OSVETA Crkve gorele zbog spora oko Stepinca?
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: OSVETA Crkve gorele zbog spora oko Stepinca?
Dread_Pirate_Roberts wrote:pizdune koji kurac nas jebes s ovim pizdarijama...Ray ti je napisao da se za tu crkvu nije ni znalo dok nije zapaljena...vjerojatno ste ju sami vuzgali da pokupite pare od osiguranja...
osim toga opcepoznata stvar je da je odgovor uvijek 'ne' kad se pitanje nalazi u naslovu
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Betteridge's_law_of_headlines
ne seri !
ti, a ni on, niste reper bilo kojih merila
Guest- Guest
Hrvatska emigracija nema nikakve veze sa ovim pljevinama u Australiji. Koliko sam čuo jedna je crkva grčka a jedna makedonska.
Naša emigracija nikada nije napadala crkve po Australiji bez obzira bile one srpske ili ne. Osim toga, ovdje svi jako dobro poznaju etničke razlike, I pogotovo je isključeno da bi naša emigracia napadala grčke I makedonske crkve jer u odnosima sa te dvije zajednice naši nemaju nikakvih problema.
Akcije emigracije su nekada davno bile usmjerene protiv SFRJ kao države I najviše šta su u samoj Australiji radili su bile demonstracije ispred SFRJ veleposlanstava I konzulata. ČAk ni najradikalnije organizacije nisu napadale Crkve niti ima dokaza za tako nešto.
Izgorjela Crkva u Rusiji nema nikakve veze sa Hrvatima niti sa Stepincem, to je suludo I pomisliti.
Dakle, ostaje ona u New Yorku. Čisto sumnjam da I taj slučaj ima veze sa našima. Naša eigracija nikada tamo nije ni bila posebno aktivna. AKo je taj požar podmetnut, oda je prije riječ o djelu islamskih ekstremista, a to bi mogao biti slučaj I sa crkvama u Australiji.
Tada bi to moglo imati veze s ruskim akcijama u Siriji.
Ali onda nije jasno zašto nisu napali ruske crkve po Australiji ili Americi, jer ne vjerujem da su islamisti toliko neobaviješteni.
A to što se Srbima svuda priviđaju Hrvati, stvar je određenog političkog raspoloženja koje se u Srbiji raspiruje u posljednje vrijeme ili bolje rečeno o svojevrsnoj antihrvatskoj histeriji. To je danas tamo pouzdan metod za sticanje političkih poena.
Stanje u Srbiji je u tome smislu slično stanju u Hrvatskoj samo sa suprotnim nacionalnim predznacima.
Naša emigracija nikada nije napadala crkve po Australiji bez obzira bile one srpske ili ne. Osim toga, ovdje svi jako dobro poznaju etničke razlike, I pogotovo je isključeno da bi naša emigracia napadala grčke I makedonske crkve jer u odnosima sa te dvije zajednice naši nemaju nikakvih problema.
Akcije emigracije su nekada davno bile usmjerene protiv SFRJ kao države I najviše šta su u samoj Australiji radili su bile demonstracije ispred SFRJ veleposlanstava I konzulata. ČAk ni najradikalnije organizacije nisu napadale Crkve niti ima dokaza za tako nešto.
Izgorjela Crkva u Rusiji nema nikakve veze sa Hrvatima niti sa Stepincem, to je suludo I pomisliti.
Dakle, ostaje ona u New Yorku. Čisto sumnjam da I taj slučaj ima veze sa našima. Naša eigracija nikada tamo nije ni bila posebno aktivna. AKo je taj požar podmetnut, oda je prije riječ o djelu islamskih ekstremista, a to bi mogao biti slučaj I sa crkvama u Australiji.
Tada bi to moglo imati veze s ruskim akcijama u Siriji.
Ali onda nije jasno zašto nisu napali ruske crkve po Australiji ili Americi, jer ne vjerujem da su islamisti toliko neobaviješteni.
A to što se Srbima svuda priviđaju Hrvati, stvar je određenog političkog raspoloženja koje se u Srbiji raspiruje u posljednje vrijeme ili bolje rečeno o svojevrsnoj antihrvatskoj histeriji. To je danas tamo pouzdan metod za sticanje političkih poena.
Stanje u Srbiji je u tome smislu slično stanju u Hrvatskoj samo sa suprotnim nacionalnim predznacima.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo, izjednačuješ agresora i žrtvu, ali od tebe to ni ne čudi.
O kakvom agresoru I žrtvi ti baljezgaš ... gdje ti vidiš agresora i žrtvu. RAdi se o požarima za koji postoje sumnje da su pometnuti ali nema dokaza.Regoč wrote:Ringo, izjednačuješ agresora i žrtvu, ali od tebe to ni ne čudi.
KAkvi agresori, o čemu lupetaš
2015-09-24
Izjednačuješ divljanje velikosrbstva i protuhrvatsku histeriju u Srbiji s prirodnim oprezom prema pobunjeničkom stanovništvu u Hrvatskoj.
Regoč wrote:Izjednačuješ divljanje velikosrbstva i protuhrvatsku histeriju u Srbiji s prirodnim oprezom prema pobunjeničkom stanovništvu u Hrvatskoj.
MA hajde pričaš budalaštine. KAkav oprez od gomile staraca, prosjek starosti Srba u Hrvatskoj je 60 godina i broj im stalno opada.
Stalni ciklični naleti antisrpske histerije su politički motivirani isto kao I antihrvatska histerija u Srbiji. Riječ je o tome da je ta retorika politički često vrlo profitabilna.
Prošlo 26 gidna od početka rata I 21 godina od kraja rata a vi stlno mantarte jedne te iste gluparije a glupe mase nasjedaju
Prvo je bilo - kad nas priznaju onda smo mirni. ALi đavola, sve opet po starom.
Pa je bilo kad uđemo u NATO, oda smo mirni I sigurni. I uđosmo u jebeni NATO, ali opet ista stvar.PA je bilo - kad uđemo u EU, onda smo se riješili srpske opasnosti. I opet ništa, samo što se pored srpskih aždaja sada priviđaju i fantomske UDBe , KOSovi,čirilične nemani sve moguće avetinje koje hoće da jadnu i sirotu Hrvatsku ponovo uvale u Jugoslaviju ...
Ima toga još da ne nabrajam.
2015-09-24
ne, nego ti si...pizzon wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:pizdune koji kurac nas jebes s ovim pizdarijama...Ray ti je napisao da se za tu crkvu nije ni znalo dok nije zapaljena...vjerojatno ste ju sami vuzgali da pokupite pare od osiguranja...
osim toga opcepoznata stvar je da je odgovor uvijek 'ne' kad se pitanje nalazi u naslovu
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Betteridge's_law_of_headlines
ne seri !
ti, a ni on, niste reper bilo kojih merila
Jeste bome, nije bilo katoličke crkve u mjestu koje ste okupirali a da je niste srušili i opljačkali tako da vam priznajem da ste klasa ali ne samo za nas nego i za većinu naroda na kugli zemaljskoj. Negdje ste u rangu isilapizzon wrote:to mozete vi da kenjate,
nas ne mozete da navucete u tu pricu
mi smo za vas klasa
Guest- Guest
A da stavimo koji video o tome što vi radite a? možda je bolje nego da gledamo što mi pišemopizzon wrote:ajde, bolje citaj sta vi pisete nego sto nas poredis
Guest- Guest
Oprez, četnička guja diže glavu. Eno i Delije osnivaju.Ringo10 wrote:Regoč wrote:Izjednačuješ divljanje velikosrbstva i protuhrvatsku histeriju u Srbiji s prirodnim oprezom prema pobunjeničkom stanovništvu u Hrvatskoj.
MA hajde pričaš budalaštine. KAkav oprez od gomile staraca, prosjek starosti Srba u Hrvatskoj je 60 godina i broj im stalno opada.
tre911 wrote:Jeste bome, nije bilo katoličke crkve u mjestu koje ste okupirali a da je niste srušili i opljačkali tako da vam priznajem da ste klasa ali ne samo za nas nego i za većinu naroda na kugli zemaljskoj. Negdje ste u rangu isilapizzon wrote:to mozete vi da kenjate,
mi smo za vas klasa
ja stvarno ne znam o cemu pises. culi smo da ste vi u hrvatskoj ko kreteni palili jedni drugima crkve,
i vedli na tv.u. ali, ovde, kod nas, ja ne znam da je ikada nesto ruseno katolickoj crkvi.
jedno, moguce, da su srbi iz hrvatske, u vojvodini, pokusavali da prenesu stare nevike,
ali su brzo uvideli da je to nama neprihvatljivo.
Guest- Guest
Ajde budaletino bolje ti je da se ubiješ nego da se ovako dalje sramotiš, evo ti link za ukratko vidjeti što ste radili retardirana stoko četnička po RHpizzon wrote:tre911 wrote:Jeste bome, nije bilo katoličke crkve u mjestu koje ste okupirali a da je niste srušili i opljačkali tako da vam priznajem da ste klasa ali ne samo za nas nego i za većinu naroda na kugli zemaljskoj. Negdje ste u rangu isilapizzon wrote:to mozete vi da kenjate,
mi smo za vas klasa
ja stvarno ne znam o cemu pises. culi smo da ste vi u hrvatskoj ko kreteni palili jedni drugima crkve,
i vedli na tv.u. ali, ovde, kod nas, ja ne znam da je ikada nesto ruseno katolickoj crkvi.
jedno, moguce, da su srbi iz hrvatske, u vojvodini, pokusavali da prenesu stare nevike,
ODGOVOR (SPC) I PATRIJARHU IRINEJU: Srušene katoličke crkve u Hrvatskoj obnavljaju vjernici, a oštećene srpske – Hrvatska država! Dokle? VIDEO / HRVATSKA i EU / Novosti / Početna - Braniteljski portal
na području Republike Hrvatske u tijeku Domovinskog rata potpuno je uništeno 65 župnih crkvi, pedeset i jedna ostale crkve, 88 kapelica, 66 župnih kuća i dvorana, 7 samostana, 15 groblja, 88 križeva na otvorenom, što, ako se samo to zbroji, iznosi 380 potpuno uništenih sakralnih objekata, ili "ranjenih crkava u Hrvata". - See more at: http://www.braniteljski-portal.hr/Novosti/HRVATSKA-i-EU/ODGOVOR-SPC-I-PATRIJARHU-IRINEJU-Srusene-katolicke-crkve-u-Hrvatskoj-obnavljaju-vjernici-a-ostecene-srpske-Hrvatska-drzava!-Dokle-VIDEO#sthash.NG2Xrj34.dpuf
Veliki broj je i teško oštećen tako da je u Hrvatskoj srpski agresor ukupno uništio, što potpuno, što teško, što djelomično, ni manje ni više nego oko 1.500 kršćanskih sakralnih objekata. - See more at: http://www.braniteljski-portal.hr/Novosti/HRVATSKA-i-EU/ODGOVOR-SPC-I-PATRIJARHU-IRINEJU-Srusene-katolicke-crkve-u-Hrvatskoj-obnavljaju-vjernici-a-ostecene-srpske-Hrvatska-drzava!-Dokle-VIDEO#sthash.NG2Xrj34.dpuf
Guest- Guest
glup si k'o kurac...dosađuješ s glupostima, a kad te se konfrontira s činjenicama onda se izmotavaš...pizzon wrote:tre911 wrote:Jeste bome, nije bilo katoličke crkve u mjestu koje ste okupirali a da je niste srušili i opljačkali tako da vam priznajem da ste klasa ali ne samo za nas nego i za većinu naroda na kugli zemaljskoj. Negdje ste u rangu isilapizzon wrote:to mozete vi da kenjate,
mi smo za vas klasa
jezikom tvog naroda: "idi, bre, na štajgu!"
Dread_Pirate_Roberts wrote:glup si k'o kurac...dosađuješ s glupostima, a kad te se konfrontira s činjenicama onda se izmotavaš...pizzon wrote:tre911 wrote:Jeste bome, nije bilo katoličke crkve u mjestu koje ste okupirali a da je niste srušili i opljačkali tako da vam priznajem da ste klasa ali ne samo za nas nego i za većinu naroda na kugli zemaljskoj. Negdje ste u rangu isilapizzon wrote:to mozete vi da kenjate,
mi smo za vas klasa
ajde ne lupetaj i kenjaj.
koje tvoje cinjenice,,
šta sam je tvrdio ?
ti se konfrontiraš sam sa sobom.
nemoj nigde da ides, ne diraj nista,
nahrani samo majmuna,
on sve drugo sam zna.
Guest- Guest
stvarno si mentalno ograničen...nisam ni rekao da su moje činjenice...pizzon wrote:Dread_Pirate_Roberts wrote:glup si k'o kurac...dosađuješ s glupostima, a kad te se konfrontira s činjenicama onda se izmotavaš...pizzon wrote:tre911 wrote:Jeste bome, nije bilo katoličke crkve u mjestu koje ste okupirali a da je niste srušili i opljačkali tako da vam priznajem da ste klasa ali ne samo za nas nego i za većinu naroda na kugli zemaljskoj. Negdje ste u rangu isilapizzon wrote:to mozete vi da kenjate,
mi smo za vas klasa
ajde ne lupetaj i kenjaj.
koje tvoje cinjenice,,
šta sam je tvrdio ?
ti se konfrontiraš sam sa sobom.
nemoj nigde da ides, ne diraj nista,
nahrani samo majmuna,
on sve drugo sam zna.
opet jezikom tvoga naroda: "smaraš, budalo!"
Similar topics
» Makedonija zbog spora s Grčkom mijenja imena zračne luke i autoceste
» OSVETA ZBOG DEBAKLA KOSOVA! Priština povećala takse na srpske proizvode za ČAK 100 ODSTO!
» Grčka: Sve crkve su zazvonile zbog Aja sofije......
» MASOVNI PROSVJED Irska je zbog Crkve zabranila pobačaj, a Irkinjama je toga dosta
» Građani se bore protiv uništenja parka zbog crkve, bivši član Partije Bandić ih nazvao komunistima
» OSVETA ZBOG DEBAKLA KOSOVA! Priština povećala takse na srpske proizvode za ČAK 100 ODSTO!
» Grčka: Sve crkve su zazvonile zbog Aja sofije......
» MASOVNI PROSVJED Irska je zbog Crkve zabranila pobačaj, a Irkinjama je toga dosta
» Građani se bore protiv uništenja parka zbog crkve, bivši član Partije Bandić ih nazvao komunistima
Page 3 of 3