MEDIJI U SRBIJI: Stvoren je antisrpski front Bosna, Hrvatska, Turska!
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: MEDIJI U SRBIJI: Stvoren je antisrpski front Bosna, Hrvatska, Turska!
da li neko u hrvatskoj ima mooda
da napravi sl. hit ??
ili je : ubi srbina :
hit za sva vremena
da napravi sl. hit ??
ili je : ubi srbina :
hit za sva vremena
Guest- Guest
Srbija je postala miljenik zapada, to je sad već jasno. Nisu uzaludno potrošeni veliki novci za stručne savjete Blaira srpskoj vladi. Nevjerojatno kakav preokret su napravili u vanjskoj politici pod vodstvom velikog maga Vučića. Veliki državnik koji će zlatnim slovima biti upisan u srpsku povijest.
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
neprijateljsko usporavanje ih samo jos vise stimulira...:DPiglet wrote:Srbija je postala miljenik zapada, to je sad već jasno. Nisu uzaludno potrošeni veliki novci za stručne savjete Blaira srpskoj vladi. Nevjerojatno kakav preokret su napravili u vanjskoj politici pod vodstvom velikog maga Vučića. Veliki državnik koji će zlatnim slovima biti upisan u srpsku povijest.
2014-04-12
Koji mediji prenose ovu vest? Ja nigde nisam video?
Usmena predaja :D
2014-04-12
Sad i ovaj hoće sendvič.Piglet wrote:Srbija je postala miljenik zapada, to je sad već jasno. Nisu uzaludno potrošeni veliki novci za stručne savjete Blaira srpskoj vladi. Nevjerojatno kakav preokret su napravili u vanjskoj politici pod vodstvom velikog maga Vučića. Veliki državnik koji će zlatnim slovima biti upisan u srpsku povijest.
zavjera ustaško-džihadska
Zavera valjda ide iz redova onih koje smatraš prijateljima? Koja je jebote ovo zavera? Nisam čak ni našao ovu vest na našim portalima. Biće da je ovo nešto za ondašnju upotrebu.marcellus wrote:zavjera ustaško-džihadska
Nije istina, ja samo hoću dobro Srbiji, sve iz altruizma. Vidim da ste baš jako zapeli pa bi bilo dobrosusjedski da vam pomognemo.Sad i ovaj hoće sendvič.Srbija je postala miljenik zapada, to je sad već jasno. Nisu uzaludno potrošeni veliki novci za stručne savjete Blaira srpskoj vladi. Nevjerojatno kakav preokret su napravili u vanjskoj politici pod vodstvom velikog maga Vučića. Veliki državnik koji će zlatnim slovima biti upisan u srpsku povijest.
2016-02-24
Javi se Marcelusu za sendvič, ali da više ne pomažeš.Piglet wrote:Nije istina, ja samo hoću dobro Srbiji, sve iz altruizma. Vidim da ste baš jako zapeli pa bi bilo dobrosusjedski da vam pomognemo.Sad i ovaj hoće sendvič.Srbija je postala miljenik zapada, to je sad već jasno. Nisu uzaludno potrošeni veliki novci za stručne savjete Blaira srpskoj vladi. Nevjerojatno kakav preokret su napravili u vanjskoj politici pod vodstvom velikog maga Vučića. Veliki državnik koji će zlatnim slovima biti upisan u srpsku povijest.
Budi bez brige, kad vam za dvije godine Veliki Vođa osigura plaće od 500€, imat ćeš i ti za sendvič. Nije bitno da li ja pomažem, sami sebi ste dovoljni, odlučni i napredni na svom putu.dzango wrote:Javi se Marcelusu za sendvič, ali da više ne pomažeš.Piglet wrote:Nije istina, ja samo hoću dobro Srbiji, sve iz altruizma. Vidim da ste baš jako zapeli pa bi bilo dobrosusjedski da vam pomognemo.Sad i ovaj hoće sendvič.Srbija je postala miljenik zapada, to je sad već jasno. Nisu uzaludno potrošeni veliki novci za stručne savjete Blaira srpskoj vladi. Nevjerojatno kakav preokret su napravili u vanjskoj politici pod vodstvom velikog maga Vučića. Veliki državnik koji će zlatnim slovima biti upisan u srpsku povijest.
2016-02-24
On je isto obećao pre tri godine. Neka tebi njegovih sendviča, ja ću rusku salatu i ono meso. Uskrs je.Piglet wrote:Budi bez brige, kad vam za dvije godine Veliki Vođa osigura plaće od 500€, imat ćeš i ti za sendvič. Nije bitno da li ja pomažem, sami sebi ste dovoljni, odlučni i napredni na svom putu.dzango wrote:Javi se Marcelusu za sendvič, ali da više ne pomažeš.Piglet wrote:Nije istina, ja samo hoću dobro Srbiji, sve iz altruizma. Vidim da ste baš jako zapeli pa bi bilo dobrosusjedski da vam pomognemo.Sad i ovaj hoće sendvič.Srbija je postala miljenik zapada, to je sad već jasno. Nisu uzaludno potrošeni veliki novci za stručne savjete Blaira srpskoj vladi. Nevjerojatno kakav preokret su napravili u vanjskoj politici pod vodstvom velikog maga Vučića. Veliki državnik koji će zlatnim slovima biti upisan u srpsku povijest.
Poriluk, malo mrkve i pašteta? Neka, Uskrs je, daj si i ti malo oduška.dzango wrote:On je isto obećao pre tri godine. Neka tebi njegovih sendviča, ja ću rusku salatu i ono meso. Uskrs je.Piglet wrote:Budi bez brige, kad vam za dvije godine Veliki Vođa osigura plaće od 500€, imat ćeš i ti za sendvič. Nije bitno da li ja pomažem, sami sebi ste dovoljni, odlučni i napredni na svom putu.dzango wrote:Javi se Marcelusu za sendvič, ali da više ne pomažeš.Piglet wrote:Nije istina, ja samo hoću dobro Srbiji, sve iz altruizma. Vidim da ste baš jako zapeli pa bi bilo dobrosusjedski da vam pomognemo.Sad i ovaj hoće sendvič.Srbija je postala miljenik zapada, to je sad već jasno. Nisu uzaludno potrošeni veliki novci za stručne savjete Blaira srpskoj vladi. Nevjerojatno kakav preokret su napravili u vanjskoj politici pod vodstvom velikog maga Vučića. Veliki državnik koji će zlatnim slovima biti upisan u srpsku povijest.
2016-02-24
Paštetu ne volim a ovo ostalo nemam pojma šra je. Ali ako tebi i Pžonu čini radost, neka je. Uskrs je.Piglet wrote:Poriluk, malo mrkve i pašteta? Neka, Uskrs je, daj si i ti malo oduška.dzango wrote:On je isto obećao pre tri godine. Neka tebi njegovih sendviča, ja ću rusku salatu i ono meso. Uskrs je.Piglet wrote:Budi bez brige, kad vam za dvije godine Veliki Vođa osigura plaće od 500€, imat ćeš i ti za sendvič. Nije bitno da li ja pomažem, sami sebi ste dovoljni, odlučni i napredni na svom putu.dzango wrote:Javi se Marcelusu za sendvič, ali da više ne pomažeš.Piglet wrote:Nije istina, ja samo hoću dobro Srbiji, sve iz altruizma. Vidim da ste baš jako zapeli pa bi bilo dobrosusjedski da vam pomognemo.Sad i ovaj hoće sendvič.Srbija je postala miljenik zapada, to je sad već jasno. Nisu uzaludno potrošeni veliki novci za stručne savjete Blaira srpskoj vladi. Nevjerojatno kakav preokret su napravili u vanjskoj politici pod vodstvom velikog maga Vučića. Veliki državnik koji će zlatnim slovima biti upisan u srpsku povijest.
Znači stanje je toliko loše da si zaboravio što je povrće, nema se, ne može se. Još samo dvije godine, izdrži za otadžbinu. Penzioneri i takvi poput tebe su najzaslužniji za obnovu i uzlet Srbije.dzango wrote:Paštetu ne volim a ovo ostalo nemam pojma šra je. Ali ako tebi i Pžonu čini radost, neka je. Uskrs je.Piglet wrote:Poriluk, malo mrkve i pašteta? Neka, Uskrs je, daj si i ti malo oduška.dzango wrote:On je isto obećao pre tri godine. Neka tebi njegovih sendviča, ja ću rusku salatu i ono meso. Uskrs je.Piglet wrote:Budi bez brige, kad vam za dvije godine Veliki Vođa osigura plaće od 500€, imat ćeš i ti za sendvič. Nije bitno da li ja pomažem, sami sebi ste dovoljni, odlučni i napredni na svom putu.dzango wrote:Javi se Marcelusu za sendvič, ali da više ne pomažeš.Piglet wrote:Nije istina, ja samo hoću dobro Srbiji, sve iz altruizma. Vidim da ste baš jako zapeli pa bi bilo dobrosusjedski da vam pomognemo.Sad i ovaj hoće sendvič.Srbija je postala miljenik zapada, to je sad već jasno. Nisu uzaludno potrošeni veliki novci za stručne savjete Blaira srpskoj vladi. Nevjerojatno kakav preokret su napravili u vanjskoj politici pod vodstvom velikog maga Vučića. Veliki državnik koji će zlatnim slovima biti upisan u srpsku povijest.
2016-02-24
Samo slanina Srbina spasava. Tebi i Pižonu senviči sa podrigušom. Ali kakve veze ima kad niste Srbi.Piglet wrote:Znači stanje je toliko loše da si zaboravio što je povrće, nema se, ne može se. Još samo dvije godine, izdrži za otadžbinu. Penzioneri i takvi poput tebe su najzaslužniji za obnovu i uzlet Srbije.dzango wrote:Paštetu ne volim a ovo ostalo nemam pojma šra je. Ali ako tebi i Pžonu čini radost, neka je. Uskrs je.Piglet wrote:Poriluk, malo mrkve i pašteta? Neka, Uskrs je, daj si i ti malo oduška.dzango wrote:On je isto obećao pre tri godine. Neka tebi njegovih sendviča, ja ću rusku salatu i ono meso. Uskrs je.Piglet wrote:Budi bez brige, kad vam za dvije godine Veliki Vođa osigura plaće od 500€, imat ćeš i ti za sendvič. Nije bitno da li ja pomažem, sami sebi ste dovoljni, odlučni i napredni na svom putu.dzango wrote:Javi se Marcelusu za sendvič, ali da više ne pomažeš.Piglet wrote:Nije istina, ja samo hoću dobro Srbiji, sve iz altruizma. Vidim da ste baš jako zapeli pa bi bilo dobrosusjedski da vam pomognemo.Sad i ovaj hoće sendvič.Srbija je postala miljenik zapada, to je sad već jasno. Nisu uzaludno potrošeni veliki novci za stručne savjete Blaira srpskoj vladi. Nevjerojatno kakav preokret su napravili u vanjskoj politici pod vodstvom velikog maga Vučića. Veliki državnik koji će zlatnim slovima biti upisan u srpsku povijest.
...a sto ocekivati kad vojvoda i snajpšerist dosli na vlast....da ce dobiti naklon...akcija-reakcija
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..uostalom cirkus je zapoceo sam nikolic cim je sjeo na vlast izjavio je da je vukovar srpski grad..niti se poslije toga ogradio..a da ne govorim o bjesomucnim napadima na obljetnicu oluje a i jos neke druge stvari...sto ocekivati..da padnemo na koljena i kazemo...da,da vucicu,nikolicu u pravu ste...plus savo strbac...znaci mi treba da se odricemo u ime nekog imaginarnog krscanstva,rusije...tgo je tek kukavicluk
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Srbiju trebamo jebavati gdje god stignemo i neprekidno ih podsjećati kakvi su zločinci.
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Ko su gori vozaci, Srbija, Hrvatska, Bosna...
» Kosovo Ukrajina Afganistan Bosna Hrvatska
» Bosna gori, Hrvatska i Grabar-Kitarović se češljaju
» turska je srbiji turska
» Ko su gori vozaci, Srbija, Hrvatska, Bosna...
» Kosovo Ukrajina Afganistan Bosna Hrvatska
» Bosna gori, Hrvatska i Grabar-Kitarović se češljaju
Page 2 of 6