Dubrovnik na Forbsovoj listi najboljih evropskih gradova za život
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
https://www.b92.net/putovanja/zanimljivosti.php?yyyy=2021&mm=06&dd=25&nav_id=1880750
https://www.b92.net/putovanja/zanimljivosti.php?yyyy=2021&mm=06&dd=25&nav_id=1880750
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Re: Dubrovnik na Forbsovoj listi najboljih evropskih gradova za život
osobno, prije bih lumbardu izabrao
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Zračna luka Čilipi... Nema čartera, samo privatni zrakoplovi.
I to je to... Stojte doma i el romobil. Ima tko će.
I to je to... Stojte doma i el romobil. Ima tko će.
Umjesto moga komentara prenosim komentar ispod članka:
Ooo, Gospodine Bože , Stvoritelju neba i zemlje , cijeloga svemira , svega vidljivioga i ne vidljivoga i svega što postoji : Kada si nam dao na čuvanje svetinju svoju , najljepšu na zemlji , nisi nam rekao da će je mnogi narodi za sebe htjeti , nisi nas upozorio na ubojiti jal i ljubomoru njihovu , nisi nam pričao o tome , da čemo zbog ljepote stvaranja tvoga služiti mnogima kao ratnici nemilosrdni i nisi nam objavio u zapisima starim koliko krvi vlastite , a i tuđe proliti morasmo za slavu i očuvanje svetinje tvoje i naše...., i neka nisi jer nagrada tvoja , Hrvatima ,čuvarima vjernim tvojim je neprocjenjiva. Lijepa , prelijepa naša Domovina. Bogu hvala , u sve vijeke vjekova. Amen.
(Tak vam je to dečeci mali, 25. jun 2021 10:29)
Ooo, Gospodine Bože , Stvoritelju neba i zemlje , cijeloga svemira , svega vidljivioga i ne vidljivoga i svega što postoji : Kada si nam dao na čuvanje svetinju svoju , najljepšu na zemlji , nisi nam rekao da će je mnogi narodi za sebe htjeti , nisi nas upozorio na ubojiti jal i ljubomoru njihovu , nisi nam pričao o tome , da čemo zbog ljepote stvaranja tvoga služiti mnogima kao ratnici nemilosrdni i nisi nam objavio u zapisima starim koliko krvi vlastite , a i tuđe proliti morasmo za slavu i očuvanje svetinje tvoje i naše...., i neka nisi jer nagrada tvoja , Hrvatima ,čuvarima vjernim tvojim je neprocjenjiva. Lijepa , prelijepa naša Domovina. Bogu hvala , u sve vijeke vjekova. Amen.
(Tak vam je to dečeci mali, 25. jun 2021 10:29)
2016-07-22
Kad vidim gužvu po Stradunu procijepio bi 90% ljudi na planetu.
Gradonačelnik reče da je donio zakon : Ulazak u Grad samo s ulaznicom, a broj kruzera na dan je sveo, čini mi se, na 3.mutava baštarda wrote:Kad vidim gužvu po Stradunu procijepio bi 90% ljudi na planetu.
Ulaznica za Grad je ustvari ujedno i covid-potvrda. Tako da ništa od gužve, što se tebe tiče.
2016-07-22
Otići ću ovo lito s obitelji. Stari grad ionako zaobilazim.Eroo wrote:Gradonačelnik reče da je donio zakon : Ulazak u Grad samo s ulaznicom, a broj kruzera na dan je sveo, čini mi se, na 3.mutava baštarda wrote:Kad vidim gužvu po Stradunu procijepio bi 90% ljudi na planetu.
Ulaznica za Grad je ustvari ujedno i covid-potvrda. Tako da ništa od gužve, što se tebe tiče.
Pola obitelji imam tamo(Mokošica i Lapad) i evo nikako da odem. Ova moja nije za to i jbga.mutava baštarda wrote:Otići ću ovo lito s obitelji. Stari grad ionako zaobilazim.Eroo wrote:Gradonačelnik reče da je donio zakon : Ulazak u Grad samo s ulaznicom, a broj kruzera na dan je sveo, čini mi se, na 3.mutava baštarda wrote:Kad vidim gužvu po Stradunu procijepio bi 90% ljudi na planetu.
2016-07-22
Jesu li spomenuli skupoću???
Prije bih izabrao da živim u nekoj slavonskoj varoši poput Gradiške,Našica,Vinkovaca i sl.nego Raguzu.
Prije bih izabrao da živim u nekoj slavonskoj varoši poput Gradiške,Našica,Vinkovaca i sl.nego Raguzu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Da ne govorim da je to kraj,tj.rep Hrvatske.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ne znam kako je tamo živjeti zimi ali ljeti je totalno sranje
vili40-
2015-08-02
jastreb wrote:Jesu li spomenuli skupoću???
Svjetska elita ne misli tako. Skupoću uopće ne spominju. Čudno, jelda?
2016-07-22
Dubrovnik je za ove što se iskrcaju sa kruzera,progužvaju se gradom i zidinama,popiju piće i tjeraj dalje.Za sve više od toga tamo je kazna a ne nagrada.
vili40-
2015-08-02
Gospar s kućom od samo milijun eura je sirotinja. Samo nastavi, ne pusti se smetat...vili40 wrote:Dubrovnik je za ove što se iskrcaju sa kruzera,progužvaju se gradom i zidinama,popiju piće i tjeraj dalje.Za sve više od toga tamo je kazna a ne nagrada.
2016-07-22
ne gledam ja u tuđe novčanike,samo velim da je Dubrovnik katastrofa ako se želiš kupati i odmoriti,noćna mora.Na jadranu ima barem 200 boljih mjesta za to.Eroo wrote:Gospar s kućom od samo milijun eura je sirotinja. Samo nastavi, ne pusti se smetat...vili40 wrote:Dubrovnik je za ove što se iskrcaju sa kruzera,progužvaju se gradom i zidinama,popiju piće i tjeraj dalje.Za sve više od toga tamo je kazna a ne nagrada.
vili40-
2015-08-02
epikur37 wrote:osobno, prije bih lumbardu izabrao
Korčula ima i bolji kvalitet života.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
vili40 wrote:ne znam kako je tamo živjeti zimi ali ljeti je totalno sranje
DU je ugodan 9 mjeseci godišnje, i kaos ona 3 ljetna mjeseca.
Uglavnom najbolji je tamo u ožuljku-travnju.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
To ti je kao da kažeš ona venezija je baš bezveze, ne možeš se ni kupati od onih gondola, ima sto puta boljih mjesta za brčkati sevili40 wrote:ne gledam ja u tuđe novčanike,samo velim da je Dubrovnik katastrofa ako se želiš kupati i odmoriti,noćna mora.Na jadranu ima barem 200 boljih mjesta za to.Eroo wrote:Gospar s kućom od samo milijun eura je sirotinja. Samo nastavi, ne pusti se smetat...vili40 wrote:Dubrovnik je za ove što se iskrcaju sa kruzera,progužvaju se gradom i zidinama,popiju piće i tjeraj dalje.Za sve više od toga tamo je kazna a ne nagrada.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:To ti je kao da kažeš ona venezija je baš bezveze, ne možeš se ni kupati od onih gondola, ima sto puta boljih mjesta za brčkati sevili40 wrote:ne gledam ja u tuđe novčanike,samo velim da je Dubrovnik katastrofa ako se želiš kupati i odmoriti,noćna mora.Na jadranu ima barem 200 boljih mjesta za to.Eroo wrote:Gospar s kućom od samo milijun eura je sirotinja. Samo nastavi, ne pusti se smetat...vili40 wrote:Dubrovnik je za ove što se iskrcaju sa kruzera,progužvaju se gradom i zidinama,popiju piće i tjeraj dalje.Za sve više od toga tamo je kazna a ne nagrada.
A svatko ti ima što voli i ne voli...
Ja sam kao dijete proveo dio života u Dalmaciji, i dan danas ju obožavam, samo volim mir, praznu plažu, ručnik, more, galeb i ja.
niels-
2021-04-26
Dubrovnik je svjetski biser i namjenjen je svjetskoj eliti, a ne sirotinji s luftmadracima.vili40 wrote:ne gledam ja u tuđe novčanike,samo velim da je Dubrovnik katastrofa ako se želiš kupati i odmoriti,noćna mora.Na jadranu ima barem 200 boljih mjesta za to.Eroo wrote:Gospar s kućom od samo milijun eura je sirotinja. Samo nastavi, ne pusti se smetat...vili40 wrote:Dubrovnik je za ove što se iskrcaju sa kruzera,progužvaju se gradom i zidinama,popiju piće i tjeraj dalje.Za sve više od toga tamo je kazna a ne nagrada.
Uvijek je tako bilo otkad Dubrovnik postoji. Svojevremeno neke nisu ni puštali da uđu u Dubrovnik,
a čak i neke svoje su preselili na Mljet.
2016-07-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Trebinje drugi na listi najboljih gradova svijeta za život njemačkih umirovljenika
» Nova lista najboljih gradova za život, na popisu i jedan iz regije
» Britanci svrstali Dubrovnik u 13 najjeftinijih europskih gradova!
» TOP 10 gradova za zivot u Istocnoj Evropi
» HAVC I DUBROVNIK POTPISALI ZAVJET ŠUTNJE? Ali na proljeće bi Dubrovnik mogao biti Ach-To, planet na koji je pobjegao i sakrio se Luke Skywalker
» Nova lista najboljih gradova za život, na popisu i jedan iz regije
» Britanci svrstali Dubrovnik u 13 najjeftinijih europskih gradova!
» TOP 10 gradova za zivot u Istocnoj Evropi
» HAVC I DUBROVNIK POTPISALI ZAVJET ŠUTNJE? Ali na proljeće bi Dubrovnik mogao biti Ach-To, planet na koji je pobjegao i sakrio se Luke Skywalker
Page 1 of 2