Grčka: Sve crkve su zazvonile zbog Aja sofije......
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Grčka: Sve crkve su zazvonile zbog Aja sofije......
GRČKA Diljem zemlje oglasila se crkvena zvona zbog pretvaranja Aja Sofije u džamiju
Širom Grčke danas su se oglasila crkvena zvona u vrijeme kada je u Aja Sofiji održana prva molitva nakon gotovo devet desetljeća.
Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan pridružio se velikoj masi ljudi u Istanbulu radi molitve u Aja Sofiji čime je okončao svoju ambiciju da nekadašnja Crkva ponovo postane džamija.
U poruci povodom obilježavanja 46 godina od povratka demokracije u Grčkoj premijer Kyriakos Mitsotakis nazvao je Tursku “tvorcem problema” i naglasio da je promjena statusa Aja Sofije “uvreda civilizacije 21. stoljeća”.
“Ono što se danas događa u Konstantinopolu nije demonstracija sile već dokaz slabosti”, naglasio je Mitsotakis.
Grčka i Turska su u sporu oko niza pitanja od zračnog prostora do pomorskih zona i Cipra, prenosi HMS.ba
https://poskok.info/grcka-diljem-zemlje-oglasila-se-crkvena-zvona-zbog-pretvaranja-aja-sofije-u-dzamiju/?fbclid=IwAR2ofKv74FZ_XIFAVwOxioMjbjOemXo9WSsV8FeSzAZyj47MAFyu6S5HMc8
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Grčka: Sve crkve su zazvonile zbog Aja sofije......
veliki pozdrav grckoj
jedina matica pravoslavlja
sve drugo cista je politika
2020-04-21
pizzon wrote:veliki pozdrav grckoj
Btw vi ste s Turcima bili kad su osvajali Carigrad! Sad podrav Grčkoj...tc tc tc
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:pizzon wrote:veliki pozdrav grckoj
Btw vi ste s Turcima bili kad su osvajali Carigrad! Sad podrav Grčkoj...tc tc tc
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
da sam ja baja od rusije
turci bi ostali bez eu teritorije
nakon ovakvog varvarstva
nakon ovakvog varvarstva
2020-04-21
Pa vi ste to isto pokušavali napraviti svojim susjedima pa niste ostali bez teritorija!pizzon wrote:da sam ja baja od rusije
nakon ovakvog varvarstva
Čekaj, pa vi jeste ostali bez teritorija
tre wrote:Pa vi ste to isto pokušavali napraviti svojim susjedima pa niste ostali bez teritorija!pizzon wrote:da sam ja baja od rusije
nakon ovakvog varvarstva
da napisem keks
ima da ga okrenes
u neku bezvezariju
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
epikur37 wrote:
Cici krep.
2014-04-11
RayMabus wrote:epikur37 wrote:
[img]https://www.indexm
Cici krep.
sve u redu, pusti mečku....
neće biti prvi put
2015-08-06
Ma nemam ja što okretati, sam si sve rekao osuđujući barbare sa istoka ni ne kontajući da di izrekao presudu i samoj srbiji koja se još puno gore ponašala od turske u zadnjim ratovima.pizzon wrote:tre wrote:Pa vi ste to isto pokušavali napraviti svojim susjedima pa niste ostali bez teritorija!pizzon wrote:da sam ja baja od rusije
nakon ovakvog varvarstva
da napisem keks
ima da ga okrenes
u neku bezvezariju
Oni su cici krep. Nataltiet propa a sad i turistička sezona. Da nisu dobili ove pare od eu izbila bi pobuna uhljeba doli.
Grčki cigani.
Grčki cigani.
2014-04-11
bome istina, SPC je politička sektaška krimorganizacijapizzon wrote:veliki pozdrav grckoj
Ti Grci da imaju iti malo mozga ka šta nemaju osnovali bi paravojno krilo u. Njemačkoj , prošvercali kalaše i onda ko Al Capone rat sa turskim bandama.
Potoci krvi po njemačkim ulicama.
Diže se AfD kao reakcija.
Potoci krvi po njemačkim ulicama.
Diže se AfD kao reakcija.
2014-04-11
Žalosno, no kako čitam Turska i Grčka su opasno blizu rata. Moguće je da Erdogan napadne Grčku ili koju drugu zemlju pa da ga onda slome. Pitanje je kada će se Usa/EU/Rusija dogovoriti oko toga. Mislim da je već dobro stao na žulj navedenima.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Ma nema tu rata. To su samo čarke. Testiraju jedni druge. Grci su preveliki šupci da bi im uzvratili jer rat na Egejskom moru znači da dogodine neće biti turizma i grčki uhljebi neće imat šta jesti.
2014-04-11
A čuj ako ovi zauzmu njihov teritorij rata će biti. Od brke možeš svašta očekivati pa i takve poteze ali tu bi mu bio kraj definitivno vjerojatno i Turskoj kakvu poznamo. Uostalom turska bi se mogla lako srušiti iznutra preko Kurda kada bi to velikim silama odgovaralo.RayMabus wrote:Ma nema tu rata. To su samo čarke. Testiraju jedni druge. Grci su preveliki šupci da bi im uzvratili jer rat na Egejskom moru znači da dogodine neće biti turizma i grčki uhljebi neće imat šta jesti.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Ma nek zauzmu. Ma glume i jedni i drugi. Da se nešto i zapuca odma će primirje da ne propadne iduća turistička sezona.
Nema ti od toga ništa. Uhljebi žive od turizma. Oni blokiraju rat.
Nema ti od toga ništa. Uhljebi žive od turizma. Oni blokiraju rat.
2014-04-11
Grci ako ih se isprovocira su jedna od rijetkih nacija spremnih na totalni rat. Što će i biti, imaju svega i svačega za obrambeni rat, utvrdili po otocima pzo sustave,radare...nema čega nemaju. S300,Patriot,TorM1,Skyguard,Osa,pa starije sustave rapire pičkematerine...imaju Pzo za tri rata voditi koliko su toga kupili. Stingera su kupili 500-1000 komada za kopnenu vojsku i jos 400-500 za nekakve statičke ukopane lansere poluautonomne po otocima i hridima okolo. Raketa imaju svih tipova i vrsta....200+ lovaca. 350 Leopard 2, 500 Leopard 1....artiljerije u tisućama. 10-12 podmornica, protubrodske rakete...Exoceti,Harpooni....jači su turci ali bi iskrvarili totalno.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Grci ako ih se isprovocira su jedna od rijetkih nacija spremnih na totalni rat. Što će i biti, imaju svega i svačega za obrambeni rat, utvrdili po otocima pzo sustave,radare...nema čega nemaju. S300,Patriot,TorM1,Skyguard,Osa,pa starije sustave rapire pičkematerine...imaju Pzo za tri rata voditi koliko su toga kupili. Stingera su kupili 500-1000 komada za kopnenu vojsku i jos 400-500 za nekakve statičke ukopane lansere poluautonomne po otocima i hridima okolo. Raketa imaju svih tipova i vrsta....200+ lovaca. 350 Leopard 2, 500 Leopard 1....artiljerije u tisućama. 10-12 podmornica, protubrodske rakete...Exoceti,Harpooni....
zvuči ohrabrujuće...ako dođe do sranja
ne pada grčka ni nekakva srbadija
padamo svi
europa i kršćanstvo
2015-08-06
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Grčka nas tuži zbog neisporuke brodova
» Grčka - štrajk zbog rezanja plata i penzija
» Grčka danas u prometnom kolapsu zbog štrajka
» OSVETA Crkve gorele zbog spora oko Stepinca?
» Grčka: Šveđanin bh. porijekla osuđen na 15 godina zatvora zbog pripadnosti IDIL-u
» Grčka - štrajk zbog rezanja plata i penzija
» Grčka danas u prometnom kolapsu zbog štrajka
» OSVETA Crkve gorele zbog spora oko Stepinca?
» Grčka: Šveđanin bh. porijekla osuđen na 15 godina zatvora zbog pripadnosti IDIL-u
Page 1 of 2