Poslije šatora branitelji se okomili na Bitorajca
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Poslije šatora branitelji se okomili na Bitorajca
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/hajka-na-bitorajca-ta-mala-celava-placipika-pljuje-po-hrvatskoj-video-918589
Kermit-
2014-04-17
Re: Poslije šatora branitelji se okomili na Bitorajca
To onaj što bejzbol palicom rjesava razmirice? Šteta što na mene nije naletio...iz šupka bi mu je na kirurgiji vadili...
darth_vader-
2014-04-17
zvonko lepetic , najbolji usrasa hrvatskog filma
rene najbolji kvaziusrasa od tranzicije
branitelji - SUBNOR
rene najbolji kvaziusrasa od tranzicije
branitelji - SUBNOR
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pravi Rvati priznaju samo Božidara Alića kao podobnog glumca
Napisao sam vam ovdje prije nekoliko mjeseci da ćete uskoro morati braniti ideale slobode i liberalizma u našoj zemlji...
red wolf-
2016-02-10
Bilo je to na temi vezanoj za HSLS i njihova predsjednika Kosora...Znamo što se danas dogodilo...I Kosoru su jasne neke stvari...
red wolf-
2016-02-10
glupo potez Bitorajca, s obzirom od javne pojave svoje ćelembare ubire pare ovako se sunovratiti...s druge strane satira se zakonom ne brani, još drugovi, još, ali pomalo
2014-04-15
Da mi je to vidjeti...hehehehehehehehehehehehehehehen_razbojnik wrote:glupo potez Bitorajca, s obzirom od javne pojave svoje ćelembare ubire pare ovako se sunovratiti...s druge strane satira se zakonom ne brani, još drugovi, još, ali pomalo
red wolf-
2016-02-10
Vi mali nacionalisti ne shvaćate jednu činjenicu, vaš svijet je nepovratno promijenjen...Vaš svijet će se urušiti, a onda ćete prihvatiti novu realnost...
red wolf-
2016-02-10
Branitelji???
Bješe li to ona bratija koja što se raspizdila na Kokolindu kad je Kokolinda posipajući se pepelom rekla da je njihova voljena I ljubljena endehazija bila zločinačka tvorevina.
Toj gomili besposličara I leziljabaroša treba pod hitno ukinuti mirovine koje su stekli preko muljanja I glumatanja HaDeZeovih pretorijanaca I pasdarana I natjerati ih da se bave nečim korisnim. Bio pet dana u ratu I dobio mirovinu glumatajhući PTSP. HAjde molim te.
Kasta nedodirljivih čuvara Svetoga Grala.
PRAVI BRANITELJI I ratni invalidi se ne glupiraju I ne eksponiraju ovakvim budalaštinama niti im to treba. Niti gule svoju državu kao ovi muljatori od kjih se više ne može normalno živjeti.
Gori su deset puta od nekadašnjeg SUBNORa.
Bješe li to ona bratija koja što se raspizdila na Kokolindu kad je Kokolinda posipajući se pepelom rekla da je njihova voljena I ljubljena endehazija bila zločinačka tvorevina.
Toj gomili besposličara I leziljabaroša treba pod hitno ukinuti mirovine koje su stekli preko muljanja I glumatanja HaDeZeovih pretorijanaca I pasdarana I natjerati ih da se bave nečim korisnim. Bio pet dana u ratu I dobio mirovinu glumatajhući PTSP. HAjde molim te.
Kasta nedodirljivih čuvara Svetoga Grala.
PRAVI BRANITELJI I ratni invalidi se ne glupiraju I ne eksponiraju ovakvim budalaštinama niti im to treba. Niti gule svoju državu kao ovi muljatori od kjih se više ne može normalno živjeti.
Gori su deset puta od nekadašnjeg SUBNORa.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
kakvi nacionalisti, ja sma antifašist Goldsteinovskog smjera...ti si mali zabludjeli filozof i bi'ćeš streljan
2014-04-15
Razumio si ti mene, a ako nisi, razumijeti ćeš...hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehen_razbojnik wrote:kakvi nacionalisti, ja sma antifašist Goldsteinovskog smjera...ti si mali zabludjeli filozof i bi'ćeš streljan
red wolf-
2016-02-10
sutra u 9 na suđenje a iza marende pred streljački vod lokalne UABAe, nemoj da nisi doš'o!red wolf wrote:Razumio si ti mene, a ako nisi, razumijeti ćeš...hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehen_razbojnik wrote:kakvi nacionalisti, ja sma antifašist Goldsteinovskog smjera...ti si mali zabludjeli filozof i bi'ćeš streljan
2014-04-15
Vidiš, ja sam bio ozbiljan...Vi, mali nacionalisti još uvijek nastojite biti smiješni...No, vaše vrijeme je prošlo...Na razini svijeta doneseno je nekoliko važnih odluka koje će stubokom promijeniti vaš svijet...I vaš nacionalizam pospremiti u ropotarnicu povijesti...n_razbojnik wrote:sutra u 9 na suđenje a iza marende pred streljački vod lokalne UABAe, nemoj da nisi doš'o!red wolf wrote:Razumio si ti mene, a ako nisi, razumijeti ćeš...hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehen_razbojnik wrote:kakvi nacionalisti, ja sma antifašist Goldsteinovskog smjera...ti si mali zabludjeli filozof i bi'ćeš streljan
red wolf-
2016-02-10
jugoslavenski nacionalizam ne umire! Djaba vam ustaške kune koje trošite, vratićemo se jači i naoružaniji!red wolf wrote:Vidiš, ja sam bio ozbiljan...Vi, mali nacionalisti još uvijek nastojite biti smiješni...No, vaše vrijeme je prošlo...Na razini svijeta doneseno je nekoliko važnih odluka koje će stubokom promijeniti vaš svijet...I vaš nacionalizam pospremiti u ropotarnicu povijesti...n_razbojnik wrote:sutra u 9 na suđenje a iza marende pred streljački vod lokalne UABAe, nemoj da nisi doš'o!red wolf wrote:Razumio si ti mene, a ako nisi, razumijeti ćeš...hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehen_razbojnik wrote:kakvi nacionalisti, ja sma antifašist Goldsteinovskog smjera...ti si mali zabludjeli filozof i bi'ćeš streljan
2014-04-15
A Jugoslavija...Samo kotačić u jednom velikom projektu kojeg ćeš uskoro gledati svojim očima...Suznim, dok budeš promatrao krah tvog nacionalizma...n_razbojnik wrote:jugoslavenski nacionalizam ne umire! Djaba vam ustaške kune koje trošite, vratićemo se jači i naoružaniji!red wolf wrote:Vidiš, ja sam bio ozbiljan...Vi, mali nacionalisti još uvijek nastojite biti smiješni...No, vaše vrijeme je prošlo...Na razini svijeta doneseno je nekoliko važnih odluka koje će stubokom promijeniti vaš svijet...I vaš nacionalizam pospremiti u ropotarnicu povijesti...n_razbojnik wrote:sutra u 9 na suđenje a iza marende pred streljački vod lokalne UABAe, nemoj da nisi doš'o!red wolf wrote:Razumio si ti mene, a ako nisi, razumijeti ćeš...hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehen_razbojnik wrote:kakvi nacionalisti, ja sma antifašist Goldsteinovskog smjera...ti si mali zabludjeli filozof i bi'ćeš streljan
red wolf-
2016-02-10
štogod nas zapne borićemo se, a ti ćeš samo biti streljan
2014-04-15
Neću ne...Biti ću sretan....Čovječanstvo, oslobođeno religija, nacionalizma i drugih podjela dobiti će novu priliku...n_razbojnik wrote:štogod nas zapne borićemo se, a ti ćeš samo biti streljan
red wolf-
2016-02-10
zato smo se i borili, i onda ste uveli ustašku kunu sunce vam vašered wolf wrote:Neću ne...Biti ću sretan....Čovječanstvo, oslobođeno religija, nacionalizma i drugih podjela dobiti će novu priliku...n_razbojnik wrote:štogod nas zapne borićemo se, a ti ćeš samo biti streljan
2014-04-15
Uskoro će @n-razbojnik čovječanstvo biti ujedinjeno...Biti će kao Jedno...
red wolf-
2016-02-10
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Potencijalni ministar branitelja najavio micanje šatora: "Ja i dečki iz šatora smo se dogovorili"
» "Poslije se Murga duboko klanja, poslije se Murga dugo izvinjava..."
» nakon djece HDZ-ovci se okomili na casne sestre , nista im nije sveto
» Majdan u Podgorici, niknulo 1000 šatora pred parlamentom!
» Turski Crveni polumjesec šalje 108 šatora migrantima u Bihaću
» "Poslije se Murga duboko klanja, poslije se Murga dugo izvinjava..."
» nakon djece HDZ-ovci se okomili na casne sestre , nista im nije sveto
» Majdan u Podgorici, niknulo 1000 šatora pred parlamentom!
» Turski Crveni polumjesec šalje 108 šatora migrantima u Bihaću
Page 1 of 3