Pohvale
Page 13 of 32
Page 13 of 32 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 22 ... 32
Re: Pohvale
gdje piše s koliko je trebala biti?Triny wrote:Sa 60 prvi put baka kraj šestero djece?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
bitno da će uživatiKichinja wrote:Moja ce sa 70 :D
Moja mama...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
mativka wrote:E Metilda, sad ćeš biti prava bakica :)
Pleti pape, bako :)
e, već sam počela sanjati dječicu... a pape će im plesti prabaka, ja sam zaboravila to umijeće
Guest- Guest
mativka wrote:To tako ide kod intelektualaca :)
nije uopće stvar u tome nego sam se za ono vrijeme udala kasno, sa 26 godina, a sin ima 30... mladi se inače sve teže i sve kasnije odlučuju za djecu.. te treba završiti fakultet, te treba imati osiguran posao i stan, te trebaju biti spremni za to...
Guest- Guest
Noor wrote:bitno da će uživatiKichinja wrote:Moja ce sa 70 :D
Moja mama...
bome, to je baš neka prekretnica u životu.. tako ja to doživljavam, nikad nije kasno ni rano.. sve dođe u pravo vrijeme..
Guest- Guest
pohvale i za naslov vijesti Hibridni Čardak.. valjda je sad svima jasno što je Čardak kojemu je Vesna Pusić na čelu i što znači hibridni rat... evo, moram nevoljko priznati da je čak i papa Franjo u tom hibridnom ratu protiv Hrvata
Guest- Guest
metilda wrote:Kichinja wrote: ali NZ ne diskriminira homoseksualce pa tako ni jasamo imam svoje mišljenje o tome da homoseksualnost nije urođena nego da je to životni izbor..
nije tema za to, ali NZ ne diskriminira homoseksualce pa tako ni ja (pisala sam puno o tome na različitim forumima, što ti nije poznato a ja ne bih dalje širila temu), samo imam svoje mišljenje o tome da homoseksualnost nije urođena nego da je to životni izbor..
Tja..moj zivotni izbor je Bembura,polako postaje Mercedes..sve ovisno kakav filling kod Menea izaziva vrlo kvalitetna Ergela svapskijah auta..
a zasto je to tako?
Dotad sam vozikao kojekakve fjeste,gulfove,pasate,ukratko prosjek prosjecni..cisto prevozno sredstvo..
Bembura..ehhh,vrlo nabrijan serijski auto koji izaziva sportske fillinge i teznju da se klasicni auto voza sportskim stilom..vrlo intenzivne osjecaje izaziva u Menea,jerbo je malo tvrdjeg podvjesa,pa se i brzina i stil voznje osjete(dodus pokvarili su to sa masovnom alektronikom ali hajde..)
Mercedes..ehhh..pogotovo najnovija linija,jako brojni modeli,oduvijek poznati po luksuzu i udobnosti,jako ogodni za duga putovanja..u zadnjih godina posto Mercedes sudjeluje i u F1,usvojili su i sportsku notu,u svojim motorima..a i lijepi asu u MP6..
Covjek bira ono sto mu se svidja,dakle odabire,ono sto izaziva posebne fillinge u njemu,dok u tome uziva...jel..
Tako sam uzivao 10 godina u bemburi i sad polako dolazi na red Mercedes,gdje nis ne gubim,od stiha uzivanja, u voznji,nego dobivam jos pride i stvarno prejebeno dizajnirano vozilo,iznutra izvana...
moram se sloziti sa tobom,Covjek stvarno odabire ono u cemu uziva vise,..valjda je to negdje u genima i bioloskoj postavi,posto sam skužao da me prosjecni auti ne zadovoljavaju..
Guest- Guest
pismejker wrote:
Covjek stvarno odabire ono u cemu uziva vise,..valjda je to negdje u genima i bioloskoj postavi
Posljedica slobodne volje.
Koja jeste jedinim dobrim dijelom biološki odnosno genetski određena (40%), ali većim dijelom (50%) ipak kulturološki fenomen i utjecaj sredine u kojoj se pojedinac osjeća prihvaćenim.
Uostalom, čovjek u svojem djelovanje ne teži samo udobnosti nego se ponaša u skladu sa onim što je Kant nazvao kategoričkim imperativom, sa nekim svjetonazorom i nekim sebi poželjnim sustavom vrijednosti, što smo vidjeli i na primjeru postupka generala Praljka.
Dakle, utjecaj kuluture, društva i njegovog morala je po prosječnim ukupnim vrijednostima iznad onog biološkog odnosno genetskog.
Možemo naravno špekulirati i kako je i to određeno genetski, ali takav zaključak je pogrešan. Naime, poznato je kako se ljudski genom sastoji od 19 000 do 20 000 gena, slično kao i neke biljne i životinjske vrste, ali nije kvaka u broju gena nego u NAČINU na koji ih vrste koriste, a to je nešto što nam izmiče jasnom razumijevanju. Jednostavno ne znamo kako to sve funcionira pa bi svaki čvrsti zaključak u tom smislu bio preuranjen i intelektualno nepošten.
Guest- Guest
metilda wrote:mali Isuse pišem ti pismo...
ajme...evo stiže christmas blues...samo nemoj histerizirat kao za kokoš. pliz poštedi nas tvojih vriskova.
Guest- Guest
Gnječ wrote:metilda wrote:mali Isuse pišem ti pismo...
ajme...evo stiže christmas blues...samo nemoj histerizirat kao za kokoš. pliz poštedi nas tvojih vriskova.
eskiću... kamo te je tvoj vremenski stroj vratio?
Guest- Guest
metilda wrote:Gnječ wrote:metilda wrote:mali Isuse pišem ti pismo...
pa valjda to dijete na banneru piše Djedu Mrazu koji vrši dostavu paketića sutra 24. 12. a ne Isusu. Isus ne donosi ništa niti vrši dostavu paketa.
Guest- Guest
Gnječ wrote:metilda wrote:Gnječ wrote:metilda wrote:mali Isuse pišem ti pismo...
pa valjda to dijete na banneru piše Djedu Mrazu koji vrši dostavu paketića sutra 24. 12. a ne Isusu. Isus ne donosi ništa niti vrši dostavu paketa.
ma djed mraz je izmišljotina koju se uvezlo sa zapada da se ne spominju sveti Nikola i mali Isus.. u mom selu se piše pismo svetom Nikoli i malom Isusu a po priredbama u crkvi sva djeca znaju da darove donose roditelji....
Guest- Guest
metilda wrote:Gnječ wrote:metilda wrote:Gnječ wrote:metilda wrote:mali Isuse pišem ti pismo...
ma djed mraz je izmišljotina koju se uvezlo sa zapada da se ne spominju sveti Nikola i mali Isus.. u mom selu se piše pismo svetom Nikoli i malom Isusu a po priredbama u crkvi sva djeca znaju da darove donose roditelji....
pa i sveti nikola i isus su isto izmišljotine.
Guest- Guest
Page 13 of 32 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 22 ... 32
Similar topics
» pohvale marcellusu
» Pohvale izvan EU za HR
» srbi neće da se pohvale
» Jeremić jedini kandidat vredan pohvale
» Pohvale izvan EU za HR
» srbi neće da se pohvale
» Jeremić jedini kandidat vredan pohvale
Page 13 of 32