Šokantne ilustracije koje prikazuju kako bi ljudima bilo da su na mjestu životinja
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Šokantne ilustracije koje prikazuju kako bi ljudima bilo da su na mjestu životinja
fotke postavi ujutro, prije dorucka:)betty.boop wrote:ja sam redovito kod tete na selu ... ujutro rano na teracu kavu popit, a ona (macka) pod noge tutne bezglavi les
i jos kaze 'mjau'
imam i slike negdje :D
dijagram-
2015-08-09
betty.boop-
2015-01-23
Re: Šokantne ilustracije koje prikazuju kako bi ljudima bilo da su na mjestu životinja
Nije neuhranjen, nego je to takva sorta.bogomdani wrote:avlijanerka neuranjena...tuga ziva...udba wrote:Ovo je mačka, prvo prereže grkljan onda pita za Ausweis.
kaje: jebala vas mišja prava
lookatme-
2014-04-18
A ti ces me uciti o mackama.,..ebote,imam ih otkad znam za sebe..sorta..obicna domaca macka..nes ti sorte..vitke i gipke..lookatme wrote:Nije neuhranjen, nego je to takva sorta.bogomdani wrote:avlijanerka neuranjena...tuga ziva...udba wrote:Ovo je mačka, prvo prereže grkljan onda pita za Ausweis.
kaje: jebala vas mišja prava
Guest- Guest
Joj da, zaboravila sam da si menager sa izvrsnim naglaskom i naravno da znaš bolje od mene
lookatme-
2014-04-18
Evo jedna prigodna bosanska uz temu. preporučam
Guest- Guest
Ja meso retko da jedem, vise sto mi uvale nesto preko pice, inace ovako, vrlo retko.
Realno, izaslo se iz pecine, ne nosi se vise buzdovan, vec iphone, macbook, sta znam i u nekom uglu neki kolje ovce, svinju dok vriste i onda ti sprema kao da klopas.
Koliki smrad trebas biti pa pojesti to.
Usput i hormoni, uglavnom pricaju o potrebnim vitaminima a niko o hormonima i raku.
Meso donosi i rak a usput i hormone.
Realno, izaslo se iz pecine, ne nosi se vise buzdovan, vec iphone, macbook, sta znam i u nekom uglu neki kolje ovce, svinju dok vriste i onda ti sprema kao da klopas.
Usput i hormoni, uglavnom pricaju o potrebnim vitaminima a niko o hormonima i raku.
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Covjeka jalnost nikad nije nikud dovela..pomognem ti ako zatreba..samo lijepo zamoli..lookatme wrote:Joj da, zaboravila sam da si menager sa izvrsnim naglaskom i naravno da znaš bolje od mene
Guest- Guest
baziran si na proteinima i kao i kuca od cigala,ne mos je nadogradjivati drvetom,barem ne bitne dijelove..pogle ove koji zvacu bilje..metar i zilet,bledunjavi,slabi,kuku i lele..Serbinho-3 wrote:Ja meso retko da jedem, vise sto mi uvale nesto preko pice, inace ovako, vrlo retko.
Guest- Guest
Životinje ne mrcvare, već vježbaju.
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE: Pogledajte kako je ruski padobranac PRETUKAO RAMUŠA HARADINAJA!
» ''Snažan potres pogodio Japan, objavljene šokantne snimke. Prvi valovi tsunamija stigli do obale: "Mogao sam osjetiti kako se tlo pomiče"
» Kako je Epikur postao heroj pomažući ispuniti ljudima obrasce
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE: Pogledajte kako je ruski padobranac PRETUKAO RAMUŠA HARADINAJA!
» ''Snažan potres pogodio Japan, objavljene šokantne snimke. Prvi valovi tsunamija stigli do obale: "Mogao sam osjetiti kako se tlo pomiče"
» Kako je Epikur postao heroj pomažući ispuniti ljudima obrasce
Page 4 of 4