanstvu je dosta nacionalizama, religija i ostalog što ga sputava...Čovječanstvo je sada ptica zatvorena u gajbi...Ali, sutra će slobodno letjeti...Ujedinjeno...
red wolf-
2016-02-10
Sad sam pogledao ovu RB-ovu umotvorinu.
https://www.youtube.com/watch?v=LEoWdkJI6_M
Ništa posebno, može se toga dosta pripisati I drugim narodima ali Rene ništa nije slagao.
Sve uglavom ISTINA.
A to što nekoga istina sboli, njegov problem.
https://www.youtube.com/watch?v=LEoWdkJI6_M
Ništa posebno, može se toga dosta pripisati I drugim narodima ali Rene ništa nije slagao.
Sve uglavom ISTINA.
A to što nekoga istina sboli, njegov problem.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
tako je, pod kapom antifašista i 6. ličke! Eto što malo prijetnje streljanjem uradi od poštena čovjeka, još da se ostaviš ustaških kuna i dobićeš funkciju u UABAa!red wolf wrote:Jer @n-razbojnik, čovječanstvu je dosta nacionalizama, religija i ostalog što ga sputava...Čovječanstvo je sada ptica zatvorena u gajbi...Ali, sutra će slobodno letjeti...Ujedinjeno...
2014-04-15
Pokušavaš biti smiješan mali nacionalisto...Znam da ti je teško...Ali, svijet koji dolazi biti će tvoja najstrašnija mora...n_razbojnik wrote:tako je, pod kapom antifašista i 6. ličke! Eto što malo prijetnje streljanjem uradi od poštena čovjeka, još da se ostaviš ustaških kuna i dobićeš funkciju u UABAa!red wolf wrote:Jer @n-razbojnik, čovječanstvu je dosta nacionalizama, religija i ostalog što ga sputava...Čovječanstvo je sada ptica zatvorena u gajbi...Ali, sutra će slobodno letjeti...Ujedinjeno...
red wolf-
2016-02-10
'Ko je ujedinitelj? Zoki?red wolf wrote:Jer @n-razbojnik, čovječanstvu je dosta nacionalizama, religija i ostalog što ga sputava...Čovječanstvo je sada ptica zatvorena u gajbi...Ali, sutra će slobodno letjeti...Ujedinjeno...
'Ko nije ZA-Huda jama, a?
eto ja s tobom fino i založim se kod drugova a ti tako...sad si prepušten sebi i narodnom sudu, a nađu li ti nacionalističke kune u džepu nema ti spasared wolf wrote:Pokušavaš biti smiješan mali nacionalisto...Znam da ti je teško...Ali, svijet koji dolazi biti će tvoja najstrašnija mora...n_razbojnik wrote:tako je, pod kapom antifašista i 6. ličke! Eto što malo prijetnje streljanjem uradi od poštena čovjeka, još da se ostaviš ustaških kuna i dobićeš funkciju u UABAa!red wolf wrote:Jer @n-razbojnik, čovječanstvu je dosta nacionalizama, religija i ostalog što ga sputava...Čovječanstvo je sada ptica zatvorena u gajbi...Ali, sutra će slobodno letjeti...Ujedinjeno...
2014-04-15
Ujedinitelj?...Ne. Ujedinitelji...hehehehehehehehehehehehehehehe...Ero wrote:'Ko je ujedinitelj? Zoki?red wolf wrote:Jer @n-razbojnik, čovječanstvu je dosta nacionalizama, religija i ostalog što ga sputava...Čovječanstvo je sada ptica zatvorena u gajbi...Ali, sutra će slobodno letjeti...Ujedinjeno...
'Ko nije ZA-Huda jama, a?
red wolf-
2016-02-10
n_razbojnik wrote:eto ja s tobom fino i založim se kod drugova a ti tako...sad si prepušten sebi i narodnom sudu, a nađu li ti nacionalističke kune u džepu nema ti spasared wolf wrote:Pokušavaš biti smiješan mali nacionalisto...Znam da ti je teško...Ali, svijet koji dolazi biti će tvoja najstrašnija mora...n_razbojnik wrote:tako je, pod kapom antifašista i 6. ličke! Eto što malo prijetnje streljanjem uradi od poštena čovjeka, još da se ostaviš ustaških kuna i dobićeš funkciju u UABAa!red wolf wrote:Jer @n-razbojnik, čovječanstvu je dosta nacionalizama, religija i ostalog što ga sputava...Čovječanstvo je sada ptica zatvorena u gajbi...Ali, sutra će slobodno letjeti...Ujedinjeno...
red wolf-
2016-02-10
Taj je u otvorene dane Vrapča zbrisal van...dawson wrote:Pravi Rvati priznaju samo Božidara Alića kao podobnog glumca
Guest- Guest
Ma šta mi napriča..hahahahared wolf wrote:A Jugoslavija...Samo kotačić u jednom velikom projektu kojeg ćeš uskoro gledati svojim očima...Suznim, dok budeš promatrao krah tvog nacionalizma...n_razbojnik wrote:jugoslavenski nacionalizam ne umire! Djaba vam ustaške kune koje trošite, vratićemo se jači i naoružaniji!red wolf wrote:Vidiš, ja sam bio ozbiljan...Vi, mali nacionalisti još uvijek nastojite biti smiješni...No, vaše vrijeme je prošlo...Na razini svijeta doneseno je nekoliko važnih odluka koje će stubokom promijeniti vaš svijet...I vaš nacionalizam pospremiti u ropotarnicu povijesti...n_razbojnik wrote:sutra u 9 na suđenje a iza marende pred streljački vod lokalne UABAe, nemoj da nisi doš'o!red wolf wrote:Razumio si ti mene, a ako nisi, razumijeti ćeš...hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehen_razbojnik wrote:kakvi nacionalisti, ja sma antifašist Goldsteinovskog smjera...ti si mali zabludjeli filozof i bi'ćeš streljan
Guest- Guest
LIKE.....................isto bih joj napravio šta i rodjenoj ženi
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Nisam baš previše...Dovoljno...heheheheheheheheheheheheheheheheheheheNoor wrote:Ma šta mi napriča..hahahahared wolf wrote:A Jugoslavija...Samo kotačić u jednom velikom projektu kojeg ćeš uskoro gledati svojim očima...Suznim, dok budeš promatrao krah tvog nacionalizma...n_razbojnik wrote:jugoslavenski nacionalizam ne umire! Djaba vam ustaške kune koje trošite, vratićemo se jači i naoružaniji!red wolf wrote:Vidiš, ja sam bio ozbiljan...Vi, mali nacionalisti još uvijek nastojite biti smiješni...No, vaše vrijeme je prošlo...Na razini svijeta doneseno je nekoliko važnih odluka koje će stubokom promijeniti vaš svijet...I vaš nacionalizam pospremiti u ropotarnicu povijesti...n_razbojnik wrote:sutra u 9 na suđenje a iza marende pred streljački vod lokalne UABAe, nemoj da nisi doš'o!red wolf wrote:Razumio si ti mene, a ako nisi, razumijeti ćeš...hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehen_razbojnik wrote:kakvi nacionalisti, ja sma antifašist Goldsteinovskog smjera...ti si mali zabludjeli filozof i bi'ćeš streljan
red wolf-
2016-02-10
Hej, Red...samo za tebe :)red wolf wrote:Nisam baš previše...Dovoljno...heheheheheheheheheheheheheheheheheheheNoor wrote:Ma šta mi napriča..hahahahared wolf wrote:A Jugoslavija...Samo kotačić u jednom velikom projektu kojeg ćeš uskoro gledati svojim očima...Suznim, dok budeš promatrao krah tvog nacionalizma...n_razbojnik wrote:jugoslavenski nacionalizam ne umire! Djaba vam ustaške kune koje trošite, vratićemo se jači i naoružaniji!red wolf wrote:Vidiš, ja sam bio ozbiljan...Vi, mali nacionalisti još uvijek nastojite biti smiješni...No, vaše vrijeme je prošlo...Na razini svijeta doneseno je nekoliko važnih odluka koje će stubokom promijeniti vaš svijet...I vaš nacionalizam pospremiti u ropotarnicu povijesti...n_razbojnik wrote:sutra u 9 na suđenje a iza marende pred streljački vod lokalne UABAe, nemoj da nisi doš'o!red wolf wrote:Razumio si ti mene, a ako nisi, razumijeti ćeš...hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehen_razbojnik wrote:kakvi nacionalisti, ja sma antifašist Goldsteinovskog smjera...ti si mali zabludjeli filozof i bi'ćeš streljan
https://youtu.be/PG9rT9Y_z3c
Guest- Guest
Pogledao sam spot i što reći nego... Rene
Je...letit će u tri pizde materine. Na udarnim valovima raznih bombi što visoko tehnološki što domaće izrade. Svi ima da letimo al u kurac i u komadićima,to je sigurno.red wolf wrote:Jer @n-razbojnik, čovječanstvu je dosta nacionalizama, religija i ostalog što ga sputava...Čovječanstvo je sada ptica zatvorena u gajbi...Ali, sutra će slobodno letjeti...Ujedinjeno...
danni1-
2014-04-16
Issati, koji glazbeni ukus...hahaha...Krajišnici, ka'ćemo na sijelo ...Ooooj...
Do sada sam mislio da su vam oštetili samo lijevu polovicu mozga,
a sad ispada da vam ni desna polutka nije više u redu.
a sad ispada da vam ni desna polutka nije više u redu.
Noor wrote:Odličan
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Potencijalni ministar branitelja najavio micanje šatora: "Ja i dečki iz šatora smo se dogovorili"
» "Poslije se Murga duboko klanja, poslije se Murga dugo izvinjava..."
» nakon djece HDZ-ovci se okomili na casne sestre , nista im nije sveto
» Majdan u Podgorici, niknulo 1000 šatora pred parlamentom!
» Turski Crveni polumjesec šalje 108 šatora migrantima u Bihaću
» "Poslije se Murga duboko klanja, poslije se Murga dugo izvinjava..."
» nakon djece HDZ-ovci se okomili na casne sestre , nista im nije sveto
» Majdan u Podgorici, niknulo 1000 šatora pred parlamentom!
» Turski Crveni polumjesec šalje 108 šatora migrantima u Bihaću
Page 2 of 3