MEDIJI U SRBIJI: Stvoren je antisrpski front Bosna, Hrvatska, Turska!
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: MEDIJI U SRBIJI: Stvoren je antisrpski front Bosna, Hrvatska, Turska!
Jadničak..genocidišemo te, sve ti teško pada..dzango wrote:Ti mene napadaš da ja njega napadam. A u stvari oboje 'napadate' mene.IvyTeasdale wrote:tststs,džani,džani, ostavi se regoča..opet ga 'napadaš'
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Ma dok me ti 'napadaš' sve je u redu. Imam čine da se branim.IvyTeasdale wrote:Jadničak..genocidišemo te, sve ti teško pada..dzango wrote:Ti mene napadaš da ja njega napadam. A u stvari oboje 'napadate' mene.IvyTeasdale wrote:tststs,džani,džani, ostavi se regoča..opet ga 'napadaš'
Znam, jezikom...dokazano..dzango wrote:Ma dok me ti 'napadaš' sve je u redu. Imam čine da se branim.IvyTeasdale wrote:Jadničak..genocidišemo te, sve ti teško pada..dzango wrote:Ti mene napadaš da ja njega napadam. A u stvari oboje 'napadate' mene.IvyTeasdale wrote:tststs,džani,džani, ostavi se regoča..opet ga 'napadaš'
2014-04-12
Može i jezikom. Vešt sam.IvyTeasdale wrote:Znam, jezikom...dokazano..dzango wrote:Ma dok me ti 'napadaš' sve je u redu. Imam čine da se branim.IvyTeasdale wrote:Jadničak..genocidišemo te, sve ti teško pada..dzango wrote:Ti mene napadaš da ja njega napadam. A u stvari oboje 'napadate' mene.IvyTeasdale wrote:tststs,džani,džani, ostavi se regoča..opet ga 'napadaš'
Kako može bezmudan diete napraviti?dzango wrote:Vi rađate decu a četnici vam je prave.Regoč wrote:Nema toga, mi rađamo djecu. Četnici se kote.dzango wrote:Ma jok. Ustaški i baliski nakot.Regoč wrote:Pičke pobjegličke. Četnički nakot.dzango wrote:I sva kreativnost i autorski rad.Regoč wrote:Oni nemaju legitimitet i legalitet. Četnička nakupina.dzango wrote:BG Zabranjeno pušenje.
Mi smo napredna rasa, mi možemo sve. Čak pobiediti i treću europsku silu.pizzon wrote:Regoč wrote:Nema toga, mi rađamo djecu. Četnici se kote.dzango wrote:Ma jok. Ustaški i baliski nakot.Regoč wrote:Pičke pobjegličke. Četnički nakot.dzango wrote:I sva kreativnost i autorski rad.Regoč wrote:Oni nemaju legitimitet i legalitet. Četnička nakupina.dzango wrote:BG Zabranjeno pušenje.
nisam znao da ustase radjaju decu,
msm da to mogu samo ustaskinje !?
Pitaj svoju ženu. I njoj je verovatno komšija pravio.Regoč wrote:Kako može bezmudan diete napraviti?dzango wrote:Vi rađate decu a četnici vam je prave.Regoč wrote:Nema toga, mi rađamo djecu. Četnici se kote.dzango wrote:Ma jok. Ustaški i baliski nakot.Regoč wrote:Pičke pobjegličke. Četnički nakot.dzango wrote:I sva kreativnost i autorski rad.Regoč wrote:Oni nemaju legitimitet i legalitet. Četnička nakupina.dzango wrote:BG Zabranjeno pušenje.
Opet ste počeli..dick measuring..
2014-04-12
Nemamo svi tvoje iskustvo da tuđu kćer uspavljuješ.dzango wrote:Pitaj svoju ženu. I njoj je verovatno komšija pravio.Regoč wrote:Kako može bezmudan diete napraviti?dzango wrote:Vi rađate decu a četnici vam je prave.Regoč wrote:Nema toga, mi rađamo djecu. Četnici se kote.dzango wrote:Ma jok. Ustaški i baliski nakot.Regoč wrote:Pičke pobjegličke. Četnički nakot.dzango wrote:I sva kreativnost i autorski rad.Regoč wrote:Oni nemaju legitimitet i legalitet. Četnička nakupina.dzango wrote:BG Zabranjeno pušenje.
Ma to Džango kompleksaš.IvyTeasdale wrote:Opet ste počeli..dick measuring..
Nisam ja kriv što tvoja ćerka hoće samo samnom u krevet. Valjda je na majku.Regoč wrote:Nemamo svi tvoje iskustvo da tuđu kćer uspavljuješ.dzango wrote:Pitaj svoju ženu. I njoj je verovatno komšija pravio.Regoč wrote:Kako može bezmudan diete napraviti?dzango wrote:Vi rađate decu a četnici vam je prave.Regoč wrote:Nema toga, mi rađamo djecu. Četnici se kote.dzango wrote:Ma jok. Ustaški i baliski nakot.Regoč wrote:Pičke pobjegličke. Četnički nakot.dzango wrote:I sva kreativnost i autorski rad.Regoč wrote:Oni nemaju legitimitet i legalitet. Četnička nakupina.dzango wrote:BG Zabranjeno pušenje.
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» turska je srbiji turska
» Ko su gori vozaci, Srbija, Hrvatska, Bosna...
» Kosovo Ukrajina Afganistan Bosna Hrvatska
» Bosna gori, Hrvatska i Grabar-Kitarović se češljaju
» turska je srbiji turska
» Ko su gori vozaci, Srbija, Hrvatska, Bosna...
» Kosovo Ukrajina Afganistan Bosna Hrvatska
» Bosna gori, Hrvatska i Grabar-Kitarović se češljaju
Page 6 of 6