UEFA odbila Kosovo?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: UEFA odbila Kosovo?
Pa i u redu je da ih ne prime. Ipak je Kosovo obična vazalska tvorevina koja još uvijek nema međunarodni legitimitet.
provocator- Posts : 5404
2015-08-11
....primili bi oni kosovo..ali ne zele opet dronove..ovaj put mozda i sa bombama
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ovako su mogli da prime i Diznilend u Parizu. Jebeš što nije država ako se drugačije izglasa.
Ti se isto informiraš preko srpskih mitomanskih medija? Primljeni su, sami Srbi su Briselskim sporazumom pristali da Kosovo bude član međunarodnih organizacija tako da nitko nema ni posebnog razloga blokirati ih. Neke zemlje to ipak čine samo radi unutarnjih pitanja (Cipar, Španjolska), a ne radi raspadnute Srbije.provocator wrote:Pa i u redu je da ih ne prime. Ipak je Kosovo obična vazalska tvorevina koja još uvijek nema međunarodni legitimitet.
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
Za koga će sad navijati Šiptari?dzango wrote:Ovako su mogli da prime i Diznilend u Parizu. Jebeš što nije država ako se drugačije izglasa.
Za Švajcarsku.Ero wrote:Za koga će sad navijati Šiptari?dzango wrote:Ovako su mogli da prime i Diznilend u Parizu. Jebeš što nije država ako se drugačije izglasa.
Me'sečini za Kosovo.dzango wrote:Za Švajcarsku.Ero wrote:Za koga će sad navijati Šiptari?dzango wrote:Ovako su mogli da prime i Diznilend u Parizu. Jebeš što nije država ako se drugačije izglasa.
Kosovo je kurac. Švajcarska je jača a ionako igraju Šiptari.Ero wrote:Me'sečini za Kosovo.dzango wrote:Za Švajcarsku.Ero wrote:Za koga će sad navijati Šiptari?dzango wrote:Ovako su mogli da prime i Diznilend u Parizu. Jebeš što nije država ako se drugačije izglasa.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» UEFA odbila prijedlog Njemačke da Allianz Arenu osvjetli duginim bojama za tekmu kontra Mađara
» Zoki Ukrajinu da ali Kosovo ne da:'Cime ce Srbi napast Kosovo?Pistoljima na vodu'
» Kosovo ipak nije srce Srbije:'Tek 11% Srba bi ratovalo za Kosovo.'
» Ameri odlučili Kosovo ne prepustiti Srbiji,Turskoj i Rusiji!Šalju nove trupe na Kosovo
» Da li je Jupiter Bem ovom rečenicom ipak priznao Kosovo kao neovisno:"Šta ja imam da prodajem kad je Kosovo davno nezavisno"?
» Zoki Ukrajinu da ali Kosovo ne da:'Cime ce Srbi napast Kosovo?Pistoljima na vodu'
» Kosovo ipak nije srce Srbije:'Tek 11% Srba bi ratovalo za Kosovo.'
» Ameri odlučili Kosovo ne prepustiti Srbiji,Turskoj i Rusiji!Šalju nove trupe na Kosovo
» Da li je Jupiter Bem ovom rečenicom ipak priznao Kosovo kao neovisno:"Šta ja imam da prodajem kad je Kosovo davno nezavisno"?
Page 2 of 2