Lavrov: Ako Švedska uđe u NATO, Rusija će pokrenuti vojnu akciju
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Lavrov: Ako Švedska uđe u NATO, Rusija će pokrenuti vojnu akciju
Ma koji crni Bogumili, to je bajka.vuksadinare wrote:Nista...ali do turaka u bosni bili vecinom katolici i 10% bogumila....od kojih je vecina presla na islam..a tek 2% u katolike i gle zanimljivosti najvise kod tuzle preslo u katolikeLeviathan2 wrote:sta fali bogumilima, pristojan narod bio dok ih nisu krscani i turci istrijebiliepikur37 wrote:vuksadinare wrote:Pizdo bogumilskaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:Epikure pizdo bosnu si izdo
Ništa, bosna je pola pola srpska i muslimanska kako je i red.
Bez vrijeđana, pizda jesam ali bogumili nisam ;)
Nikakvih Bogumila u Bosni nije bilo. Nikada.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
jebga, ja bih te uclanio u pleme al si poboznaIvyTeasdale wrote:nista,pokusat cu ipak naci nesto 'svoje',da budem vjerodostojna :Depikur37 wrote:IvyTeasdale wrote:Puno Bosanaca na forumu,to je to :D
Morat cu i ja izmislit neke korijene ;-)
Prodajem dva...
Jedan i Žepča drugi iz Odžaka....za Odžak dajem popust :)
Ali hvala na ponudi ;P
kao da ih nikad nije bilo, ni spomenika ni spomenaRingo10 wrote:Ma koji crni Bogumili, to je bajka.vuksadinare wrote:Nista...ali do turaka u bosni bili vecinom katolici i 10% bogumila....od kojih je vecina presla na islam..a tek 2% u katolike i gle zanimljivosti najvise kod tuzle preslo u katolikeLeviathan2 wrote:sta fali bogumilima, pristojan narod bio dok ih nisu krscani i turci istrijebiliepikur37 wrote:vuksadinare wrote:Pizdo bogumilskaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:Epikure pizdo bosnu si izdo
Ništa, bosna je pola pola srpska i muslimanska kako je i red.
Bez vrijeđana, pizda jesam ali bogumili nisam ;)
Nikakvih Bogumila u Bosni nije bilo. Nikada.
osim ako ne mislis da sam samoljubna,bas i nisam..:DLeviathan2 wrote:jebga, ja bih te uclanio u pleme al si poboznaIvyTeasdale wrote:nista,pokusat cu ipak naci nesto 'svoje',da budem vjerodostojna :Depikur37 wrote:IvyTeasdale wrote:Puno Bosanaca na forumu,to je to :D
Prodajem dva...
Ali hvala na ponudi ;P
A,kako se to uclanjuje?
;-)
2014-04-12
fino, kad bude svetkovina primanja u pleme, uglavnom se radi jednom u 5 godina al ako ima kandidata onda i prije, to su uglavnom supruge ili supruznici no dogadja se da povremeno netko sa strane sazna o plemenu pa mu se dopadne i pozeli postat pripadnik, u proslom stoljecu je bilo 13 slucajeva u ovom tek jedan, medjutim imaju 5 godina rok da se adaptiraju ili promjene misljenje, do tad ne mogu ucestvovat u odlukama na vjecanjima, mogu biti jedino promatraci, a moze se postat pripadnik i na preporuku, pravila su jedino stroga sto se tice moralnog dijela, pripadnik plemena ne mogu postat nasilnici lopovi prevaranti i slicni, medjutim to ne znaci da smo mi djeca cvijeca, imamo i mi lovce koji su nemilosrdniji od bankara i ostalog opakog talogaIvyTeasdale wrote:osim ako ne mislis da sam samoljubna,bas i nisam..:DLeviathan2 wrote:jebga, ja bih te uclanio u pleme al si poboznaIvyTeasdale wrote:nista,pokusat cu ipak naci nesto 'svoje',da budem vjerodostojna :Depikur37 wrote:IvyTeasdale wrote:Puno Bosanaca na forumu,to je to :D
Prodajem dva...
Ali hvala na ponudi ;P
A,kako se to uclanjuje?
;-)
ahaaa..dva pitanja:Leviathan2 wrote:fino, kad bude svetkovina primanja u pleme, uglavnom se radi jednom u 5 godina al ako ima kandidata onda i prije, to su uglavnom supruge ili supruznici no dogadja se da povremeno netko sa strane sazna o plemenu pa mu se dopadne i pozeli postat pripadnik, u proslom stoljecu je bilo 13 slucajeva u ovom tek jedan, medjutim imaju 5 godina rok da se adaptiraju ili promjene misljenje, do tad ne mogu ucestvovat u odlukama na vjecanjima, mogu biti jedino promatraci, a moze se postat pripadnik i na preporuku, pravila su jedino stroga sto se tice moralnog dijela, pripadnik plemena ne mogu postat nasilnici lopovi prevaranti i slicni, medjutim to ne znaci da smo mi djeca cvijeca, imamo i mi lovce koji su nemilosrdniji od bankara i ostalog opakog talogaIvyTeasdale wrote:osim ako ne mislis da sam samoljubna,bas i nisam..:DLeviathan2 wrote:jebga, ja bih te uclanio u pleme al si poboznaIvyTeasdale wrote:nista,pokusat cu ipak naci nesto 'svoje',da budem vjerodostojna :Depikur37 wrote:IvyTeasdale wrote:Puno Bosanaca na forumu,to je to :D
Prodajem dva...
Ali hvala na ponudi ;P
A,kako se to uclanjuje?
;-)
Ima li tu koji Ustav,pravilnik,zakonik..ono c/b;
I koje su potencijalne beneficije od tog primanja/prikljucenja..osim vec razvidnih
:D
2014-04-12
ima nesto kao zakonik ali nema veze sa zakonicima drzava, medjutim tu su izmjesane preopuke i obveze pripadnika, u biti nema ogranicavanja sloboda ni podvrgavanja nekomu, nema vladara ni nekih slicnijeh funkcija, vijece plemena i vijece starosta se brinu da sve sljaka , nekad se neka pravila i preporuke dodaju nekad brisu al to mora proci na necem slicnom referendumu ,IvyTeasdale wrote:ahaaa..dva pitanja:Leviathan2 wrote:fino, kad bude svetkovina primanja u pleme, uglavnom se radi jednom u 5 godina al ako ima kandidata onda i prije, to su uglavnom supruge ili supruznici no dogadja se da povremeno netko sa strane sazna o plemenu pa mu se dopadne i pozeli postat pripadnik, u proslom stoljecu je bilo 13 slucajeva u ovom tek jedan, medjutim imaju 5 godina rok da se adaptiraju ili promjene misljenje, do tad ne mogu ucestvovat u odlukama na vjecanjima, mogu biti jedino promatraci, a moze se postat pripadnik i na preporuku, pravila su jedino stroga sto se tice moralnog dijela, pripadnik plemena ne mogu postat nasilnici lopovi prevaranti i slicni, medjutim to ne znaci da smo mi djeca cvijeca, imamo i mi lovce koji su nemilosrdniji od bankara i ostalog opakog talogaIvyTeasdale wrote:osim ako ne mislis da sam samoljubna,bas i nisam..:DLeviathan2 wrote:jebga, ja bih te uclanio u pleme al si poboznaIvyTeasdale wrote:nista,pokusat cu ipak naci nesto 'svoje',da budem vjerodostojna :Depikur37 wrote:IvyTeasdale wrote:Puno Bosanaca na forumu,to je to :D
Prodajem dva...
Ali hvala na ponudi ;P
A,kako se to uclanjuje?
;-)
I koje su potencijalne beneficije od tog primanja/prikljucenja..osim vec razvidnih
sto se tice beneficija, sve ovisi sto je komu beneficija
nema druge.
2014-12-30
Oslobodtiti Konsatantinnopol, ono, nuklearnu glavu, pa naseliti sa bijelim hriscanskim rusima. Poslije jednu na Stockholm.......Helsimki...... Koja rasprava......
2014-04-14
Za razliku od Rusa, veliš?Leviathan2 wrote:jedem, jedem i spaghete i polentu pa nemam nista zajednicko ni s talijanima ni meksickim idijancima, turci su bili zlo na balkanskim prostorima i iza njih je ostalo zlo, sarma nije turska nego rumunjska izmisljotina koju su turci pokupili kao i hrpu toga, nisu ni cevapi, turci su samo bili zla imperija i nista visevuksadinare wrote:Jok nemas...ne jedes sarmu,cevape,baklaveLeviathan2 wrote:mozda ti ali ja sigurno nemam nista zajednicko s turcima, nit zelim imat, daleko im kucavuksadinare wrote:Cujte realni budimo...tipa ono vjera i slicno pada u vodu...mi i rusi kao i mi i ameri miljama smo etnicki,kulturoloski,tradicijski udaljeni...hrvatska tj hrvati malo toga i,aju zajednicko s rusima...hrvat je oduvijek bio i politicki i nacionalno i kulturno bio okrenut mediteransko-srednjoeuropskom krugu...budimo iskreni osim rusa imamo malo toga zajednickog i sa englezima,francuzima,svedima....i jos nesto..tu napadate tursku i turke a upravo s njima imamo puno vise poveznica nego sa rusima,amerima,britima...od kulturnih,povjenih veza do gastronomije
i ovu danasnju tursku isto treba izbrisat s karte , zauvijek
Pitajte Bugare, Rumunje, Čehe, Slovake, Mađare etc, kako su ih usrećili za vrime CCCP.
Srbi nisu bili te sriće, a to su si silno želili.
Eh, da im se bar ta želja konačno ostvari...
PS:
Nisam baš sudjelovao na ovoj temi, ali sam malo na brzinu pogledao komentare.
Kako samo neke kolege brzo promjene mišljenje o ne/miješanju u unutarnje stvari
suverenih država , da je čudo...Hrvatsku bi gurnuli pod rusku čizmu, samo što misle
da su bolji(probitačniji) od zlih Hrvata...U pozadini je njihova želja da Hrvatska postane
ruska gubernija, a oni gubernatori. Plus koja Huda jama, to se podrazumijeva...
Nisam baš sudjelovao na ovoj temi, ali sam malo na brzinu pogledao komentare.
Kako samo neke kolege brzo promjene mišljenje o ne/miješanju u unutarnje stvari
suverenih država , da je čudo...Hrvatsku bi gurnuli pod rusku čizmu, samo što misle
da su bolji(probitačniji) od zlih Hrvata...U pozadini je njihova želja da Hrvatska postane
ruska gubernija, a oni gubernatori. Plus koja Huda jama, to se podrazumijeva...
Glavičani su došli uglavnom iz Bosnije. Milanovića ima i u Otoku, selu generala Norca tako da nisam za njih siguran.IvyTeasdale wrote:to ti je bzze logika..svi su odnekud dosli..Glavicanin je i to je to..sto smeta,ne shvacam..:Depikur37 wrote:vuksadinare wrote:Milanovic je onaj 'i'epikur37 wrote:IvyTeasdale wrote:'ko i bivsi premijer ;-)epikur37 wrote:bogomdani wrote:Inace Fuk,ti si Sinjanin,dakle,jedan od onih koji su po prici gaćove turcima sprasili prije vise stoljeca...a sad se tu Turčiš...
On je iz Glavica ili Hana a tamo su turci uzeli zato on navija za njih
milanović je hercegovac, čisti rb*11 rekao bi naš dragi ero :)
livnjak...završje i to....tako ej masa srba možda je četnik
meni odgovara sto nema vladara,autoritarnosti i sl.Leviathan2 wrote:ima nesto kao zakonik ali nema veze sa zakonicima drzava, medjutim tu su izmjesane preopuke i obveze pripadnika, u biti nema ogranicavanja sloboda ni podvrgavanja nekomu, nema vladara ni nekih slicnijeh funkcija, vijece plemena i vijece starosta se brinu da sve sljaka , nekad se neka pravila i preporuke dodaju nekad brisu al to mora proci na necem slicnom referendumu ,IvyTeasdale wrote:ahaaa..dva pitanja:Leviathan2 wrote:fino, kad bude svetkovina primanja u pleme, uglavnom se radi jednom u 5 godina al ako ima kandidata onda i prije, to su uglavnom supruge ili supruznici no dogadja se da povremeno netko sa strane sazna o plemenu pa mu se dopadne i pozeli postat pripadnik, u proslom stoljecu je bilo 13 slucajeva u ovom tek jedan, medjutim imaju 5 godina rok da se adaptiraju ili promjene misljenje, do tad ne mogu ucestvovat u odlukama na vjecanjima, mogu biti jedino promatraci, a moze se postat pripadnik i na preporuku, pravila su jedino stroga sto se tice moralnog dijela, pripadnik plemena ne mogu postat nasilnici lopovi prevaranti i slicni, medjutim to ne znaci da smo mi djeca cvijeca, imamo i mi lovce koji su nemilosrdniji od bankara i ostalog opakog talogaIvyTeasdale wrote:osim ako ne mislis da sam samoljubna,bas i nisam..:DLeviathan2 wrote:jebga, ja bih te uclanio u pleme al si poboznaIvyTeasdale wrote:nista,pokusat cu ipak naci nesto 'svoje',da budem vjerodostojna :Depikur37 wrote:IvyTeasdale wrote:Puno Bosanaca na forumu,to je to :D
Prodajem dva...
Ali hvala na ponudi ;P
A,kako se to uclanjuje?
;-)
sto se tice beneficija, sve ovisi sto je komu beneficija
Salji ti taj zakonik i preporuke,naravno. Stavi potpis,kriz i kaplju krvi,ako treba :D
Te beneficije cu sama procijenit B-)
2014-04-12
svi smo odnekud dosli..moji iz barem dvije druge drzave..sad si,di si..;-)mutava baštarda wrote:Glavičani su došli uglavnom iz Bosnije. Milanovića ima i u Otoku, selu generala Norca tako da nisam za njih siguran.IvyTeasdale wrote:to ti je bzze logika..svi su odnekud dosli..Glavicanin je i to je to..sto smeta,ne shvacam..:Depikur37 wrote:vuksadinare wrote:Milanovic je onaj 'i'epikur37 wrote:IvyTeasdale wrote:'ko i bivsi premijer ;-)epikur37 wrote:bogomdani wrote:Inace Fuk,ti si Sinjanin,dakle,jedan od onih koji su po prici gaćove turcima sprasili prije vise stoljeca...a sad se tu Turčiš...
On je iz Glavica ili Hana a tamo su turci uzeli zato on navija za njih
milanović je hercegovac, čisti rb*11 rekao bi naš dragi ero :)
livnjak...završje i to....tako ej masa srba možda je četnik
2014-04-12
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
svi smo mi neki mišung.IvyTeasdale wrote:svi smo odnekud dosli..moji iz barem dvije druge drzave..sad si,di si..;-)
2014-12-30
tako je :-)veber wrote:svi smo mi neki mišung.IvyTeasdale wrote:svi smo odnekud dosli..moji iz barem dvije druge drzave..sad si,di si..;-)
2014-04-12
samo bedaki to ne priznaju.IvyTeasdale wrote:tako je :-)veber wrote:svi smo mi neki mišung.IvyTeasdale wrote:svi smo odnekud dosli..moji iz barem dvije druge drzave..sad si,di si..;-)
a mišung daje veće mogućnosti...
2014-12-30
Moji su napravili strategijski uzmak kad su turci zavladali u bosniji... da ne kažem pobjegli...veber wrote:svi smo mi neki mišung.IvyTeasdale wrote:svi smo odnekud dosli..moji iz barem dvije druge drzave..sad si,di si..;-)
ps.
selo rude, pokraj samobora su živi dokaz da nemiješanje vodi u degeneraciju.
bila je studija još u jugi o postotku deformacija i mentalnih bolesti jer su se ženili međusobno. i sada imaju veliki postotak.
selo rude, pokraj samobora su živi dokaz da nemiješanje vodi u degeneraciju.
bila je studija još u jugi o postotku deformacija i mentalnih bolesti jer su se ženili međusobno. i sada imaju veliki postotak.
2014-12-30
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Lavrov stavio rampu na ulazak BiH u NATO:'Ne možemo se složiti da BiH pristupi NATO-u'
» BiH / Izetbegović podržao vojnu akciju u Siriji: Turska je bila prisiljena na ovo
» Pompeo: Tramp će poduzeti vojnu akciju protiv Turske, ako bude potrebe
» Švedska ponovo uvodi vojnu obvezu
» Italija uskratila logistiku Nato paktu za akciju u Siriji
» BiH / Izetbegović podržao vojnu akciju u Siriji: Turska je bila prisiljena na ovo
» Pompeo: Tramp će poduzeti vojnu akciju protiv Turske, ako bude potrebe
» Švedska ponovo uvodi vojnu obvezu
» Italija uskratila logistiku Nato paktu za akciju u Siriji
Page 7 of 10