OSVETA Crkve gorele zbog spora oko Stepinca?
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: OSVETA Crkve gorele zbog spora oko Stepinca?
Viš, jebenti, šta su ti ustaše, udariše usred Rusije...Kažu, kad malo popiju da bacaju bombe 500 metara...dzango wrote:Ukrajinske ustaše.Ero wrote:Odkud ustaše na sjeveru Rusije?
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ringo ih vidi. Samo sad nas ne moze izvijestiti, nakapao oci prokulinom jer ih je izmorio.,n_razbojnik wrote:Mašili smijer, prije će Ringo stići da ga obrani nego oni napastikaja_333 wrote:Na staljingrad idu.Ero wrote:Odkud ustaše na sjeveru Rusije?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
NJUJORK TAJMS O POŽARU KOJI JE PROGUTAO NAŠU SVETINJU: Crkva Sveti Sava bila je kičma srpske zajednice u Njujorku!
Istorijska srpska pravoslavna crkva Sveti Sava na Menhetnu koju je u nedelju progutao plamen samo nekoliko sati posle uskršnje službe bila je decenijama kičma srpske zajednice u Njujorku, piše danas "Njujork tajms"
Tanjug/informer.rs 03. 05. 2016. 07:16
Vaksrs 1948. Prognani kralj Petar II Karašorđević i kraljica Aleksandra sa starešinom crkve Dušanom Šukletovićem
Samo dva sata pre požara na Fejsbuk stranici crkve su postavljene slike uskršnje službe na kome se vide sveštenici i lepo obučeni parohljani kako se smeju okupljeni oko korpe pune raznobojnih jaja, dodaje njujorški dnevnik.
(VIDEO) VELIKA TRAGEDIJA U NJUJORKU! Vatra progutala crkvu Svetog Save na Vaskrs!
List prenosi reči Hermana Tulipa, turiste iz Holandije kako je po izbijanju vatre jedan čovek uzbuđeno vikao okupljenim prolaznicima: "Ovo je moja crkva! Ovo je moja crkva! Zašto snimate?"
(FOTO) SRBI U NJUJORKU OSTALI BEZ BOGOMOLJE! Pogledajte kako je izgledala crkva Svetog Save pre požara!
Neki od parohljana, poput dvadesetogodišnjeg Dejana Lipovića, su plakali ispred ruinirane crkve sećajući se da su samo nekoliko sati ranije bili na službi.
Crkva Svetog Save bila je upisana u Nacionalni registar istorijskih mesta 1968. podseća "Njujork tajms", a iste godine dobila je status odrednice grada, zbog kako je tada navela komisija "specijalnog karaktra, istorijskog značaja, estetike, nasleđa i kulturnih karakteristika Njujorka, koje je čine nezamenljivom".
SRPSKA CRKVA NA MENHETNU ZAPALJENA?! Njujorški vatrogasci ne isključuju mogućnost da je požar podmetnut!
Njujork tajms navodi da je prema rečima dvadeset dvogodišnje Jovane Đurđević crkva bila od vitalnog značaja za mnoge Njujorčane poreklom iz Srbije.
http://www.informer.rs/vesti/drustvo/69373/VIDEO-NJUJORK-TAJMS-POZARU-KOJI-PROGUTAO-NASU-SVETINJU-Crkva-Sveti-Sava-bila-kicma-srpske-zajednice-Njujorku
Istorijska srpska pravoslavna crkva Sveti Sava na Menhetnu koju je u nedelju progutao plamen samo nekoliko sati posle uskršnje službe bila je decenijama kičma srpske zajednice u Njujorku, piše danas "Njujork tajms"
Tanjug/informer.rs 03. 05. 2016. 07:16
Vaksrs 1948. Prognani kralj Petar II Karašorđević i kraljica Aleksandra sa starešinom crkve Dušanom Šukletovićem
Samo dva sata pre požara na Fejsbuk stranici crkve su postavljene slike uskršnje službe na kome se vide sveštenici i lepo obučeni parohljani kako se smeju okupljeni oko korpe pune raznobojnih jaja, dodaje njujorški dnevnik.
(VIDEO) VELIKA TRAGEDIJA U NJUJORKU! Vatra progutala crkvu Svetog Save na Vaskrs!
List prenosi reči Hermana Tulipa, turiste iz Holandije kako je po izbijanju vatre jedan čovek uzbuđeno vikao okupljenim prolaznicima: "Ovo je moja crkva! Ovo je moja crkva! Zašto snimate?"
(FOTO) SRBI U NJUJORKU OSTALI BEZ BOGOMOLJE! Pogledajte kako je izgledala crkva Svetog Save pre požara!
Neki od parohljana, poput dvadesetogodišnjeg Dejana Lipovića, su plakali ispred ruinirane crkve sećajući se da su samo nekoliko sati ranije bili na službi.
Crkva Svetog Save bila je upisana u Nacionalni registar istorijskih mesta 1968. podseća "Njujork tajms", a iste godine dobila je status odrednice grada, zbog kako je tada navela komisija "specijalnog karaktra, istorijskog značaja, estetike, nasleđa i kulturnih karakteristika Njujorka, koje je čine nezamenljivom".
SRPSKA CRKVA NA MENHETNU ZAPALJENA?! Njujorški vatrogasci ne isključuju mogućnost da je požar podmetnut!
Njujork tajms navodi da je prema rečima dvadeset dvogodišnje Jovane Đurđević crkva bila od vitalnog značaja za mnoge Njujorčane poreklom iz Srbije.
http://www.informer.rs/vesti/drustvo/69373/VIDEO-NJUJORK-TAJMS-POZARU-KOJI-PROGUTAO-NASU-SVETINJU-Crkva-Sveti-Sava-bila-kicma-srpske-zajednice-Njujorku
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
to mozete vi da kenjate,
nas ne mozete da navucete u tu pricu
mi smo za vas klasa
nas ne mozete da navucete u tu pricu
mi smo za vas klasa
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
dovoljno je da covek prelista vase upise
i nase,
mi smo nivo
i nase,
mi smo nivo
Guest- Guest
euglene bičaša.pizzon wrote:dovoljno je da covek prelista vase upise
i nase,
mi smo nivo
ajde, bolje citaj sta vi pisete nego sto nas poredis
Guest- Guest
....mjesecina...mjesecinapizzon wrote:ajde, bolje citaj sta vi pisete nego sto nas poredis
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
sta je bilo ??
nesto ti nije ok, nije ti najbolje ??
Guest- Guest
..daj 5pizzon wrote:sta je bilo ??
2015-09-08
Pišemo duhovito i pronicljivo. Vi se razbacujete četničkim pamfletima.pizzon wrote:ajde, bolje citaj sta vi pisete nego sto nas poredis
ja licno najvise podrzavam stav da je ovo delo šiptara,
i to šiptara koji su bliski IS organizaciji, znaci terorista.
e sad, da li su tu umesani hrvatski ekstremisti, ne znam.
to, da bi usli u pricu sa šiptarima koji su bliski šiptarima IS profila ?
verovatno koordinisano sa paljevinama u australiji,
cak ni rusija nije isklucena kao meta u tom smislu.
to, da bi usli u pricu sa šiptarima koji su bliski šiptarima IS profila ?
verovatno koordinisano sa paljevinama u australiji,
cak ni rusija nije isklucena kao meta u tom smislu.
Last edited by pizzon on 3/5/2016, 14:37; edited 3 times in total
Guest- Guest
...sve znas...pizzon wrote:ja licno najvise podrzavam stav da je ovo delo šiptara,
i da bi usli u pricu sa šiptarima koji su bliski šiptarima IS
profila.
2015-09-08
Šta bi mi to palili ? Pa da nije izgorila tj došla u novine kao vijest radi toga nebi ni znali da je tamo uopće.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Zapalili bi ovu u Zagrebu onda a ne tu da je to tako.
Kanonizacija Stepinca i onako ne ovisi o stavu SCP pa da je potrebno raditi ovakvi pritisak tj ovim metodama.
I zašto bi palili ovu makedonsku u Australiji kad upravo gradimo makedonsku u Zg ?
Mislim ?!?!?!
Kanonizacija Stepinca i onako ne ovisi o stavu SCP pa da je potrebno raditi ovakvi pritisak tj ovim metodama.
I zašto bi palili ovu makedonsku u Australiji kad upravo gradimo makedonsku u Zg ?
Mislim ?!?!?!
2014-04-11
Koja sracka od teksta majko Božja.
Ustaše zapalile crkvu.
Ustaše zapalile crkvu.
2014-04-11
n_razbojnik wrote:Mašili smijer, prije će Ringo stići da ga obrani nego oni napastikaja_333 wrote:Na staljingrad idu.Ero wrote:Odkud ustaše na sjeveru Rusije?
darth_vader-
2014-04-17
pizdune koji kurac nas jebes s ovim pizdarijama...Ray ti je napisao da se za tu crkvu nije ni znalo dok nije zapaljena...vjerojatno ste ju sami vuzgali da pokupite pare od osiguranja...
osim toga opcepoznata stvar je da je odgovor uvijek 'ne' kad se pitanje nalazi u naslovu
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Betteridge's_law_of_headlines
osim toga opcepoznata stvar je da je odgovor uvijek 'ne' kad se pitanje nalazi u naslovu
Dread_Pirate_Roberts wrote:pizdune koji kurac nas jebes s ovim pizdarijama...Ray ti je napisao da se za tu crkvu nije ni znalo dok nije zapaljena...vjerojatno ste ju sami vuzgali da pokupite pare od osiguranja...
ne seri !
ti, a ni on, niste reper bilo kojih merila
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Makedonija zbog spora s Grčkom mijenja imena zračne luke i autoceste
» OSVETA ZBOG DEBAKLA KOSOVA! Priština povećala takse na srpske proizvode za ČAK 100 ODSTO!
» Grčka: Sve crkve su zazvonile zbog Aja sofije......
» MASOVNI PROSVJED Irska je zbog Crkve zabranila pobačaj, a Irkinjama je toga dosta
» Građani se bore protiv uništenja parka zbog crkve, bivši član Partije Bandić ih nazvao komunistima
» OSVETA ZBOG DEBAKLA KOSOVA! Priština povećala takse na srpske proizvode za ČAK 100 ODSTO!
» Grčka: Sve crkve su zazvonile zbog Aja sofije......
» MASOVNI PROSVJED Irska je zbog Crkve zabranila pobačaj, a Irkinjama je toga dosta
» Građani se bore protiv uništenja parka zbog crkve, bivši član Partije Bandić ih nazvao komunistima
Page 2 of 3