Britanci svrstali Dubrovnik u 13 najjeftinijih europskih gradova!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Britanci svrstali Dubrovnik u 13 najjeftinijih europskih gradova!
Vidi, moji u Dubrovniku imaju čak i svoj hotel, u kojem sam bio samo jednom.bogomdani wrote:a nisu oni doormeni,.nego sitniji kockari i kartasi...poznajem ih.,..nelosi ljudi..Ero wrote:Oni će vam naplaćivati ulaznice.bogomdani wrote:Jel nisu Čarapine Hertzegovci??Ero wrote:Cijene moraju dignit, a ne da mi razni čarapani gaze po nogama...
I ne samo to, moj prijedlog je bio i da se uvedu ulaznice za ulazak u grad.
Uz obavezno izuvanje iza zidina, prije ulaska.
Inače nikad ne jedem po hotelima.
Rođo ujutro ode nekud s barkom, potapanje, svježa riba za ručak ...
I da ostalo sad ne spominjem.Rođo mi je i nenadhebiv kuhar...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Pravi znalci samo spavaju u hotelu,gastronomiju istrazuju van njega..dobro ima i hotela sa predobrom hranom,narocito u Francuskoj,ali,u Marseju,primjer u okostare luke su posijani brojni malecki restorani,sa hranom da ne povjerujes..Ero wrote:Vidi, moji u Dubrovniku imaju čak i svoj hotel, u kojem sam bio samo jednom.bogomdani wrote:a nisu oni doormeni,.nego sitniji kockari i kartasi...poznajem ih.,..nelosi ljudi..Ero wrote:Oni će vam naplaćivati ulaznice.bogomdani wrote:Jel nisu Čarapine Hertzegovci??Ero wrote:Cijene moraju dignit, a ne da mi razni čarapani gaze po nogama...
Guest- Guest
Imaju i kebab na svakom uglu.bogomdani wrote:Pravi znalci samo spavaju u hotelu,gastronomiju istrazuju van njega..dobro ima i hotela sa predobrom hranom,narocito u Francuskoj,ali,u Marseju,primjer u okostare luke su posijani brojni malecki restorani,sa hranom da ne povjerujes..Ero wrote:Vidi, moji u Dubrovniku imaju čak i svoj hotel, u kojem sam bio samo jednom.bogomdani wrote:a nisu oni doormeni,.nego sitniji kockari i kartasi...poznajem ih.,..nelosi ljudi..Ero wrote:Oni će vam naplaćivati ulaznice.bogomdani wrote:Jel nisu Čarapine Hertzegovci??Ero wrote:Cijene moraju dignit, a ne da mi razni čarapani gaze po nogama...
Francuzi? Ne hvala, ni oraha im ne bih iz ruke....
Imaju i kepabe,ali nis dobro procitao..star Luka-Marsej-okolni restorancici..Bas ono sto si spomenuo,rano ujutro ribari isplovljavaju i do rucka dolaze,a cheffovi izlaze uz pristaniste i trguju,kupuju friske ribe i ostalo,onda to pripremaju..nema kod Francuza,losa hrana..ili iz leda...Ero wrote:Imaju i kebab na svakom uglu.bogomdani wrote:Pravi znalci samo spavaju u hotelu,gastronomiju istrazuju van njega..dobro ima i hotela sa predobrom hranom,narocito u Francuskoj,ali,u Marseju,primjer u okostare luke su posijani brojni malecki restorani,sa hranom da ne povjerujes..Ero wrote:Vidi, moji u Dubrovniku imaju čak i svoj hotel, u kojem sam bio samo jednom.bogomdani wrote:a nisu oni doormeni,.nego sitniji kockari i kartasi...poznajem ih.,..nelosi ljudi..Ero wrote:Oni će vam naplaćivati ulaznice.bogomdani wrote:Jel nisu Čarapine Hertzegovci??Ero wrote:Cijene moraju dignit, a ne da mi razni čarapani gaze po nogama...
Francuzi? Ne hvala, ni oraha im ne bih iz ruke....
Guest- Guest
Nisu čisti, jbga...osjetljiv sam na te stvari.
Francuzi su vise nego cisti,ali ako mislis na one arapskog podrijetla,istina,oni nisu cisti..Ero wrote:Nisu čisti, jbga...
Guest- Guest
Ma ne mi o tome, znam veoma dobro...Mi smo za njih apoteka.bogomdani wrote:Francuzi su vise nego cisti,ali ako mislis na one arapskog podrijetla,istina,oni nisu cisti..Ero wrote:Nisu čisti, jbga...
ajd dobro.ja sebi sam najradije pripremam hranu..Rujka je oke,no cura prije nje,nju sam u kohanju odhebao..stalno je nes od hrane stavljala u usta i lickala prste,pa opet tim prstima u hranu...otjerao sam je uz gadjenje..kad radis sa hranom-NE JEDES..!!!
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dubrovnik na Forbsovoj listi najboljih evropskih gradova za život
» HAVC I DUBROVNIK POTPISALI ZAVJET ŠUTNJE? Ali na proljeće bi Dubrovnik mogao biti Ach-To, planet na koji je pobjegao i sakrio se Luke Skywalker
» Optuzivali Mila za Dubrovnik a oni ga rusili,palili!Aktuelni premijer Crne Gore Krivokapic i celnik prosrpslog DF-a Mandic aktivno sudjelovali u agresiji na Dubrovnik i Hrvatsku
» Dubrovnik omiljena destinacija jer se u njemu snimala popularna serija "Igra prijestolja". Lokalni turistički vodič kaže da su turisti više zainteresirani za to nego povijesni Dubrovnik
» TOP 20 najnasilnijh gradova svijeta
» HAVC I DUBROVNIK POTPISALI ZAVJET ŠUTNJE? Ali na proljeće bi Dubrovnik mogao biti Ach-To, planet na koji je pobjegao i sakrio se Luke Skywalker
» Optuzivali Mila za Dubrovnik a oni ga rusili,palili!Aktuelni premijer Crne Gore Krivokapic i celnik prosrpslog DF-a Mandic aktivno sudjelovali u agresiji na Dubrovnik i Hrvatsku
» Dubrovnik omiljena destinacija jer se u njemu snimala popularna serija "Igra prijestolja". Lokalni turistički vodič kaže da su turisti više zainteresirani za to nego povijesni Dubrovnik
» TOP 20 najnasilnijh gradova svijeta
Page 2 of 2