Lavrov: Ako Švedska uđe u NATO, Rusija će pokrenuti vojnu akciju
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Lavrov: Ako Švedska uđe u NATO, Rusija će pokrenuti vojnu akciju
vuksadinare wrote:Buju nas srbi spasili ili ne znam austrijanci
od samih sebe nitko
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa sto fali balkanu...nikad dosta...a materijala za kefanje ne nedostajeepikur37 wrote:dawson wrote:Nas će Turci spasiti, navodno su jako oduševljeni Rvackom
jašta, prikloni se pašaluku :)
jel to taj odlazak s balkana što kolinda i hdz vele :D
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
mozda ti ali ja sigurno nemam nista zajednicko s turcima, nit zelim imat, daleko im kucavuksadinare wrote:Cujte realni budimo...tipa ono vjera i slicno pada u vodu...mi i rusi kao i mi i ameri miljama smo etnicki,kulturoloski,tradicijski udaljeni...hrvatska tj hrvati malo toga i,aju zajednicko s rusima...hrvat je oduvijek bio i politicki i nacionalno i kulturno bio okrenut mediteransko-srednjoeuropskom krugu...budimo iskreni osim rusa imamo malo toga zajednickog i sa englezima,francuzima,svedima....i jos nesto..tu napadate tursku i turke a upravo s njima imamo puno vise poveznica nego sa rusima,amerima,britima...od kulturnih,povjenih veza do gastronomije
jel to taj odlazak s balkana što kolinda i hdz vele :D
vi bosanci ne možete bez balkana....
2015-08-06
Baš to.Leviathan2 wrote:mozda ti ali ja sigurno nemam nista zajednicko s turcima, nit zelim imat, daleko im kucavuksadinare wrote:Cujte realni budimo...tipa ono vjera i slicno pada u vodu...mi i rusi kao i mi i ameri miljama smo etnicki,kulturoloski,tradicijski udaljeni...hrvatska tj hrvati malo toga i,aju zajednicko s rusima...hrvat je oduvijek bio i politicki i nacionalno i kulturno bio okrenut mediteransko-srednjoeuropskom krugu...budimo iskreni osim rusa imamo malo toga zajednickog i sa englezima,francuzima,svedima....i jos nesto..tu napadate tursku i turke a upravo s njima imamo puno vise poveznica nego sa rusima,amerima,britima...od kulturnih,povjenih veza do gastronomije
Guest- Guest
Pa haj se vise dogovorite..kad je donedavno receno da ste na Balkanu,kao i da su vas Truci okupirali 500 godina,tvrdili ste da to nije istina..durili ste se,ljutili..vuksadinare wrote:Cujte realni budimo...tipa ono vjera i slicno pada u vodu...mi i rusi kao i mi i ameri miljama smo etnicki,kulturoloski,tradicijski udaljeni...hrvatska tj hrvati malo toga i,aju zajednicko s rusima...hrvat je oduvijek bio i politicki i nacionalno i kulturno bio okrenut mediteransko-srednjoeuropskom krugu...budimo iskreni osim rusa imamo malo toga zajednickog i sa englezima,francuzima,svedima....i jos nesto..tu napadate tursku i turke a upravo s njima imamo puno vise poveznica nego sa rusima,amerima,britima...od kulturnih,povjenih veza do gastronomije
Sada je prica da sa njima imate puno toga zajednickog,a ebote,koja ste vi tuga...
Guest- Guest
bogomdani wrote:Pa haj se vise dogovorite..kad je donedavno receno da ste na Balkanu,kao i da su vas Truci okupirali 500 godina,tvrdili ste da to nije istina..durili ste se,ljutili..vuksadinare wrote:Cujte realni budimo...tipa ono vjera i slicno pada u vodu...mi i rusi kao i mi i ameri miljama smo etnicki,kulturoloski,tradicijski udaljeni...hrvatska tj hrvati malo toga i,aju zajednicko s rusima...hrvat je oduvijek bio i politicki i nacionalno i kulturno bio okrenut mediteransko-srednjoeuropskom krugu...budimo iskreni osim rusa imamo malo toga zajednickog i sa englezima,francuzima,svedima....i jos nesto..tu napadate tursku i turke a upravo s njima imamo puno vise poveznica nego sa rusima,amerima,britima...od kulturnih,povjenih veza do gastronomije
Sada je prica da sa njima imate puno toga zajednickog,a ebote,koja ste vi tuga...
Treba tražiti očitovanje prema novom prostornom planu, stiglo je iz USA ambasade samo nije protokol završen.
Jel sad Hrvatska opet Balkan ili srednja Europa....
Molim podpis Miljana a Brkića :D
2015-08-06
Po meni,od samog pocetka Balkan..kultura,obicaji,ophodjenje,karakter,i jos mnogo toga...500 godina implementacije turskih gena ipak nije beznacajno..kom krivo,kom pravo..epikur37 wrote:bogomdani wrote:Pa haj se vise dogovorite..kad je donedavno receno da ste na Balkanu,kao i da su vas Truci okupirali 500 godina,tvrdili ste da to nije istina..durili ste se,ljutili..vuksadinare wrote:Cujte realni budimo...tipa ono vjera i slicno pada u vodu...mi i rusi kao i mi i ameri miljama smo etnicki,kulturoloski,tradicijski udaljeni...hrvatska tj hrvati malo toga i,aju zajednicko s rusima...hrvat je oduvijek bio i politicki i nacionalno i kulturno bio okrenut mediteransko-srednjoeuropskom krugu...budimo iskreni osim rusa imamo malo toga zajednickog i sa englezima,francuzima,svedima....i jos nesto..tu napadate tursku i turke a upravo s njima imamo puno vise poveznica nego sa rusima,amerima,britima...od kulturnih,povjenih veza do gastronomije
Treba tražiti očitovanje prema novom prostornom planu, stiglo je iz USA ambasade samo nije protokol završen.
Guest- Guest
Jok nemas...ne jedes sarmu,cevape,baklaveLeviathan2 wrote:mozda ti ali ja sigurno nemam nista zajednicko s turcima, nit zelim imat, daleko im kucavuksadinare wrote:Cujte realni budimo...tipa ono vjera i slicno pada u vodu...mi i rusi kao i mi i ameri miljama smo etnicki,kulturoloski,tradicijski udaljeni...hrvatska tj hrvati malo toga i,aju zajednicko s rusima...hrvat je oduvijek bio i politicki i nacionalno i kulturno bio okrenut mediteransko-srednjoeuropskom krugu...budimo iskreni osim rusa imamo malo toga zajednickog i sa englezima,francuzima,svedima....i jos nesto..tu napadate tursku i turke a upravo s njima imamo puno vise poveznica nego sa rusima,amerima,britima...od kulturnih,povjenih veza do gastronomije
2015-09-08
vuksadinare wrote:Jok nemas...ne jedes sarmu,cevape,baklaveLeviathan2 wrote:mozda ti ali ja sigurno nemam nista zajednicko s turcima, nit zelim imat, daleko im kucavuksadinare wrote:Cujte realni budimo...tipa ono vjera i slicno pada u vodu...mi i rusi kao i mi i ameri miljama smo etnicki,kulturoloski,tradicijski udaljeni...hrvatska tj hrvati malo toga i,aju zajednicko s rusima...hrvat je oduvijek bio i politicki i nacionalno i kulturno bio okrenut mediteransko-srednjoeuropskom krugu...budimo iskreni osim rusa imamo malo toga zajednickog i sa englezima,francuzima,svedima....i jos nesto..tu napadate tursku i turke a upravo s njima imamo puno vise poveznica nego sa rusima,amerima,britima...od kulturnih,povjenih veza do gastronomije
ako to jede onda je srbin
2015-08-06
Bosanac hercegovci te dva puta izdali...koji ti je quratzepikur37 wrote:bogomdani wrote:Pa haj se vise dogovorite..kad je donedavno receno da ste na Balkanu,kao i da su vas Truci okupirali 500 godina,tvrdili ste da to nije istina..durili ste se,ljutili..vuksadinare wrote:Cujte realni budimo...tipa ono vjera i slicno pada u vodu...mi i rusi kao i mi i ameri miljama smo etnicki,kulturoloski,tradicijski udaljeni...hrvatska tj hrvati malo toga i,aju zajednicko s rusima...hrvat je oduvijek bio i politicki i nacionalno i kulturno bio okrenut mediteransko-srednjoeuropskom krugu...budimo iskreni osim rusa imamo malo toga zajednickog i sa englezima,francuzima,svedima....i jos nesto..tu napadate tursku i turke a upravo s njima imamo puno vise poveznica nego sa rusima,amerima,britima...od kulturnih,povjenih veza do gastronomije
2015-09-08
turski - NE...vuksadinare wrote:Jok nemas...ne jedes sarmu,cevape,baklaveLeviathan2 wrote:mozda ti ali ja sigurno nemam nista zajednicko s turcima, nit zelim imat, daleko im kucavuksadinare wrote:Cujte realni budimo...tipa ono vjera i slicno pada u vodu...mi i rusi kao i mi i ameri miljama smo etnicki,kulturoloski,tradicijski udaljeni...hrvatska tj hrvati malo toga i,aju zajednicko s rusima...hrvat je oduvijek bio i politicki i nacionalno i kulturno bio okrenut mediteransko-srednjoeuropskom krugu...budimo iskreni osim rusa imamo malo toga zajednickog i sa englezima,francuzima,svedima....i jos nesto..tu napadate tursku i turke a upravo s njima imamo puno vise poveznica nego sa rusima,amerima,britima...od kulturnih,povjenih veza do gastronomije
Guest- Guest
vuksadinare wrote:Bosanac hercegovci te dva puta izdali...koji ti je quratzepikur37 wrote:bogomdani wrote:Pa haj se vise dogovorite..kad je donedavno receno da ste na Balkanu,kao i da su vas Truci okupirali 500 godina,tvrdili ste da to nije istina..durili ste se,ljutili..vuksadinare wrote:Cujte realni budimo...tipa ono vjera i slicno pada u vodu...mi i rusi kao i mi i ameri miljama smo etnicki,kulturoloski,tradicijski udaljeni...hrvatska tj hrvati malo toga i,aju zajednicko s rusima...hrvat je oduvijek bio i politicki i nacionalno i kulturno bio okrenut mediteransko-srednjoeuropskom krugu...budimo iskreni osim rusa imamo malo toga zajednickog i sa englezima,francuzima,svedima....i jos nesto..tu napadate tursku i turke a upravo s njima imamo puno vise poveznica nego sa rusima,amerima,britima...od kulturnih,povjenih veza do gastronomije
ajs...pusti hercegovce....bokte isti su kao i vi vlaji....baci vam zlatni lanac i bijele čarape i kvit
2015-08-06
Inace Fuk,ti si Sinjanin,dakle,jedan od onih koji su po prici gaćove turcima sprasili prije vise stoljeca...a sad se tu Turčiš...
Guest- Guest
To nitko nije rekao....to nema vese hrvat,srbin,bosnjak...gastronomija nema granicaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:Jok nemas...ne jedes sarmu,cevape,baklaveLeviathan2 wrote:mozda ti ali ja sigurno nemam nista zajednicko s turcima, nit zelim imat, daleko im kucavuksadinare wrote:Cujte realni budimo...tipa ono vjera i slicno pada u vodu...mi i rusi kao i mi i ameri miljama smo etnicki,kulturoloski,tradicijski udaljeni...hrvatska tj hrvati malo toga i,aju zajednicko s rusima...hrvat je oduvijek bio i politicki i nacionalno i kulturno bio okrenut mediteransko-srednjoeuropskom krugu...budimo iskreni osim rusa imamo malo toga zajednickog i sa englezima,francuzima,svedima....i jos nesto..tu napadate tursku i turke a upravo s njima imamo puno vise poveznica nego sa rusima,amerima,britima...od kulturnih,povjenih veza do gastronomije
ako to jede onda je srbin
2015-09-08
bogomdani wrote:turski - NE...vuksadinare wrote:Jok nemas...ne jedes sarmu,cevape,baklaveLeviathan2 wrote:mozda ti ali ja sigurno nemam nista zajednicko s turcima, nit zelim imat, daleko im kucavuksadinare wrote:Cujte realni budimo...tipa ono vjera i slicno pada u vodu...mi i rusi kao i mi i ameri miljama smo etnicki,kulturoloski,tradicijski udaljeni...hrvatska tj hrvati malo toga i,aju zajednicko s rusima...hrvat je oduvijek bio i politicki i nacionalno i kulturno bio okrenut mediteransko-srednjoeuropskom krugu...budimo iskreni osim rusa imamo malo toga zajednickog i sa englezima,francuzima,svedima....i jos nesto..tu napadate tursku i turke a upravo s njima imamo puno vise poveznica nego sa rusima,amerima,britima...od kulturnih,povjenih veza do gastronomije
to je naučio u vojsci
2015-08-06
Btw. kakvi su to turski čevapi oni ne jedu svinjetinu
bogomdani wrote:Inace Fuk,ti si Sinjanin,dakle,jedan od onih koji su po prici gaćove turcima sprasili prije vise stoljeca...a sad se tu Turčiš...
On je iz Glavica ili Hana a tamo su turci uzeli zato on navija za njih
2015-08-06
di je yoda?
vuk i epi u nista:)
vuk i epi u nista:)
dijagram-
2015-08-09
Opet kazem ne turcim se niti volim turke ali pitam vas tko je vise zla ucinio hrvatima posljednjih 100 godina?...ne govorim od prije 300,400bogomdani wrote:Inace Fuk,ti si Sinjanin,dakle,jedan od onih koji su po prici gaćove turcima sprasili prije vise stoljeca...a sad se tu Turčiš...
2015-09-08
Jaka ti je poveznica....stvarnovuksadinare wrote:Jok nemas...ne jedes sarmu,cevape,baklaveLeviathan2 wrote:mozda ti ali ja sigurno nemam nista zajednicko s turcima, nit zelim imat, daleko im kucavuksadinare wrote:Cujte realni budimo...tipa ono vjera i slicno pada u vodu...mi i rusi kao i mi i ameri miljama smo etnicki,kulturoloski,tradicijski udaljeni...hrvatska tj hrvati malo toga i,aju zajednicko s rusima...hrvat je oduvijek bio i politicki i nacionalno i kulturno bio okrenut mediteransko-srednjoeuropskom krugu...budimo iskreni osim rusa imamo malo toga zajednickog i sa englezima,francuzima,svedima....i jos nesto..tu napadate tursku i turke a upravo s njima imamo puno vise poveznica nego sa rusima,amerima,britima...od kulturnih,povjenih veza do gastronomije
lookatme-
2014-04-18
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Lavrov stavio rampu na ulazak BiH u NATO:'Ne možemo se složiti da BiH pristupi NATO-u'
» BiH / Izetbegović podržao vojnu akciju u Siriji: Turska je bila prisiljena na ovo
» Pompeo: Tramp će poduzeti vojnu akciju protiv Turske, ako bude potrebe
» Švedska ponovo uvodi vojnu obvezu
» Italija uskratila logistiku Nato paktu za akciju u Siriji
» BiH / Izetbegović podržao vojnu akciju u Siriji: Turska je bila prisiljena na ovo
» Pompeo: Tramp će poduzeti vojnu akciju protiv Turske, ako bude potrebe
» Švedska ponovo uvodi vojnu obvezu
» Italija uskratila logistiku Nato paktu za akciju u Siriji
Page 4 of 10