Šokantne ilustracije koje prikazuju kako bi ljudima bilo da su na mjestu životinja
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Šokantne ilustracije koje prikazuju kako bi ljudima bilo da su na mjestu životinja
I Sanadera su stavili.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Šokantne ilustracije koje prikazuju kako bi ljudima bilo da su na mjestu životinja
Trebaš vidjet šta afrički divlji psi rade manjem kopitaru kad ga uhvate, jedu ga na živo, od genitalija gdje je najmekši, a ovaj nikako da krepa, tuli nikad kraja. Znaju i lavovi pričepit mladunče od slona, pa ga drže cijelu noć u klinču, daju mladima da treniraju gušenje, a pingvin ili tuljan koji padne orki u ruke ima priliku letat po 20 metara u zrak kad ga vinu perajom gore onako iz zajebancije prije nego ga pojedu. Reko je Papa da će i te beštije u raj pa ste ga proglasili orjunašem.
zivotinje su zakon..
Guest- Guest
bogomdani wrote:zivotinje su zakon..
Ovakve lijevoliberalne propederske mačke koje kad vide miša bježe koliko ih noge nose će prve stradat nakon konzervativne revolucije pod vođstvom Rusa.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
udba wrote:
Ovakve lijevoliberalne propederske mačke
Guest- Guest
Na ilustracijama nema nista sta ljudi vec nisu radili ili rade jedni drugima.
Ovo je mačka, prvo prereže grkljan onda pita za Ausweis.
kaje: jebala vas mišja prava
Ruska Sumska Macka..udba wrote:bogomdani wrote:zivotinje su zakon..
Ovakve lijevoliberalne propederske mačke koje kad vide miša bježe koliko ih noge nose će prve stradat nakon konzervativne revolucije pod vođstvom Rusa.
E jesi neuk do joojaaa...
Guest- Guest
avlijanerka neuranjena...tuga ziva...udba wrote:Ovo je mačka, prvo prereže grkljan onda pita za Ausweis.
Guest- Guest
Neuhranjene su najopasnije. Od ovih debelih ruskih nema koristi.bogomdani wrote:avlijanerka neuranjena...tuga ziva...udba wrote:Ovo je mačka, prvo prereže grkljan onda pita za Ausweis.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
hehehehe..svakako..ipak,zao mi gledati neuranjene zivine...gargamel0101 wrote:Neuhranjene su najopasnije. Od ovih debelih ruskih nema koristi.bogomdani wrote:avlijanerka neuranjena...tuga ziva...udba wrote:Ovo je mačka, prvo prereže grkljan onda pita za Ausweis.
Guest- Guest
atletski gradjena macka ... agilna ko ninja
betty.boop-
2015-01-23
to je gladno,sita macka nece niti pogledati misha..
Guest- Guest
i gargamel i onaj njegov macak su opasni,..i strumfeta isto
dijagram-
2015-08-09
bogomdani wrote:to je gladno,sita macka nece niti pogledati misha..
macka se s misem igra, mrcvari ga i kad joj dosadi, donese ti ga bezglavog pod nos da se pohvali
betty.boop-
2015-01-23
to sam vidjela vise puta..:-)betty.boop wrote:bogomdani wrote:to je gladno,sita macka nece niti pogledati misha..
macka se s misem igra, mrcvari ga i kad joj dosadi, donese ti ga bezglavog pod nos da se pohvali
2014-04-12
bogomdani wrote:hehehehe..svakako..ipak,zao mi gledati neuranjene zivine...gargamel0101 wrote:Neuhranjene su najopasnije. Od ovih debelih ruskih nema koristi.bogomdani wrote:avlijanerka neuranjena...tuga ziva...udba wrote:Ovo je mačka, prvo prereže grkljan onda pita za Ausweis.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
ja sam redovito kod tete na selu ... ujutro rano na teracu kavu popit, a ona (macka) pod noge tutne bezglavi les
i jos kaze 'mjau'
imam i slike negdje :D
i jos kaze 'mjau'
imam i slike negdje :D
Last edited by betty.boop on 29/4/2016, 22:53; edited 1 time in total
betty.boop-
2015-01-23
baš fora...lajkam
lookatme-
2014-04-18
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE: Pogledajte kako je ruski padobranac PRETUKAO RAMUŠA HARADINAJA!
» ''Snažan potres pogodio Japan, objavljene šokantne snimke. Prvi valovi tsunamija stigli do obale: "Mogao sam osjetiti kako se tlo pomiče"
» Kako je Epikur postao heroj pomažući ispuniti ljudima obrasce
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE: Pogledajte kako je ruski padobranac PRETUKAO RAMUŠA HARADINAJA!
» ''Snažan potres pogodio Japan, objavljene šokantne snimke. Prvi valovi tsunamija stigli do obale: "Mogao sam osjetiti kako se tlo pomiče"
» Kako je Epikur postao heroj pomažući ispuniti ljudima obrasce
Page 3 of 4