Seljačine iz parazitskog Zagreba nabavljaju automobile za 50milijuna kuna
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Seljačine iz parazitskog Zagreba nabavljaju automobile za 50milijuna kuna
http://www.index.hr/vijesti/clanak/nove-superskupe-limuzine-za-guzice-zagrebackih-politicara/889939.aspx
ovo je za metak u glavu
ovo je za metak u glavu
Guest- Guest
Re: Seljačine iz parazitskog Zagreba nabavljaju automobile za 50milijuna kuna
Ima se može se, očekuje se dobra turistička sezona pa će Zagreb naharačiti dosta prihoda sa Jadrana.
dawson wrote:Ima se može se, očekuje se dobra turistička sezona pa će Zagreb naharačiti dosta prihoda sa Jadrana.
zbog toga se nadam da će nam nešto prekinut 1-2 sezone.. čisto da država RH i grad ZG krepaju , kao što krepava ostatak Hrvatske
Guest- Guest
Kome trebaju auta od preko 230kw -308 konjskih snaga? ja uzeo sebi auto 90 i nešto konja, kao da sam sjeo u avion u odnosu na staro...
ali kome treba 308 jebenih konja ,
Guest- Guest
Jedino je rješenje prekinut internetske veze, pa pada fiskalizacija.
Guest- Guest
preko_vode_do_slobode wrote:Kome trebaju auta od preko 230kw -308 konjskih snaga? ja uzeo sebi auto 90 i nešto konja, kao da sam sjeo u avion u odnosu na staro...
Pa konju Bandiću i ostalima iz gradske ergele. I ti svakaj pitaš?
Guest- Guest
ali, državna potrošnja, rast bdp-a, puna zaposlenost, ovo ono
2014-04-16
Ovo se ne plaća iz državnog proračuna i nema veze s potrošnjom države.
Gradovi, općene, županije itd. imaju svoj zaseban proračun kojeg financiraju komunalnom naknadom, prirezima itd.
Zbilja treba uvesti građanski odgoj, ali ne samo u škole, nego i na televiziju, da pojmovi poput grada i države ne zbunjuju ljude, i da ne misle da su gradovi države kao u staroj Grčkoj.
Gradovi, općene, županije itd. imaju svoj zaseban proračun kojeg financiraju komunalnom naknadom, prirezima itd.
Zbilja treba uvesti građanski odgoj, ali ne samo u škole, nego i na televiziju, da pojmovi poput grada i države ne zbunjuju ljude, i da ne misle da su gradovi države kao u staroj Grčkoj.
Guest- Guest
deda na aparatima wrote:Ovo se ne plaća iz državnog proračuna i nema veze s potrošnjom države.
pa zbog toga se zagrepčani i bune
Guest- Guest
tako je, ovo ne ide iz livoga, nego iz desnoga žepa, u ostalom djeluje blagotvorno, kontraciklički na posrnulu ekonomiju, zaradit će i serviseri, autopraonice...
2014-04-16
deda na aparatima wrote:Ovo se ne plaća iz državnog proračuna i nema veze s potrošnjom države.
misliš da nije?
Tko daje plaće zaposlenim u državnom sektoru u Zagrebu ? Koliko ljudi za državu i državne firme (administracija državnih velikih firmi je isključivo u Zagrebu)
I onda na plaće u državnim firmama i državnoj administraciji(koja je centralizacijom smještena u Zagrebu, zašto ja morao polagati stručni ispit u Zagrebu, zašto INA ima pogone u Sisku i Rijeci a administraciju u ZGu itd itd), a onda se na to nabije prirez od 18% i dio poreza na dohodak, ali i ostali porezi što pune proračun grada ZGa.
Ili zaposleni za državu(koji su uglavnom u ZGu i uglavnom su preplaćeni) troše, na račun njihove potrošnje buja privatni sektor, i na račun toga se opet okreću porezi , komunalije, koje opet završe u Zagrebu.
Da, zbog svega toga, ove automobile financira cijela RH, "izravno" građani grada Zagreba, a neizravno-realno cijela RH
Guest- Guest
A znaš kaj bu ti Joda rekel? Da, ali svi ioni zaposleni po ministarstvima, Vlada, predsjednica i Sabor primaju plaće iz državnog proračuna kojeg pune Dalmoši znojem lica svog puna dva mjeseca.
Guest- Guest
preko_vode_do_slobode wrote:deda na aparatima wrote:Ovo se ne plaća iz državnog proračuna i nema veze s potrošnjom države.
misliš da nije?
Tko daje plaće zaposlenim u državnom sektoru u Zagrebu ? Koliko ljudi za državu i državne firme (administracija državnih velikih firmi je isključivo u Zagrebu)
I onda na plaće u državnim firmama i državnoj administraciji(koja je centralizacijom smještena u Zagrebu, zašto ja morao polagati stručni ispit u Zagrebu, zašto INA ima pogone u Sisku i Rijeci a administraciju u ZGu itd itd), a onda se na to nabije prirez od 18% i dio poreza na dohodak, ali i ostali porezi što pune proračun grada ZGa.
Ili zaposleni za državu(koji su uglavnom u ZGu i uglavnom su preplaćeni) troše, na račun njihove potrošnje buja privatni sektor, i na račun toga se opet okreću porezi , komunalije, koje opet završe u Zagrebu.
Da, zbog svega toga, ove automobile financira cijela RH, "izravno" građani grada Zagreba, a neizravno-realno cijela RH
Kaj sam rekla? Mislim mu čitam.
Guest- Guest
nemanja, ne čitoš mu misli nego postoveEva wrote:
2014-04-16
http://www.dzs.hr/Hrv_Eng/publication/2012/04-02-02_04_2012.htm
1. IZVOZ I UVOZ PO ŽUPANIJAMA, GRADOVIMA I OPĆINAMA
Zagrebačka županija
County of Zagreb IZVOZ: 2 682 715 UVOZ: 9 142 859
Pokrivenost uvozom/izvozom Zagrebačke županije 2,6/9,1 =28% aghagagagagaag
U razdoblju od siječnja do prosinca 2012. najveći izvoz ostvarila je županija Grad Zagreb u iznosu od 26,5 milijardi kuna, što čini 36,7% ukupnog izvoza Republike Hrvatske. Istodobno, Grad Zagreb je županija s najvećim uvozom koji iznosi 72,4 milijarde kuna i čini 59,6% ukupnog uvoza Republike Hrvatske. Grad Zagreb u razdoblju od siječnja do prosinca 2012. bilježi najveći vanjskotrgovinski deficit u iznosu od 45,9 milijardi kuna.
GRAD ZAGREB U DEFICITU 45.9 MILIJARDI KUNA.. .
Šta vi mislite , tko pokriva taj deficit?
U razdoblju od siječnja do prosinca 2012. godine 12 županija ostvarilo je suficit. Županije sa znatnim udjelom u ukupnom izvozu i uvozu Republike Hrvatske te ostvarenim suficitom jesu: Varaždinska, Sisačko-moslavačka, Međimurska, Osječko-baranjska i Istarska.
OVO SU JOŠ PODACI BEZ TURISTIČKIH DEVIZA.
ajmo dalje, "cant mess with an economist" :D
1. IZVOZ I UVOZ PO ŽUPANIJAMA, GRADOVIMA I OPĆINAMA
Zagrebačka županija
County of Zagreb IZVOZ: 2 682 715 UVOZ: 9 142 859
Pokrivenost uvozom/izvozom Zagrebačke županije 2,6/9,1 =28% aghagagagagaag
U razdoblju od siječnja do prosinca 2012. najveći izvoz ostvarila je županija Grad Zagreb u iznosu od 26,5 milijardi kuna, što čini 36,7% ukupnog izvoza Republike Hrvatske. Istodobno, Grad Zagreb je županija s najvećim uvozom koji iznosi 72,4 milijarde kuna i čini 59,6% ukupnog uvoza Republike Hrvatske. Grad Zagreb u razdoblju od siječnja do prosinca 2012. bilježi najveći vanjskotrgovinski deficit u iznosu od 45,9 milijardi kuna.
GRAD ZAGREB U DEFICITU 45.9 MILIJARDI KUNA.. .
Šta vi mislite , tko pokriva taj deficit?
U razdoblju od siječnja do prosinca 2012. godine 12 županija ostvarilo je suficit. Županije sa znatnim udjelom u ukupnom izvozu i uvozu Republike Hrvatske te ostvarenim suficitom jesu: Varaždinska, Sisačko-moslavačka, Međimurska, Osječko-baranjska i Istarska.
OVO SU JOŠ PODACI BEZ TURISTIČKIH DEVIZA.
ajmo dalje, "cant mess with an economist" :D
Guest- Guest
aben wrote:nemanja, ne čitoš mu misli nego postoveEva wrote:
Misli, misli, ja osjećam kaj osjeća. Ovu nepravdu spram vrijednih Dalmoša, to i mene boli.
Guest- Guest
meni.preko_vode_do_slobode wrote:Kome trebaju auta od preko 230kw -308 konjskih snaga? ja uzeo sebi auto 90 i nešto konja, kao da sam sjeo u avion u odnosu na staro...
90ks, velis, to je onaj autic za djecu?
2014-12-30
veber wrote:meni.preko_vode_do_slobode wrote:Kome trebaju auta od preko 230kw -308 konjskih snaga? ja uzeo sebi auto 90 i nešto konja, kao da sam sjeo u avion u odnosu na staro...
meni dosta, koji će mi k više za gradsku vožnju, a drugo je ako si na autoputu non stop, onda može i biti duplo više konja(iako i ovaj od 90ks bez problema šeta po autoputu), ali brale 308 konja minimum da im treba u ZG? WTF
Guest- Guest
veber wrote:meni.preko_vode_do_slobode wrote:Kome trebaju auta od preko 230kw -308 konjskih snaga? ja uzeo sebi auto 90 i nešto konja, kao da sam sjeo u avion u odnosu na staro...
ma, a na kojim se to cestama može iskoristiti 308 konja??
Guest- Guest
Pa po Beču dok Grabenom vozi do Lousi Vuitton dućana.
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Drama u centru Zagreba: Urušio se dio zgrade Muzeja za umjetnost i obrt, skela i komadi zida padali na Zeleni val i parkirane automobile
» Od Zagreba do Torina po cijeni od 69 kuna
» Konsolidirani dug Zagreba 8,2 milijarde kuna
» Dionica Leda pala s 11 tisuća kuna na 269 kuna, Zvijezde s 4400 na 35 kuna
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
» Od Zagreba do Torina po cijeni od 69 kuna
» Konsolidirani dug Zagreba 8,2 milijarde kuna
» Dionica Leda pala s 11 tisuća kuna na 269 kuna, Zvijezde s 4400 na 35 kuna
» Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić prošetali su za Badnjak centrom Zagreba
Page 1 of 4