MEDIJI U SRBIJI: Stvoren je antisrpski front Bosna, Hrvatska, Turska!
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: MEDIJI U SRBIJI: Stvoren je antisrpski front Bosna, Hrvatska, Turska!
ceo svet se objedinio protiv srba - evo im crkve gore po svetu, ovamo se ustase i balije ujedinjuju...bezte srbi, palite traktore
flumen- Posts : 3221
2015-08-21
dzango wrote:Ako nije menjao do sad, neće ni od sad. Sada će opet tražiti 6 meseci za rezultate nove Vlade iako se vlast nije menjala.marcellus wrote:dzango wrote:On je isto obećao pre tri godine. Neka tebi njegovih sendviča, ja ću rusku salatu i ono meso. Uskrs je.Piglet wrote:Budi bez brige, kad vam za dvije godine Veliki Vođa osigura plaće od 500€, imat ćeš i ti za sendvič. Nije bitno da li ja pomažem, sami sebi ste dovoljni, odlučni i napredni na svom putu.dzango wrote:Javi se Marcelusu za sendvič, ali da više ne pomažeš.Piglet wrote:Nije istina, ja samo hoću dobro Srbiji, sve iz altruizma. Vidim da ste baš jako zapeli pa bi bilo dobrosusjedski da vam pomognemo.Sad i ovaj hoće sendvič.Srbija je postala miljenik zapada, to je sad već jasno. Nisu uzaludno potrošeni veliki novci za stručne savjete Blaira srpskoj vladi. Nevjerojatno kakav preokret su napravili u vanjskoj politici pod vodstvom velikog maga Vučića. Veliki državnik koji će zlatnim slovima biti upisan u srpsku povijest.
pa reko sam ja, nije Vučić od onih što danas govore jedno a sutra drugo. On uvijek govori isto. Za dvije godine - plaća 500 eura. To će govoti i na idućim izborima za 4 godine, oš se kladit u 500 eura da će tako bit?
koje rezultate?
Oni nemaju legitimitet i legalitet. Četnička nakupina.dzango wrote:BG Zabranjeno pušenje.
I sva kreativnost i autorski rad.Regoč wrote:Oni nemaju legitimitet i legalitet. Četnička nakupina.dzango wrote:BG Zabranjeno pušenje.
Sendviči sa šunkom, sendviči sa alpskom, sendviči sa kobasicom...marcellus wrote:dzango wrote:Ako nije menjao do sad, neće ni od sad. Sada će opet tražiti 6 meseci za rezultate nove Vlade iako se vlast nije menjala.marcellus wrote:dzango wrote:On je isto obećao pre tri godine. Neka tebi njegovih sendviča, ja ću rusku salatu i ono meso. Uskrs je.Piglet wrote:Budi bez brige, kad vam za dvije godine Veliki Vođa osigura plaće od 500€, imat ćeš i ti za sendvič. Nije bitno da li ja pomažem, sami sebi ste dovoljni, odlučni i napredni na svom putu.dzango wrote:Javi se Marcelusu za sendvič, ali da više ne pomažeš.Piglet wrote:Nije istina, ja samo hoću dobro Srbiji, sve iz altruizma. Vidim da ste baš jako zapeli pa bi bilo dobrosusjedski da vam pomognemo.Sad i ovaj hoće sendvič.Srbija je postala miljenik zapada, to je sad već jasno. Nisu uzaludno potrošeni veliki novci za stručne savjete Blaira srpskoj vladi. Nevjerojatno kakav preokret su napravili u vanjskoj politici pod vodstvom velikog maga Vučića. Veliki državnik koji će zlatnim slovima biti upisan u srpsku povijest.
pa reko sam ja, nije Vučić od onih što danas govore jedno a sutra drugo. On uvijek govori isto. Za dvije godine - plaća 500 eura. To će govoti i na idućim izborima za 4 godine, oš se kladit u 500 eura da će tako bit?
koje rezultate?
kofein wrote:Ero wrote:Čitam ruske portale, uzgleda kanda su vas odpisali?pizzon wrote:vidim, cujem, kako da ne
Tu-i-tamo računaju još samo na Šešelja i Dveri, ali i to slabo.
1. PRIŠTINA – Kosovo očekuje da će 3. maja biti primljeno u Uefu, pišu kosovski mediji.
Kongres Uefe održaće se sutra u Budimpešti, a na dnevnom redu kongresa je prijem u članstvo.
Koha piše da se posle 25 godina izolacije otvara novo poglavle za fudbal Kosova i da ono počinje sutra.
Za nekoliko dana, Kosovo će biti primljeno u Fifu, dodaje list,
2. Ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Čepurin razgovarao je danas sa liderom SRS Vojislavom Šešeljem, saopštila je ta stranka.
Kako se navodi, Čepurin je Šešelja posetio na sopstveni zahtev u sedištu stranke i izrazio čestitke zbog povratka radikala u parlament.
Čepurin i Šešelj razmenili su mišljenja o svim aspektima srpsko-ruske saradnje i saradnji SRS sa ruskim patriotskim strankama, piše u saopštenju, prenosi Tanjug.
SRS ponavlja da ostaje dosledna stavu da je budućnost Srbije u integraciji sa Ruskom Federacijom.
krmetu prijala vidim nizozemska hrana, ima ga ko šukera
Pičke pobjegličke. Četnički nakot.dzango wrote:I sva kreativnost i autorski rad.Regoč wrote:Oni nemaju legitimitet i legalitet. Četnička nakupina.dzango wrote:BG Zabranjeno pušenje.
Ma jok. Ustaški i baliski nakot.Regoč wrote:Pičke pobjegličke. Četnički nakot.dzango wrote:I sva kreativnost i autorski rad.Regoč wrote:Oni nemaju legitimitet i legalitet. Četnička nakupina.dzango wrote:BG Zabranjeno pušenje.
Nema toga, mi rađamo djecu. Četnici se kote.dzango wrote:Ma jok. Ustaški i baliski nakot.Regoč wrote:Pičke pobjegličke. Četnički nakot.dzango wrote:I sva kreativnost i autorski rad.Regoč wrote:Oni nemaju legitimitet i legalitet. Četnička nakupina.dzango wrote:BG Zabranjeno pušenje.
marcellus wrote:kofein wrote:Ero wrote:Čitam ruske portale, uzgleda kanda su vas odpisali?pizzon wrote:vidim, cujem, kako da ne
Tu-i-tamo računaju još samo na Šešelja i Dveri, ali i to slabo.
1. PRIŠTINA – Kosovo očekuje da će 3. maja biti primljeno u Uefu, pišu kosovski mediji.
Kongres Uefe održaće se sutra u Budimpešti, a na dnevnom redu kongresa je prijem u članstvo.
Koha piše da se posle 25 godina izolacije otvara novo poglavle za fudbal Kosova i da ono počinje sutra.
Za nekoliko dana, Kosovo će biti primljeno u Fifu, dodaje list,
2. Ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Čepurin razgovarao je danas sa liderom SRS Vojislavom Šešeljem, saopštila je ta stranka.
Kako se navodi, Čepurin je Šešelja posetio na sopstveni zahtev u sedištu stranke i izrazio čestitke zbog povratka radikala u parlament.
Čepurin i Šešelj razmenili su mišljenja o svim aspektima srpsko-ruske saradnje i saradnji SRS sa ruskim patriotskim strankama, piše u saopštenju, prenosi Tanjug.
SRS ponavlja da ostaje dosledna stavu da je budućnost Srbije u integraciji sa Ruskom Federacijom.
krmetu prijala vidim nizozemska hrana, ima ga ko šukera
greska, od dolaska u bg nabacio oko 25 kg
Guest- Guest
Regoč wrote:Nema toga, mi rađamo djecu. Četnici se kote.dzango wrote:Ma jok. Ustaški i baliski nakot.Regoč wrote:Pičke pobjegličke. Četnički nakot.dzango wrote:I sva kreativnost i autorski rad.Regoč wrote:Oni nemaju legitimitet i legalitet. Četnička nakupina.dzango wrote:BG Zabranjeno pušenje.
nisam znao da ustase radjaju decu,
msm da to mogu samo ustaskinje !?
Guest- Guest
Vi rađate decu a četnici vam je prave.Regoč wrote:Nema toga, mi rađamo djecu. Četnici se kote.dzango wrote:Ma jok. Ustaški i baliski nakot.Regoč wrote:Pičke pobjegličke. Četnički nakot.dzango wrote:I sva kreativnost i autorski rad.Regoč wrote:Oni nemaju legitimitet i legalitet. Četnička nakupina.dzango wrote:BG Zabranjeno pušenje.
tststs,džani,džani, ostavi se regoča..opet ga 'napadaš'
2014-04-12
Đuru neki dan gledam na HAYATu.dzango wrote:I sva kreativnost i autorski rad.Regoč wrote:Oni nemaju legitimitet i legalitet. Četnička nakupina.dzango wrote:BG Zabranjeno pušenje.
Inače je Đuro naš.
Nisam mu ništa napravio, mame mi.IvyTeasdale wrote:tststs,džani,džani, ostavi se regoča..opet ga 'napadaš'
Lapo Srbin, lapo Turčin.Ero wrote:Đuru neki dan gledam na HAYATu.dzango wrote:I sva kreativnost i autorski rad.Regoč wrote:Oni nemaju legitimitet i legalitet. Četnička nakupina.dzango wrote:BG Zabranjeno pušenje.
Inače je Đuro naš.
Ne pravdaj se sad..stalno nailazim po forumu kako ga 'napadaš'...iznenadio si me..
2014-04-12
Veli da je ćerku dao u školu za strane diplomate.dzango wrote:Lapo Srbin, lapo Turčin.Ero wrote:Đuru neki dan gledam na HAYATu.dzango wrote:I sva kreativnost i autorski rad.Regoč wrote:Oni nemaju legitimitet i legalitet. Četnička nakupina.dzango wrote:BG Zabranjeno pušenje.
Inače je Đuro naš.
Najprije je kao domaći dobio odbijenicu za upis, a onda se, veli, sjetio da je kćerka i Bosanka...
Ti mene napadaš da ja njega napadam. A u stvari oboje 'napadate' mene.IvyTeasdale wrote:tststs,džani,džani, ostavi se regoča..opet ga 'napadaš'
Bosanac opet prejebao Slovence.Ero wrote:Veli da je ćerku dao u školu za strane diplomate.dzango wrote:Lapo Srbin, lapo Turčin.Ero wrote:Đuru neki dan gledam na HAYATu.dzango wrote:I sva kreativnost i autorski rad.Regoč wrote:Oni nemaju legitimitet i legalitet. Četnička nakupina.dzango wrote:BG Zabranjeno pušenje.
Inače je Đuro naš.
Najprije je kao domaći dobio odbijenicu za upis, a onda se, veli, sjetio da je kćerka i Bosanka...
Jadničak..genocidišemo te, sve ti teško pada..dzango wrote:Ti mene napadaš da ja njega napadam. A u stvari oboje 'napadate' mene.IvyTeasdale wrote:tststs,džani,džani, ostavi se regoča..opet ga 'napadaš'
2014-04-12
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Ko su gori vozaci, Srbija, Hrvatska, Bosna...
» Kosovo Ukrajina Afganistan Bosna Hrvatska
» Bosna gori, Hrvatska i Grabar-Kitarović se češljaju
» turska je srbiji turska
» Ko su gori vozaci, Srbija, Hrvatska, Bosna...
» Kosovo Ukrajina Afganistan Bosna Hrvatska
» Bosna gori, Hrvatska i Grabar-Kitarović se češljaju
Page 5 of 6