ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE: Pogledajte kako je ruski padobranac PRETUKAO RAMUŠA HARADINAJA!
Page 1 of 1
ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE: Pogledajte kako je ruski padobranac PRETUKAO RAMUŠA HARADINAJA!
http://www.kurir.rs/vesti/politika/sokantne-fotografije-pogledajte-kako-je-ruski-padobranac-pretukao-ramusa-haradinaja-clana
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE: Pogledajte kako je ruski padobranac PRETUKAO RAMUŠA HARADINAJA!
Na slikah vidimo svezana čovjeka kojemu curi krv iz oka. Baš junački!
Re: ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE: Pogledajte kako je ruski padobranac PRETUKAO RAMUŠA HARADINAJA!
Reg,ne zelis se popiciti sa ruskim padobrancima..vezan je nakon sto je i sam trazio fajt jedan na jedan fer..popusio i to je to..
Guest- Guest
Tako je to kada se šiba sa šipcima 1 na 1. Puca im pička...
Guest- Guest
za koliko si se prodao ovoj ruskinji...za picku...ah.pa da tisi njihov...sory greskapismejker wrote:Reg,ne zelis se popiciti sa ruskim padobrancima..vezan je nakon sto je i sam trazio fajt jedan na jedan fer..popusio i to je to..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jap..uglavnom se lože na image brutalaca,ćakijaša,besa spike i slicno..kad krenes ozbiljno,samo se uzjebu i uzgalame..Prele wrote:Tako je to kada se šiba sa šipcima 1 na 1. Puca im pička...
Guest- Guest
Nemam se sto prodati...ja imam love,i gledam jos zaraditi..a vrhunska je,jel??vuksadinare wrote:za koliko si se prodao ovoj ruskinji...za picku...ah.pa da tisi njihov...sory greskapismejker wrote:Reg,ne zelis se popiciti sa ruskim padobrancima..vezan je nakon sto je i sam trazio fajt jedan na jedan fer..popusio i to je to..
Guest- Guest
previse se ti hvalis....imam ovo imam ono a bojim se da je upravo suprotnopismejker wrote:Nemam se sto prodati...ja imam love,i gledam jos zaraditi..a vrhunska je,jel??vuksadinare wrote:za koliko si se prodao ovoj ruskinji...za picku...ah.pa da tisi njihov...sory greskapismejker wrote:Reg,ne zelis se popiciti sa ruskim padobrancima..vezan je nakon sto je i sam trazio fajt jedan na jedan fer..popusio i to je to..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kurir bokte mazo ključaj
Kermit-
2014-04-17
pismejker wrote:jap..uglavnom se lože na image brutalaca,ćakijaša,besa spike i slicno..kad krenes ozbiljno,samo se uzjebu i uzgalame..Prele wrote:Tako je to kada se šiba sa šipcima 1 na 1. Puca im pička...
stara izreka na kosovu postoji: ne boji se siptara u ratu, tu su manje opasniji nego u miru...
Guest- Guest
pismejker wrote:Reg,ne zelis se popiciti sa ruskim padobrancima..vezan je nakon sto je i sam trazio fajt jedan na jedan fer..popusio i to je to..
Nisam ni rekal da bih se tukal s ruskimi padobranci, rekal sam da se na slici ne vidi ništa od onoga što tvrdi se u tekstu. Vidi se samo svezan čovjek kojemu krv curi iz oka. Na osnovi te slike nikako ne možemo utvrditi da je Haradinaj tražil borbeni ogled niti da je uistinu ozlieđen u pravednoj borbi. Možemo samo reći da je ozlieđen, a ne znamo kako.
Sapleo se vise puta...
Svašta može biti.Stanojko wrote:Sapleo se vise puta...
Similar topics
» Ramuša Haradinaja privela francuska policija po srbijanskoj tjeralici
» Pogledajte kako je ruski lovac jednim potezom otjerao NATO uljeza nad Baltikom
» Pogledajte kako Lazanskog ismijavaju u Srbiji ... nije kako Pizzon predstavlja
» video sam haradinaja kako ubija..
» Šokantne ilustracije koje prikazuju kako bi ljudima bilo da su na mjestu životinja
» Pogledajte kako je ruski lovac jednim potezom otjerao NATO uljeza nad Baltikom
» Pogledajte kako Lazanskog ismijavaju u Srbiji ... nije kako Pizzon predstavlja
» video sam haradinaja kako ubija..
» Šokantne ilustracije koje prikazuju kako bi ljudima bilo da su na mjestu životinja
Page 1 of 1